Stratégiai ​emberi erőforrás menedzsment 1 csillagozás

Bakacsi Gyula – Bokor Attila – Császár Csaba – Gelei András – Kováts Klaudia – Takács Sándor: Stratégiai emberi erőforrás menedzsment Bakacsi Gyula – Bokor Attila – Császár Csaba – Gelei András – Kováts Klaudia – Takács Sándor: Stratégiai emberi erőforrás menedzsment Bakacsi Gyula – Bokor Attila – Császár Csaba – Gelei András – Kováts Klaudia – Takács Sándor: Stratégiai emberi erőforrás menedzsment

A mű egyszerre szól a gazdasági jellegű egyetemek és főiskolák oktatóihoz és hallgatóihoz, valamint a vállalatok közép- és felsőszintű HR-vezetőihez. Mint tankönyv bemutatja és a hazai sajátosságokhoz illeszkedve felhasználja a szakterület releváns nemzetközi és hazai elméleteit, kutatási eredményeit, valamint az ezekhez kapcsolódó gyakorlati eszközöket és eljárásokat. Logikus felépítése, egységes fogalomhasználata, világos szemléltető példái, szójegyzéke, valamint az idegen kifejezések értelmezése révén támogatja a tartalom eredményes elsajátítását. A gyakorló vezetők számára mindenekelőtt feltárja a szakterület stratégiai szempontú kapcsolódását a külső környezethez, valamint a vállalati tevékenység más területeihez, és esetleírások révén bemutatja a szakterület élenjáró gyakorlatát.

>!
Akadémiai, Budapest, 2006
358 oldal · ISBN: 9630583399
>!
Scientia, Kolozsvár, 2005
448 oldal · ISBN: 9737953592
>!
KJK-Kerszöv, Budapest, 2000
358 oldal · ISBN: 9632245431

1 további kiadás


Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Morn>!
Bakacsi Gyula – Bokor Attila – Császár Csaba – Gelei András – Kováts Klaudia – Takács Sándor: Stratégiai emberi erőforrás menedzsment

Igazándiból kb 10 oldalt leszámítva az elmúlt hónapokban olvasgattam. Használtam szakirodalmi forrásként, meg amolyan „olvassunk valami szakmához közelebbi cuccot” alapon is lapozgattam.
Nem rossz kis könyvecske, bár az zavart, hogy a kiadás maga új, de a tartalmán nem frissítettek. Sok év telt el a kiadások között, az aktualitásokat bele kellett volna vezetni.
Mindenesetre örülök, hogy megvan. Pláne, hogy ingyen hoztam el egy adok-veszek polcról.

>!
Akadémiai, Budapest, 2006
358 oldal · ISBN: 9630583399

Hasonló könyvek címkék alapján

Czigler István: A figyelem pszichológiája
Szeles Péter: Public Relations a gyakorlatban
Aczél Petra: Neked van igazad?
Hidak egymáshoz
Eric Schmidt – Jonathan Rosenberg – Alan Eagle: Google – Így vezetünk mi
Claire Folkard – Jackie Freshfield – Solymosi Éva (szerk.): Guinness World Records 2004
Robin Williams: Tervezz bátran!
Simon Singh: Kódkönyv
David Crystal: A nyelv enciklopédiája
Susan Forward – Donna Frazier: Érzelmi zsarolás