22. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
40. legjobb kortárs könyv a molyok értékelése alapján

Megtörtek 103 csillagozás

B. E. Belle: Megtörtek

Egy ​fájdalmasan őszinte és szívszorító történet, amelyet az élet ihletett

Dása Szmirnova komoly versenytáncos múlttal a háta mögött diplomás táncpedagógus lesz. Angyali szépség, ám a lelke fagyos, mint a tél. Magyarországra költözik, ahol az orosz rutint követve, vasszigorral neveli tanítványait. Anyagi jóléte és szakmai tudása miatt azt hiszi, neki mindent szabad. Szembemegy a magyar oktatási rendszerrel, nem törődve növendékei szüleivel sem. Kezelhetetlen természet, mígnem váratlanul megismerkedik egy szeretetteljes férfival.

Oroszi Hunor gyötrelmes gyermekkora után Istennel a szívében kezd új életet. Agyontetovált, kigyúrt testű drogterapeutaként, őszinte elhivatottsággal segíti a régi önmagára emlékeztető, szerencsétlen sorsú gyerekeket a kiskorúak drogrehabilitációs intézetében. Melegszívű férfi, mígnem véletlenül találkozik egy kemény lelkű, elutasító nővel.

Két külön világ: társadalmi különbségek, ellentétes oktatási normák, eltérő vallási nézetek.… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2020

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
448 oldal · ISBN: 9786156067272
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
448 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156067265

Kedvencelte 32

Most olvassa 10

Várólistára tette 96

Kívánságlistára tette 82

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Magdi1017>!
B. E. Belle: Megtörtek

Most egy kicsit nehezen találom a szavakat. Én is úgy gondolom, hogy a Hazugok egy olyan könyv volt, ami magasra tette a lécet. És azt a színvonalat még lehetett fokozni. Nem semmi!
Nagyon vártam a megjelenést. A Hazugok által megismerhettük ezt a világot egy táncos szemszögéből, a Megtörtek viszont élénk tárja a pedagógiai részt.. Nagyon kemény világ ez, szerintem sokan bele sem gondoltunk eddig. Hiteles volt, és alaposan belelátthattunk a színfalak mögé..

Dása az elején tényleg egy flegma, de mégis vagány csaj. Kemény, és kicsit antiszociális.
Hunor pedig az ellenkezője.
És, mint tudjuk, az ellentétek vonzzák egymást. spoiler
Nagyon is!
Hunor egy imádnivalól pasas, akit megcibált az élet elég alaposan, de megtalálta a kiutat a poklok poklából… Segítségével Dása is kibújt a csiga házából, egyre jobban olvadt fel a jég a szíve körül, és kiderült, hogy ő is csak ember, és igazán jó ember.
Az utolsó kb.100 oldalon, mikor egymást érték a tragédiák, sokszor nyeltem a könnyeimet, volt, hogy utat is engedtem nekik. Pedig én nem vagyok olyan, aki bőg a könyveken.

Ígérd meg, drága Enikő, hogy még rengeteg ilyen remekművel fogsz minket, olvasókat megörvendeztetni. :)

AnneLGreen IP>!
B. E. Belle: Megtörtek

2020 március Olvass Anne L. Green kihívás könyve volt nálam, habár a megjelenés előtt már előolvastam a Megtörteket.
Szerintem nagyon izgalmas volt a történet. Szórakoztató volt és tanulságos. Tetszett, hogy a történetben mindkét főszereplő egy igen jelentős jellemfejlődésen ment keresztül.
B. E. Belle szerintem nem egy átlagos női karaktert alkotott meg. Nagyon tetszett, hogy Dása egy határozott és erős jellemmel bírt az egész történet során, merte vállalni, hogy mit gondol, amit sajnos a mai világban nem sokan mernek. Ezáltal szerintem Dása egy példakép lehet az olvasóknak. Azonban (mint a valóvilágban) a kontrollálatlan gondolatok konfliktusokat szültek.
Mit gondoltok: jobb, ha inkább olykor csendben maradunk és meghúzódunk, ezzel megóvva másokat a kellemetlen helyzetektől, vagy inkább merjük kimondani, amit gondolunk, még ha ezzel meg is bántunk másokat?
Tanulságos és kegyetlenül őszinte történet. Kétségkívül elnyeri majd az olvasók szívét!

