Július ​– Augusztus – Szeptember (Calendar Girl 7-9.) 39 csillagozás

Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100 000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak. Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie… volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. És ha a sors máshogy akarja?

Eredeti mű: Audrey Carlan: Calendar Girl 3.

>!
Libri, Budapest, 2017
434 oldal · ISBN: 9789634330295 · Fordította: Farkas Melinda
>!
Libri, Budapest, 2017
434 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633109007 · Fordította: Farkas Melinda

Kedvencelte 7

Most olvassa 4

Várólistára tette 22

Kívánságlistára tette 32


Kiemelt értékelések

>!
Bettina_94
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Én nagyon megkedveltem ezt a sorozatot, ezért izgatottan vártam a folytatást. Az érzéseim vegyesek voltak, ám a lelkesedésem és a kíváncsiságom sem csökkent. Ráadásul még mindig ez az egyetlen erotikus regénysorozat, amit igazán kedvelek.

http://irokkozott.blogspot.hu/2017/09/audrey-carlan-cal…

>!
dezirel
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

So-so…
Átcsapott ez a sorozat a könnyed erotikából egy brazil szappanoperába. Annyi klisét szuszakolt az írónő ebbe a részbe, hogy nem győztem a szemem forgatni. A kezdeti lelkesedésem így a könyv végére kifulladt. spoiler Ja és a legröhejesebb megoldás evör, amit valaha könyvben olvastam: a csajszikám álmába szexel, mivel a pasija nincs kéznél, de megcsalni nem akarja, viszont ez egy erotikus sorozat, tehát kell bele a szex. És voilá… anyám, majdnem lefejeltem a falat…

5 hozzászólás
>!
Edina_Varga
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Újfent csalódnom kellett. Még mindig csak halványan dereng Miában az értelem. West sem értem, kicsit lehetne határozottabb és elmondhatná Miának az erkölcsös megoldást…
Viszont annyiból jobb volt ez a rész, mint az előzőek, hogy kaphattunk egy kis izgalmat Wes révén. Sajnálom, hogy pont vele történtek meg az események, de így túljutottunk a tömény szexen. Végre.

>!
SunnySister
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Újra itt és Mia-t – ki gondolta volna – újra egy szexi álompasi várja. De mivel még a korábbiak hatása alatt áll, ezért nem úgy alakulnak a dolgok ahogy azt elképzelte (egyébként tuti egyből a gatyájába ugrana).
Aztán megjelenik Wes és kezd izgi lenni a történet. Eltekintve ugyanis Mia ribis hajlamitól, imádom őket együtt.. ha belegondolok végig azt vártam mikor bukkan fel Wes, akár csak egy kis hancúrra is.. (jajj az én kis romantikus lelkem :D) de most nem csak erről van szó, végre leszögezik a kapcsolatuk szabályait is.
Aztán Max hugát kell alakítania spoiler Közben hogy még egy kis izgalom legyen Wes eltűnik, és azt se tudjuk él-e hal-e. Mia és Max minden szálat megmozgat hogy kiderüljön mi történt.. Ez már mondjuk nekem egy kicsit túl sok az izgalmakból, kicsit nagyon elrugaszkodott a valóságtól de legalább nem lehet unatkozni. :P
A vége spoiler így viszont alig várom a folytatást! :)

>!
Mariann_Patakiné
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Családi okok miatt kizökkentem a megszokott olvasási ritmusomból, aztán rááldoztam egy fél éjszakát a befejezésre.
Problémamegoldó Mia most egészen más kalandokba keveredik.
Inkább izgalmakban, meglepetésekben bővelkedik, de az erotika kedvelői sem csalódnak.
A családegyesítés kissé meseszerű, de újabb biztos segítségre talált.
Hogy ezzel minden problémának vége lett-e, az nekem kissé gyanús, de megtudhatjuk majd a befejező részben.
Soha ne olvassak rosszabb könyvet !

>!
Cat8
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Ez a könyv teljesen magába szippantott.

Más volt a légköre, mint a sorozat korábbi két könyvének, mivel az erotika és az önismeret, önfelfedezés helyett inkább a krimi, a körömrágó izgazolm és önismeret jellemezte. Rájött, hogy ki az igaz szerelme és kivel akar együttélni.

Mia rálelt egy újabb családtagra, akire gyermekkorából már alig emlékezett csak álmaiban. Majd apja ágy mellett virraszt a kórházban, amikor szerelme eltűnik egy ázsiai forgatásról.
Minden eszközét és forrást bevet, hogy hírt halljon szerelméről. Közben maffiíózó előző barátja is feltűnik, elrabolja barátnőjét, megzsarolja. Annyira kézenfekvő, hogy a tartozás kifizetéséhez a miliomos bátyja segítségét kérni. Még mindig túlságosan büszke Mia. Az is nagyon gáz volt, amikor a maffiózóval való csóknál a szerelem hangját hallja, illatát érzi, és rátekeredik a szálloda folyosóján.

Ezek után már most olvasnam a sorozat utolsó részét, hogy fogom kibírni októberig.

1 hozzászólás
>!
tavida
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Nem volt rossz, de már már túl sok lett a történés , ami néhol erősen túlzó volt .Ez már az ilyen nincs kategória . A kevesebb néha több és most ez itt nagyon igaz .
Mindenesetre várom a befejező részt ,amiben biztos lesznek meglepő dolgok !

2 hozzászólás
>!
Dr_Szöszi
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Ebben a részben már nagyon nehezen viseltem Miát, le sem lehet írni, hogy mennyire idegesített. Egyszerűen nem bírom, hogy minden egyes részben kikéri magának, hogy ő nem kurva, de ha meglát egy pasit, rögtön arra gondol, hogy milyen lehet vele az ágyban. Sőt már azt is nehezen bírtam, hogy rajta kívül senkinek nincs magához való esze, és nem igaz, hogy ő az egyetlen, aki bárkinek a problémáját meg tudja oldani. Számomra a teljes csődtől a könyvet a krimi vonal mentette meg, ami miatt talán megérte elolvasni.

>!
ieszti
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Őszinte leszek, nem igazán értem saját magam, hogy miért is olvasom ezt a sorozatot. Bár ez a rész jobban tetszett mint az előző. Ugyanakkor, az, hogy minden egyes pasi úriember, aki kibérel egy eszkortot kicsit hihetetlen számomra… (tudom történt Miával már rossz is, spoiler)
Na mindegy ha idáig már eljutottam, akkor szerintem elolvasom a követkő részt is…

>!
Szil78
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Nagy nehezen értem a végére ennek a résznek. Amilyen jól indult a sorozat annyira romlik most számomra a történet színvonala. Túl sok bonyodalom, túl sok hihetetlen és csodálatos változás. Minden meseszerű. Minden ügyfél öribari és „családtag” azonnal, akik majd össze törik magukat hogy segítsenek Mián és a húgán is. Ilyen még a mesében sincsen, de tényleg. Nekem már egy kicsit túlságosan is elrugaszkodott a valóságtól, az a kategória amibe már nem tudja beleélni magát az ember mert lehetetlen. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog még ezek után elszállni az írónő a befejező kötetben.


A sorozat következő kötete

Calendar Girl sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Armentrout: Origin
Lisa Kleypas: Ősszel történt
Nalini Singh: Borzongás
Becca Prior: A tanítvány 2.
Kylie Scott: Lead – Szóló
Kresley Cole: Vámpírharc
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem
Sophie Jackson: Egy csepp remény
Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya