November ​előtt (Előtt 1.) 295 csillagozás

Aurora Rose Reynolds: November előtt

November:
Elhagytam New Yorkot, és a rossz emlékeimet, örökre. Tenessee várt, és apa sztriptíz klubja, ahol könyvelőként dolgozom.
A klubban ismertem meg Asher Maysont.
Asher tipikus rosszfiú, és én nem akarok tőle semmit.

Asher:
Mióta csak az eszemet tudom, soha nem okozott gondot megszereznem egyetlen nőt sem – November előtt.
De akarom őt, jobban mindennél. És megszerzem.

Eredeti mű: Aurora Rose Reynolds: Until November

>!
Művelt Nép, 2016
350 oldal · ISBN: 9786155676161 · Fordította: Debreczeni Kinga
>!
Művelt Nép, 2016
414 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676154 · Fordította: Debreczeni Kinga

Kedvencelte 38

Most olvassa 27

Várólistára tette 132

Kívánságlistára tette 127

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Naiva P
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Az értékelések alapján rosszabbra számítottam, viszont szerencsére sokkal jobbat kaptam. Egyszerűen jó volt ezt a könyvet olvasni. Kicsit hasonlított a spoiler, amit évekkel ezelőtt annyira szerettem. Csak ez egy kicsit több felnőttesebb tartalommal bírt. Külön örültem annak, hogy a két főszereplő között nem alakult ki, és nem is kreáltak maguknak félreértésekből adódó, felesleges drámai helyzeteket. Szerintem édesek voltak együtt. Asher a leírás alapján totális telitalálat. Az Asher-köd nálam is leereszkedett. Tetovált, túlvédő, barlanglakó habitusú alfahím, de az életben sok lenne. Nagyon tetszett az egész Mayson család és a mellékszereplőkben is láttam fantáziát. Nagyon kíváncsi vagyok Trevor könyvére is, Sőt! Az összes Mayson fiú kötetére.

6 hozzászólás
>!
Deziréé
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Egyszerűen alig tudtam letenni.
Nagyon tetszett a könyv. Az utolsó olyan 100-120 oldal csak úgy elrepült én meg csak néztem, hogy ne ne már, vége.
Szeretem az ilyen könyveket. A Mayson fiúkról már most tudom, hogy imádni fogom mind. :D
November egy nagyon erős női karakter, sok mindent kibírt már az életben. Tetszett, ahogy nem hagyta magát amikor Asher bunkón viselkedett vele.
Bestia, jaj te kutya. Hogy nekem miért nincs egy ilyen kutyám?
A borítóját most nem akarom szétdicsérni, de nagyon tetszetős. :D

>!
Bitten 
Aurora Rose Reynolds: November előtt

„Bakker” az a borító, legszívesebben tapétáznék vele XD
„Bakker” nagyon tetszett!
Szerethető karakterek, bár be kell valljam én még éreztem bennük erőt, amit ki lehetett volna használni. Lightos Rule-nak mondanám XD
Folytatást akarok!!!!!!!!!! :D
Jövök a testvérekért ;-)

10 hozzászólás
>!
christine
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Megmondom őszintén, nekem ez tetszett. Tipikus new adult, ellőve a tipikus eseményekkel, de ma épp erre volt szükségem.
Asher karaktere egy kicsit az idegeimre ment, és miatta történt a pontlevonás is. Ugyan kedvelem a basáskodó, főnökösködő férfiakat, maga a tény, hogy Novembernek lényegében már nem volt szabad akarata, kikészített, és jött, hogy levágjak szerencsétlen férfinal egy büdös nagy pofot, mert megérdemelte volna. :)
spoiler
Egyszer olvasósnak mindenképp elmegy, a műfaj kedvelőinek ajánlott.

14 hozzászólás
>!
wurzel_gabriella
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Teljesen rendben volt a sztori. Megérte annyira várni rá.
És az a borító! *.*

>!
Milli88 P
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Nem vagyok egy nagy ivó, de ehhez a könyvhöz kellett a pia…
Mi a búbánat volt ez…………….???

Asher James Mayson egy irányításmániás őstulok. Most komolyan! Hol hagyta November az eszét? Egy szép pofi ennyire képes elvenni egy egyébként normális lány eszét?

A könyv első oldalain még egész szimpi csaj volt. Aztán találkozott ezzel a tetovált ősemberrel, és minden szimpátiámat elvesztette.
Egyik oldalon még nem is ismerik egymást, aztán lapozok kettőt, s már spoiler O.o
A másik… spoiler Báááááááá! Ilyen a világon nincs!

