Test (Trinity 1.) 107 csillagozás

Audrey Carlan: Test

Különösen az olyan férfiak, mint Chase Davis. A jóképű, intelligens, gazdag és befolyásos férfi, akivel szemben egy fikarcnyi esélyed sincs.
Nem akartam őt magamnak.
Nem akartam vágyni rá.
Nem akartam belehabarodni.
De Davisnek képtelenség nemet mondani. Némán hagytam, hogy letaglózzon az arroganciája, a megingathatatlan önbizalma, és az ellentmondást nem tűrő hevessége.
Akkor lépett az életembe, amikor a múltbéli kapcsolataim romjait magam mögött hagyva éppen kezdtem talpra állni. Barátnőm javaslatára adtam neki egy esélyt, ő pedig úgy elvakított, hogy nem láthattam az igazságot.

A férfiak tönkreteszik a nőket? Nem. Az igazság az, hogy elpusztítják őket.
Minden lehetséges módon.

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2019
464 oldal · ISBN: 9789634335825 · Fordította: Farkas Melinda
>!
Libri, Budapest, 2019
464 oldal · ISBN: 9789634335832 · Fordította: Farkas Melinda

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Chase Davis · Gillian Callahan


Kedvencelte 9

Most olvassa 5

Várólistára tette 54

Kívánságlistára tette 51

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Ella19>!
Audrey Carlan: Test

Na ez a könyv aztán tele van tömény erotikával. Egy kis történésen kívül körülbelül csak arról szól, hogy hogyan, hol, és milyen pózban kapja el egymást a két főszereplő. Egy kicsit talán ez már sok volt nekem. Aki nincs oda annyira az erotikus könyvekért, azoknak nem ajánlom. Viszont sorozatindítónak jó kis könyv volt. Van két főszereplőnk akik természetesen külsőleg tökéletesek és szuper szexik, sőt még a mellékszereplők is. Mindenki tökéletes, azonban a két főszereplőnket Chase-t és Gillian-t a múltban trauma érte. Gillian a kevés barátja ellenére egy akrobata az ágyban. Chase pedig bármikor és bárhol készen áll egy menetre.
Alapvetően ez a könyv olyan, mint az összes többi erotikus könyv, nagyjából semmi új nincs benne, de ennek ellenére szerintem a 4 csillagot megérdemli.

KATARYNA>!
Audrey Carlan: Test

Most hogy lenyugodtam, és nem hirtelen felindulásból írtam meg tegnap az értékelést elmondanám, hogy 180. teljes oldalig én oda meg vissza voltam ezért a történetért.
Na de ezután egy olyan váratlan büdös pofon ért, hogy csak na. Annyira de annyira sajnálom.

Igen, mindenütt ez van, milliárdos csődör és egy olyan nő, aki gyönyörű, és talán rózsaillatút is sz.rik.

Képzeljünk el egy multimilliárdos férfit, minden téren, legyél nő vagy férfi, ha elkapna neked annyi lenne.
Karibkék szemű sz.xisten, a végtelen jeleket úgy rajzolja a testre hogy megborzongsz gyönyörűségedben. Szantálfa és citrom illatát úgy szivnád az orrodba, mint valami lételemet. Soha nem lankadó hímvesszeje bármikor készen állna. A zubogó magja úgy elárasztana, mint a Niagara vízesés.
És hogy hagynád-e magad?
Hogy a viharba ne!
Bármikor, bárhol. Ha nincs ott 5 percen belül akkor is ott terem.
Nála nem létezik az hogy nem. Nincs olyan, amit nem kapnál meg.
Ő Chase Davis.

Aztán, hogy a férfi olvasók se maradjanak ki a jóból, itt van Gillian.
Hosszú, vörös hajú, tökéletes nő. Minden téren. Elképzelni se tudnátok szebbet. A ruhák úgy állnak rajta, hogy kár ráadni őket. Minek is. Ha 5 percen belül már vissza is veszi..
A múltban sanyarú élete volt. De talpra állt.
És találkozott Chase Davissel.. aki hát valójában a spoiler és a legszebb az egészben, hogy itt mindenkinek ő a főnöke.
2 hét leforgása alatt teljesen megszabná hogy mit csináljon, hol legyen, kivel, mikor, Chase annyira irányítás és birtoklásmániás, hogy az valami leírhatatlan.
És ez nem gond. Tetszik. De teljen már el egy kis idő..
Pl. ha oda lenne írva hogy 3 hónappal később. Vagy 1 évvel? Nem fért bele 464. oldalba? Rögtön alig 2 hónap intenzív sz.xmaraton után spoiler

Ez egy történet.. de hogy lehet megismerni a másikat úgy, hogy kinyomozva tudunk meg róla mindent?
Hogy lehet az, hogy Gillian-nak alig van valamilyen sz.xuális tapasztalata, (mert volt itt aki elvette a szüzességét Phil?, és bántalmazó Justin, meg egy Daniel, aki csak misszionárius pózban nyomatta) mégis olyan ez a megtört Gillian, mint egy p.rnószínésznő?

Nagyon negatív vagyok, lenyeltem a NYUSZI és a CUKORKA becézést. De amikor már 80-adjára azt mondja neki hogy ÉDES.. ÉDESSÉG
Én lecsúsztam az ágyról, és röhögőgörcsöt kaptam. Majd elsírtam majdnem magamat, mert van ott még.
Valaki! Számold meg nekem kérlek..

3 csillag. Mert ennyi..
Nem fogom elolvasni a többi részt.
Szerintem ezt le lehetett volna zárni ebbe a 464. oldalba.
200 oldal d.gással, mint a nyulak, 100-100 oldalba bevetni a TEK-et és FBI-t.. és a maradék 64. oldalba becsukni a szemünket. Ha tejszínhabot nyalogatsz közben csitul a dühöd hogy a falnak vágd.
Csalódtam..

1 hozzászólás
Ács_Milán >!
Audrey Carlan: Test

"Rábízom mindenem: a testem, az elmém és a lelkem.
Én döntöttem így."

Nekem az írónő Calendar Girl sorozata is tetszett, de úgy érzem, hogy ez a sorozat még annál is jobb. Viszont azok az olvasók akiknek már Mia története sem tetszett és nem túlzottan erotika rajongók, na, nekik eszükbe ne jusson ebbe a könyvbe belekezdeni.

Annak ellenére mondom azt, hogy tetszett ez a sorozatindító kötet, hogy olvasás közben többször éreztem azt, ezt már valahol, más könyvben is olvastam. Persze ebben a műfajban nem könnyű és talán már nem is nagyon lehet olyan helyzetet, jelenetet írni, ami már ne szerepelt volna más erotikus könyvben is.

A szereplők Chase és Gillian…
Mit is mondhatnék? Chase Davis… engem is levett a lábamról. Teljesen együtt tudtam érezni Gillian-nel, mert az én bugyim is csúszna egy ilyen pasitól. Nálam nagyon bejön, ha egy férfi nem fél kimutatni az érzelmeit és a szeretett nőért mindenre képes. Ebben a férfiban minden olyan tulajdonság benne volt, amitől egy nő még a józan eszét is elveszíti.
Gillian is határozottan jó karakter volt a történetben. Ketten együtt pedig igazán jó párost alkottak. Az ágyban mindenképpen… A szexuális jelenet talán még sok is volt, mert párosunk kb. mint a nyulak. De, én, mint olvasó elhittem a szerelmüket, éreztem azt a féktelen vágyat és szenvedélyt, amit egymás iránt éreztek.

A szórakoztató olvasás mellett azért volt némi izgalom is, ugyan nem sok mindent tudhattunk meg a „titkos zaklatóról”, mert persze, hogy a legjobb résznél fogytak el a lapok. Nagyon kíváncsi vagyok a történet folytatására, így számomra nem kérdés, hogy fogom-e olvasni a következő részt, mert természetesen: igen!

9 hozzászólás
Hópárduc P>!
Audrey Carlan: Test

Sorozatindító kötetnek szerintem jó volt.
A végére kezdett izgalmasabb lenni, a történet. Ki lehet a zaklató? Chase múltjára is fény derül egy kicsit.
Gillian nekem néha fura. Nem sok kapcsolata volt, de mégis egy akrobata az ágyban, őstehetség. Van, amikor szimpatikus a viselkedése és van, amikor nem. Chase tulajdonságai jobban tetszenek, bár neki is vannak hibái, mint mindenkinek.
Ez egy erotikus könyv. Tehát, aki nem szereti ezt a stílust, az ne olvassa. :)

meteoritastar>!
Audrey Carlan: Test

A könyv legnagyobb hibája az volt, hogy a közepefelé ellaposodott. Kezdtem várni, hogy történjen már valami, ami nem arról szól, hogy a csaj elszalad. De amúgy sokszor igaza volt. Jól tette. Meg úgy hiányóltam Chasetől azt a viselkedést, ami miatt szidhattam volna kicsit. Legalább egy picikét. Lehetett volna távólság tartóbb. De hamarabb kellett volna a szereplők múltjának is bekavarni.
Mikor felbukkant egy bizonyos szereplő. spoiler Na, végre lesz ebből valami. De nem lett semmi. Hipp hopp elett intézve.
De itt legalább jogos volt Gillian viselkedése.
Ahogy a történet végére értem, ami legjobban érdekelt, hogy hogy fogja belopni Gillian magát Jacke szívébe. Vagy legalábbis, hogy fog egy barátságos mosolyt kicsikarni belőle. Mi kell ahhoz, hogy Jack megenyhüljö? Ez volt a fő oka, hogy tovább olvastam a sorozatot.
Pedig nem volt baj vele. A szereplők is kedvelhetőek voltak, a történet is olvasatta magát.

pasztornenagyeva>!
Audrey Carlan: Test

A történet eleje nagyon megfogott. Szerettem olvasni, Aztán történ valami, és nehezen értem a könyv végére. Máskor egy ilyen könyvet 2-3 nap alatt elolvasok. Vártam hogy pörgősebb legyen cselekmény.Hiányérzetem volt. Nagyon elment a történet a féltékeny szereplőkre, ami a regényben nem egy lakalommal történt meg. Azért kíváncsi vagyok a folytatásra, be kell fejeznem.

Zso89 P>!
Audrey Carlan: Test

„A szavai, az erő, amivel kinyilvánítja a jogait, elveszik az eszem. A behódolást választom, és hagyom, hogy irányítson. Rábízom mindenem: a testem, az elmém és a lelkem.”

Hűűűhaaaaaaaaaaa………..
Aztán megint csak hűűhaaa.
Azt a mindenségit.
Sokkal jobban letaglózott ez a könyv mint számítottam rá,pedig így is jó eséllyel indult nálam.
Chase Davis.❤❤❤❤❤❤❤
Azt kell mondjam minden nő ilyen férfiról álmodik.
Egy határozott,magabiztos férfi aki egyben egy $@!% alfahím de ilyennek imádtam.
Viszont van egy másik oldala is ami még jobban elvarázsolt.
A gondoskodó,szerető férfi aki egyben támasz is ha szükség van rá.
Bár egyszer-kétszer szívesen bemostam volna neki egyet úgy istenigazából.☺
Gillian már az elején szimpatikus volt,örültem hogy nem egy hülye pics@.
A múltja sokkal borzasztóbb volt mint gondoltam.
Egy határozott,erős,kitartó nő aki mindent saját erejéből próbál elérni és talpra állni.
Viszont egy-két alkalommal szívesen megráztam volna hogy térjen már észhez és ne legyen ennyire naiv.
A baráti társaság is szimpatikus volt,bár nagyon reménykedtem benne hogy Phillip nem szerelmes Gillian-be és csak barátilag próbál segíteni.
Na már most térjünk a lényegre az EROTIKA.
Aki inkább a romantikus regényeket kedveli az hozzá se kezdjem ehhez a tömény erotikához,viszont én imádtam az elejétől a végéig.❤❤❤
A lányos részeim nem az hogy pihenni nem volt idejük,de még egy nyugodt percük sem volt.
Igencsak sűrűn kellett legyezgetni magam.❤☺❤
Teljes mértékben az én ízlésemnek megfelelően voltak megírva azok a bizonyos „légyottok” …….
Úgy működött a kémia közöttük hogy úgy éreztem mintha „részese” lennék ennek az egész „őrületnek”.❤❤❤
Mit ne mondjak szívesen ott lettem volna én is….
Új kedvencet avattam.❤❤❤
Tudtam hogy meg kell várnom mire minden rész megjelenik különben a hajam téptem volna.
IMÁDTAM ❤❤❤❤❤❤❤

8 hozzászólás
pufivipi>!
Audrey Carlan: Test

A sorozat borítója annyira jó, nagyon érzéki. Beltartalomtól annyira nem ájultam el, de nem is volt rossz. Olyan átlagos, kevés történéssel,de mégsem untam. Pár óra alatt végeztem vele. Erotikából nem volt hiányom.
Chase Davis – Mr Tökély- nálam is Nr1-ok közé került. Irányításmániás álompasi,aki végre a végét sem rontja el. Kíváncsian várom, mit lehet még ebből kihozni, máris kezdem a folytatást!

Laura_Bakos>!
Audrey Carlan: Test

Nem voltak nagy elvárásaim a könyvvel kapcsolatban. A fülszöveg hiányos, vagy talán én vagyok az egyedüli, aki nem tudja így rendesen értelmezni az elejét. A cselekményről annyit, hogy 20 oldalból állna, ha nem lenne benne erotika. Idegesítő karakterek, pláne a női karakter, akinek még a nevét sem tudtam megjegyezni. Őszintén, egyszer megéri elolvasni, de többször nem hiszem.

2 hozzászólás
Szvoboda_Petra>!
Audrey Carlan: Test

Tipikus erotikus regény. Adott egy milliárdos(Miért kell minden erotikus könyvben a főszereplő férfinak gazdagnak lennie?), tökéletes szexisten aki első látásra meg akarja szerezni a főszereplőnket, akinek nem kell kétszer mondani, mert attól elolvad ha csak ránéz.
Nem tudom mikor esik le az íróknak, hogy a birtoklási vágy és a kontrollmánia nem szexi, és ebben a formában abszolút elviselhetetlen.
Elképesztően idegesített mind Gigi, mind Chase, úgyhogy nem tudtam szimpatizálni a karaktereikkel.
Nem tudom melyik mű született hamarabb, de ezt a könyv még ennek ellenére jobban tetszett, mint az Írónő Calender girl sorozata. Mondjuk így is voltak olyan mondatok amiken fogtam a fejem, egyet itt hagyok befejezésnek:
„A tarkójáról izzadság szivárog a nyakára. Bárcsak kinyújthatnám a nyelvem, és megízlelhetném azt az egyetlen cseppet!”


Népszerű idézetek

nypiro P>!

… de most ez az egész kettőnk között túlontúl erős. Mintha egy mindkét végén szikrázó, élő vezeték kötne össze minket, és beleégetné a másikat a lényünkbe.

16 hozzászólás
beka98>!

(…) én nem a mának, hanem a holnapnak élek.

beka98>!

Ha továbbra is úgy néz rám, mintha én lennék az egyetlen nő a világon, még a naplómat is felolvasom neki.

nypiro P>!

Örökké akarlak. Kérlek, legyél a végtelenem!

Kapcsolódó szócikkek: Chase Davis · Gillian Callahan
BezTina>!

Sugárzik belőle az önbizalom és a határozottság, engem pedig kezd elgyengíteni a közelsége. Úgy tűnik, a szexi Mr. Tökély lesz az én kriptonitom.

BezTina>!

Mától fogva minden döntésem egy lépéssel közelebb visz majd egy nyugodtabb, békésebb élethez, amit nemtehet már tönkre a rideg valóság vagy egy nem várt kellemetlenség.

szeptember99>!

Magas, modelltípusú testek, címlapra illő arcok, igazi trófeák. A számítógépem is leizzadt a találatoktól. Tökéletes, napbarnított, festett szőke nők, sehol egy sápadt, gömbölyded vörös.

60. oldal

BezTina>!

Számomra mindig is az őszinteség volt az egyetlen járható út.

KATARYNA>!

Édesség!
A szemem forgatom. Még nem tudom, tetszik-e ez az új becenév. Talán valamikor megkérem rá, hogy inkább felejtse el.

2 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Trinity sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Christina Lauren: Gyönyörű játékos
J. A. Redmerski: A soha határa
Anna Todd: After – Miután
J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!
Abby Lee: Hol jár az eszem?
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben