„A régi Magyarországon az ebéd jelentette a köznapi élet ünnepi óráját. Az ebéd volt az a pillanat, mikor az élet gondjai és reménytelenségei közepette a magyar ember egy pillanatra magába szállott, lelki szemeit elfordította a gondok fekete tájáról, s úgy ült le a fehér kendővel megterített asztalhoz, mintha valamilyen ősi pogány szertartásnak áldozna most..”
Szakácskönyve a régi magyar ételeknek 0 csillagozás
Kívánságlistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Horváth Ilona: Szakácskönyv 93% ·
Összehasonlítás - Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász ·
Összehasonlítás - Váncza József: A mi süteményes könyvünk 95% ·
Összehasonlítás - Nemere Ilona: Szakácskönyv kétbalkezeseknek 94% ·
Összehasonlítás - Gáspár Bea: Bea konyhája ·
Összehasonlítás - Magyar Elek: Az ínyesmester szakácskönyve 96% ·
Összehasonlítás - Mautner Zsófia: Chili & Vanília 95% ·
Összehasonlítás - W. Ungváry Renáta: A Kismama babakonyhája 92% ·
Összehasonlítás - Mautner Zsófia: Egy év a konyhámban ·
Összehasonlítás