A ​főnök 2. (A főnök 2.) 323 csillagozás

Baráth Viktória: A főnök 2. Baráth Viktória: A főnök 2.

A ​MÚLTBAN ELKÖVETETT HIBÁINK ÉLETÜNK VÉGÉIG KÍSÉRNEK?

Ana Moreno élete darabjaira hullott, miután mindent és mindenkit elveszített, aki számára fontos volt. Az otthonát is kénytelen elhagyni. Az albuquerque-i alvilág királynője immár csak egy kis tijuanai kocsma tulajdonosa. Jóval szerényebben él, de ebben a nehéz helyzetben is megtalálta a boldogságot: új barátokat szerzett, jótékonykodik, és úgy tűnik, a magánéleti gondjai is megoldódni látszanak. Egy nap azonban betoppan hozzá egy rég nem látott ismerős. Ana csak úgy szabadulhat meg a múltja sötét árnyékától, ha elfogadja a férfi ajánlatát. Ehhez viszont kockára kell tennie a saját életét.

Begyógyulhatnak valaha a fájó sebeink? Jóvátehetjük a múltban elkövetett bűneinket? Képesek vagyunk megbocsátani a megbocsáthatatlant? Hogyan léphetünk ki egy olyan világból, ami egykor az életünk része volt?

A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Baráth Viktória A főnök című regényének folytatásában Mexikóba… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2020

Tartalomjegyzék

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
312 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156067128
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
310 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156067128
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
310 oldal · ISBN: 9786156067135

1 további kiadás


Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Ryan Walsh · Ana Moreno · Rick · Oliver Jones


Kedvencelte 32

Most olvassa 10

Várólistára tette 68

Kívánságlistára tette 83

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Csilla‿ P>!
Baráth Viktória: A főnök 2.

Meg kell, hogy mondjam az előző rész sokkal jobban tetszett. Itt Ana érzelmileg teljesen bizonytalanná vált. Ide-oda csapódott a két férfi között. Nekem nagyon hiányzott az a régi, határozott Ana,
aki – történt, ami történt – a saját lábára áll és céltudatosan kezébe veszi az üzlet irányítását.

Smurfettereads>!
Baráth Viktória: A főnök 2.

Imádom, imádom nekem nagyon tetszett. :-) Már az első Főnök is hatalmas kedvencé vált a számomra, és persze Ryan is, akit már az első pillanattól kezdve imádtam. ❤ Nagyon kíváncsian vártam már a folytatást, hogy mi történt Anával a történtek után, és most megkaptam, köszönöm. :-) ❤ Az elején kicsit lassabban haladtam vele, de még így is nagyon tetszett az elejétől a végéig, bár az utolsó előtti 2 fejezetnél már rettegtem, hogy az írónő milyen fordulattal lepi meg az olvasóit, és nagyon kíváncsi voltam, így folytattam mégis csak, és cseppet sem csalódtam, bár a vége azért meglepett, és pfff… Hogy ezt a döntést hozta Ana, de megértem. Külön örültem, hogy közelebbről is megismerhettem végre Olivert, nagyszerű egy pasi, imádom őt is nagyon. Hihetetlenül jó fej volt egész végig Anával. Solt is bírtam, és persze Ricket is. :-) spoiler Nagyon imádom a pasit. :-) Ana pedig nagyon bátor kemény egy csaj, bár néha tud hiszti királynő is lenni. Egy kicsit néha nagyon önző volt Oliverrel szemben, és mindenkivel, hogy csak az ő fájdalma a legrosszabb. spoiler De azért nagyon megszerettem őt is az első részben. :-D spoiler De mindenesetre imádom az írónő stílusát, és a beszólásokat, a káromkodásokat, sokszor megnevettet, és szórakoztató volt, végig nagyon élveztem. Szerintem ez is ugyanúgy újraolvasós lesz, és csak ajánlani tudom, mindenkinek, aki szereti a hasonló történeteket. :-)

MissFortune>!
Baráth Viktória: A főnök 2.

Hatalmas elvárásokkal kezdtem neki, ugyanis az első rész megvett kilóra. Nagy sajnálatomra nem hozta azt, amit elvártam tőle.
Sajnos a szereplők többsége kifordult magából. Szerettem Solt és Ricket, de míg Sol története úgymond rendezve lett spoiler , Rické egyáltalán nem. Ana teljesen megváltozott, az első rész után azt gondoltam, hogy egy erősebb karakter lett belőle. Azonban itt már egyáltalán nem ura önmagának, gőze sincs, hogy mit kéne kezdenie az életével és már olcsó is. Egyik pasi ágyából a másikéba megy, jól megszívatva mindkettőt. Sajnáltam Olivert, ő volt ennek a könyvnek a nagy vesztese. Szépen viselkedett, mindig kiállt Ana mellett, de én nem bírtam megkedvelni őt se igazán.
A Javier történetet pedig nem kellett volna ennyire elhúzni. Kicsit sok volt, nehezen is indult el.. Jobban örültem volna, ha hamarabb letudjuk Javiert és Ana jövőjével foglalkozunk.
Az utolsó fejezetben rohadt nagyot csalódtam.

Az a durva, hogy még így is nagyon olvasmányos sztori lett ez, elég gyorsan haladtam vele.

Magdi1017>!
Baráth Viktória: A főnök 2.

A hétvégém a Főnök társaságában töltöttem. Ilyen gyorsan könyvet nem mostanában végeztem ki, ez azért elég sokatmondó. Nagyon lendületes, eseménydús történet volt. Másokhoz hasonlóan én is tudtam, hogy be fog következni az, amit mindenki sejtett, vagy minimum remélt. Az viszont nem, hogy hogyan. Arra voltam a leginkább kíváncsi, hogy Ana hogy fogja lereagálni ezt az egészet, fel tudja – e dolgozni, és hogyan fog kihatni a kulcs fontosságú szereplőkre. Nem tudtam kikövetkeztetni a következő csavarokat, ezért is volt számomra letehetetlen, és izgatottan vártam a cselekmény alakulását. Kicsit bosszantó volt, hogy nem tudta, mit is akar valójában, de valahol érthető is volt.
Nagyon tetszett!

Réka0128 P>!
Baráth Viktória: A főnök 2.

Nagyon-nagyon tetszett! ♥

Amikor a Főnököt elolvastam, akkor még nem volt szó folytatásról, pedig nagyon reménykedtem benne. Majd az Igazság trilógia részeiben kaptunk pár apró kis morzsát Anával és Oliverrel kapcsolatban. Ekkor már azért sejteni lehetett, hogy bizony lesz folytatás. Izgatottan álltam neki a könyvnek és nem is kellett csalódjak, mert imádtam az elejétől a végéig. Nagyon tetszett, hogy ezúttal Mexikóban játszódik a történet. Kicsit lassan indult be a cselekmény, de aztán az első fordulat után már jobban felpörögtek az események. Ezt a kisebb csavart igazából sejtettem, úgyhogy nem ért nagy meglepetés, viszont a legvégén padlót fogtam… Egy nagy hibája volt a könyvnek, mégpedig az, hogy rövid volt. Annyira olvastam volna még tovább. :)
Ana karakterét már az első részben is kedveltem ez most sem volt másként. Néha egy picit lehet hisztis volt, de melyik nő nem az?! :D Ami legszimpatikusabb benne az az, hogy akármilyen nehéz helyzetben is van, mindig képes erős maradni. Oliverre a Jófiú című novellában figyeltem fel igazán. Nagyon megszerettem a karakterét mire a történet végére értem.
Örülök, hogy Viki megírta ezt a folytatást és kíváncsian várom legközelebb mivel fog minket meglepni. :)

Mariann_ P>!
Baráth Viktória: A főnök 2.

Hát, mit is írjak.
Vagy öregszem ,és nem valók nekem ezek a könyvek, vagy nem tudom.
Lecsaptam rá, végre egy zöld betűs cím, a végéig csak ez tartotta bennem a lelket, hogy ezzel legalább lezárhatok kihívásokat.
Ez a drogkartell téma nagyon távol áll az én ízlésvilágomtól..
Ana, a főhősnőnk körül megjelennek különböző férfiak, akik a múlja részei voltak, még házasságra is lép valakivel, hogy tökéletes legyen az alibije, aztán kiderül ,hogy semmi sem az, aminek látszott.
Sokan kedvelik, lehet 30 évvel ezelőtt én is teleraktam volna szívecskékkel az értékelésem, de már más tetszik.

4 hozzászólás
Pandalány P>!
Baráth Viktória: A főnök 2.

A történet első részét majdnem három éve olvastam, mégis élénken él a fejemben, hogy kik a főszereplőink, milyen események zajlottak A főnök első kötetében. Nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon hogyan, hol, mikor fog játszódni a folytatás. Csak reményeim voltak, hogy mi fog történni, de erről többet nem mondanék, hogy beigazolódtak-e a sejtéseim, nem szeretnék senkinek spoilerezni.
Baráth Viki könyveit a megjelenés sorrendjében olvastam, és ami nyilvánvalóvá vált számomra – így a hetedik olvasása közben –, hogy mennyire gyorsan változott és fejlődött az írási stílusa. Lehet ez részben annak köszönhető, hogy szerintem elég hamar megtalálta az írói hangját és azt a műfajt, amiben igazán jó. A krimi vonal abszolút jól áll neki és remélem, hogy hasonlóan izgalmas sok könyvet kapunk még tőle, mint amilyen az Igazság-trilógia, vagy épp A főnök-sorozat. Mindegyik, ahogyan ez a regénye is izgalmakban és fordulatokban gazdag, nincsenek benne felesleges körök, felesleges cselekményszálak. Mindamellett, hogy pörgős történet, megcsillan Viki humora benne és egyfajta lazaság. Én ezt csípem, szerintem sokat ad a kötethez.
Bővebben: https://pandalanyolvas.blogspot.com/2020/04/barath-vikt…

Ferger_Jolcsi P>!
Baráth Viktória: A főnök 2.

