A ​13. csillagjegy (A zodiákus lány 2.) 1 csillagozás

Balogh W. Orsolya: A 13. csillagjegy

Vajon melyik csillagjeggyel alkothatunk tökéletes párost? Segít-e az asztrológia és a személyes horoszkóp abban, hogy végül ráleljünk lelkünk másik felére?Kijátszhatjuk-e a sorsot, hogy a kezünkbe vegyük az irányítást?

A zodiákus lány főszereplője, az egyiptomi származású, Amerikában élő Isis továbbra is eltökélten keresi a boldogságot. Egy tragédia árnyékában az élete megint különös fordulatokat vesz, immár egy állatklinika vezetőjeként újabb férfiak kerülnek az útjába, velük kalandozik el a szex világában.
Megismerkedik az Oroszlán jegyű maffiózóval, aki kétes üzletekből szerzi a vagyonát, és nagyvonalú adománnyal lendíti előre a nő karrierjét. A Mérleg jegyű neves festőművész igaz szerelme a végállomást jelenthetné számára, a kapcsolat mégis drámai véget ér. Bánatában egy Skorpió jegyű gátlástalan bártulajdonos hálójába kerül, aki nem retten vissza a kegyetlen bosszútól sem.
Talán egy váratlan utazás hozhatja el Isis számára a megnyugvást és boldogságot…

>!
I.P.C., Budapest, 2019
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636357269

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

>!
Mert_olvasni_mindig_jó
Balogh W. Orsolya: A 13. csillagjegy

Hiszel a sorsban? A végzetben? Abban, hogy előre meg van írva az életed könyve?

n személy szerint nem, de nagyon érdekesnek és izgalmasnak találom ezt az egészet. Talán félnék ha kiderülne minden előre meg van írva nekem és igazából semmi beleszólásom nincs az egészbe.

Ugyan ezt a témát boncolgatja ismét Balogh W. Orsolya írónő legújabb könyve, a Zodiákus lány második része, ahol Isis utánaered, vajon a sorsunk már tényleg a születésünk pillanatában el lett döntve?

Hogy mi a legjobb ebben?

A könyv nem száraz tényként, vagy enciklopédiaként kalauzol el bennünket az asztrológia világába, hanem tele humorral, erotikával megfűszerezve, valamint egy cseppnyi kalanddal és izgalommal.

Link:
https://mctothh.wixsite.com/mertolvasniminigjo/post/a-1…


Népszerű idézetek

>!
Anarchia_Könyvblog

– Nem hazudsz.
– Miért hazudnék?
– Mert az emberek gyakran hazudnak. Nem tudnak meglenni hazugságok nélkül.

>!
Anarchia_Könyvblog

Magához ölelt és a fejemet csókolgatta. Ugyanúgy szenvedett, mint én. A víz csobogásával együtt sírtunk, és búcsúztunk, egész éjszakán át, mert nem mondtuk ki a szakítást, de jól tudtuk, hogy mi fog történni, mert csak egy út maradt számomra.


Hasonló könyvek címkék alapján

Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben
Robin O'Wrightly: Kettős kereszt
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban
Emy Dust: Veszélyes házasság
Lakatos Levente: Aktus
Benina: Mindig és Soha
Lakatos Levente: Szeress jobban!
Borsa Brown: A maffia szívében