!

November ​előtt (Előtt 1.) 170 csillagozás

Aurora Rose Reynolds: November előtt
Régikönyvek.hu · 3.590 Ft –20% 2.872 Ft
Book24 · 3.590 Ft –16% 3.016 Ft
Book and Walk 2.490 Ft
1.500 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár

November:
Elhagytam New Yorkot, és a rossz emlékeimet, örökre. Tenessee várt, és apa sztriptíz klubja, ahol könyvelőként dolgozom.
A klubban ismertem meg Asher Maysont.
Asher tipikus rosszfiú, és én nem akarok tőle semmit.

Asher:
Mióta csak az eszemet tudom, soha nem okozott gondot megszereznem egyetlen nőt sem – November előtt.
De akarom őt, jobban mindennél. És megszerzem.

Eredeti mű: Aurora Rose Reynolds: Until November

>!
Művelt Nép, 2016
350 oldal · ISBN: 9786155676161 · Fordította: Debreczeni Kinga
>!
Művelt Nép, 2016
350 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676154 · Fordította: Debreczeni Kinga

Hirdetés

Kedvencelte 16

Most olvassa 18

Várólistára tette 120

Kívánságlistára tette 147


Kiemelt értékelések

+
>!
Naiva P
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Az értékelések alapján rosszabbra számítottam, viszont szerencsére sokkal jobbat kaptam. Egyszerűen jó volt ezt a könyvet olvasni. Kicsit hasonlított a spoiler, amit évekkel ezelőtt annyira szerettem. Csak ez egy kicsit több felnőttesebb tartalommal bírt. Külön örültem annak, hogy a két főszereplő között nem alakult ki, és nem is kreáltak maguknak félreértésekből adódó, felesleges drámai helyzeteket. Szerintem édesek voltak együtt. Asher a leírás alapján totális telitalálat. Az Asher-köd nálam is leereszkedett. Tetovált, túlvédő, barlanglakó habitusú alfahím, de az életben sok lenne. Nagyon tetszett az egész Mayson család és a mellékszereplőkben is láttam fantáziát. Nagyon kíváncsi vagyok Trevor könyvére is, Sőt! Az összes Mayson fiú kötetére.

6 hozzászólás
>!
Bitten P
Aurora Rose Reynolds: November előtt

„Bakker” az a borító, legszívesebben tapétáznék vele XD
„Bakker” nagyon tetszett!
Szerethető karakterek, bár be kell valljam én még éreztem bennük erőt, amit ki lehetett volna használni. Lightos Rule-nak mondanám XD
Folytatást akarok!!!!!!!!!! :D
Jövök a testvérekért ;-)

10 hozzászólás
>!
Deziréé
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Egyszerűen alig tudtam letenni.
Nagyon tetszett a könyv. Az utolsó olyan 100-120 oldal csak úgy elrepült én meg csak néztem, hogy ne ne már, vége.
Szeretem az ilyen könyveket. A Mayson fiúkról már most tudom, hogy imádni fogom mind. :D
November egy nagyon erős női karakter, sok mindent kibírt már az életben. Tetszett, ahogy nem hagyta magát amikor Asher bunkón viselkedett vele.
Bestia, jaj te kutya. Hogy nekem miért nincs egy ilyen kutyám?
A borítóját most nem akarom szétdicsérni, de nagyon tetszetős. :D

>!
wurzel_gabriella
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Teljesen rendben volt a sztori. Megérte annyira várni rá.
És az a borító! *.*

>!
Sippancs P
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Sokáig vacilláltam a 4 és 4,5 csillag között, de ma szőrös szívű vagyok, ezért az előbbi mellett döntöttem.

Két főbb problémám volt a történettel:
1. Asher túlzott nyomulása.
Amikor Asher feltűnt a könyvben, nagyon-nagyon sok pénzt tettem volna rá, hogy új háremtagot fogok avatni. Magas, tetovált, ex-tengerészgyalogos, tipikusan bunkónak tűnő, de valójában érző szívű férfi – kell ennél több? Nekem nem.
Aztán ahogy haladtunk előre a történettel, egyre inkább előtérbe került a számomra nem tetsző, „dominánsabb” oldala. Mert persze, oké, a férfi legyen férfi, és védje meg a nőt, de ahogy mindent November szájába adott, ahogy erőltette spoiler vagy épp kisajátította magának a lányt, a féltékenykedésről és a túlzott féltésről nem is beszélve, az minden volt, csak nem férfias! Lehet egy nőt úgy is szeretni, hogy megadjuk neki a választás lehetőségét, és inkább tereljük a jó felé, nem pedig erőltetjük azt! Brrr, nagyon mérges voltam emiatt Asherre! (Vagy inkább az írónőre, amiért ennyire elszúrta Asher karakterét.)
2. Kiszámíthatóság.
Tudom-tudom, ez egy romantikus-erotikus történet, amitől nem kell világmegváltó gondolatokat várni. Ezt alá is írom. De nem lehetett volna picivel több izgalmat, több fordulatot beleépíteni a cselekménybe? Minden annyira egyszerűen, annyira kiszámíthatóan történt, hogy hiába érdekelt a könyv, voltak olyan rövidebb részek benne, amiket minden szívfájdalom nélkül átlapoztam.