Olvastam a könyvet, és közben végig azon kattogott az agyam, hogy mikor érek már a végére. Ugye elvből nem hagyok félbe könyvet, de ennél a könyvnél nagyon erős volt a késztetés, hogy a sarokba vágjam.
Az erotikus részek számomra kicsit sem voltak izgatóak. Nekem nem a nagy, mindent elsöprő szerelem jutott eszembe, hanem inkább az ősember a hajánál fogva bevonszolja az asszonyt a barlangjába efektus.

Bestiát imádtam. Ő volt az egyetlen valmire való karakter a könyvben. Kár, hogy nem narrálta November agymenéseit.

A szósimétléstől pedig a falat kapartam. A „bakker”, az „Asher-köd”, az „Ööö”, és az „adott egy puszit az orromra” megszámlálhatatlanszor szerepel a könyvben. A vége felé már szinte csak ebből álltak az oldalak… rémes.

19 hozzászólás
>!
Krisztina_Németh_2
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Nem lett a kedvencem de azért borzalom sem volt. November nekem nem lett a kedvenc karakterem, tul sok volt a nyafizás, meg ez az „Asher köd" az agyamra ment. Ashert sem igazán értettem a legelsö randin beköltözteti magához a csajt mert ö élete asszonya- ez hülye? Ami tetszett az a nagy és szeretö család.

>!
Sippancs P
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Sokáig vacilláltam a 4 és 4,5 csillag között, de ma szőrös szívű vagyok, ezért az előbbi mellett döntöttem.

Két főbb problémám volt a történettel:
1. Asher túlzott nyomulása.
Amikor Asher feltűnt a könyvben, nagyon-nagyon sok pénzt tettem volna rá, hogy új háremtagot fogok avatni. Magas, tetovált, ex-tengerészgyalogos, tipikusan bunkónak tűnő, de valójában érző szívű férfi – kell ennél több? Nekem nem.
Aztán ahogy haladtunk előre a történettel, egyre inkább előtérbe került a számomra nem tetsző, „dominánsabb” oldala. Mert persze, oké, a férfi legyen férfi, és védje meg a nőt, de ahogy mindent November szájába adott, ahogy erőltette spoiler vagy épp kisajátította magának a lányt, a féltékenykedésről és a túlzott féltésről nem is beszélve, az minden volt, csak nem férfias! Lehet egy nőt úgy is szeretni, hogy megadjuk neki a választás lehetőségét, és inkább tereljük a jó felé, nem pedig erőltetjük azt! Brrr, nagyon mérges voltam emiatt Asherre! (Vagy inkább az írónőre, amiért ennyire elszúrta Asher karakterét.)
2. Kiszámíthatóság.
Tudom-tudom, ez egy romantikus-erotikus történet, amitől nem kell világmegváltó gondolatokat várni. Ezt alá is írom. De nem lehetett volna picivel több izgalmat, több fordulatot beleépíteni a cselekménybe? Minden annyira egyszerűen, annyira kiszámíthatóan történt, hogy hiába érdekelt a könyv, voltak olyan rövidebb részek benne, amiket minden szívfájdalom nélkül átlapoztam.

Mindezek ellenére azt mondom, hogy jó kis sorozatindító kötet volt ez, és kíváncsian várom a folytatásokat. Az előzetes alapján van egy olyan érzésem, hogy Liz és Trevor története tartogat még meglepetéseket! :)

4 hozzászólás
>!
GytAnett P
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Egynek igazából elment. Nem volt rossz, de a tökéletestől is nagyon messze állt. Nem tudom miért, de még mindig próbálkozom az ilyen típusú könyvekkel, de valahogy még nem talált meg magának az a mű, amiről órákat tudnék áradozni. Egyszer el fog jönni ez a pillanat is. :D
Jó lett volna a történet, de minden annyira gyors volt. Oké, néha kell olyan, hogy pikkapakk egymásba szeretnek a szereplők, ezen már meg sem lepődök, de minden egyéb más nagyon gyors volt. spoiler
Egy-két dologtól eltekintve eléggé eseménytelen volt, pedig egy egészen izgalmas történetet ki lehetett volna belőle hozni. Mondjuk ezt pont nem bántam, mert valami igazán könnyed könyvre vágytam. :)
Asher meg már idegesített. NINCS ilyen tökéletes pasi. Nem létezik, és nem is fog. Mondjuk nem is volt benne minden tökéletes. Az ősember énjét felőlem otthon felejthette volna.
Az Asher-ködön és a bakkeron viszont már szabályosan kiborultam.
Igazából olyan érzésem volt végig, mintha a Maddox testvéreket próbálná utánozni az írónő. Jó volt, jó volt, de nem egy nagy eresztés..

