Elme (Trinity 2.) 25 csillagozás

Audrey Carlan: Elme

Chase azt hiszi, meg tud védeni engem. Butaság…
Senki sem képes erre.
Sajnos későn jöttem rá, hogy a zaklatóm nem a levegőbe beszél. Számára nincs határ: bármire képes, amire beteges fantáziája, zavarodott elméje, és az állítólagos szerelme készteti.
Tudnom kellett volna, hogy mire számíthatok, de a rózsákat, a képeket, a ragacsos fehérneműket, sőt még a vérrel írt névjegyet sem vettem komolyan. Hittem, hogy Chase majd mindent megold, és végül elkapják a múltam szörnyetegét.

Mekkorát tévedtem!

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

Eredeti mű: Audrey Carlan: Mind

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2019
370 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634335849 · Fordította: Farkas Melinda
>!
Libri, Budapest, 2019
372 oldal · ISBN: 9789634335856 · Fordította: Farkas Melinda

Kedvencelte 5

Most olvassa 3

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 25


Kiemelt értékelések

>!
Ács_Milán
Audrey Carlan: Elme

Chase Davis továbbra is nagyon sok nő álmainak és vágyainak netovábbja. Gondoskodó és igazán figyelmes partner. Talán már túlzottan is, ami nem baj, mert ha egy férfi igazán szeret egy nőt, akkor még a csillagokat is megpróbálja lehozni érte és neki.

A két főszereplő között az a bizonyos tűz nagyon is lángol. Jó párost alkotnak, ami a sok ágyjelenetből is kiderült. Mondhatjuk, hogy igazán sikerült egymásra hangolódniuk.
Úgy érzem, hogy ez a rész túlzottan elment a szexuális aktusok irányába. Sokkal hangsúlyosabb volt, mint az egyéb események.

A titokzatos „X” személye egy idő után szinte kitalálható volt, illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy abban majdnem 100%-ig biztos voltam, hogy ki nem lehet „X”.

Ismét szórakoztató olvasmány volt számomra ez a rész is, annak ellenére, hogy ami a legjobban izgatta a fantáziámat, arról keveset tudtam meg.
Mint ahogy azt már megszokhattuk, a legérdekesebb eseménynél fogytak el a lapok, ami most ebben az esetben nem túl nagy probléma, hiszem a következő rész is már megjelent.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a 3. részre mit tartogat még az írónő.

>!
ladydark
Audrey Carlan: Elme

Egészen felpörögtek itt az események.
Várom a következő részt. Főleg hogy úgy hagyták abba, ahogy…

>!
evi1234
Audrey Carlan: Elme

Ez a könyv jobban tetszett, mint az előző része. Kétségkívűl izgalmasabb volt és fényderült a titokzatos zaklató kilétére is. spoiler Kaptunk néhány részletet az ő szemszögéből is, és kiderült, hogy sokkal betegebb, mint eddig bárki gondolhatta volna. Végig nagyon okosnak gondolta magát, viszont a 2 gyilkossági kíséreltéből, egy sem járt sikerrel, ellenben nagyon sok ártatlan áldozatot szedett. spoiler.
A történetben egyetlen karakter volt akit nem bírtam, és az nem más mint Chase anyja. Colleen is bántalmazott nő volt, ezért arra számítottam, hogy érez Gillian iránt némi empátiát. De egyáltalán nem mutatott felé megértést. Végig ellenséges volt Gillian-nel és éreztette vele, hogy sérült, ezért nem elég jó Chas-nek. Egyszerűen undorítónak találtam a viselkedését spoiler
Az erotikus jelentek ezúttal is nagyon magas számban voltak jelen. Egy idő után már unalmassá és kiszámíthatóvá vált, hogy Gillian-nek és Chas-nek elég egyetlen érintés és máris egymásnak esnek. Egyszerűen már túl sok volt, amit műveltek.
Összeségében nézve, felülmúlta az előző könyvet. A befejezés pedig olyan, hogy muszáj elolvasni a folytatást. A 3. kötethez nagy reményeket fűzök, remélhetőleg még ennél a könyvnél is jobb lesz.

