Test (Trinity 1.) 39 csillagozás

Audrey Carlan: Test

Különösen az olyan férfiak, mint Chase Davis. A jóképű, intelligens, gazdag és befolyásos férfi, akivel szemben egy fikarcnyi esélyed sincs.
Nem akartam őt magamnak.
Nem akartam vágyni rá.
Nem akartam belehabarodni.
De Davisnek képtelenség nemet mondani. Némán hagytam, hogy letaglózzon az arroganciája, a megingathatatlan önbizalma, és az ellentmondást nem tűrő hevessége.
Akkor lépett az életembe, amikor a múltbéli kapcsolataim romjait magam mögött hagyva éppen kezdtem talpra állni. Barátnőm javaslatára adtam neki egy esélyt, ő pedig úgy elvakított, hogy nem láthattam az igazságot.

A férfiak tönkreteszik a nőket? Nem. Az igazság az, hogy elpusztítják őket.
Minden lehetséges módon.

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

Eredeti mű: Audrey Carlan: Body

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2019
464 oldal · ISBN: 9789634335825 · Fordította: Farkas Melinda
>!
Libri, Budapest, 2019
464 oldal · ISBN: 9789634335832 · Fordította: Farkas Melinda

Kedvencelte 7

Most olvassa 7

Várólistára tette 51

Kívánságlistára tette 40


Kiemelt értékelések

>!
Ács_Milán
Audrey Carlan: Test

"Rábízom mindenem: a testem, az elmém és a lelkem.
Én döntöttem így."

Nekem az írónő Calendar Girl sorozata is tetszett, de úgy érzem, hogy ez a sorozat még annál is jobb. Viszont azok az olvasók akiknek már Mia története sem tetszett és nem túlzottan erotika rajongók, na, nekik eszükbe ne jusson ebbe a könyvbe belekezdeni.

Annak ellenére mondom azt, hogy tetszett ez a sorozatindító kötet, hogy olvasás közben többször éreztem azt, ezt már valahol, más könyvben is olvastam. Persze ebben a műfajban nem könnyű és talán már nem is nagyon lehet olyan helyzetet, jelenetet írni, ami már ne szerepelt volna más erotikus könyvben is.

A szereplők Chase és Gillian…
Mit is mondhatnék? Chase Davis… engem is levett a lábamról. Teljesen együtt tudtam érezni Gillian-nel, mert az én bugyim is csúszna egy ilyen pasitól. Nálam nagyon bejön, ha egy férfi nem fél kimutatni az érzelmeit és a szeretett nőért mindenre képes. Ebben a férfiban minden olyan tulajdonság benne volt, amitől egy nő még a józan eszét is elveszíti.
Gillian is határozottan jó karakter volt a történetben. Ketten együtt pedig igazán jó párost alkottak. Az ágyban mindenképpen… A szexuális jelenet talán még sok is volt, mert párosunk kb. mint a nyulak. De, én, mint olvasó elhittem a szerelmüket, éreztem azt a féktelen vágyat és szenvedélyt, amit egymás iránt éreztek.

A szórakoztató olvasás mellett azért volt némi izgalom is, ugyan nem sok mindent tudhattunk meg a „titkos zaklatóról”, mert persze, hogy a legjobb résznél fogytak el a lapok. Nagyon kíváncsi vagyok a történet folytatására, így számomra nem kérdés, hogy fogom-e olvasni a következő részt, mert természetesen: igen!

9 hozzászólás
>!
Laura_Bakos
Audrey Carlan: Test

Nem voltak nagy elvárásaim a könyvvel kapcsolatban. A fülszöveg hiányos, vagy talán én vagyok az egyedüli, aki nem tudja így rendesen értelmezni az elejét. A cselekményről annyit, hogy 20 oldalból állna, ha nem lenne benne erotika. Idegesítő karakterek, pláne a női karakter, akinek még a nevét sem tudtam megjegyezni. Őszintén, egyszer megéri elolvasni, de többször nem hiszem.

2 hozzászólás
>!
ladydark
Audrey Carlan: Test

Jónéhány közelmúltbeli bestsellerből volt összeválogatva a könyv. Legalább is nekem ilyen érzésem volt.
Hozzáteszem, hogy a műfajon belül már lehetetlen újat alkotni, több tucat ilyen könyv jelent meg az elmúlt 10 évben.
A gazdag férfi- szegény lány alaptörténet már többszörösen lerágott csont.
Mégis olvassuk és sokunknak tetszik is.
Én is ide tartozom.
Noha rengeteg hasonlóságot fedeztem fel számos eddig már elolvasott könyvvel, még így is azt tudom mondani, hogy tetszett.
Persze nem a legújabb Pulitzer-díjas alkotásról beszélünk, de hozta at, amit a címkék sejtetni engednek róla.
Egy kis kikapcsolódáshoz számomra remek olvasmány volt.

