A ​hetedik bolygó (Bolygókeringő trilógia 2.) 4 csillagozás

Aurora Lewis Turner: A hetedik bolygó

Ashley-t elrabolták. Tőlem, Aurórától függ az élete. Ahhoz, hogy megmentsem, vissza kell szereznem az erőm, amiről egy új élet reményében mondtam le. Az én képességem az övéért cserébe… Útra kell kelnem, hogy megleljem elveszett emlékeimet. A Hetedik Bolygó leghatalmasabbikán, a Nardeenen kezdem a kutatást, melynek fővárosa, Gomora az emberi bűnök tárháza; dúl a prostitúció, virágoznak a drogügyletek, a névtelenek rabszolgákként élnek… Vajon útközben fény derül arra, ki vagyok valójában? Választ kapok arra, hogy kik a szüleim, és hogy miért mondtak le rólam? A legfőbb kérdés pedig: vajon meddig tudom távol tartani magam Lloydtól és a benne élő fenevadtól?
A Hetedik Bolygó a Bolygókeringő trilógia második könyve.

>!
548 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156094063

Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 9

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Fróna_Zsófia IP>!
Aurora Lewis Turner: A hetedik bolygó

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy előolvashattam ezt a történetet. Épp annyira élveztem, mint az első részt. Lloydot, ha lehet, még jobban megszerettem, viszont Auróra továbbra sem lopta be magát a szívembe. Vannak jó húzásai, alapvetően egy nagyon szimpatikus csajszi, és mégsem lett a kedvencem.
Sam, a maga kis esetlenségével nagyon cuki volt. Őt is nagyon megszerettem.
Pörögtek az események, az embernek nincs ideje unatkozni, és én ezt nagyon szeretem. Az írónőnek remek fantáziája van, ami fantasy írás esetén nem egy utolsó szempont ;)
Az első rész végén volt egy olyan komoly félelmem, hogy az emlékvesztés miatt ebben a részben gyakorlatilag ugyan azt fogjuk kapni, mint ami ott történt, csak más körítésben. Szerencsére nem jött be ez az elképzelésem :)
Az írónő remekül megoldotta ezt a feladatot, csak azt sajnáltam, hogy ezzel a megoldással az emlékvesztés funkcióját vesztette. A történet remekül helyt állt volna enélkül az elem nélkül is.
Azonban azt kell mondjam, hogy ez a történet, minden hibája ellenére nagyon lebilincselő és szórakoztató. Bőven van benne izgalom és kaland. Jó kikapcsolódás :)
Mindenkinek bátran ajánlom :)


Hasonló könyvek címkék alapján

On Sai: A két herceg
On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
A. O. Esther: Megbocsátás
Ashley Carrigan: Igézők
Szép Zsolt: Kárpát Walzer
Tanila Jensen: A félelem árnyai
Szakács Eszter: A nulladik zsebuniverzum
Fróna Zsófia: Démonok közt
Gaura Ágnes: Attila koporsója
J. Goldenlane: A jósnő hercege