Értékelések 44

>!
ppuummukli
B. E. Belle: Megtörtek

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

A romantikus szál nekem nem volt olyan ütős, mint vártam az értékelések alapján, de a könyv többi mondanivalója miatt értem a magas értékeléseket. Ami nekem nagyon tetszett az a szókimondó stílus, ahogy a magyar oktatás helyzetéről és a tanár-szülő viszonyról nyilatkozott az írónő. Sajnos pedagógusként tudom, hogy sok olyan negatív szülő van, amilyenek a könyvben is felbukkantak. Szerencsére azonban a saját tapasztalataim alapján még többségben vannak azok, akik hálásak és együttműködőek a gyermekük pedagógusaival. Dása életét nem látom olyan tragikusnak, mint ahogyan ő érzi magát, az persze meghatározó veszteség, hogy elveszítette az édesapját. Hunornak sokkal nehezebb utat kellett bejárnia, hogy elérjen oda, ahová a könyv vezet. Összességében tetszett a könyv, bár néhány részt még mindig nem tudok hova tenni. A „tétemető”-t megkóstolnám :)
A könyv végi köszönetnyilvánítás a legszebb volt, amit valaha olvastam.

>!
Detty77
B. E. Belle: Megtörtek

Az Írónő első könyvét is imádtam, de erre nem találok szavakat. Dása és Hunor történetébe picit belhaltam♥ Mindkét szereplő hatalmas változásokon és óriási érzelmi cunamin mentek keresztül. Egyszerűen: fájdalmasan gyönyörű volt!♥ Minden karakter, a történet egy igazi kincs. Hol jókat nevettem, hol velük sírtam❄️ Fantasztikus volt! Köszönöm az élményt!

>!
ReadingGirl
B. E. Belle: Megtörtek

Egy kihívás miatt vettem a kezembe, de arra nem számítottam, hogy több száz oldalon keresztül semmi mást nem fogok tudni csinálni, csak sírni. Lelkem mélyére fúródott, és még ott is tudott taposni egyet rajta, majd úgy felemelni és megsimogatni, amire nem gondoltam, hogy képes lehet egy könyv. Mennyei alkotássá vált számomra.

>!
Jezabel
B. E. Belle: Megtörtek

Nem is tudom, hogy fogalmazzak. Azt hiszem nem pont azt kaptam, amit vártam. Nálam ez a gagyi kategória ‍

5 hozzászólás
Hirdetés
>!
Slezi96
B. E. Belle: Megtörtek

Nincsenek rá szavak.
Egyszerre emel fel és csap a földhöz.
Imádtam minden sorát. Az elején megnevettetett, majd megríkatott és boldoggá is tett egyszerre. Az a jellemfejlődés, amin Dása és Hunor keresztülmegy csodálatos. A bölcsességek, pozitív gondolatok, amiket Belle megírt benne, szintén csodálatosak, nagyon szívmelengető történet volt ez a könyve is az írónőnek.
Magába szippantott a könyv, rossz volt, amikor munka illetve egyéb elfoglaltságok miatt félre kellett tenni, mégis megérte, mert emésztgetni is kellett.
IMÁDTAM!! Köszönöm a csodás élményt, amivel ismét megajándékoztál engem.

>!
pattie23
B. E. Belle: Megtörtek

Bővebben:
https://avalosagontul.blogspot.com/2020/05/ertekeles-be…

Aki ismer, az tudja, hogy milyen vagyok. Az azt is tudja, hogy rengeteget gondolkodtam, hogy belekezdjek-e a könyvbe. Utána pedig az okozott fejtörést, hogy véleményezzem-e.
De miután kikerült molyra, majd instára, így jó páran írtatok, hogy kíváncsiak lesztek a véleményemre. Én pedig nem érezném hitelesnek magam, ha nem osztanám meg veletek azt is, ami számomra kevésbé volt üdítő olvasmány. Előre is szeretném leszögezni, hogy a véleményem az ÉN véleményem, ettől függetlenül is vegyétek nyugodtan a kezetekben, hisz tudom, hogy nagyon sok ember véleménye teljesen más az enyémtől. Ami nem is baj, hisz ettől szép a világ. Most pedig jöjjön a könyv.