Az ​iPhone könyv 2 csillagozás

Baráth Gábor: Az iPhone könyv

Amikor ​elkezdtem ezzel a könyvvel foglalkozni – már túl voltam pár iPhone alkalmazás fejlesztésén – jó barátom és egykori szerzőtársam azt kérdezte: Minek írsz olyan dologról könyvet, amit a három éves lányom is képes kezelni?

Nos, az iPhoneban – és a többi Apple eszközben is – az a szép, hogy ez az állítás igaz. Nagyszerű és barátságos kezelőfelület igyekszik kitalálni a felhasználó gondolatait. Azonban ahhoz, hogy minden (vagy majdnem minden) lehetőséggel tisztában légy, hogy a napi használat során a legjobb, legoptimálisabb, legkézreesőbb módon tudd használni a telefonodat, nem árt némiképp mélyebben megismerni a készülékben rejtőző lehetőségeket és azokat a használati trükköket, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az életet egy iPhonenal.

A készülékkel ugyanis nem csak telefonálni lehet: teljes értékű médialejátszó, helymeghatározó eszköz, fényképezőgép és videokamera, internetböngésző, játszótárs, és még sorolhatnám. Gyakorlatilag az élet minden területére… (tovább)

>!
Perfact-Pro, 2011
196 oldal · ISBN: 9789639929258

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

ilu_milu>!
Baráth Gábor: Az iPhone könyv

Ha most szerzted be az első kütyüdet, akkor ez lehet a bibliád. Egyébként a rutinosaknak annyira nem érdemes, de azért mond új dolgokat.


Hasonló könyvek címkék alapján

Jeff Campbell: Puccparádé
Sophie Hayes: Testfestés
Kollár Borbála – Kollár Franciska: Inspiráció természetesen
Nagy Kati – Horváth Dezső – Kemény György: Nálatok esznek-e állatok?
Sascha Wuillemet – Andrea-Anna Cavelius: Színmeditációk
Varga Judit: Dekor.álom
Marie Kondo: Tiszta öröm
Roger Coote: Lányok kézikönyve
Gretchen Rubin: Boldogságterv
Demi Lovato: Légy erős!