Elme (Trinity 2.) 124 csillagozás

Audrey Carlan: Elme

Chase azt hiszi, meg tud védeni engem. Butaság…
Senki sem képes erre.
Sajnos későn jöttem rá, hogy a zaklatóm nem a levegőbe beszél. Számára nincs határ: bármire képes, amire beteges fantáziája, zavarodott elméje, és az állítólagos szerelme készteti.
Tudnom kellett volna, hogy mire számíthatok, de a rózsákat, a képeket, a ragacsos fehérneműket, sőt még a vérrel írt névjegyet sem vettem komolyan. Hittem, hogy Chase majd mindent megold, és végül elkapják a múltam szörnyetegét.

Mekkorát tévedtem!

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia Libri

>!
Libri, Budapest, 2019
370 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634335849 · Fordította: Farkas Melinda
>!
Libri, Budapest, 2019
372 oldal · ISBN: 9789634335856 · Fordította: Farkas Melinda

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Gillian Callahan


Kedvencelte 12

Most olvassa 6

Várólistára tette 31

Kívánságlistára tette 35


Kiemelt értékelések

Zso89 P>!
Audrey Carlan: Elme

Nemnemnemnem és neemmm.
Pont a legjobb és legérdekesebb résznél ért véget a sztori.
Csak lapoztam,lapoztam és lapoztam de az oldalak elfogytak.
Még szerencse hogy megvártam a folytatást.
Azt kell mondjam hogy szóhoz sem jutok.
Az első részt imádtam,rengeteg erotika volt benne és zajlottak is az események de azt kell mondjam ez a rész teljesen felül múlta azt.
Itt is volt azért erotika bőven,nem szűkölködtünk benne,de azt kell mondjam le esett az állam.
Annyi csavar volt ebben a részben hogy egyszerűen nem győztem kapkodni a fejem,csak úgy pörögtek az események.
Bár már néha túl sok volt hogy mennyit kellett szenvednie Gillian-nak,és úgy gondolom hogy még csak most jön a java.
„X” személyével kapcsolatban a megérzéseim teljes mértékben bejöttek,bár kíváncsi leszek a kirakós összes darabjára.
Viszont néha azt gondoltam hogy ennyi figyelemmel és körültekintéssel már régen rá kellett volna jönniük hogy ki is ez a „megszállott” őrült.
ChaseChaseChase ❤❤❤
Eddig is imádtalak de azt kell mondjam amikor a gondoskodó,szerető férfivé váltál még jobban a szívembe zártalak.
Ennél jobban már nem is szerethetlek.
Tűkön ülve fogok hozzá a folytatáshoz.❤❤❤❤❤

1 hozzászólás
Ács_Milán>!
Audrey Carlan: Elme

Chase Davis továbbra is nagyon sok nő álmainak és vágyainak netovábbja. Gondoskodó és igazán figyelmes partner. Talán már túlzottan is, ami nem baj, mert ha egy férfi igazán szeret egy nőt, akkor még a csillagokat is megpróbálja lehozni érte és neki.

A két főszereplő között az a bizonyos tűz nagyon is lángol. Jó párost alkotnak, ami a sok ágyjelenetből is kiderült. Mondhatjuk, hogy igazán sikerült egymásra hangolódniuk.
Úgy érzem, hogy ez a rész túlzottan elment a szexuális aktusok irányába. Sokkal hangsúlyosabb volt, mint az egyéb események.

A titokzatos „X” személye egy idő után szinte kitalálható volt, illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy abban majdnem 100%-ig biztos voltam, hogy ki nem lehet „X”.

Ismét szórakoztató olvasmány volt számomra ez a rész is, annak ellenére, hogy ami a legjobban izgatta a fantáziámat, arról keveset tudtam meg.
Mint ahogy azt már megszokhattuk, a legérdekesebb eseménynél fogytak el a lapok, ami most ebben az esetben nem túl nagy probléma, hiszem a következő rész is már megjelent.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a 3. részre mit tartogat még az írónő.

Hópárduc P>!
Audrey Carlan: Elme

Ez a rész is szórakoztató volt.
Chase még mindig odaadó és gondoskodó. Néha már tanán túlzás is, hogy létezik ilyen pasi a világon.
Ez a rész szerintem igen csak bővelkedett erotikus ágyjelenetekben. Úgy mondanám, hogy szinte erre épült az egész történet. A ragaszkodás, a birtoklás vágya.
Az várható volt, és kitalálható, hogy ki nem volt a titokzatos „x”.
Persze, a történet most is az izgalmas részeknél ért véget. :)

Paulina_Sándorné P>!
Audrey Carlan: Elme

Folytatódott Chase és Gillian története. Nem semmi a páros. Imádtam őket. Szörnyű, ami körülöttük történik. De imádom, hogy Chase védelmezi Gilliant. A kémiát közöttük továbbra is bírom. Chase anyját ki nem állhatom, bár nem ezt kívántam neki. Imádtam, ahogy a nagy házban a lányok kiálltak mellette és támogatták Chase anyjával szemben. Az is tetszett, ahogy Chase az anyjával szemben védi Gilliant, nem csúnyán, hanem mosolyogva, de akkor is megmondja neki. :-) Félelmetes mire képes ez a zakkant ember.

meteoritastar>!
Audrey Carlan: Elme

Ez egy rövid értékelés lesz :
Ez a rész sokkal jobb volt, mint az elöző. Itt megkaptam a hiányólt pörgést. Volt izgalom benne.
Ha kicsit rövidebb a könyv és ez álltal az erotika is kevesebb, szoval picit egyensúlyba került volna a cselekmény, azt mondanám, hogy tökéletes.

Ani249 >!
Audrey Carlan: Elme

Végre felpörgött a cselekmény! Lehetett is kapkodni a fejét az embernek! Chase egy hihetetlen pasi, alábbhagy az arrogancia, de mégis irányító, kontrollmániás, de aranyos és védelmező. A lányok barátsága példaértékű! Egy családként működnek, és hihetetlenül kiegészítik egymást. A befejezés nem volt semmi! Jó, hogy mindjárt tudtam folytatni!

pasztornenagyeva>!
Audrey Carlan: Elme

Ez már jobban tetszett, mint az első rész. Beindult a cselekmény. Chase Davis egyre jobban szereti Giliant, mindent megtenne érte hogy boldognak lássa.Volt benne rengeteg erotika, még ott is, ahol az ember nem igazán várja, hogy rajtakapják. Ezeknek egyáltalán nincs szégyenérzetük.Pont akkor ért véget a könyv, amikor jön az izgalom. Ez nem volt szép dolog. El kell olvasnom a befejező részt is.

ladydark>!
Audrey Carlan: Elme

Egészen felpörögtek itt az események.
Várom a következő részt. Főleg hogy úgy hagyták abba, ahogy…

NikolettH>!
Audrey Carlan: Elme

Ez a rész már sokkal jobban tetszett,mint az előző. Fordulatos volt,és persze a legjobb résznél fejeződött be. Mindenkire számítottam,hogy ő lesz “x” csak arra nem,aki valójában volt. Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lesz Gillian sorsa.

evi1234>!
Audrey Carlan: Elme

Ez a könyv jobban tetszett, mint az előző része. Kétségkívűl izgalmasabb volt és fényderült a titokzatos zaklató kilétére is. spoiler Kaptunk néhány részletet az ő szemszögéből is, és kiderült, hogy sokkal betegebb, mint eddig bárki gondolhatta volna. Végig nagyon okosnak gondolta magát, viszont a 2 gyilkossági kíséreltéből, egy sem járt sikerrel, ellenben nagyon sok ártatlan áldozatot szedett. spoiler.
A történetben egyetlen karakter volt akit nem bírtam, és az nem más mint Chase anyja. Colleen is bántalmazott nő volt, ezért arra számítottam, hogy érez Gillian iránt némi empátiát. De egyáltalán nem mutatott felé megértést. Végig ellenséges volt Gillian-nel és éreztette vele, hogy sérült, ezért nem elég jó Chas-nek. Egyszerűen undorítónak találtam a viselkedését spoiler
Az erotikus jelentek ezúttal is nagyon magas számban voltak jelen. Egy idő után már unalmassá és kiszámíthatóvá vált, hogy Gillian-nek és Chas-nek elég egyetlen érintés és máris egymásnak esnek. Egyszerűen már túl sok volt, amit műveltek.
Összeségében nézve, felülmúlta az előző könyvet. A befejezés pedig olyan, hogy muszáj elolvasni a folytatást. A 3. kötethez nagy reményeket fűzök, remélhetőleg még ennél a könyvnél is jobb lesz.