Dorina_S>!
B. E. Belle: Megtörtek

Az írónő első könyvét elég sokáig halogattam, és nem sokkal az új kötet megjelenése előtt olvastam el. A Megtörtekkel nem bántam ilyen rútúl, mivel a Hazugok ráébresztett arra, hogy Belle könyveit nem szabad halogatni. Már a borító és a fülszöveg is felkeltette az érdeklődésemet, és bevalom a külső nálam most totálisan nyert…bár akkor még nem tudtam mi lapul a lapokon, milyen szivettépő, lélekfacsaró és gyönyörű történetet fogok megismerni. A könyvet a bemutatón vettem meg, és annyira örültem, hogy sikerült ismét találkozni az írónővel és tudtunk váltani pár szót. Amit a könyvembe írt, attól pedig teljesen meghatódtam.

Ezt a könyvet egy olyan időszakban olvastam, amely lelkileg mindenkinek megterhelő ezért most a könyvek-és máskor is- életmentőek, segítenek kiszakadni a vaslóágból, menekülési utat jelentenek a mindennapi mókuskerékből. Lehetsz általuk harcos, orgyilkos, táncosnő vagy éppen drogterapeuta. Nekem ez a könyv most a menedéket jelentette. Elterelte a figyelmemet a világban zajló borzalmakról, a bajokról és segített túlélni napokat. Segített, hogy könnyebb legyen, hogy ne omoljak össze lelkileg.

Nem hittem, hogy a Hazugokat lehet még überelni, de a Megtörteknek sikerült. Hihetetlen érzelmi mélységekbe jutatt el bennünket, olvasókat az írónő. Ez a kötet egyszerre gyönyörű és fájdalmas. Egyszerre akarod és lököd el magadtól. Vágysz rá, de félsz is tőle, félsz mert nem tudod milyen fájdalmat kell még megismerned. Sírtam rajta, nem egyszer, hanem többször. Feltépett bennem is sebeket, és fájdalmat okozott. Ugyanakkor örömet is, egy gyönyörű szerelmet mutatott be, amely minden körülmények között győzedelmeskedik. És a legfontosabb mondanivalója, hogy mindig van remény. És ezekben a vészterhes időkben erre van szükségünk.

Hogyan gyógyíthatja meg egymást két sérült lélek? És mi van akkor ha nagyobb sebeket okoznak egymásnak? B.E. Belle nem mindennapi főszereplőket mutatott be ebben a regényében. Ismét a tánc világa áll a középpontban, de napjaink egyik nagyon központi kérdése is, ami nem más, mint a drogprevenció.
A női főhősünk, Dása Szmirnova, egy orosz származású volt versenytáncos és Oroszi Hunor drogtrapeuta, volt drogfüggő. Nem is lehetnének küönbözőbbek, nem is jöhetnének ellentétesebb világból…és mégis, a sors útajai valóban kifürkészhetetlenek.
Dása egy hideg, fagyos, sznob és rideg nő. Nem számít neki más, nem érdekli más csak a tánc. Felsőbbrendűen tekint a világra, különbnek hiszi magát mindenkinél, és le is nézi az embereket. Nehezen nyílik meg, és túlontúl is kemény, nem enged magához közel senkit. Inkább elmarja az embereket. Ugyanakkor gyönyörű nő, bár ezzel nem ellensúlyozza rettentően rossz természetét, önzőségét. Nekem általában mindig a női hősnökkel szokott bajom lenni, de valahogy Dásával nem akadt egy sem. Igaz, hogy kibírhatatlan volt, de mégsem tápláltam iránta ellenszenvet. Sőt, olyan tulajdonságot mutatott meg, amiért tiszteltem. Olyan sziklaszilárd elvekkel rendelkezik, amelyekkel manapság a nők nagyon kis része bír. Plusz ide sorolnám azt a szeretet, amit a szülei iránt tanusított. Ezekért zártam én a szívembe Dását, az életét megismerve pedig csak még inkább megszerettem. A kitartása, a fegyelmezettsége, az akarata bámulatos. Nehezen olvad fel a lelke, amelyet több évtizednyi fagy borít, de azért csak megindul az olvadás, elkezd érezni, és gyönyörű változásokon megy keresztül. Fokozatosan fejlődik, nyílik ki mint egy gyönyörű tavaszi virág.

