Április ​– Május – Június (Calendar Girl 4-6.) 124 csillagozás

Audrey Carlan: Calendar Girl – Április – Május – Június

A világsikerű Calendar Girl-sorozat második része.
Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2017
450 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633108994 · Fordította: Farkas Melinda
>!
Libri, Budapest, 2017
456 oldal · ISBN: 9789634331940 · Fordította: Farkas Melinda

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Mia Saunders · Tai Niko

Helyszínek népszerűség szerint

Hawaii


Kedvencelte 14

Most olvassa 7

Várólistára tette 46

Kívánságlistára tette 37

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Klodette
Audrey Carlan: Calendar Girl – Április – Május – Június

Bosszantó karakterekből akadt bőven, kezdve a legjobb barátnővel, akit péklapáttal vertem volna fejbe. Agyatlan egy csajnak bizonyult, akinek esküszöm egy értelmes megnyilvánulása sem volt, arról nem is beszélve, hogy ők ketten napi szinten, jófejségből ribancozták le egymást a telefonban vagy amikor éppen találkoztak. Borzalom.
Aztán persze ott volt még az a megannyi pasi, akik szinte semmit sem tettek hozzá a cselekményhez, kivéve persze kőkemény dorongjukat és pergő nyelvüket, azt viszont minden mennyiségben.
Wes egyszerűen túl volt idealizálva, Alec egy igazi elvont, unszimpatikus, de tipikus kan. Tony és Hector aranyosak, de ennyi. Mace egy önző, gyerekes barom, Tai meg nagy test, nagy élvezet és ki is fújt a dolog. A szenátorra kár a szót pazarolni, a fia meg csak szimplán egy erőszakos idióta.
A mellékszereplőkről felesleges is szót ejteni, mert elhanyagolhatóak. Semmit sem tudtunk meg róluk, kivéve, hogy mind odavannak Miáért. Természetesen.
Számomra az egyetlen értékelhető ebben az egészben azok a forró, szókimondó erotikus jelenetek, amikben nem volt hiány. Sőt, igazából szinte csak az volt, aztán átvezetésként jött egy kis vacsora, munka, esetleg egy-egy jótékonysági est.
Érzelmek nulla, élvezhető és értékelhető gondolatok még kevesebb, gagyi párbeszédek, valamint a látszat fontossága viszont annál több.
El fogom majd olvasni a folytatásokat, mert még így is érdekel sajnos, hogy hová forrja ki magát ez az egész, de biztos vagyok benne, hogy vannak ennél sokkal igényesebb művek a piacon.
Egyébként viszonylag gyorsan haladtam vele, olvastatta magát és mint említettem az alapötlet is figyelemreméltó, sok potenciál rejlett benne, de egyáltalán nem lett jól kidolgozva.

Bővebben: https://klodettevilaga.blogspot.com/2019/08/konyvkritik…

>!
Orsi999
Audrey Carlan: Calendar Girl – Április – Május – Június

Ez a rész sokkal jobban fenntartotta a kíváncsiságomat, mint az előző. Ennek köszönhetően sokkal gyorsabban is haladtam vele.
Mia karakterét kezdem megkedvelni. Egyre jobban megértem, hogy mit miért csinált, és nagyon nagyra becsülőm azért, hogy mennyi mindent megtesz a családjáért. Így a 6 hónap után mondhatom azt, hogy tényleg nagyon jószívű ember, bár néha vannak furcsa pillanatai.
Április hónap történetét imádtam. Nagyon tetszett, hogy Mia itt kerítőnő szerepét játszotta, ami meglepő módon nagyon is jól ment neki.
Május hónap története már azért is tetszett, mert Hawaii-n van. spoiler
Június hónap tetszett is meg nem is. Tetszett, mert itt előkerült az előző hónapokból 1-2 ember, spoiler De közben volt egy olyan szereplő, aki már az elejétől kezdve zavart, de amit a végén tett, az végleg kihúzta nálam a biztosítékot.

>!
Nikolett0907 P
Audrey Carlan: Calendar Girl – Április – Május – Június

Bíztam benne, hogy a már két nagyon kedves ismerősöm is ajánlja a könyvet, akkor legalább egy picit tetszeni fog, de megállapítottam ismételtem, hogy nagyon másképpen vagyok „bekötve” ami a erotikus – romantikus tematikát (is) érinti.
Nyilván sokat nem vártam, hisz ez egy „ponyva”, de azért azt sem gondoltam, hogy az összes karaktert utálni fogom, és pont ezért semmibe se tudtam „kapaszkodni”.
Ezt a sorozatot (is), úgy látszik dobhatom a „kukába”.
Valószínű egyszer befejezem, mert félbe semmit nem hagyok, de, hogy mikor lesz azt nem tudom.
Kár érte.

18 hozzászólás
>!
Sippancs P
Audrey Carlan: Calendar Girl – Április – Május – Június

Az első rész értékelésének végén azt írtam, hogy bár összességében nem volt nagy durranás a bevezetés, mégis kíváncsi leszek a továbbiakra. Most szeretném visszavonni eme kinyilatkoztatásomat. Nem fogom folytatni a sorozatot. Két részig bírtam, ennyi bőven elég volt belőle.

10 hozzászólás
>!
vIVIv
Audrey Carlan: Calendar Girl – Április – Május – Június

Mia eszkort kalandjai folytatódnak, a híres baseballsztár Mason oldalán. Háááááát ez a rész nekem annyira nem jött be :/ Mason nem dobogtatta meg a szívemet és nem is értettem spoiler Mia persze mint kerítőnő elég jó volt, bár azért nem lettem volna spoiler Mason pedig húúúúúdejófiú és spoiler

Mr Tai nyamiiiii én is akarok egy szamoai-t de komolyan :D Egyik legjobb rész volt ez a Hawaii kiruccanás szerintem, rengeteget nevettem, Miáék pedig remekül szórakoztak. Maddy eléggé meglepett engem ezzel a fiúcskával egyetemben, de a szülők se piskóták, viszont tény hogy még mindig együtt vannak, szóval hajrá Mads. Mia barátnője egy állat amilyen szöveget le tud nyomnii hihetetlen, bár Miát se kell félteni. Tai remek fickó és házigazda , a tatauk jelentése nagyon érdekes volt. Sajnáltam, amikor vége lett ennek az egésznek, de jó volt ez az időszak.

Június hónap elég undorító volt..elképzelni a vén fószereket fiatal lányokkal brrrrrrrr Még jó, hogy az öreg nem volt perverz. De a szenátor elég rohadék volt, hál istennek régi szereplők megmentik a helyzetet, de ez a hónap elég eseménytelen volt, az incidenst leszámítva.

>!
Viktória_Erdei 
Audrey Carlan: Calendar Girl – Április – Május – Június

A legjobban a május tetszett. Tai és Hawaii. A történetekben pont az tetszik, hogy minden pasi és helyszín más. Más személyiségek, gyönyörű helyszínek. Gin és Mia barátsága irigylésre méltó. Mia el mehet párkapcsolati tanácsadónak is. Ami viszont nem tetszik Mia-ban, hogy ahogy meglátja a pasit, máris nedves a bugyi és vágyik a szexre. Kíváncsian várom, hogy alakul a kapcsolat Mia és Wes között.

>!
Bettina_94 I
Audrey Carlan: Calendar Girl – Április – Május – Június

„Audrey Carlan nevét imába kellene foglalni, amiért megírta a Calenda Girl c. regénysorozatot. Az Április-Május-Június még jobb lett, mint az első rész. Nem is sejtettem, hogy lehet még fokozni a történetet, de a második kötettel megmutatta az írónő, hogy igen…”
http://irokkozott.blogspot.hu/2017/03/a-varva-vart-audr…

>!
turanett P
Audrey Carlan: Calendar Girl – Április – Május – Június

Egyre jobban teszik a szerkezete. Tetszik, hogy mindig egy új történetet kapunk és más más emberekkel ismerkedhetünk meg. Mason-t nagyon megkedveltem. Imádtam a rámenősségét és az, hogy olyan szókimondó. Nagyon cukik voltat Rachel-el. Hawaii egyszerűen fantasztikus volt. Tai maga a csoda. Neki is drukkoltam Amyvel. A harmadik rész már annyira nem fogott meg, de Mia határozottan fejlődésnek indult. Csak ezzel a Wessel történne már valami. :)

>!
Trice29 P
Audrey Carlan: Calendar Girl – Április – Május – Június

Nem gondoltam volna, de az áprilisi történet megérintett, megkönnyeztetett, elvarázsolt. Azt gondolom több van ebben a sorozatban, mint az első rész után gondoltam. Május aranyos volt, vért forraló, a június viszont kiborított, utáltam :o(
Folytatom!

>!
Felixa P
Audrey Carlan: Calendar Girl – Április – Május – Június

Ez most messze nem hozta az általam elvárt szintet. Az első könyv után megértettem, hogy mi Mia küldetése. Itt viszont csak a május volt, az, amelyik a leginkább bejött. Tai karaktere nagyon nagyot dobott a történeten. A másik kettő viszont egyáltalán nem volt annyira eget rengető. Persze, ilyen is kell a történet folyamába, mégsem tudtam annyira megelégedni vele, mint májussal, vagy az első résszel. Ettől függetlenül kíváncsian várom a folytatást…
A helyszínek viszont továbbra is egytől egyig pazarak.


Népszerű idézetek

>!
Viktória_Erdei 

‒ Ha egy férfi mellett megállapodsz, a lábad előtt hever majd, és hálát ad érted az égieknek.

269. oldal

>!
Ács_Milán

Aminek meg kell történnie, az meg is történik, Tai. Csak higgy benne.

273. oldal

>!
Brigii P

– Az igazi szerelem mindig nehézkes. Azt hiszem, át kell élned pár csalódást és bonyodalmat, hogy megtaláld az igazit.

195. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hawaii · Mia Saunders · Tai Niko
>!
Brigii P

Sokkal jobb lenne a világ, ha az emberek kimondanák, amit gondolnak, és mindenki betartaná ezt az alapszabályt.

277. oldal

>!
Brigii P

Ha az univerzum nyerő lapokat oszt neked, tedd meg helyettem is.

255. oldal


A sorozat következő kötete

Calendar Girl sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sylvia Day: Hozzád kötve
Cora Carmack: Szakítópróba
Vi Keeland: A beosztott
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva
Emma Chase: Behálózva