!

November ​előtt (Előtt 1.) 114 csillagozás

Aurora Rose Reynolds: November előtt
Régikönyvek.hu · 3.590 Ft –20% 2.872 Ft
Könyvtár

November:
Elhagytam New Yorkot, és a rossz emlékeimet, örökre. Tenessee várt, és apa sztriptíz klubja, ahol könyvelőként dolgozom.
A klubban ismertem meg Asher Maysont.
Asher tipikus rosszfiú, és én nem akarok tőle semmit.

Asher:
Mióta csak az eszemet tudom, soha nem okozott gondot megszereznem egyetlen nőt sem – November előtt.
De akarom őt, jobban mindennél. És megszerzem.

Eredeti mű: Aurora Rose Reynolds: Until November

>!
Művelt Nép, 2016
350 oldal · ISBN: 9786155676161 · Fordította: Debreczeni Kinga
>!
Művelt Nép, 2016
350 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676154 · Fordította: Debreczeni Kinga

Hirdetés

Kedvencelte 11

Most olvassa 20

Várólistára tette 118

Kívánságlistára tette 135

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

+
>!
Bitten
Aurora Rose Reynolds: November előtt

„Bakker” az a borító, legszívesebben tapétáznék vele XD
„Bakker” nagyon tetszett!
Szerethető karakterek, bár be kell valljam én még éreztem bennük erőt, amit ki lehetett volna használni. Lightos Rule-nak mondanám XD
Folytatást akarok!!!!!!!!!! :D
Jövök a testvérekért ;-)

10 hozzászólás
+
>!
wurzel_gabriella
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Teljesen rendben volt a sztori. Megérte annyira várni rá.
És az a borító! *.*

+
>!
Sippancs P
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Sokáig vacilláltam a 4 és 4,5 csillag között, de ma szőrös szívű vagyok, ezért az előbbi mellett döntöttem.

Két főbb problémám volt a történettel:
1. Asher túlzott nyomulása.
Amikor Asher feltűnt a könyvben, nagyon-nagyon sok pénzt tettem volna rá, hogy új háremtagot fogok avatni. Magas, tetovált, ex-tengerészgyalogos, tipikusan bunkónak tűnő, de valójában érző szívű férfi – kell ennél több? Nekem nem.
Aztán ahogy haladtunk előre a történettel, egyre inkább előtérbe került a számomra nem tetsző, „dominánsabb” oldala. Mert persze, oké, a férfi legyen férfi, és védje meg a nőt, de ahogy mindent November szájába adott, ahogy erőltette spoiler vagy épp kisajátította magának a lányt, a féltékenykedésről és a túlzott féltésről nem is beszélve, az minden volt, csak nem férfias! Lehet egy nőt úgy is szeretni, hogy megadjuk neki a választás lehetőségét, és inkább tereljük a jó felé, nem pedig erőltetjük azt! Brrr, nagyon mérges voltam emiatt Asherre! (Vagy inkább az írónőre, amiért ennyire elszúrta Asher karakterét.)
2. Kiszámíthatóság.
Tudom-tudom, ez egy romantikus-erotikus történet, amitől nem kell világmegváltó gondolatokat várni. Ezt alá is írom. De nem lehetett volna picivel több izgalmat, több fordulatot beleépíteni a cselekménybe? Minden annyira egyszerűen, annyira kiszámíthatóan történt, hogy hiába érdekelt a könyv, voltak olyan rövidebb részek benne, amiket minden szívfájdalom nélkül átlapoztam.

Mindezek ellenére azt mondom, hogy jó kis sorozatindító kötet volt ez, és kíváncsian várom a folytatásokat. Az előzetes alapján van egy olyan érzésem, hogy Liz és Trevor története tartogat még meglepetéseket! :)

4 hozzászólás
+
>!
GytAnett
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Egynek igazából elment. Nem volt rossz, de a tökéletestől is nagyon messze állt. Nem tudom miért, de még mindig próbálkozom az ilyen típusú könyvekkel, de valahogy még nem talált meg magának az a mű, amiről órákat tudnék áradozni. Egyszer el fog jönni ez a pillanat is. :D
Jó lett volna a történet, de minden annyira gyors volt. Oké, néha kell olyan, hogy pikkapakk egymásba szeretnek a szereplők, ezen már meg sem lepődök, de minden egyéb más nagyon gyors volt. spoiler
Egy-két dologtól eltekintve eléggé eseménytelen volt, pedig egy egészen izgalmas történetet ki lehetett volna belőle hozni. Mondjuk ezt pont nem bántam, mert valami igazán könnyed könyvre vágytam. :)
Asher meg már idegesített. NINCS ilyen tökéletes pasi. Nem létezik, és nem is fog. Mondjuk nem is volt benne minden tökéletes. Az ősember énjét felőlem otthon felejthette volna.
Az Asher-ködön és a bakkeron viszont már szabályosan kiborultam.
Igazából olyan érzésem volt végig, mintha a Maddox testvéreket próbálná utánozni az írónő. Jó volt, jó volt, de nem egy nagy eresztés..

2 hozzászólás
+
>!
Trice29 P
Aurora Rose Reynolds: November előtt

A helyén kezelve a dolgokat, és nem keresve drágakövet a bizsuboltban, komolyan jól szórakoztam a könyvet olvasva. Egyszerűen kikapcsolt. Tetszett, hogy nem volt fölösleges nyűglődés, viszont volt összetartó család, kedves barátok, szuper kutya. Persze a kémia is a helyén volt. Ha némi gondtalan kikapcsolódásra vágysz, nem fogsz csalódni :o)

2 hozzászólás
+
>!
Nikyy18 
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Nagyjából tetszett a történet ,de mégis levontam egy csillagot mert szerintem túl gyorsan történt minden Asher-rel és November-rel. Amúgy aranyosak voltak együtt. A többi szereplőt is nagyon megkedveltem. Már várom a következő részt.

