Megtörtek 51 csillagozás

B. E. Belle: Megtörtek

Egy ​fájdalmasan őszinte és szívszorító történet, amelyet az élet ihletett

Dása Szmirnova komoly versenytáncos múlttal a háta mögött diplomás táncpedagógus lesz. Angyali szépség, ám a lelke fagyos, mint a tél. Magyarországra költözik, ahol az orosz rutint követve, vasszigorral neveli tanítványait. Anyagi jóléte és szakmai tudása miatt azt hiszi, neki mindent szabad. Szembemegy a magyar oktatási rendszerrel, nem törődve növendékei szüleivel sem. Kezelhetetlen természet, mígnem váratlanul megismerkedik egy szeretetteljes férfival.

Oroszi Hunor gyötrelmes gyermekkora után Istennel a szívében kezd új életet. Agyontetovált, kigyúrt testű drogterapeutaként, őszinte elhivatottsággal segíti a régi önmagára emlékeztető, szerencsétlen sorsú gyerekeket a kiskorúak drogrehabilitációs intézetében. Melegszívű férfi, mígnem véletlenül találkozik egy kemény lelkű, elutasító nővel.

Két külön világ: társadalmi különbségek, ellentétes oktatási normák, eltérő vallási nézetek.… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
448 oldal · ISBN: 9786156067272
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
448 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156067265

Kedvencelte 17

Most olvassa 7

Várólistára tette 54

Kívánságlistára tette 87

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Magdi1017
B. E. Belle: Megtörtek

Most egy kicsit nehezen találom a szavakat. Én is úgy gondolom, hogy a Hazugok egy olyan könyv volt, ami magasra tette a lécet. És azt a színvonalat még lehetett fokozni. Nem semmi!
Nagyon vártam a megjelenést. A Hazugok által megismerhettük ezt a világot egy táncos szemszögéből, a Megtörtek viszont élénk tárja a pedagógiai részt.. Nagyon kemény világ ez, szerintem sokan bele sem gondoltunk eddig. Hiteles volt, és alaposan belelátthattunk a színfalak mögé..

Dása az elején tényleg egy flegma, de mégis vagány csaj. Kemény, és kicsit antiszociális.
Hunor pedig az ellenkezője.
És, mint tudjuk, az ellentétek vonzzák egymást. spoiler
Nagyon is!
Hunor egy imádnivalól pasas, akit megcibált az élet elég alaposan, de megtalálta a kiutat a poklok poklából… Segítségével Dása is kibújt a csiga házából, egyre jobban olvadt fel a jég a szíve körül, és kiderült, hogy ő is csak ember, és igazán jó ember.
Az utolsó kb.100 oldalon, mikor egymást érték a tragédiák, sokszor nyeltem a könnyeimet, volt, hogy utat is engedtem nekik. Pedig én nem vagyok olyan, aki bőg a könyveken.

Ígérd meg, drága Enikő, hogy még rengeteg ilyen remekművel fogsz minket, olvasókat megörvendeztetni. :)

>!
Dorina_S
B. E. Belle: Megtörtek

Az írónő első könyvét elég sokáig halogattam, és nem sokkal az új kötet megjelenése előtt olvastam el. A Megtörtekkel nem bántam ilyen rútúl, mivel a Hazugok ráébresztett arra, hogy Belle könyveit nem szabad halogatni. Már a borító és a fülszöveg is felkeltette az érdeklődésemet, és bevalom a külső nálam most totálisan nyert…bár akkor még nem tudtam mi lapul a lapokon, milyen szivettépő, lélekfacsaró és gyönyörű történetet fogok megismerni. A könyvet a bemutatón vettem meg, és annyira örültem, hogy sikerült ismét találkozni az írónővel és tudtunk váltani pár szót. Amit a könyvembe írt, attól pedig teljesen meghatódtam.

Ezt a könyvet egy olyan időszakban olvastam, amely lelkileg mindenkinek megterhelő ezért most a könyvek-és máskor is- életmentőek, segítenek kiszakadni a vaslóágból, menekülési utat jelentenek a mindennapi mókuskerékből. Lehetsz általuk harcos, orgyilkos, táncosnő vagy éppen drogterapeuta. Nekem ez a könyv most a menedéket jelentette. Elterelte a figyelmemet a világban zajló borzalmakról, a bajokról és segített túlélni napokat. Segített, hogy könnyebb legyen, hogy ne omoljak össze lelkileg.

Nem hittem, hogy a Hazugokat lehet még überelni, de a Megtörteknek sikerült. Hihetetlen érzelmi mélységekbe jutatt el bennünket, olvasókat az írónő. Ez a kötet egyszerre gyönyörű és fájdalmas. Egyszerre akarod és lököd el magadtól. Vágysz rá, de félsz is tőle, félsz mert nem tudod milyen fájdalmat kell még megismerned. Sírtam rajta, nem egyszer, hanem többször. Feltépett bennem is sebeket, és fájdalmat okozott. Ugyanakkor örömet is, egy gyönyörű szerelmet mutatott be, amely minden körülmények között győzedelmeskedik. És a legfontosabb mondanivalója, hogy mindig van remény. És ezekben a vészterhes időkben erre van szükségünk.

Hogyan gyógyíthatja meg egymást két sérült lélek? És mi van akkor ha nagyobb sebeket okoznak egymásnak? B.E. Belle nem mindennapi főszereplőket mutatott be ebben a regényében. Ismét a tánc világa áll a középpontban, de napjaink egyik nagyon központi kérdése is, ami nem más, mint a drogprevenció.
A női főhősünk, Dása Szmirnova, egy orosz származású volt versenytáncos és Oroszi Hunor drogtrapeuta, volt drogfüggő. Nem is lehetnének küönbözőbbek, nem is jöhetnének ellentétesebb világból…és mégis, a sors útajai valóban kifürkészhetetlenek.
Dása egy hideg, fagyos, sznob és rideg nő. Nem számít neki más, nem érdekli más csak a tánc. Felsőbbrendűen tekint a világra, különbnek hiszi magát mindenkinél, és le is nézi az embereket. Nehezen nyílik meg, és túlontúl is kemény, nem enged magához közel senkit. Inkább elmarja az embereket. Ugyanakkor gyönyörű nő, bár ezzel nem ellensúlyozza rettentően rossz természetét, önzőségét. Nekem általában mindig a női hősnökkel szokott bajom lenni, de valahogy Dásával nem akadt egy sem. Igaz, hogy kibírhatatlan volt, de mégsem tápláltam iránta ellenszenvet. Sőt, olyan tulajdonságot mutatott meg, amiért tiszteltem. Olyan sziklaszilárd elvekkel rendelkezik, amelyekkel manapság a nők nagyon kis része bír. Plusz ide sorolnám azt a szeretet, amit a szülei iránt tanusított. Ezekért zártam én a szívembe Dását, az életét megismerve pedig csak még inkább megszerettem. A kitartása, a fegyelmezettsége, az akarata bámulatos. Nehezen olvad fel a lelke, amelyet több évtizednyi fagy borít, de azért csak megindul az olvadás, elkezd érezni, és gyönyörű változásokon megy keresztül. Fokozatosan fejlődik, nyílik ki mint egy gyönyörű tavaszi virág.