>!
Betonka_Wass
Audrey Carlan: Test

Csak nekem tűnik úgy, hogy valami lemaradt a fülszöveg elejéről? Például hol maradt az eredeti fülszöveg első mondata: Men ruin women (a férfiak tönkreteszik a nőket), ami némi értelmet is vinne a következő mondatba? Mondjuk ez a kidó oldalán is így van.
A történettel kapcsolatban… hát most már teljesen biztos, hogy Audrey Carlan nem nekem írja könyveit.

bővebben:
https://betonkabulija.blogspot.com/2019/07/audrey-carla…

>!
Emese_Szilágyi_2
Audrey Carlan: Test

Kifejezetten tetszett az írónőnek ez a könyve. Jobban, mint a Calendar Girl. Nem mondom, hogy olyan a történet, amit még sosem olvastam, de az írónő stílusa, a cselekmény gördülékenysége, a szavak megválasztása kifejezetten könnyű és szórakoztató olvasmánnyá teszik. Emellett tetszik benne az is, hogy mind a két főszereplő sérülten került bele a kapcsolatba. Így jobban érthető, hogy szinte azonnal egymásra hangolódtak. Az pedig, hogy ki lehet a titokzatos zaklató… na hát bárki a volt barátot is beleszámítva. Ezzel kifejezetten jól fent tudja tartani az írónő az érdeklődést és meglepetést is tud okozni, amit szerintem meg is fog tenni.
Természetesen az exeket utálom már az első perctől fogva. :D
Gillian és Chase is kifejezetten szimpatikusak. Gilliannek a nagy szája tetszik, illetve, hogy milyen keményen tud dolgozni a céljaiért. Chase pedig, tipikus alfa. :D Mondjuk, amikor kedvesen viselkedett a volt barátnőjével, megcsapkodtam volna. De amikor rendesen a sarkára állt, magamban felkiáltottam, hogy „ezaz”.
Szóval tetszett, és várom a folytatást.

>!
evi1234
Audrey Carlan: Test

Gillian-nek egyetlen dolgot kellett volna észben tartania ahoz, hogy semmi problémája ne legyen: Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el.
Szegény, valószínűleg nem hallotta még ezt a mondást, mert pont az ellenkezőjét csinálta. Justin éveken keresztül bántalmazta, Gillian azonban eltűrte és kitartott mellette. Ezzel ellentétben Chase mindent megadott neki, viszont Gillian folyton menekült előle és hiszti rohamot kapott az utcán,spoiler Mindenki oda lett volna a boldogságtól, ha valaki elhalmozza ajádékokkal, mindenben támogatja és még szereti is. Gillian azonban, állandóan kételkedett benne. Maga a sztori lehetett volna érdekes….ha jól meg lett volna írva. Elég lapos volt, de azért, hogy ez kompenzálva legyen, tele volt erotikus jelenetekkel. A karaktereknek szinte semmi egyedisége nem volt. Konkrétan ugyan olyanok voltak, kisebb eltérésekkel. Gillian és az összes barátnője is, bántalmazott nők voltak, mindannyian hasonló személyiséggel rendelkeztek. Emellett mindhárman tökéletes külsővel lettek megáldva. Akárcsak Mr. Tökély (Chase) és az összes rokona. spoiler Miután Chase és Gillian összejöttek, Gillian úgy gondolta, hogy felcsap kerítőnőnek és pár nap alatt, mindegyik barátnőjének intézett egy-egy tökéletes pasit. A könyv utolsó 20 oldala kezdett érdekessé válni, amikor feltűnt egy titokzatos zaklató + Chase exe is okozott némi bonyodalmat. Azoban amikor már tényleg elkezdődött volna a lényeg, a könyvnek egyszer csak vége lett. Eléggé csalódott voltam, mert olyan érzésem volt, mintha az egész könyv csak egy előzménye lett volna, a valódi történetnek. A folytatásnak mindenképpen adok egy esélyt, hátha érdekesebb lesz.

