Ikrek ​hava 297 csillagozás

Ashley Carrigan: Ikrek hava

Skylar, a fiatal, menő belsőépítész a barátnőivel töltött görbe este után hazafelé tart, amikor megtámadják. Az életét egy különös csavargó menti meg. Skylar elhatározza, hogy valamiképpen meghálálja a bátor fellépést.
Azonban Jim, a Közel-Keletről visszatért veterán elutasítja a segítséget, és mindent megtesz, hogy a lányt elriassza magától.
Skylar nem adja fel, és ahogy egyre több időt tölt a férfival, már egyikük sem képes figyelmen kívül hagyni a közöttük felszikrázó szenvedélyt.
Ám Jim nem ígér többet néhány forró éjszakánál. Skylar nem elégszik meg a könnyed kalanddal, és amikor megjelenik az életében a jóképű és gáláns Karl, bizakodva veti bele magát a kapcsolatba. De bármennyire is igyekszik elfelejteni Jimet, az nem várt módon bukkan fel újra az életében.
Kockáztassa Skylar a szívét, amikor tudja, hogy a férfi végül összetörné?
Vajon Jim sötét múltja örökre közéjük áll, vagy a vad összecsapásaikból mégis fakadhat szenvedélyes szerelem?

Eredeti megjelenés éve: 2017

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
344 oldal · ISBN: 9789635615797
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
344 oldal · ISBN: 9789635615803
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
344 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634572893

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

James 'Jim' Edward Barcley · Skylar Delamere · Karl van Basten


Kedvencelte 40

Most olvassa 6

Várólistára tette 161

Kívánságlistára tette 144

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Krisztina_Németh_2>!
Ashley Carrigan: Ikrek hava

Az alaptörténet ezzel a katonai szállal egész jo volt. Sky szerintem idegesitö és természetesen van idegesitö barátnö is. Katona volt, mégis ugy viselkedik mint egy elkényeztetett pin@.Mostanában kezdtem magyar irok könyveit olvasni, és 2-3 kivételével mindegyiknél ugyanaz a gond. Az üres semmitmondo fecsegés.
Egyszeri olvasásnak azért jo volt, de többször nem venném elö.

11 hozzászólás
kellyolvas P>!
Ashley Carrigan: Ikrek hava

Újabb gyöngyszem Ashley Carrigan tollából, számomra néhány részlet személyes kötődést is takar. A rubin pöttyös könyvek kedvelőinek ajánlom, mert egy érdekes, karakterközpontú történetet olvashattok, ami a barátságról, szerelemről, érzelmekről szól, pont annyi szexi jelenettel, ami kellően pulzusemelő, de maximálisan a jó ízlés határain belül marad. Szerintem ez eddig a legjobb romantikus könyve a szerzőnek!
Bővebben mesélek a blogon:
http://www.kellylupiolvas.com/2017/12/ashley-carrigan-i…

Mrs_Curran_Lennart P>!
Ashley Carrigan: Ikrek hava

Kellemes kis olvasmány volt, ahogy az írónőtől már megszokhattam. Sky és James nagyon jó párost alkotnak, bár nekem Karl is bejött az önteltsége ellenére. ( A szerelmi háromszögek nem a kedvenceim. )
Az afganisztáni veterán és a sikeres belsőépítész. Az ötlet szuper, lendületes a kezdés, Borisszal mélyebb érzelmek is belekerülnek, de…
Kicsit meseszerűnek tűnt, ahogy James visszatért a való világba, a szellemes dolgot meg valahogy lógva hagyta az írónő Több infó kellet volna, így kicsit felesleges/nyögvenyelősnek tűnt. Összeségében azonban a mű remekül megfelel az erotikus-romantikus műfaj kritériumainak.

Tóth_Orsolya_3 P>!
Ashley Carrigan: Ikrek hava

Nagyon szerettem.
Örülök, hogy ez volt az idei év első könyve számomra. Ashley Carrigan ismét egy letehetetlen történettel ajándékozott meg.
Jim és Sky párosát már a kezdetektől a szívembe zártam. Jim nagy „titka” azért erősen mellbe vágott. De hát minden jó, ha a vége jó, igaz? ;)
spoiler

Sippancs P>!
Ashley Carrigan: Ikrek hava

2017 utolsó olvasásának nem is választhattam volna tökéletesebb könyvet!
Az írónő már az Árnyjátékossal is belopta magát a szívembe, de ez a története nekem még annál jobban tetszett. Talán mert ez egy fokkal földhöz ragadtabb, életszerűbb volt, és a karakterek helyébe is teljesen bele tudtam képzelni magam.
Jim már az első pillanatban levett a lábamról. A fülszöveg alapján ugyan azt gondoltam, hogy a katona múltja nagyobb szerepet kap majd a történetben, de hogy ez nem így alakult, azért nem fogom a falba verni a fejem. Nekem így is teljesen átjött a karaktere, a szívdöglesztő személye.
Skylar ellenben egy kis fejtörést okozott az elején. Nem értettem, hogy amikor annyira nyilvánvaló, hogy spoiler? Ez a látszólagos spoiler kicsit bevakart a képbe, de örülök, hogy ilyen hamar vége lett, és Syklar is időben észhez tért.
A szereplők mellett a cselekmény is teljesen jól fel lett építve, végig izgalmas és gördülékeny volt, a kis misztikus szálról nem is beszélve, sőt, engem jól padlóra küldött az írónő, amikor Anna bekerült a képbe. Az egyedüli problémám a pötty besorolását illeti: ez nekem annyira nem Rubin Pöttyös kategória!
Jöhet a folytatás, kedves írónő! :)

7 hozzászólás
Naiva >!
Ashley Carrigan: Ikrek hava

Megtetszett a borító, majd a fülszöveg. Gondoltam teszek vele egy próbát.
Nem mondom, szoknom kellett a nyelvezetet, de csak a felénél esett le, hogy a könyv szerzője magyar és ez nem egy fordított szöveg. Pedig már azt hittem. A könyv első fele tetszett leginkább. A közepén unatkoztam, a végén pedig vártam a hatást, a katarzist, de sajnos nem kaptam meg. Az alapötlet és az elgondolás nem volt rossz, csak a kivitelezés nagyon középszerű. Szerintem jobb lett volna az egész történetnek, ha E/1-ben lett volna megírva.

2 hozzászólás
Evika82 P>!
Ashley Carrigan: Ikrek hava

Tetszett ez a könyv, nagyon is. De ez nem meglepő, hiszen, amit eddig az írónőtől olvastam, az mind elnyerte a tetszésem. Ezt a történetet is egy nap leforgása alatt ledaráltam.
Már megint magával ragadott az írónő stílusa. Kizárólag azért vagyok ilyen szőrös szívű, és nem adom meg az 5 csillagot, mert mint már említettem többször is, olyan kis romantikus lelkű vagyok. Az én kis lelkem még több romantikus együtt töltött pillanatot el bírt volna viselni a főszereplő párosunktól, és itt most nem a szexjelenetekre gondolok.
Ettől függetlenül szép, érdekes, és izgalmas történetet kaptam, ami igazán a szívembe lopta magát.
James és Skylar két erős egyéniségű, makacs, akaratos, és igazán szerethető karakter. Bár kicsit megorroltam Sky-ra amikor spoiler.
De szerencsére a könyv végére, minden a helyére került és Skylar ott köt ki, ahol kell, és az mellett, aki tényleg tökéletes a számára.
James nem is tudom mit mondhatnék róla, azon kívül, hogy mihelyt színre lépett, onnantól kezdve én nem láttam más férfit, csak őt. Igazi férfi a javából.
Hopp még egy férfi beköltözött a könyvespasi háremembe. :)

Bitten>!
Ashley Carrigan: Ikrek hava

A katonaság szál ígérete lázba hozott. A körítés ígéretesnek tűnt.
Be is futott karácsony előtt pár nappal.

Figyelem nem véletlen a spoiler jel!

spoiler
spoiler

spoiler

spoiler

2 hozzászólás
Bajnoczianna>!
Ashley Carrigan: Ikrek hava

Hàt elakadtak a szavaim. Most először fordult elő velem hogy egy karakter Ben sok hasonlóság volt saját tulajdonsàgaim között. Bàr én soha nem feküdnék le egy másik fiúval. Egy napja kezdtem bele de nem bírtam lerakni. Ez egy igazi szenvedélyes romantikus könyv amely még engem is elvaràzsolt. A viktoriánus kori hàz felujitàsa közben szövődő szerelem remek kikapcsolódást nyújt mindenki számára.
http://ujkv.blogspot.hu/2018/02/ashley-carrigan-ikrek-h…

KönyvMoly_1989>!
Ashley Carrigan: Ikrek hava

Nem csúszott…

Nagyon nehezen értem a végére. :(
Az írónő KMK – nál előzőleg megjelent könyve sem nyerte el maradéktalanul a tetszésemet, de gondoltam teszek még egy próbát.
Ashley Carrigan rendkívül szimpatikus embernek tűnik, a könyvei gyönyörű borítót kaptak, érdekes fülszöveget, de sajnos a tartalom eddig mindkét esetben hagyott számomra kívánnivalót maga után…
Jim nekem egyáltalán nem volt szimpatikus, még azután sem, hogy kiderültek róla bizonyos dolgok. A szerelmi háromszög is erőltetett volt, csakúgy, mint Sky karaktere…
A stílus sem volt olvasmányos, volt, hogy napokig a könyv felé sem néztem.
Láttam, hogy sokaknak tetszett, reméltem, hogy nekem is fog, de sajnos nem így történt.

Mindenesetre sok sikert kívánok az írónőnek, lehet, hogy még olvasok tőle!

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Sippancs P>!

Ketrecet jelentene-e a szerelem?

295. oldal

Kapcsolódó szócikkek: szerelem
Sippancs P>!

Ha valakit hosszú ideig csak megaláztatás ér, és folyton elutasításba ütközik, egy idő után kezdi elhinni, hogy értéktelenebb a többi embernél. Ez táplálja a dühét a világgal és az emberekkel szemben.

289. oldal

Sippancs P>!

Mert a szavak lehetnek félrevezetőek, de a pillantása, a szenvedély mindig elárulja a gazdáját…

332. oldal

Sippancs P>!

Mást bír el az elme, és mást a szív.

244. oldal

Zso89 P>!

– Azt hiszem, mostantól gyakrabban vezetheted a GMC-t.
– Igen? Akkor most nagyon gyorsan húzzunk haza, mert ünnepelni támadt kedvem!

lovEVly P>!

– Ne legyél olyan nő, aki egy férfitól teszi függővé magát! Nem a férfiak körül forog a világ. (…)

Sippancs P>!

A lelkiismeret alattomos húzásokra képes.

10. oldal

Kapcsolódó szócikkek: lelkiismeret
Illatos_Hópehely P>!

Az én ikrem már rég elfogadta a te ikredet. – Jim baritonja borzongatta az amúgy is lázas testét. – Várok, Sky.

EditVagyok P>!

– Ha hagynál gondolkozni…
– Drágám, ha te most arra képes volnál, sokat segítene.

160. oldal

EditVagyok P>!

Felrúgtad a nyomorult életemet, akkor viseld a következményeit!

233. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Karina Halle: Nem lennék nélküled
Anne L. Green: Törékeny vonzerő
Guillaume Musso: Az angyal hív
Alexandra Bracken: Világok utazói
Sandra Brown: Nász és gyönyör
Anne L. Green: Eltitkolt múlt
Helen Hoang: A szerelem egyenlete
Guillaume Musso: Ott leszel?
Christopher Moore: Vérszívó démonok