The ​Peer and the Puppet (When Rivals Play 1.) 3 csillagozás

B. B. Reid: The Peer and the Puppet B. B. Reid: The Peer and the Puppet

THE ​PUPPET

Borrow the bike. Win the race. Collect the cash. It should've been an easy job. Ran out of town with a broken leg and a lawsuit, my mother's latest flame swoops in like a knight in gilded armor. Blackwood Keep is a place I don't belong, and I'm not the only one who knows. To the boy across the hall, my savior's only son, I'm a stray looking for a bone.

He's lord of the manor.
King of the academy.
And number one on my shit list.

THE PEER

I have no intentions of becoming a happy family with the social climber and her wild daughter. A bottle of Jameson and a cracked skull gets my problem shipped to reform school, but I didn't bank on her returning.

Four's out to get even, and she almost had the perfect plan: expose the privileged kid moonlighting as a gangbanger. She's smart, but she'll have to be smarter. Sending her away won't be good enough this time. I'm going to have to tame the little troublemaker. To the girl… (tovább)

>!
B.B. Reid, 2019
>!
Bebe's Reads, 2018
432 oldal · ASIN: B07FSP71VW
>!
CreateSpace, Washington, 2018
430 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781722914646

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
B. B. Reid: The Peer and the Puppet

Már egy jó ideje, hogy a várólistámon van ez a könyv. Sejtettem, hogy eredetiséget ne keressek majd benne, de kismillió könyvre emlékezettet spoiler. Tehát tipikus bully romance, amit nagyon úgy tűnik, végleg kinőttem. Az egyik pillanatban még utálják egymást, majd a következő oldalon már odáig vannak egymásért, majd kezdődik minden újból. A nagyon olcsó, de totálbéna szójátéknak szánt Four (a hősnő) és Ever (az antifőhős) között egyébként nagyszerű volt a kémia, de én olvasóként képtelen voltam megbocsátani annyi szemétség után, amit a fiú elkövetett a lánnyal szemben. A vége el lett kapkodva és nekem el kellett volna hinnem spoiler, hogy ők ketten szerelmesek.

fruzsi829 >!
B. B. Reid: The Peer and the Puppet

Teljes értékelés + Betekintés a regénybe: https://kingdomofromancenovels.blogspot.com/2018/07/b-b…

„Once upon a puppet, she spun a tale to the mad king.
– The Peer”

Ez a könyv…
Ez a könyv egyszerűen zseniális. Annyira jó, hogy el sem tudom mondani. Lenyűgöző. Izgalmas. Teljesen levett a lábamról. Nagyon-nagyon imádom ezt a regényt. Elképesztően izgatott voltam, amikor az írónő bejelentette a megjelenését, alig vártam, hogy végre olvashassam. Abszolút megérte várni rá.

„You run from your demons. I chase mine.”

Mindent egybevéve, B. B. Reid The Peer and the Puppet című regénye egy műalkotás, rendkívül jól megnyitja a sorozatot, lezárja a történetet, de mégis egy kicsit nyitva hagyja. Kíváncsi leszek a következő részekre, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy el fogom olvasni őket. Ez a regény nagyon jól meg van írva, az írónő nagyszerű karaktereket alkotott. Megszerettem őket, alig várom, hogy kiderítsem, mi is történik velük. Nagyon tudom ajánlani azoknak az olvasóknak, akik szeretik az izgalmas, érdekes, kissé rejtélyes, szenvedélyes romantikus regényeket.
Számomra ez nem is volt kérdés, őszintén tudok erre a regényre öt csillagot adni. Sőt, többet is tudnék. Olvassátok el. Csak csináljátok. Szeretni fogjátok.

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Naiva P>!

You constantly bring up my family's money as if it's what truly seperates us. Would you like to know the difference between you and I, little troublemaker? You run from your demons. I chase mine.

fruzsi829 >!

„You’re playing a dangerous game, Four.” (…) „Cross him an inch and he’ll go a mile to ruin you.”

fruzsi829 >!

If you got demons waiting for you, it’s time you faced them.

fruzsi829 >!

I’m starting to believe you being in Blackwood Keep wasn’t God or some deity’s sense of humor. It’s fate, baby.

fruzsi829 >!

„You were never worthy of my strings.”
(…)
„I know.”

fruzsi829 >!

Ever and I weren’t a thing. We were a giant meteor heading straight for Earth with nothing in its path to stop it.


A sorozat következő kötete

When Rivals Play sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah Brianne: Vincent
Beth Flynn: Out of Time
Cora Reilly: Bound by Hatred
T. M. Frazier: Perversion
Bethany-Kris: Breathless & Bloodstained
T. M. Frazier: The Dark Light of Day
Jessica Gadziala: Reign
J. B. Salsbury: Saint