The ​Crimson Spell 1. (The Crimson Spell 1.) 33 csillagozás

Ayano Yamane: The Crimson Spell 1. Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

The curse of the magical crimson sword has turned Prince Bald into a monster… To break the spell, he sets out on a journey with the sexy and gorgeous magician, Havi. Bald has no idea that when he turns into a beast at night, Havi uses his unique talents to pacify his beastly appetite… The luscious journey of Bald and Havi begins.

>!
SuBLime, San Francisco, 2013
194 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421564210
>!
192 oldal · ISBN: 9781598831047

Kedvencelte 6

Most olvassa 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Skeletrino>!
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Amit elsőként meg kell jegyeznem: a rajzok csodaszépek. A panelek teljesen kitöltöttek, jól követhetőek, bennük a srácok pedig nagyon vonzók. Tulajdonképpen egy érdekes kezdés, felkelti a figyelmet. Amit mindenképp kiemelnék – mert hogy belőlem egy megszűnni nem akaró kuncogást váltott ki, az első meglepődés után – az az, ahogyan „kezeli” démon Val problémáját híres varázslónk Hall. Hogy mire nem jó egy anális szex …. :D Ez a Hall egy elképesztő tehetség. Imádtam.

Mes>!
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Ayano Yamane ismét nagyot alkotott! Ha eleged van az iskolában, irodában, a yakuza berkeiben játszódó yaoi sztorikból, akkor ezt nagyon ajánlom neked. Mert itt varázslók vannak, meg démonok, szóval ha szívesen olvasol fantasy könyvet, és szereted ha a két férfi főszereplő szereti egymást :), abban az esetben ezt feltétlenül el kell olvasnod. A rajzok csodálatosak, minden karakter jól néz ki még a gonosz démonok egy része is. ;)

SayanKimblee>!
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Az első benyomásom az volt, hogy „Te jóságos úristen, mit olvasok én….?” :'D
Igazság szerint úgy terveztem, hogy csupán az első kötetet fogom elolvasni, merő kíváncsiságból (mivel fő a változatosság), de aztán ahogy haladtam előre a történettel, egyre biztosabb voltam benne, hogy folytatni fogom. Alapból imádom a démonokról és varázslókról szóló mangákat, így nagyon örülök, hogy rábukkantam erre a műre. Val és Hall is szuperjó karakterek, nem lehet őket nem szeretni – habár a legjobban Lizregbelt imádom, és szeretnék egy olyan „lovat”, mint Kiba :P A Crimson Spell nagyon eredeti is, főleg ha azt nézzük, hogy hogyan lehet kizökkenteni Valt az elátkozott démoni mivoltából …. Nem számítottam erre a módszerre :'D

>!
192 oldal · ISBN: 9781598831047
Melani>!
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Ez egy igazán remek yaoi fantasy, azért kiemelném, hogy aki nem bírja a yaoit az bele se nézzen, mert itt 18+ -os boys love megy. A rajzolás kiemelkedően gyönyörű, és rendes története is van ami nem egy megszokott dolog ebben a témában. Az alapsztori szerint a herceget átok sújtja, és a varázslónak kellene ezt orvosolni. De ez nem is annyira egyszerű, mert nem hétköznapi átokról van szó: a herceg kardján keresztül egy démon van hozzákötve, és ez előbb vagy utóbb a herceg halálát okozhatja. Már az első kötetben elég sok mindent megtudhatunk, elég gyorsan pörögnek az események. Nagyon jól átgondolt alkotás, fő helyen a történet áll, és ehhez jön csak pluszban a yaoi rész.

Tori0925 P>!
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Érdekes, bár kissé furcsa koncepció. Havi, te kis perverz.

Shion_Blanc P>!
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Csúcs jó!:)
A szereplők hihetetlenül gyönyörűek és imádnivalóak.
Nem csoda, hogy a műfajban nagyon híres.
Még a mellékszereplő kabalaállatot is bírtam. (Tuti Akira Ishida lenne a hangja)
Szerencse, hogy van még belőle pár kötet.

Draconus_Diablo>!
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Ezt a mangát még mindig nagyon imádom. A karaktereket, a történetet, a rajzolását, a humorát, a drámai részeket – egyszóval mindent. A kedvencem Hall, tetszik a magabiztossága és a problémamegoldó khm… képessége… módszere. xD Egy pillanatig sem unatkoztam.

Lilla_Miko>!
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Micsoda kezdés, uramatyám. >.> Egy kicsit meglepett, hogy rögtön belecsaptunk a lecsóba. Az biztos, hogy a rajzok hihetetlenül szépek, a történet izgalmas, vannak benne vicces jelenetek, cukiság spoiler Igazából ötöst érdemelne, de nem tetszett a sok spoiler. Ám ettől még nagyon jó.

Polyák_Margit P>!
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Iszonyú rég kezdtem el olvani Ayano-san munkáját. De aztán nem haladtam vele a gyér angoltudásom miatt. Feladtam. De a napokban eszembe jutott és megkerestem. Oh, imádom Valt és Hallt. Iszonyú jó manga.

Leah P>!
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Ez egész jó volt :) Sőt tetszett .
Az átok vérfarkas szerűsége kimondottan bejött, és a levezetése – kikapcsolása XD hát. néztem egyet az elsőnél :D


Népszerű idézetek

>!

[Havi]: It'll be dark by the time I'm back. If it gets dark, use this. It's a Fairy Lamp. If you smack it, the fairy inside gets pissed off and gives off light.

Spell 2, 38. oldal


A sorozat következő kötete

The Crimson Spell sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan: What to Buy the Shadowhunter Who Has Everything
S. J. Himes: The Necromancer's Dance
Shinobu Ohtaka: Magi 1. (angol)
Yuki Tabata: Black Clover 6.
Kugane Maruyama: Overlord 3.
Julietta Suzuki: Kamisama Kiss 2.
Kyoko Hikawa: From Far Away 1.
Midori Yuma: Kakuriyo: Bed & Breakfast for Spirits 1.
Aya Shouoto: The Demon Prince of Momochi House 8.
Madoka Takadono: Devils and Realist 7.