A ​főnök 93 csillagozás

Baráth Viktória: A főnök

Valóban ​te irányítod a saját életedet?
Ana Moreno békésen él Albuquerque leggazdagabb negyedében. Mindene megvan, amiről egy nő álmodhat: csodás ház, személyzet és egy milliomos vőlegény, akivel boldogan tervezgetik az esküvőjüket. A rózsaszín álomvilágnak azonban vége szakad, amikor egy este ismeretlenek elrabolják Anát. A lány ekkor döbben rá arra, hogy az élete mégsem volt olyan fényes és csillogó, mint ahogy azt gondolta. Fogvatartója válaszút elé állítja: ha életben akar maradni, meg kell tanulnia alkalmazkodni ahhoz a kegyetlen világhoz, amibe került. A titkok és csalódások hálójában őrlődve azonban arra még ő sem számít, hogy a bosszúvágy egy teljesen új emberré fogja átváltoztatni.
Hol a határ jó és rossz között? Mire lehet képes az ember, ha a bosszú hajtja? Vajon létezhetnek valódi érzelmek egy kegyetlen világban, vagy csak az érdek vezérli a tetteinket?
Baráth Viktória, az Első tánc című nagy sikerű könyv szerzője ezúttal egy izgalmakban, érzelmekben… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2017
378 oldal · ISBN: 9786155596841
>!
Álomgyár, Budapest, 2017
378 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155596834

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Ryan Walsh · Ana Moreno · Rick


Kedvencelte 29

Most olvassa 10

Várólistára tette 81

Kívánságlistára tette 119

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
FairyDust P
Baráth Viktória: A főnök

Csak magadra számíthatsz, senki másra, ha túl akarsz élni.

„Oké, oké, szép a borító, de mi van a tartalommal? Izgalmas, érdekes és bravúros.”
Röviden és velősen összefoglalva, számomra ez a könyv sokkal jobban tetszett, mint az Első tánc, holott az is megragadó sztori volt. Szerettem a történetet, pedig igazán távol áll tőlem az alvilági élet. Lekötött és olyannyira magába szippantott, hogy kevesebb, mint egy nap alatt kivégeztem. Nálam ez hatalmas teljesítmény! :D
A szereplők jól ki voltak dolgozva, ha Ryan nem is, de Ana karakterfejlődése levett a lábamról.
Eddig is úgy véltem, hogy @Baráth_Viktória konyít az íráshoz, ezután azonban még bátrabban ki merem jelenteni. Kifejezetten örülök, hogy a történetben kevesebb alkoholizálás és „csapd szét magad” életmód került, helyette inkább mélyebb és realisztikusabb ábrázolásmód vette át a hatalmat.
Nagyon köszönöm az élményt, felettébb szórakoztató volt!

Spolier-mentes, bővebb értékelés: https://missreaders.com/books/details/20

3 hozzászólás
>!
vikcs P
Baráth Viktória: A főnök

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2017/06/barath-viktor…

"Hű, hogy én mennyire vártam már ezt a könyvet! Sokatok számára ismerős lehet az írónő neve, hiszen tavaly robbant be az írók világába az Első tánc című könyvével. Ez sokkal másabb, mint A főnök, hisz az inkább a romantikát és önmagunk keresését helyezi előtérbe, míg itt egy olyan világ tárul elénk, amelybe nem szívesen csöppennénk bele.

Ana tökéletes életet él. A vőlegényével az esküvőjüket tervezik, mindenük megvan, Anának nem kell
mással foglalkoznia, minden nap csak ki kell választania, hogy melyik cipőt vegye fel az adott ruhájához. Ám gondtalan élete egyik percről a másikra tűnik el, egy olyan kilátástalan helyzetben találva magát, amiről azt hiszi, csak egy rossz álom. De nem, ez a valóság. Már nem bánnak vele hercegnőként, hanem csak egy hasztalan fogolyként, olyan fickók kezében, akikkel soha nem akart találkozni. Anának választania kell. Vagy meghal, vagy együttműködik egy veszélyes férfival, aki drogot árul. Ahogy egyre többet lát ebből a kegyetlen világból, úgy változik meg ő is. A kis gazdag úri hölgy lassan átalakul kemény csajjá, ám ezért elég keményen meg kell dolgoznia.

Annyira olvastam volna még! Az írói fejlődés is nagyon látványos, kidolgozott a könyv, érezhető, hogy sok munka van a háttérben, és a karakterek nagyon jól felépítettek. Tetszik, hogy Viki elég sokszínű írás terén, hiszen az Első táncban is nagyon jól csavarta a szálakat, itt azonban rendesen megkavarja az álló vizet, és az olvasó konkrétan a haját tépi a végére. Készüljetek fel!

Nem mindennapi olvasmány egy nem mindennapi világról, kapcsolatról és érzelmekről. Úgy gondolom, több ilyen történet kellene, nem csak a tucatkönyvek. "

9 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Baráth Viktória: A főnök

Érdekes történet volt, csak egy kicsit a valóságtól elrugaszkodott. Szerintem Ryanen kívül bárki más fejbelőtte volna a csajt az elején. Viszont elvonatkoztatva a realitásoktól, nem volt rossz. Nevezhetjük akár romantikus kriminek is, bár a vége nem éppen HEA.
spoiler
Mondjuk a főszereplőket nem sikerült igazán megkedvelnem. Ana sokszor hisztizett, Ryan pedig többnyire kiszámíthatatlan. Ricket és Jones ügynököt bírtam.
Az írónő stílusa tetszett, jól megírt, olvasmányos könyv. Még biztosan fogok tőle olvasni.

>!
Fangirl033
Baráth Viktória: A főnök

„Már amikor az első mondatot elolvastam, tudtam, hogy menthetetlenül elvesztem. Tudom azt is, hogy ez nagyon nyálasan hangzik, de ez az igazság; igazából már a fülszöveg is ilyen hatással volt rám, már abból ki lehetett venni, hogy ez nem egy átlagos történet lesz.”
Bővebben: http://bookwormsbookshelfs.blogspot.hu/2017/09/barath-v…

>!
Pandalány P
Baráth Viktória: A főnök

Teljesen levett a lábamról ez a történet: szenvedélyes, izgalmas és igazán eredeti!
Faltam az oldalakat.
Csak kavarognak a gondolataim a könyv elolvasása óta, megpróbálom összeszedni magam. :D Az írónő nagyon meglepett, ugyanis a romantikus Első tánc után most valami annyira más történetet kap az olvasó, amitől eláll a szava. Totál más műfaj, más világ és pont ezért ennyire szembetűnő a fejlődés az első regény óta. A karakterek kidolgozottak, érdekesek, lehet nekik drukkolni, vagy épp utálni őket gonoszságuk miatt. A történet sötét, rejtélyes.
A karakterek mellett számomra a könyv erőssége az események sodrása volt. Az, hogy minden fejezet izgalmakkal teli, és nincs unalmas rész benne. Ez nagyon olvasmányossá és letehetetlenné teszi a regényt.
A borító csodálatos, figyelemfelkeltő és ismerve a történetet teljesen illik hozzá. Amit még kiemelnék a kivitelezéssel kapcsolatban, azok a fejezetcímek. Jó volt végre olyan könyvet olvasni, amiben a fejezeteknek vannak címei és nemcsak számokat látunk, hanem egy-egy címet, ami utal a fejezet tartalmára. Mostanában csupa olyan regényt olvastam, amikben nincsenek címek és kifejezetten hiányoltam őket.
A könyv utolsó harmadában választ kaptam minden kérdésemre, aminek különösen örültem, mert a Frankkel kapcsolatos szálat elvarratlannak éreztem korábban. És akkor jött a bravúros jelenet, amiből minden kiderült. Hiányérzetem lett volna, ha nem kerül előtérbe.
A regény befejezése váratlan fordulatokkal teli. Számomra kellett ez az erős csavar a végére, pont azért, mert teljesen másra számítottam. El tudnék képzelni folytatást, de ha csak egy kötetes történet marad, akkor sem fogok csalódni.
Bővebben: https://pandalanyolvas.blogspot.hu/2017/07/a-fonok.html