És hát a regény másik főszereplője Oroszi Hunor. Imádom a nevét, annyira férfias, mint maga a főszereplőnk is. Hunor nem is lehetne más, egy igazi férfi. Nehéz körülmények között nőtt fel, és ahogy az lenni szokott rossz útra tért. Nem tudott rajta segíteni még a szerelem sem, mindaddig amíg ő saját maga nem látta be, hogy egyedül nem megy. Ugyanakkor Hunor fél. Fél a külvilágtól, fél attól, hogy egyedül legyen kint. Hogy nem tud megbírkozni a kinti élettel, ezért maradt inkább a rehabilitációs központ falai között és vált drogterapeutává. Mivel a legjobb példát az tudja mutatni, aki már átélte a borzalmakat. Hunor egy sármos, de lelkileg komolyan sérült férfi. Számos sebet hordoz, amelyek nap mint nap eszébe jutnak. Pozitív gondolkodása és életszemlélete lenyűgözött. Imádtam a spontaneitását, az életigenlését, és azt ahogy változott, ahogy fejlődött. Vallásos, és ez is ritka manapság. Az, hogy valakinek a mindennapjait ennyire meghatározza a vallás. Neki segített életben maradni, segített átvészelni a legvészterhesebb időszakot, és ezért menedéket is talál benne. Bámulatos, mire nem képes a szeretett nőért, és hogy a boldogságért saját magát is feláldozná. Dásával nehezen indul a kapcsolatuk, de egymást segítve és gyógyítva változnak meg, és ezáltal teljesedik be a szerelmük. Ugyanakkor rengeteg problémával is kell megküzdeniük, egymás félelmei is gátat szabdnak a szerelmüknek, és az életvitelük is. Hunor kevésnek érzi magát a szertett nőhöz, és ez éket ver közéjük. Pont amikor egyik nyit, a másik bezárja a kapukat. Nehét megoldást talnálni, de ha nem kockáztatunk, nem is nyerünk soha. Rizikó nélkül, pedig nincs győzelem.

A drog nagyon komolyan megjelenik ebben a könyvben. Hunor kilépett a gyilkos keringőből, de ez sajnos nem mindenknek sikerül. Az írónő üzenni akar ezzel a regénnyel, hogy a drogprevenciónak milyen nagy szerepe is van. A különböző központok és az ott dolgozó emberek nap, mint nap életeket mentenek meg, fiatal életeket.

Nem egy mindennapi romantikus regény, hanem szívfacsaró, lélekszaggató történet, amely az olvasót is megviseli. Megtöri, és megtanítja hinni, hogy a remény a legszebb dolog a világon. Ha van hited, és célod…akkor a napjaid is szebbek lesznek.
Úgy érzem ezzel a kötettel én is több lettem, lelkileg, azonban nagyon megviselt. Felkavart és meggyötört, de csodálatos órákat is okozott. Kiszakított a valóságból, ahonnan el akartam menekülni, mert nehéz..nehéz most abban élni. A könyvek mindig menekdéket nyújtanak, és nekem most pont egy ilyen történetre volt szükségem. Szóval köszönöm, nagyon köszönöm.

doriis_and_herbooks>!
B. E. Belle: Megtörtek

Te édes jó istenem!*-* Ez meg mégis mi volt!? :O Egyszerűen csodálatos volt ez a könyv! Nem is tudom igazán, hogy mit is írhatnék jelen pillanatban.. Itt már tényleg elfogytak a szavak..

A történet felépítése zseniális. A szereplők elképesztő jellemfejlődésen mentek keresztül. Nem is tudnék kedvencet választani, mert Hunor és Dása egyaránt elnyerték a szívem. Nagyszerű karakterek. És micsoda páros, istenem.. Ebbe a könyvbe mennyi érzelem szorult az hihetetlen!♥️

Ez a könyv nagyon komoly témát dolgoz fel, mégis mindezt egy lenyűgöző köntösbe burkolva teszi meg. Maga a csoda volt, IMÁDTAM!!♥♥
Mivel az írőnő előző könyvét a Hazugok-at is nagyon szerettem, ezért nem volt kérdés, hogy ebbe is belevágok. Csoda ez a nő! Fenomenális!

Egy kicsit talán én is megtört lettem.. Bár egyszer sem sírtam el magam, ami kész csoda, de akkor is elmondhatom, hogy az utolsó fejezeteknél a szívem majd kiugrott a helyéről..