És hát a regény másik főszereplője Oroszi Hunor. Imádom a nevét, annyira férfias, mint maga a főszereplőnk is. Hunor nem is lehetne más, egy igazi férfi. Nehéz körülmények között nőtt fel, és ahogy az lenni szokott rossz útra tért. Nem tudott rajta segíteni még a szerelem sem, mindaddig amíg ő saját maga nem látta be, hogy egyedül nem megy. Ugyanakkor Hunor fél. Fél a külvilágtól, fél attól, hogy egyedül legyen kint. Hogy nem tud megbírkozni a kinti élettel, ezért maradt inkább a rehabilitációs központ falai között és vált drogterapeutává. Mivel a legjobb példát az tudja mutatni, aki már átélte a borzalmakat. Hunor egy sármos, de lelkileg komolyan sérült férfi. Számos sebet hordoz, amelyek nap mint nap eszébe jutnak. Pozitív gondolkodása és életszemlélete lenyűgözött. Imádtam a spontaneitását, az életigenlését, és azt ahogy változott, ahogy fejlődött. Vallásos, és ez is ritka manapság. Az, hogy valakinek a mindennapjait ennyire meghatározza a vallás. Neki segített életben maradni, segített átvészelni a legvészterhesebb időszakot, és ezért menedéket is talál benne. Bámulatos, mire nem képes a szeretett nőért, és hogy a boldogságért saját magát is feláldozná. Dásával nehezen indul a kapcsolatuk, de egymást segítve és gyógyítva változnak meg, és ezáltal teljesedik be a szerelmük. Ugyanakkor rengeteg problémával is kell megküzdeniük, egymás félelmei is gátat szabdnak a szerelmüknek, és az életvitelük is. Hunor kevésnek érzi magát a szertett nőhöz, és ez éket ver közéjük. Pont amikor egyik nyit, a másik bezárja a kapukat. Nehét megoldást talnálni, de ha nem kockáztatunk, nem is nyerünk soha. Rizikó nélkül, pedig nincs győzelem.

A drog nagyon komolyan megjelenik ebben a könyvben. Hunor kilépett a gyilkos keringőből, de ez sajnos nem mindenknek sikerül. Az írónő üzenni akar ezzel a regénnyel, hogy a drogprevenciónak milyen nagy szerepe is van. A különböző központok és az ott dolgozó emberek nap, mint nap életeket mentenek meg, fiatal életeket.

Nem egy mindennapi romantikus regény, hanem szívfacsaró, lélekszaggató történet, amely az olvasót is megviseli. Megtöri, és megtanítja hinni, hogy a remény a legszebb dolog a világon. Ha van hited, és célod…akkor a napjaid is szebbek lesznek.
Úgy érzem ezzel a kötettel én is több lettem, lelkileg, azonban nagyon megviselt. Felkavart és meggyötört, de csodálatos órákat is okozott. Kiszakított a valóságból, ahonnan el akartam menekülni, mert nehéz..nehéz most abban élni. A könyvek mindig menekdéket nyújtanak, és nekem most pont egy ilyen történetre volt szükségem. Szóval köszönöm, nagyon köszönöm.

>!
AnneLGreen IP
B. E. Belle: Megtörtek

2020 március Olvass Anne L. Green kihívás kapcsán olvastam.
Szerintem nagyon izgalmas volt a történet. Szórakoztató volt és tanulságos. Tetszett, hogy a történetben mindkét főszereplő egy igen jelentős jellemfejlődésen ment keresztül.
B. E. Belle szerintem nem egy átlagos női karaktert alkotott meg. Nagyon tetszett, hogy Dása egy határozott és erős jellemmel bírt az egész történet során, merte vállalni, hogy mit gondol, amit sajnos a mai világban nem sokan mernek. Ezáltal szerintem Dása egy példakép lehet az olvasóknak. Azonban (mint a valóvilágban) a kontrollálatlan gondolatok konfliktusokat szültek.
Mit gondoltok: jobb, ha inkább olykor csendben maradunk és meghúzódunk, ezzel megóvva másokat a kellemetlen helyzetektől, vagy inkább merjük kimondani, amit gondolunk, még ha ezzel meg is bántunk másokat?
Tanulságos és kegyetlenül őszinte történet. Kétségkívül elnyeri majd az olvasók szívét!

>!
Ella_Steel IP
B. E. Belle: Megtörtek

"Az írónő most is komoly témákat boncolgat, sőt ezúttal talán még kíméletlenebb az olvasókkal. És nem elég, hogy ráébreszt bennünket megannyi problémára, ismét tükröt tart elénk.
A kérdés már csak az. Belenéz-e, akinek szüksége van rá.
És ha még meg is teszi eljut-e a tudatáig a sorok között megbúvó mondanivaló.
Hogy kinek van rá szüksége?
Mindenkinek.
Igen, határozottan.
Mindenkinek voltak/vannak/lesznek az életében olyan események, amik számos további tettünket befolysásolják. Minden embernek van, kinek kisebb, kinek nagyobb függősége. Igen. Bármennyire is szeretnénk tagadni, lehetetlen. Nincs olyan ember, akiben az évek múlásával ne alakulna ki valami iránt bizonyos fokú függőség, ami biztonság érzetet kelt a mindennapjaiba.

Bővebb értékelés: https://ellasteel.blogspot.com/2020/03/b-e-belle-megtor…

>!
doriis_and_herbooks
B. E. Belle: Megtörtek

Te édes jó istenem!*-* Ez meg mégis mi volt!? :O Egyszerűen csodálatos volt ez a könyv! Nem is tudom igazán, hogy mit is írhatnék jelen pillanatban.. Itt már tényleg elfogytak a szavak..

A történet felépítése zseniális. A szereplők elképesztő jellemfejlődésen mentek keresztül. Nem is tudnék kedvencet választani, mert Hunor és Dása egyaránt elnyerték a szívem. Nagyszerű karakterek. És micsoda páros, istenem.. Ebbe a könyvbe mennyi érzelem szorult az hihetetlen!♥️

Ez a könyv nagyon komoly témát dolgoz fel, mégis mindezt egy lenyűgöző köntösbe burkolva teszi meg. Maga a csoda volt, IMÁDTAM!!♥♥
Mivel az írőnő előző könyvét a Hazugok-at is nagyon szerettem, ezért nem volt kérdés, hogy ebbe is belevágok. Csoda ez a nő! Fenomenális!

Egy kicsit talán én is megtört lettem.. Bár egyszer sem sírtam el magam, ami kész csoda, de akkor is elmondhatom, hogy az utolsó fejezeteknél a szívem majd kiugrott a helyéről..

Végezetül pedig annyit mondanék, hogy mindenki olvassa el ezt a könyvet és „találjátok meg a lelketek tavaszát..”

>!
janee P
B. E. Belle: Megtörtek

„Meg kell halnunk a múltunkban, hogy a jövőnkben élhessünk.”
Van az a mondás, hogy minden könyv hozzánk tesz valamit. Meg az is, hogy nem mindegy, hogy egy könyvet mikor olvasol és milyen élethelyzetben kerül a kezedbe. Főleg ha az egy lélektani témájú, mint a Megtörtek.
Ez most engem nagyon megtalált. Elképesztően sok érzést és élményt adott, nem is tudtam várni az értékeléssel míg ez lecseng.
Ez egy komoly problémákkal foglalkozó és fontos mondanivalót közvetítő könyv.
Arról szól, hogy sosem szabad feladni vagy beletörődni a helyzetünkbe, mert miénk a döntés és a választás.
„Nincs rossz döntés, Dása. Csak döntés van! Majd következmény. Végül pedig újabb döntés, az előzőből tanulva.”
Hogy igenis merni kell cselekedni, bátornak kell lenni, hogy változtassunk, és néha kemény döntéseket kell meghoznunk, amiről nem tudhatjuk, hogy utána jobb lesz-e, de meg kell próbálnunk.
„Bátorság kell változtatni, bátorság kell elismerni, hogy boldogtalanok vagyunk. Bátorság kell, hogy magunk mögött hagyjuk a múltat, és a bizonytalan jövő felé induljunk.”

