Farkasok ​között 67 csillagozás

Ashley Carrigan: Farkasok között

Egy ​vad éjszaka lavinát indít el. Az elhibázott lépés következménnyel jár. Nincs kibúvó a felelősség alól, akkor sem, ha felborul minden, ami eddig a stabilitást jelentette. Ellen lehet állni a kísértésnek, de vajon meddig? Jóféle romantika némi ínycsiklandozó huzavonával, keserédes szenvedéllyel. Robyn a karrierjét építgeti és a kedvese után bánkódik, amikor egy részeg, fékevesztett éjszakán félrelép a nem megfelelő férfival. Mindketten felejteni akarják a kínos malőrt. Richard, a Wolf család feje, nős és a cégcsoport vezetője nem engedhet meg magának ilyen botlást. A dolog elsimulni látszik, amikor Robyn kedvese újra felbukkan és feleségül kéri a lányt. De az igazi bonyodalom csak akkor kezdődik, amikor Robyn rádöbben, hogy a bódult éjszaka komoly következményekkel járt. És kezdetét veszi az ő egyensúlyozása a keskeny mezsgyén és mindent elkövet, hogy megőrizhesse a kis titkát. A Farkasok között egy családi bonyodalmat mesél el érzelmek és indulatok hálójában vergődő… (tovább)

>!
Publio, 2014
164 oldal · ISBN: 9789633972717

Kedvencelte 14

Most olvassa 2

Várólistára tette 20

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

>!
nypiro P
Ashley Carrigan: Farkasok között

Nagyon tetszett a könyv. A téma, a mondanivaló. A történet leírása. Megfelelő volt a leiírás és a párbeszéd aránya. A helyszínt is nagyon szerettem. Végre nem New York és Los Angeles volt benne. Üdítő, hogy Miamiban zajlott. Kicsit több ottani leírást is szívesen vettem volna. A történetben próbáltam „hibát” keresni, de valahogy mindíg egyetértettem Robyn döntésével. Abban a helyzetben mindíg az volt a helyes szerintem is. Szerető család vette körül minden helyzetben, szerencsére nem lelki sérült volt igazán sem Robyn, sem Richard. Szimpatikus volt Richard kitartása minden helyzetben. Tetszettek, aranyosak voltak.
Még sok ilyet szeretnék olvasni az írónőtől.

3 hozzászólás
>!
Tamlilla
Ashley Carrigan: Farkasok között

Köszönöm Ashley ezt a remek könyvet.
Amikor nekiálltam olvasni és pár oldalon már túl voltam, fellélegeztem, mert olyan jó érzés volt a remekül összekapcsolt mondatokat látni. Élveztem a színvonalas stílust, a pörgős történetvezetést.
Remek romantikus könyv, ajánlom mindenki figyelmébe.

2 hozzászólás
>!
Evika82 P
Ashley Carrigan: Farkasok között

Ez a könyv is tetszett, nem fogott meg annyira, mint a Két lépésre a mennyországtól, de ez is egy jól kitalált kis történet volt.
Nagyon olvastatta magát. Kicsit tartottam tőle, hogy az írónő, hogyan oldja meg Richard és Robyn között a dolgokat. spoiler
Ahogy teltek az évek, egyre jobban szorítottam ennek a két emberkének. Nagyon sok mindenen mennek keresztül spoiler.
Szóval jó kis könyv volt ez is. Ezek után tervbe vettem az írónő Morwen sorozatának az olvasását is. Szerintem nem fog csalódást okozni. :)

>!
Trice29 P
Ashley Carrigan: Farkasok között

A történet tetszett, a szereplők már kevésbé. Kicsit túl sok volt, a felesleges egymás körüli topogás. A legjobban viszont az zavart, hogy nem jöttek át eléggé az érzelmek. Talán majd legközelebb.