Alig vártam, hogy olvashassam a könyvet, mióta az első rész végére értem, mert olyan függővéges volt, hogy minél előbb olvasni akartam a folytatást. És szerencsére ebben a kötetben sem csalódtam, jobban is tetszett, mint az első kötet, nagyon gyorsan ledaráltam. Azt viszont sajnálom, hogy Ana múltjáról semmi nem derült ki még mindig. spoiler
Az a legrosszabb, hogy ennek a kötetnek is olyan függővége lett, hogy most alig győzöm kivárni megint a folytatást.

christine I>!
Baráth Viktória: A főnök 2.

Ejha. Kicsit sem lepődtem meg a folytatáson, azt hozta, amit Vikitől és a történeteitől elvártam: izgalom, feszültség, szerelem. Nem is csoda, hogy nem tudtam letenni, együltömben elolvastam az egészet. Mégis: az epilógus annyira lerombolta az imádatomat, hogy bármennyire is még mindig szeretném ezt a könyvet a polcomon tudni, mint saját példány, nem tudok úgy rajongani érte, mint az első részért. Pofonszerű volt az utolsó oldal, és nem jó értelemben. Pedig egészen addig minden klappolt, még a hirtelen részek is, amikor spontán döntéseket kellett hozni. Olyan kár érte pedig.

4 hozzászólás
doriismolnar>!
Baráth Viktória: A főnök 2.

Huh.. Hát nem is tudom, hogy mit lehetne most írni.. Szóhoz sem jutok..
Nehéz spoliermentesen írni róla. Nyilván bolond volt az, aki nem gondolta, hogy spoiler. De emellett is még annyi meglepetés és izgalom volt ebben a könyvben, hogy hihetlen. Különösen a végén.. Hát engem az teljesen letaglózott. Az írónő ismét nem hazudtolta meg magát a végkifejlettel kapcsolatban. Bevallom én majdnem spoiler. Fantasztikus történetet tárt élénk ismét Viki. Nem is szaporítom tovább a szót, mert itt már tényleg elfogytak a szavak..
Bámulatos volt!

12 hozzászólás

Népszerű idézetek

Anna_Tóth_5>!

Az élet hiába kínálja tálcán a boldogságot, ha mi nem nyúlunk érte.

117. oldal

Smurfettereads>!

– Az érzelmeket nem lehet logikusan megmagyarázni. Azok olyanok, amilyenek. Nem tudsz rajtuk változtatni.

270. oldal

Anna_Tóth_5>!

– Az érzelmeket nem lehet logikusan megmagyarázni.

270. oldal

janee>!

Mert az élet sokszor tesz nekünk keresztbe, de a lényeg az, hogy bármilyen szar helyzetbe kerülünk is, a legjobbat kell kihoznunk belőle, akkor is, ha nem feltétlenül így leszünk a legboldogabbak. Még ha a szívünk szakad is bele. Mert mi mind igazi túlélők vagyunk.

311. oldal, Utószó (Álomgyár, 2020)

Smurfettereads>!

El kell fogadnom, hogy már nem az az ember vagyok, aki voltam. Megváltoztam, pontosabban az élet kényszerített arra, hogy megváltozzam. Ma már nem tudom elképzelni, hogy úgy éljek, ahogy régen, de úgy érzem, valahol mélyen még az az énem is bennem lakik.

5. oldal

Anna_Tóth_5>!

Csak miattad jöttem vissza. Érted jöttem vissza. És nem fogok üres kézzel távozni.

pattie23>!

Hiába tárjuk ki a szívünket, valaki mindig felhatalmazva érzi magát arra, hogy összetörje. Én most ismét bezártam az enyémet, és soha többé nem vagyok hajlandó kinyitni.

114-115. oldal, Kérdések, kérdések (Álomgyár, 2020)

Smurfettereads>!

– Sose volt könnyű életed. Mindig is meg kellett harcolnod azért, amid volt. Most is ezt fogod tenni. Mert én nem egy nyávogós kis picsát neveltem belőled, hanem igazi, kemény nőt.

305. oldal

Pandalány P>!

Ki kell élveznem ezeket a napokat, mert nem tudhatjuk, mit hoz a jövő.

εïзPillangókisasszony0425εïз>!

Tudod, hogy mindig az életem része maradsz, de el kell engednem téged. Boldog akarok lenni, ahhoz pedig arra van szükségem, hogy új fejezetet nyissak az életemben. Köszönök mindent!

39. oldal


A sorozat következő kötete

A főnök sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Leylah Attar: The Paper Swan – Papírhattyú
Megyeri Judit: Csontvázak a szekrényben
Jud Meyrin: Lowdeni boszorkányhajsza
Diana Hunt: Őrület határán
Benina: Mindig és Soha
E. K. Blair: Bang
Audrey Carlan: Lélek
Jennifer L. Armentrout: Míg a halál…
J.D. Barker: Szíve helyén sötétség
Carrie Cooper: A szemtanú