Ez egy nagyon intenzív könyv. Akárcsak a Hazugokban, az érzelmek olyan széles skáláján játszik, hogy egyik percben röhögőgörcsöm van a kocsmatúrás sztorin, a másikban már szúr a mellkasom, amikor Dása a My Immortal című dalt suttogja…
Gyönyörű és megható. A történet nagyon szépen ível, oldalról oldalra változnak és alakulnak át a szereplők. Haladnak az útjukon, keresik önmagukat, hogy aztán a egymásban megtalálhassák azt, amitől még többek lehetnek.
„Én érted kutattam át Az egész univerzumot, Míg megtaláltam önmagam Szemeidben.”
Az első könyvével is meglepett Belle, mert az bizony messze nem első könyves írás volt. De ez… Ez a könyv meghat, letör, felemel, elrepít, miközben felvértez arra, hogy igenis küzdj, ne törődj bele, legyél az, aki lenni akarsz. Szavak nélkül ültem miután befejeztem és éreztem, hogy elképesztő utazásban volt részem. Pokoli és mennyei.

Végül, de nem utolsó sorban gyönyörű a borító is, a Hazugokkal együtt a könyvespolcok ékessége, a könyvben elhangzó zenéket pedig ne hagyjátok ki, igazi pluszt adnak hozzá, különösen Berkes Olivér: Világítótorony c. száma:
„Én lennék a támasz, Minden fájó kérdésedre válasz, Ha elvesznél az éjben, Leszek én a fény A világítótorony tetején, Egy életen át.”
Varázslatos, szívből gratulálok Belle! Mindenkinek szeretettel ajánlom, de különösen azoknak, akik életükben döntés elé érkeztek, azoknak akik már döntöttek és remélnek, és azoknak akik még bátorságot gyűjtenek.
„Kezdj is el élni! Már rég kinőttek a szárnyaid. Mikor fogsz végre repülni?”

>!
Zsuzsanna_Sándor_2
B. E. Belle: Megtörtek

Gyönyörű szép történet! Nagyon szépen követhető a főszereplők jellemének fejlődése. Annyira olvastatja magát a történet, egyszerűen nem lehet letenni a könyvet. <3
Imádtam olvasni! :)

>!
dsmiley
B. E. Belle: Megtörtek

A könyv két ellentétes személyiségű ember egymásra találásáról szól – a Jégkirálynőről és a csupaszív férfiról. A váltott szemszögnek köszönhetően bepillantást nyerhetünk gondolataikba – hogyan élték meg az első találkozást, majd az azt követőket. Sokat megtudunk a múltjukról is, hogyan is lettek azok az emberek, akik ma és milyen sebeket hoztak magukkal. Két, náluk ellentétesebb személyiséggel kevés férfi és nő van megáldva: Dása a jégszívű orosz tánctanár, aki vasszigorral oktat és tart fegyelmet, amelyet minden diákjától megkövetel; ellenben Hunor a csupaszív magyar férfi, aki a múltjában elkövetett hibákból okulva életvezetési tanácsadó egy rehabilitációs intézetben. Már az első találkozásukkor izzik köztük a levegő, heves szóváltásaik – vagy inkább szócsatáik – által ismerjük meg őket, a múltból hozott sérelmeiket.

A könyv fő témája két megtört szív egymásra találásának története, a két ellentétes világ, értékrend ütköztetésével, amelyen keresztül igazán megismerjük mindkettőjük személyiségét és az élethez való hozzáállásukat, ahogyan azt is, egy ember – főleg ha már nem tini korát éli – tud-e változni, s ehhez min kell keresztülmennie.
A könyv által megtudjuk, hogy két teljesen ellentétes személyiség ki tudja-e egészíteni egymást, s érdemes-e küzdenünk azért, akit a világon a legjobban szeretünk.
A könyv elejétől a végéig ott volt egy bizonyos Szépség és a szörnyeteg feeling, amelyről még most sem tudom eldönteni, véletlen-e vagy sem.

A történet már az első oldalakon megfogott, s egészen az utolsóig nem is eresztett. A karakterek és a téma keltette fel először az érdeklődésemet, ám ahogy egyre csak olvastam, úgy ragadtam bele az Írónő által létrehozott világba, s reméltem, nem is kell otthagynom azt. A cselekmény pörgős, egy percig sem unalmas, majd a könyv felénél úgy felpörögtek az események, hogy nem győztem kapkodni a fejemet. Csak olvastam és olvastam, lapoztam a könyvet, s nem tudtam olyan gyorsan olvasni, amilyen gyors a cselekmény volt. Egyik sokkból estem a másikba, időm sem volt felocsúdni kettő között. Ezek után a könyv végén arra eszméltem, hogy elfogytak a lapok, pedig én még szívesen olvastam volna!

Ami igazán megfogott a könyvben, az a valóságossága. Egy megható történetet kapunk, amely a valóságon alapszik, s bárkivel megtörténhet – vagy már meg is történt talán. A karakterek hús-vér emberek, akik nem félnek kimutatni igazi valójukat. Hunor volt az a szereplő, aki a „hol lehet egy ilyen pasira bukkanni?” kérdés feltevésére sarkallt.
Mindemellett a történet egy igazi érzelmi hullámvasút, egyszer túlcsordul a szíved a boldogságtól, együtt örülsz a szereplőkkel, majd mélyen együtt érzel velük, s a legmeghatóbb pillanatok könnyeket csalnak a szemedbe.

A stílusa fenomenális, szókimondó, egyáltalán nem úri hölgyhöz való, ám pont ettől valódi.
Rég olvastam olyan könyvet, amely ennyire mélyen érintett volna, mind a karakterek, mind pedig a történet szempontjából. Egy plusz pont volt számomra, hogy amint az életemben, a könyvben is nagy szerepe van a zenének. Igazi lejátszási listát lehetne készíteni a dalokból, amelyek felbukkannak benne.

Azt kaptam-e, amit vártam? Nem. Annál sokkal többet kaptam, mint vártam. Egy könnyed kis történetre számítottam, ám egyáltalán nem azt kaptam, a szó legjobb értelmében. Voltak olyan váratlan fordulatok, amelyek végig izgalmassá tették a történetet.
Home office idejére tökéletes olvasmány volt – anélkül utaztam, hogy kimozdultam volna a szobámból. A könyv által – ha csak gondolatban is – elutazhattam Szentpétervárra, amely így sikeresen fel is került az utazós bakancslistámra, s a könyv az idén olvasott könyveim közül a kedvencem lett.

„(…) én eltemettem a telet. Jöhet végre a közös tavasz!” A könyv tökéletes olvasmány a gyönyörű tavasz eleji időben, napfény és madárcsicsergés közepette.

Kedvenc idézeteim:

„Az embereknek a lelkükre kell hatni, a szívüket kell megnyerni.”

„Nincs olyan, hogy férfi nem sír. A lélek nem férfié vagy nőé. Az mindenkié, és képes dalra fakadni vagy elsorvadni, bármely testbe szülessen is.”

„Az eredményeinknek büszkén kell csillognia a szemünk előtt, hogy sose kophasson meg annak fénye, amire megtanítottak minket.”

„Sokszor jót tesz egyedül lenni. Azt mondják, csak az nem szereti a csendet, aki fél önmagával kettesben maradni.”

„Mikor fiatalon azt mondják nekünk, hogy két fél szív alkot majd egy egészet, elfelejtik hozzátenni, hogy akkor is lehetnek egyek, ha a találkozásuk előtt megsérültek.”

„A boldogság csak egy röpke pillanat. Nem tart fenn tartós állapotot, mert fél, hogy az ember megszokja, és idővel képtelen lesz értékelni azt.”

Kedvenc szereplő: Dása és Hunor
Nem kedvelt szereplő: nem volt ilyen

Hogyan „találkoztam” a könyvvel? A könyvbemutató közös bemutató volt másik két írónő könyvbemutatójával, ennek hatására olvastam el a fülszöveget, ami után már tudtam, nekem ezt a könyvet el kell olvasnom.

Ajánlom: Mindenkinek, aki egy olyan történetre vágyik, amely nem egy a sok közül és amely egy érzelmi hullámvasúton indít el.

Kedvenccé vált? Teljes mértékben.

>!
Anna_Tóth_5 P
B. E. Belle: Megtörtek

Teljesen a hatása alá kerültem és most nem találom a szavakat… Fantasztikus érzelmi hullámvasút, amit nem lehet nevetés és fájdalom nélkül magadba fogadni…
Az utolsó oldalakon gyakorlatilag összetört a szívem… Köszönöm, hogy megmutattad, hogy két sérült ember is tud egészet alkotni és ők is képesek felépíteni egymást.

>!
Anita_Simon
B. E. Belle: Megtörtek

Imádtam❤ Faltam❤ Alig bírtam letenni, olvastatta magát Nagyon tetszett a történet felépítése, a karakterek fejlődése a történetben. Sokat gondolkodtam az elején, ki mit és miért olyan amilyen. Néha hatalmasakat nevettem, máskor a zokogás rázott, ahogy beleéltem magam az adott helyzetbe.Nekem most is hihetetlen volt átélni a tánc hátterét, hogy milyen küzdelmek vannak a szülők és a tánctanár között talán többet nem írok, mert az már lehet spoileres lenne
Egy szóval: KÖSZÖNÖM!!!!!!❤❤❤❤
Várom a következőt

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
janee P

– Na, és neked mi a hobbid, azonkívül, hogy kifestőnek használod a tested?

111. oldal

>!
janee P

… rohadt jó pasi lehetett volna belőle, ha az oviban dömperrel játszik a Barbie helyett. Vagyis most is iszonyat jó hapsi, csak semmire nem megyünk vele.

211. oldal

>!
janee P

Komolyan mondom, ebben az országban annyian tanítanak ökörséget a gyerekekenek, mint ahányan repülőre szállnak egy évben.
Csak zuhannának le!

217. oldal

>!
janee P

TÉLTEMETŐ
Az élet tele is csak egy pillanat,
Felébred majd, csak helyet ad a tavasznak…"
/Mysty Kata/_

>!
janee P

Ez nem is nő, hanem valami orosz terrorista.

36. oldal

>!
janee P

Egyetlen dolgot minden nőnek meg kell jegyeznie, de nagyon: A lakásból vagy tökéletesen lépünk ki, vagy sehogy!

50. oldal

>!
janee P

– Csak menjen és tegyen úgy, ahogy ott, abban a pillanatban a legjobbnak érzi. És mindegy, hogy az jó vagy rossz. Csak csinálja!

55. oldal

>!
janee P

– Előfordult már, hogy megengedted magadnak, hogy azt tedd, amit a szíved súg? Hogy csak cselekedj anélkül, hogy gondolkodnál? Megengedted már egyetlenegyszer is magadnak, hogy a szíved nyerjen egy csatában az eszeddel szemben?

121. oldal

>!
janee P

Az élethez és a problémákhoz is fel kell nőni, és attól, mert homokba dugjuk a fejünket, még léteznek.

140. oldal

>!
janee P

– Biciklid van?
– Eszednél vagy? – Úgy néz rám mintha valami ufó lennék.
– Ne már! Szentendrén laksz és nincs bicajod?
– Én nem szokatam bicajozni! – Úgy fintorog rám, mint én a spenótra.

249. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó
Hajdú-Antal Zsuzsanna: Visszatérünk
Fejős Éva: Csak egy tánc
Gombos Tünde: Szerelemtánc
B. N. Toler: Lélekvesztők
Papp Dóra: Tükörlelkek 2.
Rácz-Stefán Tibor: Kapcsolatpróba
Whitney G.: Alapos kétely
M. Robinson: El Diablo
Julie Buxbaum: Három dolgot mondj