>!
Sippancs P
Ashley Carrigan: Farkasok között

De örülök, hogy a figyeltjeim olvasásai között rábukkantam erre a könyvre!
A rövidsége ellenére igazi kis könnyed olvasmány, amibe ha belekezd az ember lánya, addig le sem teszi, amíg a végére nem ér. Volt benne huzavona, romantika, némi humor és bonyodalom is, de engem leginkább a főszereplők fogtak meg.
Richard egy imádnivaló, nagyon dögös pasi. Amikor csak feltűnt a színen, a pulzusom az egeket verdeste. Tudom, hogy spoiler, ami számomra az egyik legaljasabb dolog a világon, de istenem, mindenkinek jár egy második esély!
Robynnal is nagyon hamar sikerült megbarátkoznom. Tetszett, hogy nem az a fajta nő, aki egyik ágyból rohan a másikba, és Richard csettintésére sem ugrik azonnal. Élvezet volt olvasni a szócsatákat, és érezni, ahogy kettőjük között szikrázik a levegő.
Ami a családok közti viszálykodást és a nagy titkot illeti, kezdetektől fogva gyanítottam, hogy spoiler áll a háttérben, ez viszont cseppet sem von le a történet értékéből.
Minden romantika rajongónak csak ajánlani tudom!

14 hozzászólás
>!
Tóth_Orsolya_3 P
Ashley Carrigan: Farkasok között

Újabb jó kis olvasmány Ashley-től.
Maga az, hogy egy nős pasi spoiler azt tette, amit tett, nem nagyon tetszett, sőt… De aztán valahogy túlléptem ezen, és összességében nagyon tetszett a történet. Kár, hogy ilyen rövid volt, szívesen olvastam volna kétszer ilyen hosszú terjedelemben.
Megyek is, olvasom a következő könyvet Ashley-től, bár úgy látom, azok már fantasyk lesznek, ami persze nem gond, mert azokat is imádom. :D

4 hozzászólás
>!
angelmanna
Ashley Carrigan: Farkasok között

Egyetlen egy bajom volt ezzel a történettel. Ehhez az oldalszámhoz képest, nekem sok volt a drámai fordulat benne. Elbírt volna még plusz harminc oldalt a könyv. Véleményem szerint nem is ártott volna neki. Robyn karaktere egy pillanatig volt csak unszimpatikus spoiler, de egyébként rendben volt. A történet vége kifejezetten jólesett.

>!
vIVIv
Ashley Carrigan: Farkasok között

Nem gondoltam, hogy ez a könyv ennyire jó lesz, pár óra alatt ki is olvasom. Azt kell, hogy mondjam nem egy hosszú könyv, mégis annyi minden történik benne mint egy kétszer ilyen hosszú könyvben szokott.
A karakterek közel sem tökéletesek, és pont ezért lehet őket kedvelni. Hoznak jó, kevésbé jó és rossz döntéseket aminek a következményeivel később szembesülniük kell.
Robyn és Richard között már az első pillanatban ott a szikra. Aztán jött az az ominózus születésnap….
Onnantól kezd bonyolódni a történet és a két főhős kapcsolata is. Nem egy gyorsan egymásba borulós történet, hanem tényleg mindkét félnek, családnak át kell élnie minden érzelmet. Nehéz róla spoiler nélkül írni, de én csak ajánlani tudom ezt a könyvet és aki olvassa, készüljön fel arra, hogy ha elkezdi, addig nem áll fel amíg ki nem olvasta ;)

2 hozzászólás
>!
janee P
Ashley Carrigan: Farkasok között

Huhh! Ebben aztán benne volt minden: izgalom, fordulat, dráma, sors, szenvedély és romantika. Újra és újra a földbe döngölt, hogy aztán felemeljen. Félelmetes belegondolni, hogy egyetlen apró döntés mekkora lavinát képes elindítani, a tetteknek milyen hatásai és következményei lehetnek.
Szerettem a karakteret, fantasztikus ahogy pattogatott folyamatosan a szikra, áradt a szenvedély a lapokból. A jól felépített történet pedig nem engedett egy percre sem, sosem lehetett tudni a következő oldal milyen fordultot hoz… Eddig három könyvet olvastam az írónőtől, és mind teljesen különbözőek. Nem tudnék választani, de mondjuk nem is kell, tökéletes kikapcsolódást nyújtott mindegyik. Jöhet a következő! :)

„Vannak hibák, amiket el kell követnünk az életben, mert csodálatos pillanatokat adnak, felejthetetlen emlékeket. Lehet, hogy megéri a kockázatot. Ha nem vagy merész és a biztonságos kiszámíthatóságot választod, lemaradsz valami nagyszerűről.”