2 hozzászólás
>!
Szilvi00 P
Aurora Rose Reynolds: November előtt

„Helló, Asher – mondta.
Atyaég! Ez komoly? Asher. Miért van ennek a pasasnak ilyen, klassz pasasokhoz méltó neve? Miért nem inkább Urkel vagy Poindexter? De tényleg! Néha olyan igazságtalan az élet!"

Egész ígéretesen indult a könyv, engem hamar megfogott magának. Novembert egyből megkedveltem, ilyen külsővel (a borítón gondolok) pedig Asher egyetlen nőszemélyt sem hagyna hidegen, mindegy milyen névre hallgat. A viselkedése sem riasztott el, szerintem ez a parancsolgató stílus kifejezetten jól állt neki. A baj csak az, hogy a gyors egymásra találás után, nagyon kevés érdemleges dolog történt. A sok felnőtt tartalom mellett, sima hétköznapi dolgokat követhettem figyelemmel. Ezen szerencsére a krimi szál javított valamennyit. Ennek ellenére jó volt olvasni, valahányszor letenni kényszerültem, hiányzott. Hiányzott, mert élveztem az egész família társaságát, Ashertől nagyokat sóhajtoztam és Bestiát is a szívembe zártam.
A következő részt is biztosan beszerzem, az előzetes ígéretesnek tűnik. Gyorsan rá is nyomtam a 4 csillagra, mielőtt eloszlik a November által sokat emlegetett Asher-köd és meggondolnám magam. :)


Népszerű idézetek

>!
BreeS

(…)Tiszta őrület, hogy van három tesód meg egy rakat haverod, és épp engem találsz meg. Nincs valaki más, akivel szórakozhatnál?
– Hát, őket azért nem kérném még, hogy zuhanyozzanak velem.

296. oldal

>!
Bitten

Nagyon idegesítő a fia, azt hiszi, nála van a bölcsek köve

Kapcsolódó szócikkek: Asher James Mayson · James Mayson · November Rouger
>!
Bitten

– Emlékszel, fiam? – nézett Asherre.
– Mondtam neked, hogy amikor megtörténik, BUMM! – és a kezével egy robbanást imitált.

Kapcsolódó szócikkek: Asher James Mayson · James Mayson
>!
wurzel_gabriella

– Hát Mike, öreg harcos, meg kell mondjam, a te fizimiskádat látva nem hittem volna, hogy ilyen csodás lányod van – jegyezte meg Rex.
Éreztem, hogy elvörösödöm…
Apa büszkén végigmért:
– Kétségtelen, hogy szép munkát végeztem – felelte, széles mosollyal az arcán.
– Jaj, apa, hagyd már abba!

Kapcsolódó szócikkek: Michael Rouger (Big Mike) · November Rouger
>!
l_moni

(…) elérkezett az idő, hogy visszatérjek a valóságba.

Kapcsolódó szócikkek: November Rouger
>!
Naiva P

Miért van ennek a pasasnak ilyen, klassz pasasokhoz méltó neve? Miért nem inkább Urkel vagy Poindexter? De tényleg! Néha olyan igazságtalan az élet!

Kapcsolódó szócikkek: November Rouger
>!
Ács_Milán 

– Én is szeretlek, bébi. Jesszusom, azóta szeretlek, hogy megpillantottam a gyönyörű arcodat. Ott álltál apád bárjában, a pultnál, és tudtam, hogy te vagy az, aki nekem rendeltetett.

222. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Asher James Mayson · November Rouger

A sorozat következő kötete

Előtt sorozat · Összehasonlítás

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

November Rouger · Asher James Mayson · Cash Mayson · James Mayson · Michael Rouger (Big Mike)


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: Törékeny vonzerő
Lisa Wingate: Elrabolt életek
John Grisham: A cég
John Grisham: Az ügyfél
William Faulkner: Zsiványok
Cormac McCarthy: Isten gyermeke
Anne L. Green: A remény hajnala
Okszana Zabuzsko: Terepvizsgálatok az ukránok szexuális életéről
Penelope Douglas: Nélküled
Jodi Picoult: Tizenkilenc perc