Mindezek ellenére azt mondom, hogy jó kis sorozatindító kötet volt ez, és kíváncsian várom a folytatásokat. Az előzetes alapján van egy olyan érzésem, hogy Liz és Trevor története tartogat még meglepetéseket! :)

4 hozzászólás
>!
GytAnett
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Egynek igazából elment. Nem volt rossz, de a tökéletestől is nagyon messze állt. Nem tudom miért, de még mindig próbálkozom az ilyen típusú könyvekkel, de valahogy még nem talált meg magának az a mű, amiről órákat tudnék áradozni. Egyszer el fog jönni ez a pillanat is. :D
Jó lett volna a történet, de minden annyira gyors volt. Oké, néha kell olyan, hogy pikkapakk egymásba szeretnek a szereplők, ezen már meg sem lepődök, de minden egyéb más nagyon gyors volt. spoiler
Egy-két dologtól eltekintve eléggé eseménytelen volt, pedig egy egészen izgalmas történetet ki lehetett volna belőle hozni. Mondjuk ezt pont nem bántam, mert valami igazán könnyed könyvre vágytam. :)
Asher meg már idegesített. NINCS ilyen tökéletes pasi. Nem létezik, és nem is fog. Mondjuk nem is volt benne minden tökéletes. Az ősember énjét felőlem otthon felejthette volna.
Az Asher-ködön és a bakkeron viszont már szabályosan kiborultam.
Igazából olyan érzésem volt végig, mintha a Maddox testvéreket próbálná utánozni az írónő. Jó volt, jó volt, de nem egy nagy eresztés..

2 hozzászólás
>!
Trice29 P
Aurora Rose Reynolds: November előtt

A helyén kezelve a dolgokat, és nem keresve drágakövet a bizsuboltban, komolyan jól szórakoztam a könyvet olvasva. Egyszerűen kikapcsolt. Tetszett, hogy nem volt fölösleges nyűglődés, viszont volt összetartó család, kedves barátok, szuper kutya. Persze a kémia is a helyén volt. Ha némi gondtalan kikapcsolódásra vágysz, nem fogsz csalódni :o)

2 hozzászólás
>!
Nikyy18
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Nagyjából tetszett a történet ,de mégis levontam egy csillagot mert szerintem túl gyorsan történt minden Asher-rel és November-rel. Amúgy aranyosak voltak együtt. A többi szereplőt is nagyon megkedveltem. Már várom a következő részt.

>!
fuszi P
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Csak úgy faltam a lapokat és meg kell mondjam nekem igazán tetszett ez a könyv. Tény ugyan, hogy nagyon gyorsan haladtak az események és a szerelemre is ráillik az „instant love” kifejezés, mégis azt éreztem, hogy ez így rendben van és a végére szépen összekovácsolódtak.
Bár én nagyon szeretem az erős, határozott férfiakat, de néha még nekem is túl sok volt Asher és ezért nem tudtam rá maximális csillagot adni.
Viszont már most kijelenthetem, hogy a következő regénynek is mindenképpen a polcomon lesz a helye.


Népszerű idézetek

>!
wurzel_gabriella

– Hát Mike, öreg harcos, meg kell mondjam, a te fizimiskádat látva nem hittem volna, hogy ilyen csodás lányod van – jegyezte meg Rex.
Éreztem, hogy elvörösödöm…
Apa büszkén végigmért:
– Kétségtelen, hogy szép munkát végeztem – felelte, széles mosollyal az arcán.
– Jaj, apa, hagyd már abba!

>!
Bitten P

Nagyon idegesítő a fia, azt hiszi, nála van a bölcsek köve

>!
Bitten P

– Emlékszel, fiam? – nézett Asherre.
– Mondtam neked, hogy amikor megtörténik, BUMM! – és a kezével egy robbanást imitált.

>!
l_moni

(…) elérkezett az idő, hogy visszatérjek a valóságba.

>!
BreeS P

(…)Tiszta őrület, hogy van három tesód meg egy rakat haverod, és épp engem találsz meg. Nincs valaki más, akivel szórakozhatnál?
– Hát, őket azért nem kérném még, hogy zuhanyozzanak velem.

296. oldal

>!
Naiva P

Miért van ennek a pasasnak ilyen, klassz pasasokhoz méltó neve? Miért nem inkább Urkel vagy Poindexter? De tényleg! Néha olyan igazságtalan az élet!

>!
Ács_Milán

– Én is szeretlek, bébi. Jesszusom, azóta szeretlek, hogy megpillantottam a gyönyörű arcodat. Ott álltál apád bárjában, a pultnál, és tudtam, hogy te vagy az, aki nekem rendeltetett.

222. oldal


A sorozat következő kötete

Előtt sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jodi Picoult: Tizenkilenc perc
Deirdre Riordan Hall: Sugar
Han Kang: Növényevő
Dorothy Koomson: Az utolsó csepp
Erwin W. Lutzer – Doris Van Stone: Sehol sem sírhatsz
Kuszing Gábor – Spronz Júlia – Wirth Judit: Szakmai módszertani útmutató a párkapcsolati erőszak elleni hatékony fellépésre
Orbán Krisztina Kolos: Transz emberek ellen elkövetett erőszakos és diszkriminációs cselekmények dokumentálása: magyarországi tapasztalatok
Takács Hajnal: Bántalmazottak igazsága
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet
Colleen Hoover: Hopeless – Reménytelen