Szakácskönyve ​a régi magyar ételeknek 0 csillagozás

Bálint István János (szerk.): Szakácskönyve a régi magyar ételeknek

„A régi Magyarországon az ebéd jelentette a köznapi élet ünnepi óráját. Az ebéd volt az a pillanat, mikor az élet gondjai és reménytelenségei közepette a magyar ember egy pillanatra magába szállott, lelki szemeit elfordította a gondok fekete tájáról, s úgy ült le a fehér kendővel megterített asztalhoz, mintha valamilyen ősi pogány szertartásnak áldozna most..”

>!
274 oldal · ISBN: 9789632197531

Hasonló könyvek címkék alapján

Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Váncza József: A mi süteményes könyvünk
Jancsa Jani: Nagy burgerkönyv
Borbás Marcsi: A sűrűje 2.
Máté Pálné Terenyei Katalin: Ahogy én készítem… – Kati mama szakácskönyve
Lejtényi Éva – Waldhauser György: Régi idők receptjei
Magyar Elek: Az ínyesmester szakácskönyve
Bereznay Tamás: Mai magyar konyha
Papp Emese: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye