Test (Trinity 1.) 164 csillagozás

Audrey Carlan: Test

A férfiak tönkreteszik a nőket. Különösen az olyan férfiak, mint Chase Davis. A jóképű, intelligens, gazdag és befolyásos férfi, akivel szemben egy fikarcnyi esélyed sincs.
Nem akartam őt magamnak.
Nem akartam vágyni rá.
Nem akartam belehabarodni.
De Davisnek képtelenség nemet mondani. Némán hagytam, hogy letaglózzon az arroganciája, a megingathatatlan önbizalma, és az ellentmondást nem tűrő hevessége.
Akkor lépett az életembe, amikor a múltbéli kapcsolataim romjait magam mögött hagyva éppen kezdtem talpra állni. Barátnőm javaslatára adtam neki egy esélyt, ő pedig úgy elvakított, hogy nem láthattam az igazságot.

A férfiak tönkreteszik a nőket? Nem. Az igazság az, hogy elpusztítják őket.
Minden lehetséges módon.

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia Libri

>!
Libri, Budapest, 2019
464 oldal · ISBN: 9789634335825 · Fordította: Farkas Melinda
>!
Libri, Budapest, 2019
464 oldal · ISBN: 9789634335832 · Fordította: Farkas Melinda

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Chase Davis · Gillian Callahan


Kedvencelte 13

Most olvassa 6

Várólistára tette 79

Kívánságlistára tette 60

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Pati28 P>!
Audrey Carlan: Test

”Veszek egy mély levegőt, és megfogom a kezét. Olyan, mintha egy váratlan vihar közepén fogódzóra találnék.”

Nagyon vegyesek az érzéseim és kavarognak a gondolataim is. Egyrészt az elején még alig bírtam letenni a könyvet, annyira beszippantott, de sajnos a kezdeti lendületem ellaposodott és a végére már Mr. Tökély ragaszkodása is sok(k) volt a jóból.

Gillian Callahan és Chase Davis között már az első találkozás alkalmával megvolt az a bizonyos szikra. Izzott köztük a levegő és még az erotikus részek is tűrhetőek voltak. De ahogy fokozatosan megismerjük a szereplőket és a kapcsolatuk szépen halad előre, úgy ábrándultam ki belőlük, és vesztettem el az érdeklődésem. Mindkét szereplő fájdalmas múlttal rendelkezik, mely meghatározza személyiségüket, és megsebzett lelkük gyógyításra és szeretetre áhítozik. Ezek ismeretében remek alapanyag lehetett volna a könyv, ha nem történik meg az, hogy hirtelen átcsap közönséges komédia, és Gillian egy spoiler is felvehetné a versenyt. A rengeteg spoiler becézéstől pedig már én émelyegtem.

Mivel a többi része is megvan a polcomon, egyszer biztosan folytatom a sorozatot.

KATARYNA>!
Audrey Carlan: Test

Most hogy lenyugodtam, és nem hirtelen felindulásból írtam meg tegnap az értékelést elmondanám, hogy 180. teljes oldalig én oda meg vissza voltam ezért a történetért.
Na de ezután egy olyan váratlan büdös pofon ért, hogy csak na. Annyira de annyira sajnálom.

Igen, mindenütt ez van, milliárdos csődör és egy olyan nő, aki gyönyörű, és talán rózsaillatút is sz.rik.

Képzeljünk el egy multimilliárdos férfit, minden téren, legyél nő vagy férfi, ha elkapna neked annyi lenne.
Karibkék szemű sz.xisten, a végtelen jeleket úgy rajzolja a testre hogy megborzongsz gyönyörűségedben. Szantálfa és citrom illatát úgy szivnád az orrodba, mint valami lételemet. Soha nem lankadó hímvesszeje bármikor készen állna. A zubogó magja úgy elárasztana, mint a Niagara vízesés.
És hogy hagynád-e magad?
Hogy a viharba ne!
Bármikor, bárhol. Ha nincs ott 5 percen belül akkor is ott terem.
Nála nem létezik az hogy nem. Nincs olyan, amit nem kapnál meg.
Ő Chase Davis.

