Szakácskönyve ​a régi magyar ételeknek 0 csillagozás

Bálint István János (szerk.): Szakácskönyve a régi magyar ételeknek

„A régi Magyarországon az ebéd jelentette a köznapi élet ünnepi óráját. Az ebéd volt az a pillanat, mikor az élet gondjai és reménytelenségei közepette a magyar ember egy pillanatra magába szállott, lelki szemeit elfordította a gondok fekete tájáról, s úgy ült le a fehér kendővel megterített asztalhoz, mintha valamilyen ősi pogány szertartásnak áldozna most..”

>!
274 oldal · ISBN: 9789632197531

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Ábrahám Gézáné: Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás
Magyar Elek: Az ínyesmester nagy szakácskönyve
Horváth Ilona: Horváth Ilona válogatott receptjei
Hargitai György: Az én alapszakácskönyvem
Borbás Marcsi: A sűrűje 2.
Gaál Zsuzsanna: Az őrségi konyha kincsei
Mózes István Miklós (szerk.): A 100 legjobb magyar étel
Simon Tamás (szerk.): Közép-tiszai ízek