Értékelések 42

BBoróka>!
Audrey Carlan: Test

Nekem jobban tetszett mint a hasonló műfajú tucat erotikus könyvek. Számomra többet adott, lélektanilag is több volt, a szereplők „élőbbek” voltak, persze azért elsősorban erotikus. Sajnos itt is érezni hogy elhúzzák a könyvek csak azért hogy három kötet legyen… Erre nem lett volna szükség szerintem, de ettől eltekintve is izgalmas volt, és tetszett.

leontin>!
Audrey Carlan: Test

Adott egy alfahím meg egy istennő külsővel megáldott hölgyike. Természetesen azonnal ledobálják magukról a ruhát, és vad párzásba kezdenek, amit három köteten keresztül abba sem hagynak. Ha lennének kötelek meg bilincsek meg pálca (vagy volt, csak nem emlékszem rá?), akkor a cím lehetne Szürke 2.0 is.

Hirdetés
Lászlóné_Deme>!
Audrey Carlan: Test

Alapjaiban tetszett a könyv, nemcsak tömény erotika volt benne, hanem történések is. Kíváncsi vagyok a folytatásra, de nem most fogok rá sort keríteni. Még hagyom ülepedni az infókat. Kicsit hagyom feledésbe merülni a tökéletes szexisten szemeinek karibkék színét és férfias szantálfa és citrus illatát…. Főhősnőnk, hol szimpi volt, hol nem, inkább fogtak meg a mellékszereplők (pl. Kat)
A zaklató kilétére volt egy tippem, de ügyesen lelőttem a poént magamnak, de sebaj, amúgy is kíváncsi vagyok majd a „kivitelezésére”.

Ella19>!
Audrey Carlan: Test

Na ez a könyv aztán tele van tömény erotikával. Egy kis történésen kívül körülbelül csak arról szól, hogy hogyan, hol, és milyen pózban kapja el egymást a két főszereplő. Egy kicsit talán ez már sok volt nekem. Aki nincs oda annyira az erotikus könyvekért, azoknak nem ajánlom. Viszont sorozatindítónak jó kis könyv volt. Van két főszereplőnk akik természetesen külsőleg tökéletesek és szuper szexik, sőt még a mellékszereplők is. Mindenki tökéletes, azonban a két főszereplőnket Chase-t és Gillian-t a múltban trauma érte. Gillian a kevés barátja ellenére egy akrobata az ágyban. Chase pedig bármikor és bárhol készen áll egy menetre.
Alapvetően ez a könyv olyan, mint az összes többi erotikus könyv, nagyjából semmi új nincs benne, de ennek ellenére szerintem a 4 csillagot megérdemli.

volloka P>!
Audrey Carlan: Test

Szeretek Audrey könyveit olvasni, így lelkesen vetettem bele az első részbe.
Éreztem nagyon nagyon erős túlzásokat a könyvben és igyekszek nem kifakadni miatta.
Gillian kissé kuszább, Chase szilárdabb és magabiztosabb jellem.
A könyv boríatója és a címe megfogott és szerintem ez találó lett.