Elme (Trinity 2.) 79 csillagozás

Audrey Carlan: Elme

Chase azt hiszi, meg tud védeni engem. Butaság…
Senki sem képes erre.
Sajnos későn jöttem rá, hogy a zaklatóm nem a levegőbe beszél. Számára nincs határ: bármire képes, amire beteges fantáziája, zavarodott elméje, és az állítólagos szerelme készteti.
Tudnom kellett volna, hogy mire számíthatok, de a rózsákat, a képeket, a ragacsos fehérneműket, sőt még a vérrel írt névjegyet sem vettem komolyan. Hittem, hogy Chase majd mindent megold, és végül elkapják a múltam szörnyetegét.

Mekkorát tévedtem!

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2019
370 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634335849 · Fordította: Farkas Melinda
>!
Libri, Budapest, 2019
372 oldal · ISBN: 9789634335856 · Fordította: Farkas Melinda

Kedvencelte 8

Most olvassa 6

Várólistára tette 19

Kívánságlistára tette 28


Kiemelt értékelések

Ács_Milán>!
Audrey Carlan: Elme

Chase Davis továbbra is nagyon sok nő álmainak és vágyainak netovábbja. Gondoskodó és igazán figyelmes partner. Talán már túlzottan is, ami nem baj, mert ha egy férfi igazán szeret egy nőt, akkor még a csillagokat is megpróbálja lehozni érte és neki.

A két főszereplő között az a bizonyos tűz nagyon is lángol. Jó párost alkotnak, ami a sok ágyjelenetből is kiderült. Mondhatjuk, hogy igazán sikerült egymásra hangolódniuk.
Úgy érzem, hogy ez a rész túlzottan elment a szexuális aktusok irányába. Sokkal hangsúlyosabb volt, mint az egyéb események.

A titokzatos „X” személye egy idő után szinte kitalálható volt, illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy abban majdnem 100%-ig biztos voltam, hogy ki nem lehet „X”.

Ismét szórakoztató olvasmány volt számomra ez a rész is, annak ellenére, hogy ami a legjobban izgatta a fantáziámat, arról keveset tudtam meg.
Mint ahogy azt már megszokhattuk, a legérdekesebb eseménynél fogytak el a lapok, ami most ebben az esetben nem túl nagy probléma, hiszem a következő rész is már megjelent.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a 3. részre mit tartogat még az írónő.

Hópárduc P>!
Audrey Carlan: Elme

Ez a rész is szórakoztató volt.
Chase még mindig odaadó és gondoskodó. Néha már tanán túlzás is, hogy létezik ilyen pasi a világon.
Ez a rész szerintem igen csak bővelkedett erotikus ágyjelenetekben. Úgy mondanám, hogy szinte erre épült az egész történet. A ragaszkodás, a birtoklás vágya.
Az várható volt, és kitalálható, hogy ki nem volt a titokzatos „x”.
Persze, a történet most is az izgalmas részeknél ért véget. :)

meteoritastar>!
Audrey Carlan: Elme

Ez egy rövid értékelés lesz :
Ez a rész sokkal jobb volt, mint az elöző. Itt megkaptam a hiányólt pörgést. Volt izgalom benne.
Ha kicsit rövidebb a könyv és ez álltal az erotika is kevesebb, szoval picit egyensúlyba került volna a cselekmény, azt mondanám, hogy tökéletes.

Zso89 P>!
Audrey Carlan: Elme

Nemnemnemnem és neemmm.
Pont a legjobb és legérdekesebb résznél ért véget a sztori.
Csak lapoztam,lapoztam és lapoztam de az oldalak elfogytak.
Még szerencse hogy megvártam a folytatást.
Azt kell mondjam hogy szóhoz sem jutok.
Az első részt imádtam,rengeteg erotika volt benne és zajlottak is az események de azt kell mondjam ez a rész teljesen felül múlta azt.
Itt is volt azért erotika bőven,nem szűkölködtünk benne,de azt kell mondjam le esett az állam.
Annyi csavar volt ebben a részben hogy egyszerűen nem győztem kapkodni a fejem,csak úgy pörögtek az események.
Bár már néha túl sok volt hogy mennyit kellett szenvednie Gillian-nak,és úgy gondolom hogy még csak most jön a java.
„X” személyével kapcsolatban a megérzéseim teljes mértékben bejöttek,bár kíváncsi leszek a kirakós összes darabjára.
Viszont néha azt gondoltam hogy ennyi figyelemmel és körültekintéssel már régen rá kellett volna jönniük hogy ki is ez a „megszállott” őrült.
ChaseChaseChase ❤❤❤
Eddig is imádtalak de azt kell mondjam amikor a gondoskodó,szerető férfivé váltál még jobban a szívembe zártalak.
Ennél jobban már nem is szerethetlek.
Tűkön ülve fogok hozzá a folytatáshoz.❤❤❤❤❤

pasztornenagyeva>!
Audrey Carlan: Elme

Ez már jobban tetszett, mint az első rész. Beindult a cselekmény. Chase Davis egyre jobban szereti Giliant, mindent megtenne érte hogy boldognak lássa.Volt benne rengeteg erotika, még ott is, ahol az ember nem igazán várja, hogy rajtakapják. Ezeknek egyáltalán nincs szégyenérzetük.Pont akkor ért véget a könyv, amikor jön az izgalom. Ez nem volt szép dolog. El kell olvasnom a befejező részt is.

ladydark>!
Audrey Carlan: Elme

Egészen felpörögtek itt az események.
Várom a következő részt. Főleg hogy úgy hagyták abba, ahogy…

evi1234>!
Audrey Carlan: Elme

Ez a könyv jobban tetszett, mint az előző része. Kétségkívűl izgalmasabb volt és fényderült a titokzatos zaklató kilétére is. spoiler Kaptunk néhány részletet az ő szemszögéből is, és kiderült, hogy sokkal betegebb, mint eddig bárki gondolhatta volna. Végig nagyon okosnak gondolta magát, viszont a 2 gyilkossági kíséreltéből, egy sem járt sikerrel, ellenben nagyon sok ártatlan áldozatot szedett. spoiler.
A történetben egyetlen karakter volt akit nem bírtam, és az nem más mint Chase anyja. Colleen is bántalmazott nő volt, ezért arra számítottam, hogy érez Gillian iránt némi empátiát. De egyáltalán nem mutatott felé megértést. Végig ellenséges volt Gillian-nel és éreztette vele, hogy sérült, ezért nem elég jó Chas-nek. Egyszerűen undorítónak találtam a viselkedését spoiler
Az erotikus jelentek ezúttal is nagyon magas számban voltak jelen. Egy idő után már unalmassá és kiszámíthatóvá vált, hogy Gillian-nek és Chas-nek elég egyetlen érintés és máris egymásnak esnek. Egyszerűen már túl sok volt, amit műveltek.
Összeségében nézve, felülmúlta az előző könyvet. A befejezés pedig olyan, hogy muszáj elolvasni a folytatást. A 3. kötethez nagy reményeket fűzök, remélhetőleg még ennél a könyvnél is jobb lesz.

pufivipi>!
Audrey Carlan: Elme

Sokkal eseménydúsabb, mint az első rész, mégsem adtam több csillagot. De jó volt olvasni. Chase továbbra is a kedven alfahímjeim között van.
A függővég miatt rögtön folytatom, bár már kicsit nyújtottnak érzem.

fruzs86>!
Audrey Carlan: Elme

Végre!!!
Végre történt valami a szexen kívül! Nagyon kellett ez az egész sztorinak…na meg nekem, aki nem nagyon tudta elképzelni az első rész után, hogy itt még bármi érdemleges is lesz.
Abban biztos voltam, hogy a zaklató nem spoiler, tippem se volt ki más, vagyis de spoiler Én még gondolkodtam is, hogy ki a fene ez…
De aztán van, ami nem változik. :") Állandóan szexeltek, tényleg állandóan. Amikor egy átlag ember beülne a sarokba sírni, ezek akkor is.
Aztán az mondjuk kicsit már idegesítő, hogy minden Chase-é. Itt is tag vagyok, ott is, ez is az enyém, az is. És végül elmennek a spoiler És ráadásul minden IS az övé, de a menyasszonya zaklatóját nem képes elkapatni. Azért ez is vicces. A legnagyobb hatalmú ember mégsem az atyaúristen? Lehet túl sok Gyilkos Elméket nézek és nekem egyértelmű, hogy idővel mindenkit elkapnak, de ez abszurd…belefulladsz a pénzbe, de csak semmirevaló nyomozókra futja? Ahogy a fülszövegben is benne van „hittem, hogy Chase majd mindent megold”…hát igen…csak hitted.
Úgyhogy van itt még bőven irritáló dolog, de semmikképpen nem volt olyan borzalmas, mint az első. Most már legalább eljutottam oda, hogy csak azért is befejezem. :")

