Július ​– Augusztus – Szeptember (Calendar Girl 7-9.) 72 csillagozás

Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100 000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak. Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie… volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. És ha a sors máshogy akarja?

Eredeti mű: Audrey Carlan: Calendar Girl 3.

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2017
434 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633109007 · Fordította: Farkas Melinda
>!
Libri, Budapest, 2017
434 oldal · ISBN: 9789634330295 · Fordította: Farkas Melinda

Kedvencelte 12

Most olvassa 6

Várólistára tette 29

Kívánságlistára tette 22

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Ács_Milán 
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Nekem az előző két rész is tetszett és úgy gondolom, hogy ez a rész is hozta azt a szintet, amit elvártam tőle.
Ugyan ez a rész egy kicsit más volt, mint az előzőek. Komolyabb témákról is szólt, nem pusztán a szexről és az erotikáról. Na, azért nem kell megijedni az erotika rajongóknak, mert jutott a könyvbe a lepedőgyűrésből is.
A három hónap közül egyértelműen július volt a kedvencem. Tudtam, éreztem már az előző részeknél is, hogy Wes több szerepet kap annál, hogy csak Mr.Január legyen Mia életében.
Mia augusztusi hónapja is érdekesen alakult. Sejteni lehetett már az elején, hogy Max nem egy olyan szokványos ügyfél lesz, mint az előző hónapok ügyfelei.
A szeptembert nem élveztem annyira, mint a többi hónapot, de kárpótoltak a krimibe illő jelenetek, amik ebben a hónapban történtek.
Ezek után határozottan kíváncsi vagyok hogyan alakul a befejezés. Bízom benne, hogy olyan befejezése lesz, amire gondolok és Weston kijelentése meg fogja állni a helyét Miánál. Mindenesetre én drukkolok nekik.
„Én leszek a kezdet, a vég és minden, ami közötte van.”

>!
dezirel
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

So-so…
Átcsapott ez a sorozat a könnyed erotikából egy brazil szappanoperába. Annyi klisét szuszakolt az írónő ebbe a részbe, hogy nem győztem a szemem forgatni. A kezdeti lelkesedésem így a könyv végére kifulladt. spoiler Ja és a legröhejesebb megoldás evör, amit valaha könyvben olvastam: a csajszikám álmába szexel, mivel a pasija nincs kéznél, de megcsalni nem akarja, viszont ez egy erotikus sorozat, tehát kell bele a szex. És voilá… anyám, majdnem lefejeltem a falat…

5 hozzászólás
>!
Trice29 P
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Ez a történet hatalmasat változott az első kötethez képest. Most már sokkal többről szól, mint az elején. Már nem egy rózsaszín erotikus. Tetszik a testvéri kötődés, az erős érzelmek, az izgalom, ami megjelent a harmadik részre. Már szinte elenyészik az eredeti cél, ami számomra nagy előrelépés. Ha lassan is, kezd Mia is egyre értékesebbé, értelmesebbé válni. Kíváncsi vagyok a befejezésre.

>!
Bettina_94 I
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Én nagyon megkedveltem ezt a sorozatot, ezért izgatottan vártam a folytatást. Az érzéseim vegyesek voltak, ám a lelkesedésem és a kíváncsiságom sem csökkent. Ráadásul még mindig ez az egyetlen erotikus regénysorozat, amit igazán kedvelek.

http://irokkozott.blogspot.hu/2017/09/audrey-carlan-cal…

>!
Edina_Varga
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Újfent csalódnom kellett. Még mindig csak halványan dereng Miában az értelem. West sem értem, kicsit lehetne határozottabb és elmondhatná Miának az erkölcsös megoldást…
Viszont annyiból jobb volt ez a rész, mint az előzőek, hogy kaphattunk egy kis izgalmat Wes révén. Sajnálom, hogy pont vele történtek meg az események, de így túljutottunk a tömény szexen. Végre.