Végezetül pedig annyit mondanék, hogy mindenki olvassa el ezt a könyvet és „találjátok meg a lelketek tavaszát..”

Detty77 >!
B. E. Belle: Megtörtek

Az Írónő első könyvét is imádtam, de erre nem találok szavakat. Dása és Hunor történetébe picit belhaltam♥ Mindkét szereplő hatalmas változásokon és óriási érzelmi cunamin mentek keresztül. Egyszerűen: fájdalmasan gyönyörű volt!♥ Minden karakter, a történet egy igazi kincs. Hol jókat nevettem, hol velük sírtam❄️ Fantasztikus volt! Köszönöm az élményt!

Ella_Steel I>!
B. E. Belle: Megtörtek

"Az írónő most is komoly témákat boncolgat, sőt ezúttal talán még kíméletlenebb az olvasókkal. És nem elég, hogy ráébreszt bennünket megannyi problémára, ismét tükröt tart elénk.
A kérdés már csak az. Belenéz-e, akinek szüksége van rá.
És ha még meg is teszi eljut-e a tudatáig a sorok között megbúvó mondanivaló.
Hogy kinek van rá szüksége?
Mindenkinek.
Igen, határozottan.
Mindenkinek voltak/vannak/lesznek az életében olyan események, amik számos további tettünket befolysásolják. Minden embernek van, kinek kisebb, kinek nagyobb függősége. Igen. Bármennyire is szeretnénk tagadni, lehetetlen. Nincs olyan ember, akiben az évek múlásával ne alakulna ki valami iránt bizonyos fokú függőség, ami biztonság érzetet kelt a mindennapjaiba.

Bővebb értékelés: https://ellasteel.blogspot.com/2020/03/b-e-belle-megtor…

Slezi96>!
B. E. Belle: Megtörtek

Nincsenek rá szavak.
Egyszerre emel fel és csap a földhöz.
Imádtam minden sorát. Az elején megnevettetett, majd megríkatott és boldoggá is tett egyszerre. Az a jellemfejlődés, amin Dása és Hunor keresztülmegy csodálatos. A bölcsességek, pozitív gondolatok, amiket Belle megírt benne, szintén csodálatosak, nagyon szívmelengető történet volt ez a könyve is az írónőnek.
Magába szippantott a könyv, rossz volt, amikor munka illetve egyéb elfoglaltságok miatt félre kellett tenni, mégis megérte, mert emésztgetni is kellett.
IMÁDTAM!! Köszönöm a csodás élményt, amivel ismét megajándékoztál engem.

pasztornenagyeva>!
B. E. Belle: Megtörtek

Szerencsém volt, hogy nyerhettem egy példányt ebből a könyvből. Korábban már szemeztem az írónő korábbi könyvével, de most jött el az alkalom, hogy ketten találkozzunk. Nekünk találkozni kellett! Annyira szépen lett megírva. Dása és Hunor, mint tűz és víz (jég),Két külön világ, eltérő kultúra, mégis megtalálják egymásban a rokon lelket. Nagyon a hatása alá kerültem. Hálásan köszönöm B.E.Belle, hogy megírtad ezt a könyvet és olvashattam.

Rebbencs>!
B. E. Belle: Megtörtek

Sokáig halogattam ennek a véleménynek a megírását, ugyanis nehéz beszélnem a könyvről. Tudtam, hogy egy fájdalmas, sírós történet, ezért tudtam, hogy olvasnom kell, bár ezt már akkor elhatároztam, mikor B.E. Belle új regényt jelentett be. Én nagyon szeretem a komoly témákat és szeretem, ahogyan az írónő ír, ezért nagyon kíváncsi voltam, milyen új vizekre evez Belle.
Mert hát egyértelmű, hogy ez merőben más történet, mint a Hazugok. Ez egy megrázó, nehezen emészthető, szívet tépő történet. Ráadásul rendkívül profin megírva. Hihetetlen, hogy ez még csak az írónő második regénye! Nagyon nem olyan színvonalon hozta létre ezt a csodát, elképesztő, milyen hitelességgel, őszinteséggel és stílussal adta át a Megtörteket.
Amelynek olvasása közben az olvasó is megtörik. Ki kevésbé, ki nagyon. Velem olyan dolgok nem történtek, mint a főszereplőkkel, ilyen volumenű problémákkal még nem néztem szembe (hála Istennek), de sokszor volt olyan, hogy nekem is sírnom kellett, mert néhány dolgot nagyon is át tudtam érezni. Azért, mert apróságokban megtaláltam magam, éppen ezért azt gondolom, hogy ez a könyv több korosztálynak is ajánlott lehetne. Mert mindenkinek mást tud nyújtani, mindenki máshol találja meg benne magát, de egy ponton szerintem mindenki meglátja benne a saját érzéseit is.
Ezt pedig egy szívszorító köntösbe csomagolva. Nagyon érzékletes, ahogyan Encó megközelítette ezt a témát, minden egyes szó a helyén van. Összeszedett és tű éles. A felépítése lenyűgöző és minden fejezetben mást nyújt.
Nem akarnék elkeseríteni senkit, éppen ezért azt is hozzá kell tenni, hogy a könyv maga nem egy merő szomorúság. Akad számtalan vidámabb jelenet is benne, amelyeken nagyon jót nevettem, vagy mosolyogtam. Igazából pont olyan, mint maga az élet. Felváltva lavíroz a jó és a rossz között, mert mindkettőből kijut mindenkinek.
Továbbá olyan szeletét mutatja meg a világnak, amelyről nem sok másik szerző. Hunor szála a hit és a drogok irányába mutat. Előző nagyon fontos az életemben, ezért kíváncsi voltam, hogy milyen megközelítést fogok kapni, de összességében elégedett vagyok vele. Ráadásul Hunort seperc alatt a szívembe zártam, szerethető, igazi férfi.
Dása vonala pedig a tánc világába enged betekintést. Nagyon szeretem, hogy az írónő újabb és újabb oldalát mutatja meg a táncnak, elvégre nem hiszem, hogy lenne nála kiválóbb írónő ebben a témában. A pedagógus-szülő-gyerek kapcsolat kiemelkedik ebben a regényben, nagyon pontosan fel van itt tárva az igazság, és pontosan ezért is lenne jó, ha ebből a hármasból mind a három szereplő olvasná ezt a regényt. Nagyon fontos téma, még sincs eleget hangoztatva. Magát Dását először nem kedveltem, de aztán őt is megszerettem. Hihetetlen, miken megy keresztül a végére, a jellemfejlődése valami elképesztő és ahogy a két karakter hat egymásra, na az visz mindent.
Összességében nem kérdés számomra, hogy B. E. Belle ott szerepel-e a kedvenceim listáján vagy sem. Naná, hogy igen! Továbbá ez a könyve az idei évem első kiemelkedő olvasmánya. Nehéz olvasmány, ehhez kell egy olyan befogadás és lelkiállapot, ami „átlagos” könyveknél talán nem elvárt. Sírós és megrázó, de az is egyértelmű, hogy miután becsuktam az utolsó oldalt is, azt éreztem, hogy nem vettek el tőlem semmit. Ez a könyv csak adott, méghozzá nagyon sokat. Adott a személyiségemhez, a gondolkodásomhoz, a nézeteimhez. Ezt a könyvet nem egyszer fogom még olvasni, mert biztos vagyok benne, hogy minden élet szakaszban újat fog mutatni.
Bátran ajánlom!

janee P>!
B. E. Belle: Megtörtek

„Meg kell halnunk a múltunkban, hogy a jövőnkben élhessünk.”
Van az a mondás, hogy minden könyv hozzánk tesz valamit. Meg az is, hogy nem mindegy, hogy egy könyvet mikor olvasol és milyen élethelyzetben kerül a kezedbe. Főleg ha az egy lélektani témájú, mint a Megtörtek.
Ez most engem nagyon megtalált. Elképesztően sok érzést és élményt adott, nem is tudtam várni az értékeléssel míg ez lecseng.
Ez egy komoly problémákkal foglalkozó és fontos mondanivalót közvetítő könyv.
Arról szól, hogy sosem szabad feladni vagy beletörődni a helyzetünkbe, mert miénk a döntés és a választás.
„Nincs rossz döntés, Dása. Csak döntés van! Majd következmény. Végül pedig újabb döntés, az előzőből tanulva.”
Hogy igenis merni kell cselekedni, bátornak kell lenni, hogy változtassunk, és néha kemény döntéseket kell meghoznunk, amiről nem tudhatjuk, hogy utána jobb lesz-e, de meg kell próbálnunk.
„Bátorság kell változtatni, bátorság kell elismerni, hogy boldogtalanok vagyunk. Bátorság kell, hogy magunk mögött hagyjuk a múltat, és a bizonytalan jövő felé induljunk.”