Aztán, hogy a férfi olvasók se maradjanak ki a jóból, itt van Gillian.
Hosszú, vörös hajú, tökéletes nő. Minden téren. Elképzelni se tudnátok szebbet. A ruhák úgy állnak rajta, hogy kár ráadni őket. Minek is. Ha 5 percen belül már vissza is veszi..
A múltban sanyarú élete volt. De talpra állt.
És találkozott Chase Davissel.. aki hát valójában a spoiler és a legszebb az egészben, hogy itt mindenkinek ő a főnöke.
2 hét leforgása alatt teljesen megszabná hogy mit csináljon, hol legyen, kivel, mikor, Chase annyira irányítás és birtoklásmániás, hogy az valami leírhatatlan.
És ez nem gond. Tetszik. De teljen már el egy kis idő..
Pl. ha oda lenne írva hogy 3 hónappal később. Vagy 1 évvel? Nem fért bele 464. oldalba? Rögtön alig 2 hónap intenzív sz.xmaraton után spoiler

Ez egy történet.. de hogy lehet megismerni a másikat úgy, hogy kinyomozva tudunk meg róla mindent?
Hogy lehet az, hogy Gillian-nak alig van valamilyen sz.xuális tapasztalata, (mert volt itt aki elvette a szüzességét Phil?, és bántalmazó Justin, meg egy Daniel, aki csak misszionárius pózban nyomatta) mégis olyan ez a megtört Gillian, mint egy p.rnószínésznő?

Nagyon negatív vagyok, lenyeltem a NYUSZI és a CUKORKA becézést. De amikor már 80-adjára azt mondja neki hogy ÉDES.. ÉDESSÉG
Én lecsúsztam az ágyról, és röhögőgörcsöt kaptam. Majd elsírtam majdnem magamat, mert van ott még.
Valaki! Számold meg nekem kérlek..

3 csillag. Mert ennyi..
Nem fogom elolvasni a többi részt.
Szerintem ezt le lehetett volna zárni ebbe a 464. oldalba.
200 oldal d.gással, mint a nyulak, 100-100 oldalba bevetni a TEK-et és FBI-t.. és a maradék 64. oldalba becsukni a szemünket. Ha tejszínhabot nyalogatsz közben csitul a dühöd hogy a falnak vágd.
Csalódtam..

12 hozzászólás
Ella19>!
Audrey Carlan: Test

Na ez a könyv aztán tele van tömény erotikával. Egy kis történésen kívül körülbelül csak arról szól, hogy hogyan, hol, és milyen pózban kapja el egymást a két főszereplő. Egy kicsit talán ez már sok volt nekem. Aki nincs oda annyira az erotikus könyvekért, azoknak nem ajánlom. Viszont sorozatindítónak jó kis könyv volt. Van két főszereplőnk akik természetesen külsőleg tökéletesek és szuper szexik, sőt még a mellékszereplők is. Mindenki tökéletes, azonban a két főszereplőnket Chase-t és Gillian-t a múltban trauma érte. Gillian a kevés barátja ellenére egy akrobata az ágyban. Chase pedig bármikor és bárhol készen áll egy menetre.
Alapvetően ez a könyv olyan, mint az összes többi erotikus könyv, nagyjából semmi új nincs benne, de ennek ellenére szerintem a 4 csillagot megérdemli.

Zso89 P>!
Audrey Carlan: Test

„A szavai, az erő, amivel kinyilvánítja a jogait, elveszik az eszem. A behódolást választom, és hagyom, hogy irányítson. Rábízom mindenem: a testem, az elmém és a lelkem.”

Hűűűhaaaaaaaaaaa………..
Aztán megint csak hűűhaaa.
Azt a mindenségit.
Sokkal jobban letaglózott ez a könyv mint számítottam rá,pedig így is jó eséllyel indult nálam.
Chase Davis.❤❤❤❤❤❤❤
Azt kell mondjam minden nő ilyen férfiról álmodik.
Egy határozott,magabiztos férfi aki egyben egy $@!% alfahím de ilyennek imádtam.
Viszont van egy másik oldala is ami még jobban elvarázsolt.
A gondoskodó,szerető férfi aki egyben támasz is ha szükség van rá.
Bár egyszer-kétszer szívesen bemostam volna neki egyet úgy istenigazából.☺
Gillian már az elején szimpatikus volt,örültem hogy nem egy hülye pics@.
A múltja sokkal borzasztóbb volt mint gondoltam.
Egy határozott,erős,kitartó nő aki mindent saját erejéből próbál elérni és talpra állni.
Viszont egy-két alkalommal szívesen megráztam volna hogy térjen már észhez és ne legyen ennyire naiv.
A baráti társaság is szimpatikus volt,bár nagyon reménykedtem benne hogy Phillip nem szerelmes Gillian-be és csak barátilag próbál segíteni.
Na már most térjünk a lényegre az EROTIKA.
Aki inkább a romantikus regényeket kedveli az hozzá se kezdjem ehhez a tömény erotikához,viszont én imádtam az elejétől a végéig.❤❤❤
A lányos részeim nem az hogy pihenni nem volt idejük,de még egy nyugodt percük sem volt.
Igencsak sűrűn kellett legyezgetni magam.❤☺❤
Teljes mértékben az én ízlésemnek megfelelően voltak megírva azok a bizonyos „légyottok” …….
Úgy működött a kémia közöttük hogy úgy éreztem mintha „részese” lennék ennek az egész „őrületnek”.❤❤❤
Mit ne mondjak szívesen ott lettem volna én is….
Új kedvencet avattam.❤❤❤
Tudtam hogy meg kell várnom mire minden rész megjelenik különben a hajam téptem volna.
IMÁDTAM ❤❤❤❤❤❤❤

10 hozzászólás
Ács_Milán>!
Audrey Carlan: Test

"Rábízom mindenem: a testem, az elmém és a lelkem.
Én döntöttem így."

Nekem az írónő Calendar Girl sorozata is tetszett, de úgy érzem, hogy ez a sorozat még annál is jobb. Viszont azok az olvasók akiknek már Mia története sem tetszett és nem túlzottan erotika rajongók, na, nekik eszükbe ne jusson ebbe a könyvbe belekezdeni.

Annak ellenére mondom azt, hogy tetszett ez a sorozatindító kötet, hogy olvasás közben többször éreztem azt, ezt már valahol, más könyvben is olvastam. Persze ebben a műfajban nem könnyű és talán már nem is nagyon lehet olyan helyzetet, jelenetet írni, ami már ne szerepelt volna más erotikus könyvben is.

A szereplők Chase és Gillian…
Mit is mondhatnék? Chase Davis… engem is levett a lábamról. Teljesen együtt tudtam érezni Gillian-nel, mert az én bugyim is csúszna egy ilyen pasitól. Nálam nagyon bejön, ha egy férfi nem fél kimutatni az érzelmeit és a szeretett nőért mindenre képes. Ebben a férfiban minden olyan tulajdonság benne volt, amitől egy nő még a józan eszét is elveszíti.
Gillian is határozottan jó karakter volt a történetben. Ketten együtt pedig igazán jó párost alkottak. Az ágyban mindenképpen… A szexuális jelenet talán még sok is volt, mert párosunk kb. mint a nyulak. De, én, mint olvasó elhittem a szerelmüket, éreztem azt a féktelen vágyat és szenvedélyt, amit egymás iránt éreztek.

A szórakoztató olvasás mellett azért volt némi izgalom is, ugyan nem sok mindent tudhattunk meg a „titkos zaklatóról”, mert persze, hogy a legjobb résznél fogytak el a lapok. Nagyon kíváncsi vagyok a történet folytatására, így számomra nem kérdés, hogy fogom-e olvasni a következő részt, mert természetesen: igen!

9 hozzászólás
Farkas_Éva P>!
Audrey Carlan: Test

Hosszú olvasási idő… Eleinte nem ment, nagyon nem.
Aztán egyszer csak megérkezik a katarzis és elkezdtem falni az oldalakat.
Gillian egy erős talpraesett csaj, aki nagyon sok rosszon megy keresztül mielőtt rátalál az Alapítványra, aki kimenti őt egy mocskos szadista állat karmaiból.
2 év telik el. Gillian élete egyenesbe van. A munkájában sikeres, a barátnői imádják, de a szerelem terén nagyon bizalmatlan.
Aztán megismeri Chase-t, aki maga a szexisten és a szexi isten :)
A kapcsolatuk az első pillanattól kezdve a forró légyottok melegágya. Olyan hevesen és vadul szeretkeznek mindig és mindenhol, hogy az ember lánya, csak irul-pirul.
A kapcsolatukban akadnak mélypontok, mert Gillian félti a szívét és fél az újabb csalódástól.
Chase azonban nem hagyja, hogy a lány elmeneküljön és folyamatosan igyekszik bizonyítani, hogy Gil az övé.
A történet kb. akkor kezdett el a szívemhez nőni, amikor a kis csapat elment arra a baseball meccsre :)
Aztán, amikor a krimi szál is bekerült a történetbe, akkor beleszerettem végleg.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a spoiler és, hogy oldják meg azt, hogy Gillian ne sérüljön még ennél is jobban. Mondjuk akkor kicsit fogtam a fejem, mikor Gillian ennyire félvállról vette az spoiler
A csajokat is nagyon szerettem és örülök, hogy mindenkinek sikerült a végére megtalálni azt, akivel boldogok lehetnek.
A függővégtől a falra másztam, de ezzel biztosítva van, hogy muszáj folytatni :)

L_B_Mariann P>!
Audrey Carlan: Test

Egyszerűen nem lehet letenni, ha elkezded olvasni!
Chase és Gillian, nagyon jók együtt és ez a vonzalom ami kettőjük között van… nagyon működik a kémia, szikrázik s lángra lobbantja még a könyv lapjait is!;)
Gillian nagyon sok megpróbáltatáson van már túl, mind fizikailag, mind lelkileg. Igyekszik túl lépni a múltján, új életet kezdett, erős s önállóvá vált, de a múltja fel-fel üti a fejét s ez a legnagyobb félelme az életben.
Chase. Igazi parancsolgató, birtokló típus alfa a javából, mégis kitudja mutatni az érzelmeit Gillian felé. Nagyon is oda van a csajért fülig beleszeretett, ő lett élete középpontja s mindent megtesz, hogy biztonságban tudja a szerelmét.
Nekem ez most nagyon tetszett, alig várom, hogy folytathassam a következő résszel.
A sorozat borítója szerintem gyönyörű.

1 hozzászólás
noni55 P>!
Audrey Carlan: Test

Gillian életébe, mint a forgószél, úgy érkezik Chase Davis, a milliárdos férfi. Soha nem érzett még így férfi iránt, meg is ijed a heves érzelmektől. Próbál távolságot tartani a férfitól, de Chase nem hagyja és Gigi megadja magát. Korábban a lánynak kegyetlen bánásmódban volt része az egyik pasijával, ezért is fél bárkit közel engedni magához. Chase is birtokolni szeretné a lányt, aki nagyon megijed ettől, bár a férfi soha nem bántaná őt. Erős és szenvedélyes természetük miatt kisebb vitáik is keletkeznek, főleg Chase őrületes ragaszkodása miatt. Chase-nek is megvan a maga keresztje, ő is megégette magát egy nő miatt, ezért is félti annyira a kapcsolatát Gigivel. A tenyerén hordozza a lányt, ruhákkal halmozza el őt. Gillian nem tud megszabadulni a múlt kísértetei elől és egyre durvább fenyegető üzeneteket kap. Kíváncsi vagyok, hogy a volt pasi áll a háttérben vagy esetleg egy másik őrült.

3 hozzászólás
Hópárduc P>!
Audrey Carlan: Test

Sorozatindító kötetnek szerintem jó volt.
A végére kezdett izgalmasabb lenni, a történet. Ki lehet a zaklató? Chase múltjára is fény derül egy kicsit.
Gillian nekem néha fura. Nem sok kapcsolata volt, de mégis egy akrobata az ágyban, őstehetség. Van, amikor szimpatikus a viselkedése és van, amikor nem. Chase tulajdonságai jobban tetszenek, bár neki is vannak hibái, mint mindenkinek.
Ez egy erotikus könyv. Tehát, aki nem szereti ezt a stílust, az ne olvassa. :)

pasztornenagyeva>!
Audrey Carlan: Test

A történet eleje nagyon megfogott. Szerettem olvasni, Aztán történ valami, és nehezen értem a könyv végére. Máskor egy ilyen könyvet 2-3 nap alatt elolvasok. Vártam hogy pörgősebb legyen cselekmény.Hiányérzetem volt. Nagyon elment a történet a féltékeny szereplőkre, ami a regényben nem egy lakalommal történt meg. Azért kíváncsi vagyok a folytatásra, be kell fejeznem.


Népszerű idézetek

noni55 P>!

Az őszintétlenség a gyengeség legkirívóbb jele.

74. oldal, 4. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Chase Davis
nypiro P>!

… de most ez az egész kettőnk között túlontúl erős. Mintha egy mindkét végén szikrázó, élő vezeték kötne össze minket, és beleégetné a másikat a lényünkbe.

16 hozzászólás
beka98>!

[…] én nem a mának, hanem a holnapnak élek.

beka98>!

Ha továbbra is úgy néz rám, mintha én lennék az egyetlen nő a világon, még a naplómat is felolvasom neki.

nypiro P>!

Örökké akarlak. Kérlek, legyél a végtelenem!

Kapcsolódó szócikkek: Chase Davis · Gillian Callahan
BezTina>!

Sugárzik belőle az önbizalom és a határozottság, engem pedig kezd elgyengíteni a közelsége. Úgy tűnik, a szexi Mr. Tökély lesz az én kriptonitom.

nypiro P>!

Úgy habzsoltam a száját, mintha az aszályos évek előtti utolsó kortyokat nyelném!

Kapcsolódó szócikkek: Chase Davis · Gillian Callahan
Szelén>!

Az anyám mindig azt mondta, ha valaki kedves hozzám, ne
kérdezzek semmit, csak köszönjem meg, és legyek hálás.

Szelén>!

Az, hogy meglepjem, újabban az első számú célommá vált,most pedig csak egy autóbaleset tarthat vissza attól, hogy végre én is kényeztessem.


A sorozat következő kötete

Trinity sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Vakmerő
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Marilyn Miller: A rabság gyönyöre
E. K. Blair: Bang
Vi Keeland: Vonzó hagyaték