Adobe ​Photoshop Lightroom fotósoknak 3 csillagozás

Baráth Gábor: Adobe Photoshop Lightroom fotósoknak

Az ​Adobe Photoshop Lightroom az egyik legelterjedtebb fotósokat célzó alkalmazás, amellyel minden fotós egyszerűen és produktívan végezheti el a fotózás utáni összes szükséges munkafolyamat lépést, a képek katalogizálásával kezdve a feldolgozásukon és manipulálásukon keresztül egészen a nyomtatás vagy a weben való bemutatásig.

Ez a könyv segít neked, kedves olvasó, kialakítani a fényképekkel kapcsolatos saját munkafolyamatodat úgy, hogy lépésről lépésre végig vezet az összes, fényképek kezelésével kapcsolatos folyamaton, nagyjából úgy, ahogy a szerző azt a mindennapokban teszi. Ahogy haladsz előre a könyvben megtanulhatsz egy sor billentyűparancsot, képfeldolgozási trükköt, amivel egyszerűen és gyorsan érhetsz el nagyszerű eredményt, legyél esküvői- vagy portré- esetleg egyszerű hobbifotós.

De a könyv nem csak így használható. Természetesen kitámaszthatod vele az ajtót, ha huzat van, valamint ha nem vagy kezdő a Lightroom használatában tesztőleges része külön is… (tovább)

>!
Perfact-Pro, 2012
250 oldal · ISBN: 9789639929272

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Dubovszki_Martin>!
Baráth Gábor: Adobe Photoshop Lightroom fotósoknak

Az olvasás mellett a fotózás a másik nagy hobbim. Ez a könyv sokat segített, megtanított katagolizálni a képeim és persze a retusálás alapjaival is megismertetett. Könnyen érthető, áttekinthető fejezetekre tagolva teszi ezt, lépésekre bontva. Üde színfolt a nem túl telített magyar fotós szakirodalomban.


Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Sontag: A fényképezésről
Mary Warner Marien: A fotográfia nagykönyve
Scott Kelby: A digitális fotós könyv 1.
Nagy fotóskönyv – Vadonatúj tippek
Simone Philippi (szerk.): A 20. század fotóművészete
David Präkel: Kompozíció – A fotográfia alapjai 1.
Michael Freeman: Fotósszemmel
Joe Mcnally: A Nagy Villanás
Szilágyi Lenke: Fényképmoly
Scott Kelby: Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!