2 hozzászólás
>!
K_A_Hikari
Baráth Viktória: A főnök

„A szép dolgok a sötétségben is megmutatják magukat, és fényt hoznak az életünkbe.”

Nos, le a kalappal az irónő előtt, igy kell ezt csinálni! Három óra alatt 270 oldalt olvastam el a regényből.
(…)
Négy és fél óra alatt olvastam el, ami elég sokat elmond azon kivül, hogy abnormalis sebességgel olvasok de ez van.
Benne ragadt a kezemben, érdekelt mi fog törtenni, a következő oldalon.
Titkok, drogok, vágy és hatalom. Minden szál elágazik, mégis egy kézben futnak össze.
Igy is kerek egŕsz, de nagyon toporzékolok egy folytatásért.

Bővebben:
http://irasaimtarhaza.blogspot.hu/2017/07/barath-viktor…

9 hozzászólás
>!
Anett_92 P
Baráth Viktória: A főnök

„Különös. A szép dolgok a sötétségben is megmutatják magukat és fényt hoznak az életünkbe. ”

Alig találom a szavakat. Akartam várni ezzel, hogy ülepedjen még kicsit a történet a lelkemben, de nem ment. Alig találom a szavakat, de az kétség kívül biztos, hogy zseniális volt! Nincs rá jobb szó. De mindenek előtt Kedves @Baráth_Viktória ! :) Jössz nekem egy parókával, mert a vége miatt úgy téptem a hajam, hogy alig maradt belőle valami! Nem lehet így vége!
Már rögtön az eleje is annyira lebilincselő volt. Hamar beindult a történet és a végéig fenntartotta az izgalmat, sőt egyre csak izgalmasabb lett. Állandóan pörögtek az események és már pár fejezet után fájt, hogy le kellett tennem. Mindig csak az járt a fejemben, hogy mi történik ezután? És a történet újra és újra megajándékozott egy váratlan érdekfeszítő fordulattal. Mindig jött egy újabb csavar, ami után úgy kapargattam az államat a földről.
Látszott, hogy mennyi háttérmunka van benne, a karakterek teljesen kidolgozottak voltak.
Piszkosul megszerettem egy olyan karaktert, akitől a történet elején még kirázott a hideg. De basszus mennyire a szívemhez nőtt!Az elkényeztetett Ana napra napra válik egy elképesztően kemény csajjá. És hát Ryan.. Hm egy lenyűgöző egyéniség a tettei ellenére is. Sőt hatalmas igazság amit Ana mond, hogy nem az az egy bizonyos szó bizonyítja a szerelmet, hanem a tettek. A főszereplőket iszonyatosan megszerettem és fáj, hogy búcsút kell vennünk. De nem sokáig, mert biztosan újra fogom olvasni. Hamarosan. Nem is egyszer. Nagyon sokáig a hatása alatt leszek még. Imádtam!

