Július ​– Augusztus – Szeptember (Calendar Girl 7-9.) 99 csillagozás

Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100 000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak. Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie… volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. És ha a sors máshogy akarja?

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2017
434 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633109007 · Fordította: Farkas Melinda
>!
Libri, Budapest, 2017
434 oldal · ISBN: 9789634330295 · Fordította: Farkas Melinda

Kedvencelte 13

Most olvassa 7

Várólistára tette 29

Kívánságlistára tette 28

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Klodette
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Borzalom, de komolyan. :(
Ezt a két utolsó kötetet már nem igazán tudtam komolyan venni, mert átcsapott valami túlságosan is nyálas és tökéletes tündérmesébe. A múltkor is említettem, hogy az egyik legnagyobb bajom a történet realitásával adódott és ez most sem volt másképpen.
Ez a valóságban tuti nem így történne. Lehet, hogy csak én vagyok túlságosan negatív, de akkor is így érzem. Ilyen nincs, kész.
Az új szereplők közül egyedül Max volt a szimpatikus, de a fejemet fogtam, amikor jót akart tenni Miával, az meg kapásból elutasította…inkább nem mondok semmit.

>!
Ács_Milán
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Nekem az előző két rész is tetszett és úgy gondolom, hogy ez a rész is hozta azt a szintet, amit elvártam tőle.
Ugyan ez a rész egy kicsit más volt, mint az előzőek. Komolyabb témákról is szólt, nem pusztán a szexről és az erotikáról. Na, azért nem kell megijedni az erotika rajongóknak, mert jutott a könyvbe a lepedőgyűrésből is.
A három hónap közül egyértelműen július volt a kedvencem. Tudtam, éreztem már az előző részeknél is, hogy Wes több szerepet kap annál, hogy csak Mr.Január legyen Mia életében.
Mia augusztusi hónapja is érdekesen alakult. Sejteni lehetett már az elején, hogy Max nem egy olyan szokványos ügyfél lesz, mint az előző hónapok ügyfelei.
A szeptembert nem élveztem annyira, mint a többi hónapot, de kárpótoltak a krimibe illő jelenetek, amik ebben a hónapban történtek.
Ezek után határozottan kíváncsi vagyok hogyan alakul a befejezés. Bízom benne, hogy olyan befejezése lesz, amire gondolok és Weston kijelentése meg fogja állni a helyét Miánál. Mindenesetre én drukkolok nekik.
„Én leszek a kezdet, a vég és minden, ami közötte van.”

>!
Viktória_Erdei 
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Végre újra itt volt Wes. Viszont előkerült Blaine is. A könyv első fele tetszett. Szeptemberből hiányoltam a pasit, viszont voltak krimibe illő jelenetek, izgalmasak voltak. Mia-t nem értettem, hogy amikor Max-szel találkozott és kiderült, hogy spoiler Várom, hogy mit hoz még az utolsó három hónap.

>!
turanett P
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Nem bírtam lerakni, nem is tudom,hogy éjjel mikor fejeztem be, csak olvastam és olvastam. Ez a rész is nagyon tetszett. Végre megállapodtak Wessel. Olyan aranyosak együtt. Mia rengeteget fejlődött az első könyvhöz képest. Sokkal érettebb lett. Max felbukkanása váratlan fordulat, de jó. Kell neki Max. Igazi atyáskodó típus. Mindig jókor van jó helyen. Már csak az apja állapotának kéne javulnia és akkor minden jó lesz. Kíváncsi leszek az utolsó kötetre, hogy ott mi fog történni, hiszen itt elvarrtak néhány szálat.

>!
dezirel
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

So-so…
Átcsapott ez a sorozat a könnyed erotikából egy brazil szappanoperába. Annyi klisét szuszakolt az írónő ebbe a részbe, hogy nem győztem a szemem forgatni. A kezdeti lelkesedésem így a könyv végére kifulladt. spoiler Ja és a legröhejesebb megoldás evör, amit valaha könyvben olvastam: a csajszikám álmába szexel, mivel a pasija nincs kéznél, de megcsalni nem akarja, viszont ez egy erotikus sorozat, tehát kell bele a szex. És voilá… anyám, majdnem lefejeltem a falat…

5 hozzászólás
>!
Trice29 P
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Ez a történet hatalmasat változott az első kötethez képest. Most már sokkal többről szól, mint az elején. Már nem egy rózsaszín erotikus. Tetszik a testvéri kötődés, az erős érzelmek, az izgalom, ami megjelent a harmadik részre. Már szinte elenyészik az eredeti cél, ami számomra nagy előrelépés. Ha lassan is, kezd Mia is egyre értékesebbé, értelmesebbé válni. Kíváncsi vagyok a befejezésre.

>!
Bettina_94 I
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Én nagyon megkedveltem ezt a sorozatot, ezért izgatottan vártam a folytatást. Az érzéseim vegyesek voltak, ám a lelkesedésem és a kíváncsiságom sem csökkent. Ráadásul még mindig ez az egyetlen erotikus regénysorozat, amit igazán kedvelek.

http://irokkozott.blogspot.hu/2017/09/audrey-carlan-cal…

>!
Edina_Varga
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Újfent csalódnom kellett. Még mindig csak halványan dereng Miában az értelem. West sem értem, kicsit lehetne határozottabb és elmondhatná Miának az erkölcsös megoldást…
Viszont annyiból jobb volt ez a rész, mint az előzőek, hogy kaphattunk egy kis izgalmat Wes révén. Sajnálom, hogy pont vele történtek meg az események, de így túljutottunk a tömény szexen. Végre.

>!
Felixa P
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Amennyire tetszett az első rész, annyira csalódom a folytatásokban. Nem hiszem el, hogy ez a sorozat sorsa. Nem tudott úgy igazából magával ragadni, mint amennyire vártam. A havonta megjelenő karakterek sem hozták azt az elvárást, amit szerettem volna. Lapos, unalmas és vontatott volt. Még jó, hogy Wes felbukkant és felkavarta az állóvizet. A szeptember egyszerűen felbosszantott, hiányoltam a jól megszokott forgatókönyvet és pont a legfontosabb: spoiler maradt el. Ettől függetlenül el fogom olvasni a negyedik könyvet is, hiszen vagyok annyira kíváncsi…

>!
SunnySister
Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember

Újra itt és Mia-t – ki gondolta volna – újra egy szexi álompasi várja. De mivel még a korábbiak hatása alatt áll, ezért nem úgy alakulnak a dolgok ahogy azt elképzelte (egyébként tuti egyből a gatyájába ugrana).
Aztán megjelenik Wes és kezd izgi lenni a történet. Eltekintve ugyanis Mia ribis hajlamitól, imádom őket együtt.. ha belegondolok végig azt vártam mikor bukkan fel Wes, akár csak egy kis hancúrra is.. (jajj az én kis romantikus lelkem :D) de most nem csak erről van szó, végre leszögezik a kapcsolatuk szabályait is.
Aztán Max hugát kell alakítania spoiler Közben hogy még egy kis izgalom legyen Wes eltűnik, és azt se tudjuk él-e hal-e. Mia és Max minden szálat megmozgat hogy kiderüljön mi történt.. Ez már mondjuk nekem egy kicsit túl sok az izgalmakból, kicsit nagyon elrugaszkodott a valóságtól de legalább nem lehet unatkozni. :P
A vége spoiler így viszont alig várom a folytatást! :)


Népszerű idézetek

>!
Ács_Milán P

Az életre szóló barátok így vagy úgy, de mindig visszatalálnak egymáshoz.

144. oldal

>!
Ács_Milán

A negatív gondolatok befészkelődnek az ember agyába, mint a mag a földbe, és ha egyszer kinőnek, elárasztanak, és befolyásolják az ítélőképességedet. Nem lesz képes az ember meglátni a szépet és a jót. Vagy az őszinteséget. Végül felülkerekednek, és képtelenné tesznek az örömre. Ahogy a gyom, ezek is nőnek, és behálózzák az egész területet, tönkretesznek mindent. A végére már csak egyetlen dolog marad, pont az, amit egyáltalán nem szeretnél. A gyom, vagyis a negatív gondolatok.

45. oldal

>!
Ács_Milán

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor még a legjobb embert is pofán vágnád.

313. oldal

>!
Viktória_Erdei 

Még sosem voltam ennyire senkié, de most már értem, miért jó elköteleződni a szeretett férfi mellett. A tudat, hogy valaki engem választott, hogy én vagyok a fény, a boldogság, a napsütés egy borongós napon, végtelenül erőssé tesz. Nem lehet megtörni, nem lehet legyőzni, nem lehet eltéríteni. Mindig hazatalálok hozzá.

173. oldal

>!
Viktória_Erdei 

Az igazi, komoly kapcsolatokban nem csak a jó, de a nehéz, kellemetlen dolgokkal is szembesül az ember.

227. oldal

>!
Viktória_Erdei 

‒ Egész életemben nehéznek éreztem, hogy szeressek valakit, de te megváltoztattad ezt bennem. Veled lenni olyan, mintha a napos tengerparton ülnék, és sosem égnék le. Az irántad érzett szerelmem megváltoztatott. Egészen más ember lettem. Olyan nő, aki megérdemli mindazt, amit adhatsz neki. A mennyországot.

331. oldal

>!
turanett P

– Suduku? Az meg mi a fene?
– Amolyan számolós játék.
– Te egy számolóa játékot hoztál? Nekem?
Ginelle rám vigyorog, és belelapoz az újsába.
– Hát, igen. Volt egy nagyon cuki fiú a boltban, és beszélgetésbe elegyedtünk. Egyszerűen felkaptam, miközben flörtöltem vele.

>!
Viktória_Erdei 

Bólintok, és hozzádörgölöm a homlokomat. Szinte egymás szájából vesszük a levegőt, ami nagyon intim, és csak a miénk. Teljesen eggyé válunk, egy levegőt szívunk, testünk egymásba fonódik. Ez több mint csodálatos.
Ahogy ő mondta: maga a mennyország. Most döbbenek csak rá, hogy éveken át csinálhatjuk ezt. Egész életünkben szerethetjük, babusgathatjuk egymást. Most viszont el kell mennem, hogy pénzt keressek apámnak és a családomnak.

167. oldal

>!
Viktória_Erdei 

‒ Nem biztos, hogy ugyanaz a nevünk. Lehet, hogy Sounders, o-val ‒ próbálkozom, de hiába. Wes morog egyet, és én tudom, hogy épp a hajába túr. ‒ Ne piszkáld a hajadat! ‒ csattanok fel.
Wes felnevet.
‒ Honnan…
‒ Ha ideges vagy, általában a hajadba túrsz. Nagyon szeretem a hajadat, és jó lenne, ha még legalább harminc évig ott díszelegne a fejeden, úgyhogy kérlek, hagyd békén! Nagyon hamar meg fogsz így kopaszodni!

185. oldal


A sorozat következő kötete

Calendar Girl sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sylvia Day: Hozzád kötve
Cora Carmack: Szakítópróba
Vi Keeland: A beosztott
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva
Emma Chase: Behálózva