>!
Veress_Éva
Audrey Carlan: Elme

Huh, keményen belehúztunk az izgalomba.
Az első könyvhöz képest itt hatványozotabban jelen volt az izgalmi szál, és a végén én komolyan meglepődtem. Ezek után nagyon, nagyon várom a folytatást!

>!
Beusom24
Audrey Carlan: Elme

Huu, hát mindenestre jobban tetszett egy kicsivel, mint az első rész. Talán csak is azért mert a leg végéig, teljesen másra számít az ember, h ki is üldözi a csajt. Itt is állandó a szex jelenet, komolyan ezek olyanok mint a nyulak, általában szeretem az olyan könyveket amik erotikusak, de ezt nem, valami miatt . Mielőtt neki láttam ennek a résznek, ujbol el kellett olvasnom az első részt, mert fogalmam sem volt, mi is volt benne, pedig kb 1 hónapja olvastam. Mindenesetre kíváncsi leszek a folytatásra, h mi is lesz.

>!
BTN 
Audrey Carlan: Elme

Ez a rész is csak mint az első könnyen haladós. A család -egy kivételével, de végül is nyeldekelve…de érthető miért viselkedik úgy ahogy- imádnivalóak. (Ez már nem az első ês igen csak nem is az utolsó könyv ahol bebizonyosodott, hogy habár a vér nem válik vizzê…a családunkat igen is megválaszthatjuk magunk..vagy a család jön a legjobbkor az utunkba) Tetszik, ahogy mindenki magánêletêbe részletes betekintést kapunk úgy, hogy közben az egyensúly még marad. A komoly têmák most igazán ki lettek bontva, êletstagúan lett elénk tárva. X kiléte: hát egy kis homály volt előttem…mert az egyik kísérlet elbizonytalanított..szaval jó volt, hogy csak sejtêseim lehettek.


Népszerű idézetek

>!
evi1234

Nem érdemellek meg, de túlságosan önző vagyok ahhoz, hogy elengedjelek.

>!
evi1234

Meg sem fordult a fejemben, hogy nélküle éljek. Talán nem is tudnék.

>!
evi1234

– Te ismered ezt a pasast? – recsegi Chase, de tekintetét nem veszi le Randyről. – Ő az én nőm, és én leszek az egyetlen, aki hozzáér. Ki a fene vagy te?
– Sajnálom! Bocsánat! Hibáztam!
– Chase, ő a stylistom, az ég szerelmére! A hajamról beszélt! Azonnal engedd el! – üvöltöm. Chase elereszti a szerencsétlent, aki még mindig
köhög a fojtogatástól. Egy pohár vízzel a kezemben odasietek Randyhez, aki iszik egy kicsit, majd rettegve néz rám.
– Szentséges Szűz! Te Hulkhoz mész feleségül? – krákogja.

>!
BTN 

Nem tehet róla, hiszen ő ilyen. Legalább jószándékkal teszi, és mindenki tudja, hogy a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.

>!
BTN 

– Mondtam már, hogy a gondolataim a tiéid is,szerelmem – térek ki a válasz elől, aztán megcsókolom.– Pfuj! Ez nagyon gusztustalan, Gigi néni! Elkapod a fiútetűt, megbetegszel, és meghalsz! – figyelmeztet Anabelle teljes átéléssel.Jókora erőfeszítésbe kerül, hogy Chase-szel komolyarccal, ne hahotázva forduljunk felé.– Apa azt mondta, hogy nem puszilhatok meg egyfiút sem, csak őt, mert az apukáknak különlegesgyógyszerük van, és nem lesznek tetvesek.– Nekem is van olyanon – hajol hozzá közelebbChase. – Apukád adta nekem, de csak Gillian nénivelműködik. Ő az egyetlen lány, akit megpuszilhatok. Ezértkell összeházasodnunk – magyarázza végtelen komolysággal.Még én is majdnem elhiszem neki, Anabelle-t viszonttökéletesen meggyőzte. Ennyi.


A sorozat következő kötete

Trinity sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sylvia Day: Hozzád kötve
Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin – Szárnyak és pusztulás udvara
Christine Anne Colman: Elveszetten
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi
Baráth Viktória: Az igazság nyomában
Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
L. J. Wesley: Brooke
Vi Keeland: Csak szex