>!
Calliope
Audrey Carlan: Test

Hát ez borzasztó volt! Egy csillagot a választékos megfogalmazásért, még egyet pedig a környezetvédelem fontosságának és a nők elleni erőszak megakadályozásának kihangsúlyozásáért kapott. Ennek a könyvnek ennyi a pozitívuma, mert ezen kívül sem sztorija, sem szerethető karakterei nincsenek.
Adott egy lelkileg sérült női főhős (akinek végigkövethetnénk a lelki gyógyulását egy egészséges kapcsolatban, de nem tesszük, mert akkor lenne mélysége a könyvnek) és egy ugyancsak nehéz gyermekkorral megáldott férfi főhős, aki természetesen nagyon gazdag, nagyon jóképű és nagyon nagy a farka (mert ez a könyv a szexről szól, másról nem nagyon és ehhez nincs másra szüksége az emberünknek). Ezek ketten összefutnak a pasi egyik bárjában és „egymásba szeretnek”. A könyv 20 fejezetből áll (leírom számmal is: HÚSZ). Minden fejezet tartalmaz szexjelenetet, amely bár igényesen van megfogalmazva, baszhatjuk, mert halál felesleges és a valódi cselekmény kibontakozásának és a karakterek fejlődésének rovására foglalja a helyet. Bármi történik a könyvben, legyen az boldog vagy éppen szomorú esemény, akkor dugnak egyet és minden happy… AC próbálja megszerettetni velem Mr. Karibkék-et, de nem sikerül, mert potom 464 oldal elolvasása után sem tudom, hogy ki is ő valójában. Ki ez a pasi? Mit „szeret” benne Gillian? Folyamatosan azt érzem, hogy az események száguldanak, jobbnál jobb ötleteket vonultat fel az alkotó, de nincs idő kifejteni semmit, mert baszniuk kell és beszélgetni sem tudnak, mert ahelyett is dugni kell. A testi vonzódás és a szerelem között óriási különbség van, de ez látszólag senkit nem zavar, mert mindenki olyan boldognak látja őket. A csajos délutánokon mindenki Gillian vállát veregeti és nyugtatgatja, hogy jó helyre tette a farát, mert hát olyan jól néz ki, de egyébként senki nem veszi a bátorságot, hogy felnyissa a szemét és csak úgy mellékesen megkérdezze: Te Gillie, mi az anyádért nem nem állsz ki magadért és hagyod, hogy ez az irányításmániás köcsög ossza neked a lapokat az asztalnál?
Jajj, hát ő nem olyan, mert mi nagyon szerizzük egymást, hát látjátok, kifizette az összes hitelem, megkaptam a 10%-os Gucci hűségkártyáját, meg minden. Igaz, mikor találkoztam a családi banzájon az spoiler, akkor nagyon bepipultam, de aztán jól megdugott, megbeszéltük, hogy spoiler. Itt sajnos szó nincs szerelemről, mert már az alapoknál (pld. bizalom) bajok vannak és hát szarból várat nem lehet építeni, ezt mind tudjuk. Nincs azzal baj, ha a főhősnő egy görbe estére vágyik, tegye, ha ez neki így megfelel, csak ne csomagoljuk cuki dobozba rózsaszín masnival átkötve, mert hiteltelen az egész. Annyi lehetőség maradt kiaknázatlanul a könyvben (pld. a családon belüli erőszak utáni lelki felépülés, párkapcsolat kialakításának nehézségei egy bántalmazott nő szemszögéből, az eltérő társadalmi rétegből érkező felek összecsiszolódása, stb.), hogy vérzik érte a szívem. Nincs sztori, nincs karakterfejlődés, csak végeláthatatlan dugás. Szerintem a második részt már kihagyom…

>!
JanaGoya
Audrey Carlan: Test

Azt a jó mindenit. Olvastam már sok ilyen stílusú könyvet, de mindig van benne valami lehengerlő, valami új. Hiába tűnik úgy, hogy lerágott csont, de még se az. Legalább is nekem. :)

>!
Beusom24
Audrey Carlan: Test

Ez szörnyű volt. Pfff nem is tudom szavakba önteni, vagyis tudnám, csak az nem idevaló lenne. Calendar girl -t tetszett az írónőtől, de ez nagyon gagyi volt. Minden esetre, el fogom olvasni a folytatást, hátha jobb lesz

>!
Veress_Éva
Audrey Carlan: Test

Semmi új semmi extra. Egy erotikus modern szerelmi történet, multbéli traumákkal, sérült, de nem megtört lelkekkel, némi férfi uralkodási hajlammal, női szeszélyekkel, és lagymatag mellékszereplőkkel.
Nem ez lesz a máfajának legjobban megírt történee, ennek ellenére lefoglalt, és olvastatta magát.

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
beka98 

(…) én nem a mának, hanem a holnapnak élek.

>!
beka98 

Ha továbbra is úgy néz rám, mintha én lennék az egyetlen nő a világon, még a naplómat is felolvasom neki.

>!
BTN 

Sugárzik belőle az önbizalom és a határozottság, engem pedig kezd elgyengíteni a közelsége. Úgy tűnik, a szexi Mr. Tökély lesz az én kriptonitom.

>!
evi1234

Én csak egy átlagos, fájdalommentes életet akarok.

(első mondat)

>!
Domovecz_Anett

Életemben először végre hagyom, hogy valaki vigyázzon rám .
Rábízom a biztonságomat és a boldogságomat arra az emberre,
akibe beleszeretem .
Nincs több múltidézés ,nincs több félelem a jövőtől .

vége

>!
BTN 

Mától fogva minden döntésem egy lépéssel közelebb visz majd egy nyugodtabb, békésebb élethez, amit nemtehet már tönkre a rideg valóság vagy egy nem várt kellemetlenség.

>!
BTN 

Számomra mindig is az őszinteség volt az egyetlen jârható út.

>!
evi1234

Mindenki más olyan gondtalanul éli az életét! Eszükbe sem jut, hogy bármikor összedőlhet a kényelmes világuk.

>!
evi1234

Sose várd egy férfitól, hogy a mindened legyen, különben hatalmas csalódás ér. Ha akarsz valamit az élettől, magadnak kell megszerezned.


A sorozat következő kötete

Trinity sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sylvia Day: Hozzád kötve
Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin – Szárnyak és pusztulás udvara
Christine Anne Colman: Elveszetten
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi
Baráth Viktória: Az igazság nyomában
Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
L. J. Wesley: Brooke
Vi Keeland: Csak szex