Lélek (Trinity 3.) 107 csillagozás

Audrey Carlan: Lélek

Igaz szerelem, felhőtlen boldogság, egy lelki társ odaadása… mindez csak egy pillanatra lehetett az enyém. Erőnek erejével ragadták el tőlem.
Ennyi volt.
Elkapott.
Hogy találhatnának rám?
Tudtam, hogy Chase-nek nem számít a pénz, és a világ minden zugát felforgatja értem, de nagyon jól ismerem a szörnyeteget, aki foglyul ejtett. Hosszú éveken át néztem szembe a gonosszal, ezért pontosan tudom, hogy a helyzetem reménytelen.

És ha Chase nem jár sikerrel, végem.

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia Libri

>!
Libri, Budapest, 2019
328 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634335849 · Fordította: Farkas Melinda
>!
Libri, Budapest, 2019
328 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634335863 · Fordította: Farkas Melinda
>!
Libri, Budapest, 2019
328 oldal · ISBN: 9789634335870 · Fordította: Farkas Melinda

Kedvencelte 10

Most olvassa 4

Várólistára tette 30

Kívánságlistára tette 37

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Zso89 P>!
Audrey Carlan: Lélek

„Együtt megtaláljuk a módját, hogy feldolgozzuk a múltat, a jelent és a jövőt is.”

Nem igazán találom a szavakat.
Általában ha külföldi szerzőtől olvasok megnézem az eredeti borítókat és valahogy mindíg jobban tetszenek mint az „itthoni” borítók.
Jobban szeretem ha marad az eredeti,itt viszont azt kell mondjam teljes mertékben örülök hogy más lett mint az eredeti,annyira gyönyörű lett a sorozat borítója hogy egyszerűen elvarázsolt.❤❤❤
Maga a történet teljesen letaglózott.
Mikor már azt gondoltam hogy ettől több csavar nem lehet ebben a történetben,na akkor pislogtam csak igazán nagyokat.
Az első rész inkább az erotikáról,ismerkedésről szólt viszont a 2. és 3. részben olyan sztori kerekedett hogy le a kalappal az írónő előtt,bár én a másik sorozatát is szerettem.
Gillian kitartott a végsőkig ahogyan Chase is.
Feláldozta volna spoiler

Chase annyira más ember lett vagyis inkább úgy fogalmaznék megtalálta a másik felét,és ez csupa jó dolgot hozott ki belőle.
Úgyan úgy maradt az a basáskodó, arrogáns,seggf@j de egyben olyan gondoskodó,védelmező,törődő férfivá vált hogy elolvadt a szívem.❤❤❤
Gillian néha makacsabbnak bizonyult a kelletténél és ez nem mindíg olyan helyzetben jött elő amikor „alkalmas” lett volna.
Tetszett hogy hogy Chase ennyire a támasza tudott lenni és olyan harmónia alakult ki közöttük ami egyszerűen csodálatos volt.❤❤❤❤❤
Annyira kíváncsi voltam már hogy hogy alakul a sorsuk.
A végével kapcsolatban nagyon vegyes érzéseim vannak.
Egyrészt szomorú vagyok mert spoiler
Másrészt viszont így sokkal „valóságosabbnak” éreztem a befejezést mintha tökéletes lett volna.
Viszont reménykedem abban hogy kiadják a többi részt is magyarul,nagyon kíváncsian várom.
Új kedvencet avattam,újraolvasós is lesz az egyszer biztos.❤❤❤❤❤
Rég nem kötött le ennyire egy könyv.
IMÁDTAM ❤❤❤❤❤❤❤

1 hozzászólás
Ács_Milán>!
Audrey Carlan: Lélek

„Te keltettél életre, te voltál az, aki olyasmit hozott a világomba, amiért érdemes élnem.”

Nagyon vártam a sorozat befejező részét, attól függetlenül, hogy már az előző részben fény derült a titokzatos „X” személyére. Bevallom őszintén, hogy az írónő helyében én még egy kicsit hagytam volna az olvasót kételyek között ezzel kapcsolatban.

Ez a rész is szórakoztató volt, amibe vegyült némi izgalom is.
Chase és Gillian kapcsolata pedig valóban megérett és elért arra szintre, mint amire a cím utal. Már nem pusztán testben és elmében kapcsolódnak egymáshoz, hanem a lelkük is egymásra talált és egymásra hangolódott teljes mértékben. Az ő kapcsolatuk pont az a kapcsolat, amire nagyon sok nő és talán férfi is vágyik. A kezdeti vágy és szenvedély mellett már az igaz szerelem felől sem lehet kétsége az olvasónak, miután elolvassa ezt a részt is.
„Úgy érzem, végre megtaláltam a másik felem. Te vagy az. És örökre az maradsz.”

Ami számomra egy kicsit abszurd és szinte nevetséges volt, hogy Chase, aki a „világ ura”, aki mindent és mindenkit a kezében tart, hogyan lehetett ennyire balfék ennyi ideig Daniellel kapcsolatban.

Az utolsó részben pedig felgyorsultak az események és talán túl hamar pont került az „ügy” végére, amitől olyan érzésem támadt, hogy az írónő már túl akar lenni a történeten és hamar le akarja zárni.

Az epilógus pont olyan volt, mint ami ennek a történetnek a befejezésére teljes mértékben passzolt.

meteoritastar>!
Audrey Carlan: Lélek

Ez a könyv, ez a sorozat egy nagyon jó példa arra, hogy mostanában miért is kerülöm a sorozatokat. Föleg azokat, amik ennyire hosszúak. Ehhez tehetség kellett, hogy így elrontsa a lezáró részt az írónő és ezzel együtt az egész sorozatot!!!!
Ebben a részben pörögtek az események. Lehetett izgúlni. Romantika, erotika is jó arányban volt benne. De a vége az nagyon nem tetszett.
Az egész történetben a 3 könyvön keresztül az volt hangsulyozva, hogy erösek a lányok, ki kell bírni mindent, fel kell állni. Ők képesek rá. Ráadásul olyan dolgokon mentek keresztül, éltek túl, ami lássuk be csodaszámba ment.spoiler De az írónő megoldotta, hogy hihető legyen. Nagyon jó volt.
De az írónő a végére gondolt egyet és sutba dobott mindent. Hisz egy könyv akkor jó, ha érzelmeket vált ki. Adjunk nekik drámát. Had sírjanak a végén. Erre biztos nem számítanak.
Hát én biztos nem számítottam erre. spoiler
Szoval az írónő ezt a romantikus „mesét” visszarántotta a talajra. Túl szép és jó volt minden.
Legszívesebben 1 csillagot adnék neki. De nem teszem meg, mert az nem lenne igazságos. Ugyanis a könyv többi része, meg a sorozat jó volt.
Szoval most duzzogok. NAGYON DUZZOGOK!! Több mint 600 oldalt olvastam el, több napot szántam rá erre a sorozatra, azért, hogy most itt dühöngjek. Nem, nem érte meg.

De a könyv borítója tetszik. Jól mutatnak egymás mellett.

Ani249 >!
Audrey Carlan: Lélek

Nagyon jó lett a befejezése a trilógiának. Izgalmas, érdekes, és pörgős! Mindjárt tudnám folytatni a többi lány történetével. Remélem, egyszer majd azok is jönnek magyarul! Chase és Gillian megkapta a maga hepiendjét, de mégsem lett csöpögős és rózsaszín felhő a vége. Egy teljesen reális és szerethető befejezést kaptak.

pasztornenagyeva>!
Audrey Carlan: Lélek

Már alig vártam hogy a végére érjek a sorozatnak. Nem tetszett, ahogy a második befejeződött. Feltétlenül el kellett olvasnom ezt a részt. A három közül ez volt a kedvencem. A regény végén az írónő nyitva hagyott dolgokat, amik megválaszolásra várnak. Biztosan ezekből a hiányosságokból kerít egy új sorozatot.Maradt sok elvarratlan szál.

Paulina_Sándorné P>!
Audrey Carlan: Lélek

Számomra nagyszerűen zárult Chase és Gillian története. Nagyon féltettem őket, az a szadista állat nem volt kíméletes hozzájuk. Az írországi útjuk miatt olvadtam ezerrel. Annyira romantikus és megindító volt. A lányokat, Kat-et és Mariát nagyon sajnálom. Azért Kat spoiler Bíztam benne, hogy spoiler de nagy árat fizettek érte. Jack jobban bezárhatta volna Gilliant a kocsiba. Bár kitudja, akkor hogyan alakult volna a történet. spoiler Itt nagyokat nevettem. A vége kicsit keserédes lett, de azért imádtam.

NikolettH>!
Audrey Carlan: Lélek

Tetszett ez a rész is főleg hogy a vége nem lett teljesen happy end. Azért egy kicsit több fordulatra és csavarra számítottam,de így is egy jó kis trilógiának tartom.

ladydark>!
Audrey Carlan: Lélek

Az előző részekhez képest ez lelombozó volt.
Nekem az előző kettő kimondottan tetszett, ez viszont egy összecsapott semmi volt.
Az utolsó 50 oldal mentette meg számomra.
Nagyon túl volt zsúfolva, az előző könyv közepe óta ugyan az volt ismételgetve.
Nem kellett volna a történetet 3 könyvön keresztül húzni, mert nem volt benne annyi.
Ebben most csalódtam.

pufivipi>!
Audrey Carlan: Lélek

Az az érzésem volt, hogy átmentünk a brazil szappanopera kategóriába. Túl sok lett , erre szokták mondani, hogy a kevesebb néha több. Chase a nagyhatalmú és pénzes, gazdagsága ellenére mégsem nyúlt messzire a keze.
Végre lezártuk.
A borító sorozat viszont, nagyon káprázatos, az egyik kedvenc sorozatborítóm.

Skeletrino>!
Audrey Carlan: Lélek

Először is, szeretném üdvözölni azt a kellemes meglepetést a kiadótól, miszerint egymás után, rövid időközökkel, kiadta egy sorozat részeit. Köszönöm. Persze ez azt is jelenti, hogy remélem e három köteten túl, nem foglalkozik az írónő ezzel a történettel, vagy pedig, hogy nincs belőle több, mert nincs is benne több. A sztori a szokásosat nyújtja az olvasónak, belebújhatunk egy helyes hősnő szerepébe, akire rátalál a csodás, jóképű, gazdag és órákon át szexelni bíró herceg. A színvonal mind a három kötetben egyenletesen jó volt, bár a harmadiknál azért kicsit meginogtam csillagozás terén, mert a mézes bödön legaljára süllyedtem és alig bírtam kikecmeregni belőle. (Azonban a cselekmény csak kirángatott abból az állapotomból, amikor is úgy nézhettem ki, mint a Csupasz pisztoly 2 és félben Ed, aki Franket hallgatja, ahogy Jane-ről beszél.) Ettől függetlenül szerintem megérdemli a háromszor négy csillagot, jó volt, aki kedveli ezt a műfajt, bátran álljon neki.


Népszerű idézetek

BezTina>!

A lelkem sajog, mert nincs mellettem a másik felem.

Zso89 P>!

– Gillian Grace Callahan – fordul felém újra –, ígérem, hogy szeretni foglak, megóvlak mindentől, és imádni fogom a lábad nyomát is, életem minden egyes napján. Azon leszek, hogy kiérdemeljem egy olyan nő szeretetét, mint amilyen te vagy – ismétli meg a fogadalmát szóról szóra.
Könnyek szöknek a szemembe, Chase mosolyog, amikor meglátja, hogy sírok.
– Ha sírsz – csókolja meg az arcomat –, lecsókolom a könnyeidet. Ha szeretsz, viszontszeretlek. Az életem árán is megvédelek téged és a gyermekünket is. Sosem hagylak cserben, mindig te és a gyermekeink… – pillant a kertbe, és nézi, ahogy Claire és Carter Anabelle-lel és Dannicával futkároznak. Chase újra a szemembe néz, megérinti a hasamat, mire az asztaltársaság hangot ad a meglepődésének. – Mindig te és a gyermekeink lesznek a legfontosabbak az életemben. Egy család vagyunk. Úgy érzem, végre megtaláltam a másik felem. Te vagy az. És örökre az maradsz. Mindörökké, Gillian.
Tudja, milyen fontos nekem,hogy ezt a pillanatot a szeretteim társaságában is átélhetem. Itt a családunk, amit mi választottunk magunknak, és itt vannak a gyermekeink is, akiket mi teremtettünk.
– Mindörökké – ismétlem, majd megcsókolom a férjemet.
– Chase William Davis… – kezdem én is a három évvel ezelőtti eskümet.
Chase karibkék tekintete fátyolos lesz, pont úgy, ahogy az esküvőnk napján is, én pedig újra azt mondom, ami a szívemből szól.
– Ma neked adom magam. A testem, az elmém és a lelkem is.

1 hozzászólás
BezTina>!

Nincs itt, de én mégis érzem őt.

(első mondat)

Detty77 >!

47. oldal Megszámlálhatatlanszor túrhatott bele az elmúlt időben.

Angéla_Dalma>!

„Már mondtam egyszer , hogy ha ne kérdezel butaságokat , én sem fogok . Eh , férfiak ! Egyik sem tanul."

Epilógus

vklara>!

– Viccelődünk? – nevetgélek kínomban.
Elkapom a kaját, magamhoz húzom és mindent beleadok a csókba. A félelmemet, a várakozásomat, a szerelmemet. Tudnia kell, hogy ezeket érzem, még ha nem is tudom megfelelően elmondani neki. Tudnia kell, hogy nem számít semmi, és csak az a lényeg, hogy együtt vagyunk, hogy szeretem, és a gyermekünket is szeretni fogom, ha úgy akarja a sors.

vklara>!

– Szerinted rá tudsz pisilni háromra egyszerre?

vklara>!

– Nem lesz több húsz percnél. Gyerünk szépségem! – int a félisten, mire Chase rosszallóan felmordul.
– Jövök én is – mondja feszülten, és arcán megjelenik az imádott önkéntelen ránc. Mint egy időzített bomba, máris úgy ketyeg.
Megtorpanok, és olyan hevesen fordítom felé a fejemet, hogy a hajam fátyolként lobog körülöttem.
– Nem! Ez az én ajándékom neked. Azt akarom, hogy meglepetés legyen.
– Mondd, hogy nem veszed le a nadrágodat, de még a cipzárat sem húzod le – sziszegi megkeményedett arccal.
– Esküszöm – teszem a szívemre a kezemet.
– És a felsőd is a helyén marad – teszi hozzá figyelmeztetően.
– Igen, teljes mértékben ott marad – válaszolom mosolyogva.
– Gillian, nem hagyom, hogy egy másik férfi vizslassa vagy fogdossa a feleségemet – jelenti ki ellentmondást nem tűrőn…
– Jack menj vele – dörgi. mire máris ellenkeznék, ám ő két ujját a számra tapasztja. – Csak így engedem. Ez nem vita tárgya.

vklara>!

-Cara bonita, mit fog szólni Chase, ha megtudja, hogy együtt aludtunk? – kérdezi rekedt hangon, mintha sírból szólna hozzám.

– Azt mondaná, hogy számára is különleges élmény volt két nővel tölteni az éjszakát – nézek a székben szundikáló férjemre.

vklara>!

Itt hagyott egedül rohadni San Franciscóban, elment, és hozzáment ahhoz a díszfaszhoz! Hogy tehette ezt? Én mindent megadtam volna neki. Mindent a világon.
Biztosan kényszerítette. Igen! Nem lehetett másként. Bedrogozta, pénzt és csillogást ígért neki, kihasználta.
Emberfeletti önuralom kell hozzá, hogy ne kezdjek el őrjöngeni, és mozdulatlanul figyeljem őket. Davis még ebben a borzalmas helyzetben is képes fogdosni, csókolózni és mosolyogni. Undorító disznó!
Kizárt, hogy boldog legyen mellette. Átmosta az agyát, ez nem kérdés.
Elhitette vele, hogy ő az, akivel lennie kell, pedig én vagyok neki az igazi.


Hasonló könyvek címkék alapján

Megyeri Judit: Csontvázak a szekrényben
Sarah J. Maas: Föld és vér háza
Jennifer L. Armentrout: Míg a halál…
Jud Meyrin: Lowdeni boszorkányhajsza
Karen Rose: Közelebb, mint hinnéd
E. K. Blair: Hush
Helena Silence: Ezüsthíd
Guillaume Musso: Holnap
Karen M. McManus: Lehull a lepel