5 hozzászólás
>!
Csakegyolvasólány
Baráth Viktória: A főnök

Baráth Viktória írásmódja már az Első tánc olvasásakor lenyűgözött. Igaz, mikor belekezdtem, legszívesebben becsuktam volna, de ahogy tovább olvastam, elvarázsolt. Bár, sokszor fejen csaptam volna Zoey-t és egy-két karakter, de a történetben mindig volt egy olyan momentum vagy egy utalás, ami segített megérteni a történet szereplőinek a tettét. A kedvencemmé vált és azt hittem, hogy ezen nem változtat semmi. Nos, nem kellett volna kijelentenem ezt az elhamarkodott döntést. Mert igen is, A főnök című könyv mindent vitt. Rögtön felülkerekedett az írónő első könyve fölé és kiütéssel győzött.
De vajon mi volt ennek az oka?
Hogy őszinte legyek, amikor először elolvastam a fülszöveget, kicsit meghátráltam. Nem tudtam, hogy mire számítsak. Egy gazdag menyasszony? Elrablás? Bosszú? Na, nem, köszönöm. Viszont, amikor megnéztem a könyv trailereit egyre jobban felcsigázta az érdeklődésemet. Így miután megjelent a könyv, és mikor esélyem volt megvenni, nem haboztam. És ezt a döntést mai napig nem bántam meg.

Bővebben: http://konyvekmindenhol.blogspot.hu/2017/10/barath-vikt…

>!
Lillsz
Baráth Viktória: A főnök

Nem kérdés, hogy 5 csillag! Imádtam! Az egész könyvet! Minden sorát, szavát és betűjét! Imádom Vikit és a könyveit! *-* Az Első tánc után ez a könyve is a kedvenceim közt landolt.
Bátran ajánlom mindenkinek, én ezzel a könyvvel csak még jobban megkedveltem az írónőt, csalódásra semmi ok! Jó… talán egy mégis, és az nehezen megbocsátható, de azon kívül remek egy könyv. Higgyétek el! 5/5*

>!
Violet_Finch_PMónika
Baráth Viktória: A főnök

Azt hiszem itt nagyon nincs vége a történetnek.
igaz nem látnám,hogy folytatásos lenne,de ha az lesz tuti megveszem a következő részt
Na és Ryan…..hmmm spoiler és ezt Baráth Viktória szerintem nagyon is jól tudja ;)
Azaz érzésem,hogy neki már kezd megfogalmazódni a folytatás (vagy már meg is van) és amilyen szépen tudja szőni a szálakat,biztos kitalálja a módját…..pont,pont,pont. :))
Egy igazán eseménydús történetet kaptunk és kifejezetten izgultam Anaert,hogy mit tartogat neki ez az élet. Sejtettem,hogy mi lesz a vége,màr mikor Ryan elmesélte a történetét Anannak már akkor tudtam vagy éreztem,hogy mi lesz ennek a vége.
De mint már mondtam….lehetne ezen csavarni vagy kettőt :D

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Pandalány P

Ha nagyban akarsz játszani, akkor kockáztatnod kell.

>!
vikcs P

(…) a jók nem mindig jók, és a rosszak nem mindig gonoszak.

Utószó

>!
Pandalány P

Elfogadtam, hogy az életem megváltozik, és sosem leszek többé az, aki voltam. Megnyugodtam.

>!
Pandalány P

El kellett veszítenem mindent ahhoz, hogy értékelni tudjam, amim van.

>!
Pandalány P

Csak magadra számíthatsz, senki másra, ha túl akarsz élni.

>!
Pandalány P

Saját, önálló személyiséggel rendelkezem, és megérdemlem azt, hogy én irányítsam az életemet, ne mások.

>!
vikcs P

Bár tudtam, hogy a jövőm bizonytalan, akkor sem adtam fel, hogy egyszer az enyém legyen az, amire vágytam.

135. oldal

>!
vikcs P

Egy csodás vőlegény, egy szép ház, biztos jövő. Mi másra is vágyhatna egy nő?

10. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Vavyan Fable: Sárkánykönny
Frei Tamás: A bankár
Stephenie Meyer: A Vegyész
Tara Monti: Innuendo – Ellenszélben
Peter Grimsdale: Battlefield 4: A háború küszöbén
Steve Berry: A Lincoln-mítosz
Tom Clancy – Mark Greaney: Veszélyzóna
Christopher Golden: Uncharted – A negyedik labirintus
Leylah Attar: The Paper Swan – Papírhattyú