++
>!
Niki_Kozma_Jánosné I
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Tetszett, bár nekem kevés volt a bonyodalom benne. Túl hamar egymásra találtak és semmi nem történt a kapcsolatukba, ami egy kicsit izgalmasabb lett volna. Nagyon gyors volt minden. A „bakker”-rel meg az „Asher köd”-del kikészített, hogy minden 3-4 mondatban azt olvastam.Tuti nem fogom újra olvasni! De, Trevor és a többiek szemszögét nagyon várom, mert a végén az ő szemszögükből az a pár oldal, többet ért, mint az egész könyv.

+
>!
Valeria729 P
Aurora Rose Reynolds: November előtt

Nem voltak hatalmas elvárásaim, de ennél azért többet vártam.
Nem zavar a klisé, ha jól megírt a történet. Nem értem, hogy a fülszöveg szerint Ashernek mi nehézséget okozott November megszerzése? A krimi szál legalább adott egy kis izgalmat, még ha sejteni lehetett is a háttérben ügyködő személyt.
Olyan érzésem volt olvasás közben, hogy az írónő olvasott néhány neki tetsző könyvet és azt gondolta, hogy ilyet ő is tud írni. Az egy dolog, hogy van egy jó ötlet, de azt szépen fel is kellene tudni öltöztetni.

+
>!
meteoritastar P
Aurora Rose Reynolds: November előtt

A borítóról felesleges szót ejteni. Fantasztikus:)):))
Ez a könyv kellemes kis meglepetés volt kis csalódással fűszerezve.
A fülszöveg alapján én más történetre számítotam. spoiler De így is tetszett, csak meglepődtem. Ha valakit zavar a történetben a sztriptízklub, akkor az nem foglalkozzon vele, mert alig van megemlítve. Teljesen a háttérbe szorul.
A szereplők csodával határos módon nem idegesítettek. Még Novembert is nagyon megszerettem. Tetszett, hogy annyit nevetett, és nem hisztizett.
Asher meg…Oooooooo…… Szerintem ez mindent elmond :)):)) Ez a vadember stílus…..
Most már értem, hogy miért hasonlítják Maddox-ékhoz Ashert és a családját. Mintha rokonok lettek volna. Engem ez nem zavart, mert felölem, annyi Maddox hasonmás jöhet, amennyi csak akar. Jöhet az egész rokonsága :)):)) Szeretem az ilyen családokat, az ilyen ragaszkodást. Itt is Ashert és a családját is nagyon imádtam, már az első jelenettől fogva. Különösen, mikor kiderült, hogy van quad-juk. Aaaaaaa…………………..
Egy pici bajom volt csak Asher karakterével. Annyira rossz fiúnak lett beállítva, de nekem nem jött le. Csajozott és???? De mivel olyan hamar egymásra találtak Novemberrel, meg senki se ellenezte a kapcsolatukat, hogy úgy érzem ez kicsit el lett túlozva. Legalább lett volna benne kis férreértés, tudom tudom, túl sablonos lett volna, de nekem hiányzott belőle valami, ami miatt elhiszem, hogy Asher igenis nőcsábás és seggfej volt November előtt. :)):))
Egyébként még így is imádtam őket és a történetet.
Nem is beszélve a végéről. spoiler
Már várom a Trevor történetét, de nagyon sajnálom, hogy olyan sok és lényeges részlet lett megosztva a könyv végén. Tiszta Spoiler volt. Legalábbis én nagyon sok kérdésemre választ is kaptam.
De azért szíesen olvasnám már :)):))


Népszerű idézetek

+
>!
Bitten

Nagyon idegesítő a fia, azt hiszi, nála van a bölcsek köve

++
>!
wurzel_gabriella

– Hát Mike, öreg harcos, meg kell mondjam, a te fizimiskádat látva nem hittem volna, hogy ilyen csodás lányod van – jegyezte meg Rex.
Éreztem, hogy elvörösödöm…
Apa büszkén végigmért:
– Kétségtelen, hogy szép munkát végeztem – felelte, széles mosollyal az arcán.
– Jaj, apa, hagyd már abba!

+
>!
Bitten

– Emlékszel, fiam? – nézett Asherre.
– Mondtam neked, hogy amikor megtörténik, BUMM! – és a kezével egy robbanást imitált.

+
>!
l_moni

(…) elérkezett az idő, hogy visszatérjek a valóságba.

++
>!
Ács_Milán 

– Én is szeretlek, bébi. Jesszusom, azóta szeretlek, hogy megpillantottam a gyönyörű arcodat. Ott álltál apád bárjában, a pultnál, és tudtam, hogy te vagy az, aki nekem rendeltetett.

222. oldal

++
>!
Bree_Silver

(…)Tiszta őrület, hogy van három tesód meg egy rakat haverod, és épp engem találsz meg. Nincs valaki más, akivel szórakozhatnál?
– Hát, őket azért nem kérném még, hogy zuhanyozzanak velem.

296. oldal

+

A sorozat következő kötete

Előtt sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Armentrout: Origin
Karen Chance: Holdvadász
Tiffany Reisz: A szent
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre
Kresley Cole: A sötétség démona
Becca Prior: A tanítvány 2.
Sherrilyn Kenyon: Ördögi tánc
Nalini Singh: Borzongás
Sandra Brown: Irigység