„A régi Magyarországon az ebéd jelentette a köznapi élet ünnepi óráját. Az ebéd volt az a pillanat, mikor az élet gondjai és reménytelenségei közepette a magyar ember egy pillanatra magába szállott, lelki szemeit elfordította a gondok fekete tájáról, s úgy ült le a fehér kendővel megterített asztalhoz, mintha valamilyen ősi pogány szertartásnak áldozna most..”
Szakácskönyve a régi magyar ételeknek 0 csillagozás

Hasonló könyvek címkék alapján
- Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász 100% ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Váncza József: A mi süteményes könyvünk 95% ·
Összehasonlítás - Jancsa Jani: Nagy burgerkönyv ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: A sűrűje 2. ·
Összehasonlítás - Máté Pálné Terenyei Katalin: Ahogy én készítem… – Kati mama szakácskönyve ·
Összehasonlítás - Lejtényi Éva – Waldhauser György: Régi idők receptjei ·
Összehasonlítás - Magyar Elek: Az ínyesmester szakácskönyve 92% ·
Összehasonlítás - Bereznay Tamás: Mai magyar konyha ·
Összehasonlítás - Papp Emese: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye ·
Összehasonlítás