Értékelések 11

pikkupilvi P>!
Balázs Ágnes: Lufi és a zűrös vakáció

Korábban kicsit előreugrottam a sorozat utolsó részéhez és jogosan nem értettem a nevekből összerakott hosszú jelszót. Most viszont kiderült, honnan is indult a HANTAMEMŐ, Mindenképpen kíváncsi vagyok a további névmozaikok hozzáragasztásának a történetére. Kellemes olvasmány volt ez a rész is, időnként kesernyésebb felhangokkal (alkoholizmus, válás). Azon pedig kifejezetten felháborodtam hogy spoiler.
Így a harmadik rész után kissé zavarónak találtam, hogy a szereplők egyfolytában teljes névvel utalnak egymásra.

Woland>!
Balázs Ágnes: Lufi és a zűrös vakáció

Ez a harmadik Lufi-könyv, amit olvasok, és meg kell mondjam, Balázs Ágnes teljesen elvarázsolt! Lufi mindig izgalmas kalandokba keveredik, de az írónő belecsempészte a könnyed kis regénybe a keserű valóságot is (pl. válás, munkahely elvesztésének hatása a gyerekre). Tökéletes olvasmány az olyan felnőtteknek, akik bájos kis kikapcsolódásra vágynak, és a 6-8 éves korosztály lányainak szinte kötelező :)

Annamaria_Nagy_Korodi>!
Balázs Ágnes: Lufi és a zűrös vakáció

Remek, remek, remek! Hahotázva nevetünk minden fejezetben kétszer miközben olvassuk. Tíz éves a lányom, épp nekivaló. Kétség sem fér hozzá, hogy a teljes sorozaton végig fogunk menni, nagyon kedves történet.