The ​Crimson Spell 1. (The Crimson Spell 1.) 25 csillagozás

Ayano Yamane: The Crimson Spell 1. Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

The curse of the magical crimson sword has turned Prince Bald into a monster… To break the spell, he sets out on a journey with the sexy and gorgeous magician, Havi. Bald has no idea that when he turns into a beast at night, Havi uses his unique talents to pacify his beastly appetite… The luscious journey of Bald and Havi begins.

>!
SuBLime, San Francisco, 2013
194 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421564210
>!
192 oldal · ISBN: 9781598831047

Kedvencelte 5

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

>!
Skeletrino P
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Amit elsőként meg kell jegyeznem: a rajzok csodaszépek. A panelek teljesen kitöltöttek, jól követhetőek, bennük a srácok pedig nagyon vonzók. Tulajdonképpen egy érdekes kezdés, felkelti a figyelmet. Amit mindenképp kiemelnék – mert hogy belőlem egy megszűnni nem akaró kuncogást váltott ki, az első meglepődés után – az az, ahogyan „kezeli” démon Val problémáját híres varázslónk Hall. Hogy mire nem jó egy anális szex …. :D Ez a Hall egy elképesztő tehetség. Imádtam.

>!
Mes
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Ayano Yamane ismét nagyot alkotott! Ha eleged van az iskolában, irodában, a yakuza berkeiben játszódó yaoi sztorikból, akkor ezt nagyon ajánlom neked. Mert itt varázslók vannak, meg démonok, szóval ha szívesen olvasol fantasy könyvet, és szereted ha a két férfi főszereplő szereti egymást :), abban az esetben ezt feltétlenül el kell olvasnod. A rajzok csodálatosak, minden karakter jól néz ki még a gonosz démonok egy része is. ;)

>!
Shion_Blanc
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Csúcs jó!:)
A szereplők hihetetlenül gyönyörűek és imádnivalóak.
Nem csoda, hogy a műfajban nagyon híres.
Még a mellékszereplő kabalaállatot is bírtam. (Tuti Akira Ishida lenne a hangja)
Szerencse, hogy van még belőle pár kötet.

>!
SayanKimblee
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Az első benyomásom az volt, hogy „Te jóságos úristen, mit olvasok én….?” :'D
Igazság szerint úgy terveztem, hogy csupán az első kötetet fogom elolvasni, merő kíváncsiságból (mivel fő a változatosság), de aztán ahogy haladtam előre a történettel, egyre biztosabb voltam benne, hogy folytatni fogom. Alapból imádom a démonokról és varázslókról szóló mangákat, így nagyon örülök, hogy rábukkantam erre a műre. Val és Hall is szuperjó karakterek, nem lehet őket nem szeretni – habár a legjobban Lizregbelt imádom, és szeretnék egy olyan „lovat”, mint Kiba :P A Crimson Spell nagyon eredeti is, főleg ha azt nézzük, hogy hogyan lehet kizökkenteni Valt az elátkozott démoni mivoltából …. Nem számítottam erre a módszerre :'D

>!
192 oldal · ISBN: 9781598831047
>!
Melani
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Ez egy igazán remek yaoi fantasy, azért kiemelném, hogy aki nem bírja a yaoit az bele se nézzen, mert itt 18+ -os boys love megy. A rajzolás kiemelkedően gyönyörű, és rendes története is van ami nem egy megszokott dolog ebben a témában. Az alapsztori szerint a herceget átok sújtja, és a varázslónak kellene ezt orvosolni. De ez nem is annyira egyszerű, mert nem hétköznapi átokról van szó: a herceg kardján keresztül egy démon van hozzákötve, és ez előbb vagy utóbb a herceg halálát okozhatja. Már az első kötetben elég sok mindent megtudhatunk, elég gyorsan pörögnek az események. Nagyon jól átgondolt alkotás, fő helyen a történet áll, és ehhez jön csak pluszban a yaoi rész.

>!
Draconus_Diablo
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Ezt a mangát még mindig nagyon imádom. A karaktereket, a történetet, a rajzolását, a humorát, a drámai részeket – egyszóval mindent. A kedvencem Hall, tetszik a magabiztossága és a problémamegoldó khm… képessége… módszere. xD Egy pillanatig sem unatkoztam.

>!
JuZsu
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

'Reggelt!

Nem szoktam mangát elemezni. Könyvet is csak nagy körvonalakban. DE! Számomra ez a manga volt az ami megszeretette velem magát a műfajt. *mindenki értse jól köszi.* Továbbá mivel sokat olvastam, egy idő után már nem annyira a képekre figyeltem *figyeli hol reped a fal a feje felett* hanem azért néha a szövegre is. De hát számomra ez a manga letehetetlen, minden évben előveszem. És minden évben végig olvasom. És minden évben pontosan ugyanannyira elbűvöl.
Én elképzelhetetlennek tartom azt a helyzetet, hogy 5 csillagnál kevesebbet adjak neki. Sőt ha lehetne akkor még +1 csillagot is kapna tőlem, már csak a hangulat miatt is. :)

>!
Katicabogar9
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Hello :)
Igaz, hogy már többször olvastam, de még mindig imádom :D
Jól esik ilyen mangákat olvasgatni, szép a grafikája, van egy remek története és mé erotikus jelenetekkel is meg van szórva. Imádom Val démoni alakját. Valamint, nyuszi-Rurukát én is akarok, hol kell szerezni? :D
Teljesen feldobta a napomat ismét ez a manga, biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó eset, hogy nekikezdek. Köszönöm, hogy olvashattam :)

>!
Leah P
Ayano Yamane: The Crimson Spell 1.

Ez egész jó volt :) Sőt tetszett .
Az átok vérfarkas szerűsége kimondottan bejött, és a levezetése – kikapcsolása XD hát. néztem egyet az elsőnél :D


Népszerű idézetek

>!
zsálya

[Havi]: It'll be dark by the time I'm back. If it gets dark, use this. It's a Fairy Lamp. If you smack it, the fairy inside gets pissed off and gives off light.

Spell 2, 38. oldal


A sorozat következő kötete

The Crimson Spell sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan: What to Buy the Shadowhunter Who Has Everything
S. J. Himes: The Necromancer's Dance
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night
Christopher G. Nuttall: Trial By Fire
Kelley Armstrong: Spell Bound
Hajime Kanzaka: Slayers – Super-Explosive Demon Story 5.
G. Bailey: Winter's Kiss
Ferrett Steinmetz: The Flux
Michele Bardsley: Now or Never
Jenna Wolfhart: A Touch of Starlight