L_B_Mariann>!
Audrey Carlan: Elme

Nekem ez egy picit gyengébb volt az előzőnél, de tényleg csak egy picit.
Itt is volt bőven erotikus jelenet, sőt volt, hogy már saját magamtól kérdeztem, na ne már, már megint? Mint a Duracell nyuszik! ;)
Az események is zajlottak közben rendesen.
Chase az álompasi, most is kitett magáért. Mindent megtesz, hogy biztonságban tudja, nem csak a szerelmét de barátaikat is.
Izgatott vagyok, hogy mi lesz a folytatásban!


Népszerű idézetek

evi1234>!

Nem érdemellek meg, de túlságosan önző vagyok ahhoz, hogy elengedjelek.

evi1234>!

Meg sem fordult a fejemben, hogy nélküle éljek. Talán nem is tudnék.

Zso89 P>!

– Azért születtem erre a Földre, hogy szeresselek és védelmezzelek.
– Mindörökké?
Lassan pislog egyet, és alig láthatóan elmosolyodik.
– Igen. Mindörökké, édesem.

evi1234>!

– Te ismered ezt a pasast? – recsegi Chase, de tekintetét nem veszi le Randyről. – Ő az én nőm, és én leszek az egyetlen, aki hozzáér. Ki a fene vagy te?
– Sajnálom! Bocsánat! Hibáztam!
– Chase, ő a stylistom, az ég szerelmére! A hajamról beszélt! Azonnal engedd el! – üvöltöm. Chase elereszti a szerencsétlent, aki még mindig
köhög a fojtogatástól. Egy pohár vízzel a kezemben odasietek Randyhez, aki iszik egy kicsit, majd rettegve néz rám.
– Szentséges Szűz! Te Hulkhoz mész feleségül? – krákogja.

BezTina>!

Nem tehet róla, hiszen ő ilyen. Legalább jó szándékkal teszi, és mindenki tudja, hogy a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.

BezTina>!

– Mondtam már, hogy a gondolataim a tiéid is,szerelmem – térek ki a válasz elől, aztán megcsókolom.– Pfuj! Ez nagyon gusztustalan, Gigi néni! Elkapod a fiútetűt, megbetegszel, és meghalsz! – figyelmeztet Anabelle teljes átéléssel.Jókora erőfeszítésbe kerül, hogy Chase-szel komoly arccal, ne hahotázva forduljunk felé.– Apa azt mondta, hogy nem puszilhatok meg egy fiút sem, csak őt, mert az apukáknak különleges gyógyszerük van, és nem lesznek tetvesek.– Nekem is van olyanon – hajol hozzá közelebb Chase. – Apukád adta nekem, de csak Gillian nénivel működik. Ő az egyetlen lány, akit megpuszilhatok. Ezért kell összeházasodnunk – magyarázza végtelen komolysággal.Még én is majdnem elhiszem neki, Anabelle-t viszont tökéletesen meggyőzte. Ennyi.

Barbeq>!

Maria döbbenten néz rá, majd rám, és a többiekre, majd újra Dana felé fordul.
– Te most helyre tettél, megfenyegettél engem és a barátaimat is, ráadásul még bűntudatot is keltettél bennem csupán egyetlen levegővétellel? – kérdezi, mire Dana bólint.
– Biztos, hogy nem vagy a rokonom? – neveti el magát Maria, és maga elé veszi a dossziét.


A sorozat következő kötete

Trinity sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sylvia Day: Hozzád kötve
Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin – Szárnyak és pusztulás udvara
Christine Anne Colman: Elveszetten
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi
Baráth Viktória: Az igazság nyomában
Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
L. J. Wesley: Brooke
Vi Keeland: Csak szex