Lélek (Trinity 3.) 30 csillagozás

Audrey Carlan: Lélek

Igaz szerelem, felhőtlen boldogság, egy lelki társ odaadása… mindez csak egy pillanatra lehetett az enyém. Erőnek erejével ragadták el tőlem.
Ennyi volt.
Elkapott.
Hogy találhatnának rám?
Tudtam, hogy Chase-nek nem számít a pénz, és a világ minden zugát felforgatja értem, de nagyon jól ismerem a szörnyeteget, aki foglyul ejtett. Hosszú éveken át néztem szembe a gonosszal, ezért pontosan tudom, hogy a helyzetem reménytelen.

És ha Chase nem jár sikerrel, végem.

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2019
328 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634335849 · Fordította: Farkas Melinda
>!
Libri, Budapest, 2019
328 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634335863 · Fordította: Farkas Melinda
>!
Libri, Budapest, 2019
328 oldal · ISBN: 9789634335870 · Fordította: Farkas Melinda

Kedvencelte 4

Most olvassa 4

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 27

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Zso89 P
Audrey Carlan: Lélek

„Együtt megtaláljuk a módját, hogy feldolgozzuk a múltat, a jelent és a jövőt is.”

Nem igazán találom a szavakat.
Általában ha külföldi szerzőtől olvasok megnézem az eredeti borítókat és valahogy mindíg jobban tetszenek mint az „itthoni” borítók.
Jobban szeretem ha marad az eredeti,itt viszont azt kell mondjam teljes mertékben örülök hogy más lett mint az eredeti,annyira gyönyörű lett a sorozat borítója hogy egyszerűen elvarázsolt.❤❤❤
Maga a történet teljesen letaglózott.
Mikor már azt gondoltam hogy ettől több csavar nem lehet ebben a történetben,na akkor pislogtam csak igazán nagyokat.
Az első rész inkább az erotikáról,ismerkedésről szólt viszont a 2. és 3. részben olyan sztori kerekedett hogy le a kalappal az írónő előtt,bár én a másik sorozatát is szerettem.
Gillian kitartott a végsőkig ahogyan Chase is.
Feláldozta volna spoiler

Chase annyira más ember lett vagyis inkább úgy fogalmaznék megtalálta a másik felét,és ez csupa jó dolgot hozott ki belőle.
Úgyan úgy maradt az a basáskodó, arrogáns,seggf@j de egyben olyan gondoskodó,védelmező,törődő férfivá vált hogy elolvadt a szívem.❤❤❤
Gillian néha makacsabbnak bizonyult a kelletténél és ez nem mindíg olyan helyzetben jött elő amikor „alkalmas” lett volna.
Tetszett hogy hogy Chase ennyire a támasza tudott lenni és olyan harmónia alakult ki közöttük ami egyszerűen csodálatos volt.❤❤❤❤❤
Annyira kíváncsi voltam már hogy hogy alakul a sorsuk.
A végével kapcsolatban nagyon vegyes érzéseim vannak.
Egyrészt szomorú vagyok mert spoiler
Másrészt viszont így sokkal „valóságosabbnak” éreztem a befejezést mintha tökéletes lett volna.
Viszont reménykedem abban hogy kiadják a többi részt is magyarul,nagyon kíváncsian várom.
Új kedvencet avattam,újraolvasós is lesz az egyszer biztos.❤❤❤❤❤
Rég nem kötött le ennyire egy könyv.
IMÁDTAM ❤❤❤❤❤❤❤

>!
ladydark
Audrey Carlan: Lélek

Az előző részekhez képest ez lelombozó volt.
Nekem az előző kettő kimondottan tetszett, ez viszont egy összecsapott semmi volt.
Az utolsó 50 oldal mentette meg számomra.
Nagyon túl volt zsúfolva, az előző könyv közepe óta ugyan az volt ismételgetve.
Nem kellett volna a történetet 3 könyvön keresztül húzni, mert nem volt benne annyi.
Ebben most csalódtam.

>!
Skeletrino P
Audrey Carlan: Lélek

Először is, szeretném üdvözölni azt a kellemes meglepetést a kiadótól, miszerint egymás után, rövid időközökkel, kiadta egy sorozat részeit. Köszönöm. Persze ez azt is jelenti, hogy remélem e három köteten túl, nem foglalkozik az írónő ezzel a történettel, vagy pedig, hogy nincs belőle több, mert nincs is benne több. A sztori a szokásosat nyújtja az olvasónak, belebújhatunk egy helyes hősnő szerepébe, akire rátalál a csodás, jóképű, gazdag és órákon át szexelni bíró herceg. A színvonal mind a három kötetben egyenletesen jó volt, bár a harmadiknál azért kicsit meginogtam csillagozás terén, mert a mézes bödön legaljára süllyedtem és alig bírtam kikecmeregni belőle. (Azonban a cselekmény csak kirángatott abból az állapotomból, amikor is úgy nézhettem ki, mint a Csupasz pisztoly 2 és félben Ed, aki Franket hallgatja, ahogy Jane-ről beszél.) Ettől függetlenül szerintem megérdemli a háromszor négy csillagot, jó volt, aki kedveli ezt a műfajt, bátran álljon neki.

>!
Gaby33
Audrey Carlan: Lélek

Ez a sorozat könyvről könyvre egyre rosszabb lett. Az első rész még egész élvezhető volt. A második könyv már messze nem tetszett és az utolsó könyvre könyvre komoly „színvonal” zuhanást ért el az írónő. Ugyanazokat a köröket futották folyamatosan, állandó ismétlések, unalomig leírt szexjelenetek. Brrr… igencsak megkínlódtam mire a végére értem. Ráadásul a vége nagyon összecsapott lett. Vártam, hogy legalább a végére kapjunk valami csattanót… hát nem kaptunk… a 2.5 csillag erős jóindulatom jele és a főként a borító kapja…

>!
BTN
Audrey Carlan: Lélek

Měltō lezårăs. Titkon remělem, valahol olvashatjuk egyszer K. – ěk tōrtěnetěnek věgět is. Mindenkiě olyan szěpen le lett zărva..szaval hátha :) Szerelem, vědelmezěs, testi-leki băntalmazăs, ok-okozat egysěg remek megtartăsa, imådni való szereplők: ha a fenti igencsak foghíjas címszavakból bărmelyik is kedvedre van… Nehabozz fellapozni az első rěszt!

2 hozzászólás
>!
Detty77
Audrey Carlan: Lélek

Imádom az Írónőt, de ez a rész…. túl sok volt számomra a tragédia, a rossz… a szenvedély és az érzelmek a helyén voltak, de összességében az első két rész jobban tetszett! Nagyon örültem, hogy ilyen hamar megjelent a sorozat mindhárom része. A befejezés megsimogatta azért a lelkemet!

>!
Angéla_Dalma
Audrey Carlan: Lélek

Nagyon jó volt külsőleg szemlélni a trilógia történéseit.Egy új történet , amely nemvárt fordulatokkal színesítette a cselekményt.Egyszerűen nem bírtam lerakni ezért is van, hogy két nap alatt elolvastam . ajánlom mindenkinek , aki imádja a kalandos , romantikus könyveket. :) :D


Népszerű idézetek

>!
BTN

A lelkem sajog, mert nincs mellettem a másik felem.

>!
BTN

Nincs itt, de én mégis érzem őt.

(első mondat)

>!
Zso89 P

"– Gillian Grace Callahan – fordul felém újra –, ígérem, hogy szeretni foglak, megóvlak mindentől, és imádni fogom a lábad nyomát is, életem minden egyes napján. Azon leszek, hogy kiérdemeljem egy olyan nő szeretetét, mint amilyen te vagy – ismétli meg a fogadalmát szóról szóra.
Könnyek szöknek a szemembe, Chase mosolyog, amikor meglátja, hogy sírok.
– Ha sírsz – csókolja meg az arcomat –, lecsókolom a könnyeidet. Ha szeretsz, viszontszeretlek. Az életem árán is megvédelek téged és a gyermekünket is. Sosem hagylak cserben, mindig te és a gyermekeink… – pillant a kertbe, és nézi, ahogy Claire és Carter Anabelle-lel és Dannicával futkároznak. Chase újra a szemembe néz, megérinti a hasamat, mire az asztaltársaság hangot ad a meglepődésének. – Mindig te és a gyermekeink lesznek a legfontosabbak az életemben. Egy család vagyunk. Úgy érzem, végre megtaláltam a másik felem. Te vagy az. És örökre az maradsz. Mindörökké, Gillian.
Tudja, milyen fontos nekem,hogy ezt a pillanatot a szeretteim társaságában is átélhetem. Itt a családunk, amit mi választottunk magunknak, és itt vannak a gyermekeink is, akiket mi teremtettünk.
– Mindörökké – ismétlem, majd megcsókolom a férjemet.
– Chase William Davis… – kezdem én is a három évvel ezelőtti eskümet.
Chase karibkék tekintete fátyolos lesz, pont úgy, ahogy az esküvőnk napján is, én pedig újra azt mondom, ami a szívemből szól.
– Ma neked adom magam. A testem, az elmém és a lelkem is."

>!
Angéla_Dalma

„Már mondtam egyszer , hogy ha ne kérdezel butaságokat , én sem fogok . Eh , férfiak ! Egyik sem tanul."

Epilógus


Hasonló könyvek címkék alapján

E. L. James: A szabadság ötven árnyalata
Anna Todd: After – Miután
Janet G. Fox – Adam R. King: Swinger Kalandok
B. E. Belle: Hazugok
Charlotte Roche: Nedves tájak
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok
Fényes Niki: Feketén, fehéren 2.
Sue Dylen: Enzo és Tilda