>!
Diana_L I
Ashley Carrigan: Farkasok között

Ez most nagyon jól esett ebben a tikkasztó hőségben. Ashley nagyon magasra tette nálam a lécet a Két lépésre a mennyországtól című regényével, de most sem kellett csalódnom. Féltem attól, hogy újra belebotlok a manapság oly népszerű sablonos történetek egyikébe. Tudjátok mire gondolok! A mindenen hisztiző főhősnő és a dúsgazdag, arrogáns, ám észbontóan jóképű főhős párosa Ennek pontosan az ellenkezőjét kaptam. Persze az észbontó főhős nem maradt el, mégis szerethetőek voltak a szereplők a maguk hétköznapi problémáival.
A Farkasok között egy nagyon jól megírt romantikus történet, ami teljesen kikapcsolt.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Tiger174

Az őrangyalom nyilván galambősz lehet már és könyörög a feljebbvalójához, hogy váltsák le, mert nem bírja a stresszes állást.

>!
Tiger174

Vannak hibák, amiket el kell követnünk az életben, mert csodálatos pillanatokat adnak, felejthetetlen emlékeket. Lehet, hogy megéri a kockázatot. Ha nem vagy merész és a biztonságos kiszámíthatóságot választod, lemaradsz valami nagyszerűről.

>!
Evika82 P

– Te pedig ne viselkedj velem úgy, mint egy seggfej! – szóltam rá feszülten.
Remegett a gyomrom az idegességtől.
Egy pillanatra megváltozott az arca, aztán váratlanul hitetlenkedve elnevette magát.
– Te most leseggfejeztél engem?
– Menj a fenébe! – el akartam lépni mellette, de nem hagyta. Elém állt, nem eresztett.
– Kicsit sem tartasz tőlem, igaz?
– Eszemben sincs.

>!
Nova_5

Olyannak látsz, amilyennek akarsz, amilyennek eldöntötted, hogy lennem kell a szemedben. Nem más férfiakkal kell megküzdenem érted, hanem veled. És kemény rivális vagy, drágám. De végül is pont ezt szeretem benned.
Borús arccal lépett ki az ajtón és csendesen csukta be maga mögött.

>!
nypiro P

– Elisabeth tegnap este beállított hozzám. Nem mondhatnám, hogy kitörő örömmel fogadtam. Rólatok beszélgettünk és a régi dolgokról és mellé nagyon sokat ittunk. Botrányosan sokat. – gúnyosan elmosolyodott. – Mi ketten? Ki hitte volna? Az örök ellenségek. Vitáztunk, kiabáltunk, bőgtünk, én még egy poharat is összetörtem. – újra sóhajtott és láttam a sötét karikákat a finoman sminkelt szemei alatt.
– De anyám él? – nyekkentem.
Ő legyintett.
– Ugyan, ne bolondozz! Annyi sok év után végre megbeszéltük, amit kellett.

>!
janee P

Mindenki követ el szamárságot, hoz rossz döntést és hibázik. A következményeket viselnünk kell. Ha az érzelmeink diktálnak, a józan ész háttérbe szorul.

58. oldal

>!
janee P

… túl kell lépnem a biztonságos komfortzónámon, hiszen azt mondják ott kezdődik az igazi élet.

166. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem
Leiner Laura: Ég veled
Amy Harmon: Arctalan szerelem
Fredrik Backman: A hazavezető út minden reggel egyre hosszabb
Karen White: Köztes idő
Kerry Lonsdale: Minden, amit eltitkoltunk
Jojo Moyes: Miután elvesztettelek
V. C. Andrews: Árnyak kertje
Sarah Dessen: Egy felejthetetlen év
Zakály Viktória: Hanna örök