Szakácskönyve ​a régi magyar ételeknek 0 csillagozás

Bálint István János (szerk.): Szakácskönyve a régi magyar ételeknek

„A régi Magyarországon az ebéd jelentette a köznapi élet ünnepi óráját. Az ebéd volt az a pillanat, mikor az élet gondjai és reménytelenségei közepette a magyar ember egy pillanatra magába szállott, lelki szemeit elfordította a gondok fekete tájáról, s úgy ült le a fehér kendővel megterített asztalhoz, mintha valamilyen ősi pogány szertartásnak áldozna most..”

>!
274 oldal · ISBN: 9789632197531

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász
Váncza József: A mi süteményes könyvünk
Nemere Ilona: Szakácskönyv kétbalkezeseknek
Gáspár Bea: Bea konyhája
Magyar Elek: Az ínyesmester szakácskönyve
Mautner Zsófia: Chili & Vanília
W. Ungváry Renáta: A Kismama babakonyhája
Mautner Zsófia: Egy év a konyhámban