Népszerű idézetek

noni55 P>!

Egy nő tudja, ha egy másik nő nem szíveli őt. Egy tekintet, egy érzés, amit nem lehet letagadni, ha a közelében vagy.

67. oldal, 4. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Gillian Callahan
2 hozzászólás
Zso89 P>!

– Azért születtem erre a Földre, hogy szeresselek és védelmezzelek.
– Mindörökké?
Lassan pislog egyet, és alig láthatóan elmosolyodik.
– Igen. Mindörökké, édesem.

1 hozzászólás
Zso89 P>!

Az, hogy az elméje és a lénye is az enyém legyen, legalább olyan fontos, mint a teste.

evi1234>!

Nem érdemellek meg, de túlságosan önző vagyok ahhoz, hogy elengedjelek.

evi1234>!

Meg sem fordult a fejemben, hogy nélküle éljek. Talán nem is tudnék.

evi1234>!

– Te ismered ezt a pasast? – recsegi Chase, de tekintetét nem veszi le Randyről. – Ő az én nőm, és én leszek az egyetlen, aki hozzáér. Ki a fene vagy te?
– Sajnálom! Bocsánat! Hibáztam!
– Chase, ő a stylistom, az ég szerelmére! A hajamról beszélt! Azonnal engedd el! – üvöltöm. Chase elereszti a szerencsétlent, aki még mindig
köhög a fojtogatástól. Egy pohár vízzel a kezemben odasietek Randyhez, aki iszik egy kicsit, majd rettegve néz rám.
– Szentséges Szűz! Te Hulkhoz mész feleségül? – krákogja.

BezTina>!

Nem tehet róla, hiszen ő ilyen. Legalább jó szándékkal teszi, és mindenki tudja, hogy a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.

BezTina>!

– Mondtam már, hogy a gondolataim a tiéid is,szerelmem – térek ki a válasz elől, aztán megcsókolom.– Pfuj! Ez nagyon gusztustalan, Gigi néni! Elkapod a fiútetűt, megbetegszel, és meghalsz! – figyelmeztet Anabelle teljes átéléssel.Jókora erőfeszítésbe kerül, hogy Chase-szel komoly arccal, ne hahotázva forduljunk felé.– Apa azt mondta, hogy nem puszilhatok meg egy fiút sem, csak őt, mert az apukáknak különleges gyógyszerük van, és nem lesznek tetvesek.– Nekem is van olyanon – hajol hozzá közelebb Chase. – Apukád adta nekem, de csak Gillian nénivel működik. Ő az egyetlen lány, akit megpuszilhatok. Ezért kell összeházasodnunk – magyarázza végtelen komolysággal.Még én is majdnem elhiszem neki, Anabelle-t viszont tökéletesen meggyőzte. Ennyi.

Detty77 >!

Megszámlálhatatlanszor néztük meg a Micsoda nő!-t, de ezt semmilyen körülmények között sem vallanánk be, mert a menő csajok nem lehetnek oda az ilyen nyálas romantikáért.

Barbeq>!

Maria döbbenten néz rá, majd rám, és a többiekre, majd újra Dana felé fordul.
– Te most helyre tettél, megfenyegettél engem és a barátaimat is, ráadásul még bűntudatot is keltettél bennem csupán egyetlen levegővétellel? – kérdezi, mire Dana bólint.
– Biztos, hogy nem vagy a rokonom? – neveti el magát Maria, és maga elé veszi a dossziét.


A sorozat következő kötete

Trinity sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

T. M. Frazier: Tyrant – Zsarnok
Skye Warren: The Castle – A bástya
Sarah J. Maas: Föld és vér háza
Ella Steel: Érzéki rabság
Karen Rose: Közelebb, mint hinnéd
Marilyn Miller: A rabság gyönyöre
Megyeri Judit: Csontvázak a szekrényben
L. J. Shen: Vadító
Jennifer L. Armentrout: Míg a halál…