>!
Felixa P
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Amennyire tetszett az első rész, annyira csalódom a folytatásokban. Nem hiszem el, hogy ez a sorozat sorsa. Nem tudott úgy igazából magával ragadni, mint amennyire vártam. A havonta megjelenő karakterek sem hozták azt az elvárást, amit szerettem volna. Lapos, unalmas és vontatott volt. Még jó, hogy Wes felbukkant és felkavarta az állóvizet. A szeptember egyszerűen felbosszantott, hiányoltam a jól megszokott forgatókönyvet és pont a legfontosabb: spoiler maradt el. Ettől függetlenül el fogom olvasni a negyedik könyvet is, hiszen vagyok annyira kíváncsi…

>!
Kovács_Mesi
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Az előző rész után ez már jobban tetszett. Volt egy kis akció, volt egy kis szerelem. A férfi szereplők továbbra is levesznek a lábamról. A Maxes csavar meglepett, de örülök, hogy Mianak lehet végre igazi családja. Remélem a végén Blaine is megkapja a jussát.

>!
SunnySister
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Újra itt és Mia-t – ki gondolta volna – újra egy szexi álompasi várja. De mivel még a korábbiak hatása alatt áll, ezért nem úgy alakulnak a dolgok ahogy azt elképzelte (egyébként tuti egyből a gatyájába ugrana).
Aztán megjelenik Wes és kezd izgi lenni a történet. Eltekintve ugyanis Mia ribis hajlamitól, imádom őket együtt.. ha belegondolok végig azt vártam mikor bukkan fel Wes, akár csak egy kis hancúrra is.. (jajj az én kis romantikus lelkem :D) de most nem csak erről van szó, végre leszögezik a kapcsolatuk szabályait is.
Aztán Max hugát kell alakítania spoiler Közben hogy még egy kis izgalom legyen Wes eltűnik, és azt se tudjuk él-e hal-e. Mia és Max minden szálat megmozgat hogy kiderüljön mi történt.. Ez már mondjuk nekem egy kicsit túl sok az izgalmakból, kicsit nagyon elrugaszkodott a valóságtól de legalább nem lehet unatkozni. :P
A vége spoiler így viszont alig várom a folytatást! :)

>!
Mariann_ P
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Családi okok miatt kizökkentem a megszokott olvasási ritmusomból, aztán rááldoztam egy fél éjszakát a befejezésre.
Problémamegoldó Mia most egészen más kalandokba keveredik.
Inkább izgalmakban, meglepetésekben bővelkedik, de az erotika kedvelői sem csalódnak.
A családegyesítés kissé meseszerű, de újabb biztos segítségre talált.
Hogy ezzel minden problémának vége lett-e, az nekem kissé gyanús, de megtudhatjuk majd a befejező részben.
Soha ne olvassak rosszabb könyvet !

>!
Paulina_Sándorné
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Számomra varázslatos Mia története, ahogy folytatódott tovább. Hihetetlen, ami vele történik. Nem semmi anyja volt. Meglepő fordulat történt. Wes-szel remélem spoiler Maddy és Matt aranyos párost alkotnak. Blaine okozott fejtörést számomra, féltem, hogy Mia mit fog lépni.


Népszerű idézetek

>!
Ács_Milán 

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor még a legjobb embert is pofán vágnád.

313. oldal

>!
Ács_Milán 

A negatív gondolatok befészkelődnek az ember agyába, mint a mag a földbe, és ha egyszer kinőnek, elárasztanak, és befolyásolják az ítélőképességedet. Nem lesz képes az ember meglátni a szépet és a jót. Vagy az őszinteséget. Végül felülkerekednek, és képtelenné tesznek az örömre. Ahogy a gyom, ezek is nőnek, és behálózzák az egész területet, tönkretesznek mindent. A végére már csak egyetlen dolog marad, pont az, amit egyáltalán nem szeretnél. A gyom, vagyis a negatív gondolatok.

45. oldal


A sorozat következő kötete

Calendar Girl sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
J. L. Armentrout: Origin
Karen Chance: Holdvadász
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban
Tiffany Reisz: A szent
Jeaniene Frost: Síri csendben