Július ​– Augusztus – Szeptember (Calendar Girl 7-9.) 25 csillagozás

Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100 000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak. Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie… volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. És ha a sors máshogy akarja?

Eredeti mű: Audrey Carlan: Calendar Girl 3.

>!
Libri, Budapest, 2017
434 oldal · ISBN: 9789634330295 · Fordította: Farkas Melinda
>!
Libri, Budapest, 2017
434 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633109007 · Fordította: Farkas Melinda

Kedvencelte 7

Most olvassa 6

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 31


Kiemelt értékelések

>!
dezirel
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

So-so…
Átcsapott ez a sorozat a könnyed erotikából egy brazil szappanoperába. Annyi klisét szuszakolt az írónő ebbe a részbe, hogy nem győztem a szemem forgatni. A kezdeti lelkesedésem így a könyv végére kifulladt. spoiler Ja és a legröhejesebb megoldás evör, amit valaha könyvben olvastam: a csajszikám álmába szexel, mivel a pasija nincs kéznél, de megcsalni nem akarja, viszont ez egy erotikus sorozat, tehát kell bele a szex. És voilá… anyám, majdnem lefejeltem a falat…

5 hozzászólás
>!
Mariann_Patakiné
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Családi okok miatt kizökkentem a megszokott olvasási ritmusomból, aztán rááldoztam egy fél éjszakát a befejezésre.
Problémamegoldó Mia most egészen más kalandokba keveredik.
Inkább izgalmakban, meglepetésekben bővelkedik, de az erotika kedvelői sem csalódnak.
A családegyesítés kissé meseszerű, de újabb biztos segítségre talált.
Hogy ezzel minden problémának vége lett-e, az nekem kissé gyanús, de megtudhatjuk majd a befejező részben.
Soha ne olvassak rosszabb könyvet !

>!
Cat8
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Ez a könyv teljesen magába szippantott.

Más volt a légköre, mint a sorozat korábbi két könyvének, mivel az erotika és az önismeret, önfelfedezés helyett inkább a krimi, a körömrágó izgazolm és önismeret jellemezte. Rájött, hogy ki az igaz szerelme és kivel akar együttélni.

Mia rálelt egy újabb családtagra, akire gyermekkorából már alig emlékezett csak álmaiban. Majd apja ágy mellett virraszt a kórházban, amikor szerelme eltűnik egy ázsiai forgatásról.
Minden eszközét és forrást bevet, hogy hírt halljon szerelméről. Közben maffiíózó előző barátja is feltűnik, elrabolja barátnőjét, megzsarolja. Annyira kézenfekvő, hogy a tartozás kifizetéséhez a miliomos bátyja segítségét kérni. Még mindig túlságosan büszke Mia. Az is nagyon gáz volt, amikor a maffiózóval való csóknál a szerelem hangját hallja, illatát érzi, és rátekeredik a szálloda folyosóján.

Ezek után már most olvasnam a sorozat utolsó részét, hogy fogom kibírni októberig.

1 hozzászólás
>!
Szil78
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Nagy nehezen értem a végére ennek a résznek. Amilyen jól indult a sorozat annyira romlik most számomra a történet színvonala. Túl sok bonyodalom, túl sok hihetetlen és csodálatos változás. Minden meseszerű. Minden ügyfél öribari és „családtag” azonnal, akik majd össze törik magukat hogy segítsenek Mián és a húgán is. Ilyen még a mesében sincsen, de tényleg. Nekem már egy kicsit túlságosan is elrugaszkodott a valóságtól, az a kategória amibe már nem tudja beleélni magát az ember mert lehetetlen. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog még ezek után elszállni az írónő a befejező kötetben.

>!
Timyym
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Na hat ezzel is megvolnek, talan izgalom szempontjabol ezt a konyvet mondanam a legjobbnak. Julius honap ugy elment, szamomra nem volt olyan hu de nagyon jo. Augusztus, na hat az mar kemeny volt, szeptemberrol nem is beszelve. Ez a ket honap, vegig izgalommal teli, kivancsisaggal, h nem birtam letenni a konyvet. (Kiveve egy alkalommal tudtam volna eldobni, mikor Miat nem normalisnak hittem, h mindent egyedul akar megoldani, es nem tud segitseget kerni…) de hala jo lett a konyv vege, es kivancsian varom, az utolso reszt, h ezek utan mi lesz benne. :)

>!
dynamail
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Egyre jobb, bár már mesébe illő a történet. Ennyi minden nem történik senkivel. Egy kicsit már soknak tartottam Wes eltűnését, és kíváncsi vagyok mi jön még ki az utolsó részben. A hasonló könyvekből kiindulva egy baba a minimum:-)


A sorozat következő kötete

Calendar Girl sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Armentrout: Origin
Lisa Kleypas: Ősszel történt
Nalini Singh: Borzongás
Becca Prior: A tanítvány 2.
Kylie Scott: Lead – Szóló
Kresley Cole: Vámpírharc
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem
Sophie Jackson: Egy csepp remény
Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya