A ​magyar vendéglátóipar története 1. 0 csillagozás

A honfoglalás századától az 1848/49. szabadságharcig
Ballai Károly (szerk.): A magyar vendéglátóipar története 1.

A magyar vendéglátóipar története a honfoglalás századától napjainkig.
Számos fekete-fehér illusztrációval, korabeli reklámokkal.

>!
424 oldal · ISBN: 9632920554
>!
Kultúra és Propaganda, Budapest, 1943
424 oldal

Kívánságlistára tette 3


Hasonló könyvek címkék alapján

Haas Márta: Egy amerikai Velencében
Mészáros Tibor – Voleszák Zoltán: Villásreggelitől a gálavacsoráig
Müllner Jenő: Hegyvidéki vendéglátás
Széllné Jakab Edit: Szakmai szituációs gyűjtemény
Kaszab Andor: Német nyelv a vendéglátásban, az idegenforgalomban, a kereskedelemben
Szerdi Zsuzsanna – Gencsi Zoltán – Roszík Péter – Frühwald Ferenc – Istók Csaba – Kerek László – Molnár László – Varga István (szerk.): Bioételek Hajdúszoboszlón innen és túl
Zugorné Rácz Éva: Vendéglátó gazdálkodási ismeretek – Példatár
Ki kicsoda a magyar vendéglátásban 2010
Becze Ákosné – Fischerné Jilek Zsuzsanna: Deutsch in der Gastronomie / Német nyelv a vendéglátásban
Erdélyi Margit: Angol-német-magyar nyelvkalauz