Ez egy nagyon intenzív könyv. Akárcsak a Hazugokban, az érzelmek olyan széles skáláján játszik, hogy egyik percben röhögőgörcsöm van a kocsmatúrás sztorin, a másikban már szúr a mellkasom, amikor Dása a My Immortal című dalt suttogja…
Gyönyörű és megható. A történet nagyon szépen ível, oldalról oldalra változnak és alakulnak át a szereplők. Haladnak az útjukon, keresik önmagukat, hogy aztán a egymásban megtalálhassák azt, amitől még többek lehetnek.
„Én érted kutattam át Az egész univerzumot, Míg megtaláltam önmagam Szemeidben.”
Az első könyvével is meglepett Belle, mert az bizony messze nem első könyves írás volt. De ez… Ez a könyv meghat, letör, felemel, elrepít, miközben felvértez arra, hogy igenis küzdj, ne törődj bele, legyél az, aki lenni akarsz. Szavak nélkül ültem miután befejeztem és éreztem, hogy elképesztő utazásban volt részem. Pokoli és mennyei.

Végül, de nem utolsó sorban gyönyörű a borító is, a Hazugokkal együtt a könyvespolcok ékessége, a könyvben elhangzó zenéket pedig ne hagyjátok ki, igazi pluszt adnak hozzá, különösen Berkes Olivér: Világítótorony c. száma:
„Én lennék a támasz, Minden fájó kérdésedre válasz, Ha elvesznél az éjben, Leszek én a fény A világítótorony tetején, Egy életen át.”
Varázslatos, szívből gratulálok Belle! Mindenkinek szeretettel ajánlom, de különösen azoknak, akik életükben döntés elé érkeztek, azoknak akik már döntöttek és remélnek, és azoknak akik még bátorságot gyűjtenek.
„Kezdj is el élni! Már rég kinőttek a szárnyaid. Mikor fogsz végre repülni?”


Népszerű idézetek

janee P>!

– Na, és neked mi a hobbid, azonkívül, hogy kifestőnek használod a tested?

111. oldal

janee P>!

TÉLTEMETŐ
Az élet tele is csak egy pillanat,
Felébred majd, csak helyet ad a tavasznak…"
/Mysty Kata/_

janee P>!

Ez nem is nő, hanem valami orosz terrorista.

36. oldal

janee P>!

Az élethez és a problémákhoz is fel kell nőni, és attól, mert homokba dugjuk a fejünket, még léteznek.

140. oldal

janee P>!

… rohadt jó pasi lehetett volna belőle, ha az oviban dömperrel játszik a Barbie helyett. Vagyis most is iszonyat jó hapsi, csak semmire nem megyünk vele.

211. oldal

janee P>!

Komolyan mondom, ebben az országban annyian tanítanak ökörséget a gyerekekenek, mint ahányan repülőre szállnak egy évben.
Csak zuhannának le!

217. oldal

janee P>!

Egyetlen dolgot minden nőnek meg kell jegyeznie, de nagyon: A lakásból vagy tökéletesen lépünk ki, vagy sehogy!

50. oldal

janee P>!

– Csak menjen és tegyen úgy, ahogy ott, abban a pillanatban a legjobbnak érzi. És mindegy, hogy az jó vagy rossz. Csak csinálja!

55. oldal

janee P>!

– Előfordult már, hogy megengedted magadnak, hogy azt tedd, amit a szíved súg? Hogy csak cselekedj anélkül, hogy gondolkodnál? Megengedted már egyetlenegyszer is magadnak, hogy a szíved nyerjen egy csatában az eszeddel szemben?

121. oldal

Tündenella>!

Két megtört szempár szomorú pillantása találkozik, és ez az a mindent eldöntő pillanat, amikor két reményvesztett lélek úgy határoz, hogy a köztük húzódó szakadék szélén a kezüket nyújtják egymás felé.


Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó
Hajdú-Antal Zsuzsanna: Visszatérünk
Fejős Éva: Csak egy tánc
B. N. Toler: Lélekvesztők
Papp Dóra: Tükörlelkek 2.
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta
Sienna Cole: Reményszimfónia
Ferger Annamária: Törékeny álmok
Gombos Tünde: Szerelemtánc
Julie Buxbaum: Három dolgot mondj