Az ​oroszlán árnyékában (Negin 1.) 0 csillagozás

Ashley Carrigan: Az oroszlán árnyékában

Ami ​neked horror, az neki egy szokásos hétköznap este.

Negin Belford egy titkos csapat tagja.Nyughatatlan szellemeket segíti át a másik oldalra, de közben fogalma sincs, honnan ered a képessége.
Kicsoda ő? Mi ez a bámulatos hatalom, ami a vérében lobog, és egyre csak növekszik?
Ezek a kérdések hevesen érdeklik a csapatot irányító szervezetet is, és minden eszközt bevetnek, hogy a végére járjanak.
Egyik társuk halála után új tag kerül a csapatba, akinek fő feladata, hogy megvédje Negint a rosszindulatú szellemektől. A lány egyetlen porcikája sem kívánja George társaságát, bármilyen szuper katona is, és bármilyen igéző a szeme, lehengerlő a mosolya.
De ahogy egyre több időt kell együtt tölteniük, már egyikük sem tagadhatja a köztük pattogó szikrákat.
Vajon ki tette a csapatba a férfit, és milyen titkokat rejteget?
Ahogy Negin képességei változni kezdenek, a helyzet bonyolódik, és a lány elveszít minden biztos fogódzót. Választania kell,… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Zafír pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577003

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Negin Belford


Várólistára tette 100

Kívánságlistára tette 109

Kölcsönkérné 1


Népszerű idézetek

>!
Könyvmolyképző KU

Lemer oldalra fordította az arcát, és egész közelről nézett Negin szemébe. A férfi kék írisze ilyen távolságból még élénkebbnek tűnt.
– Ha beleegyezel, visszatekerném az udvari kamera felvételét. Csak az elmúlt félórát.
Negin pislogott párat, majd biccentett.
– De szeretném, ha ezt bizalmasan kezelnéd.
A férfi felvonta sötét szemöldökét.
– Ne hozz zavarba! Mit fogok látni?
Negin igyekezett nem elpirulni, ehelyett a szemét forgatta.
– Mit? A seggemet, mert éppen úsztam – csattant fel.
Lemer próbálta elfojtani a vigyorát, de nem nagyon sikerült.
– Majd csak kibírom valahogy a megrázó látványt. Elég edzett vagyok.

Kapcsolódó szócikkek: Negin Belford
>!
Könyvmolyképző KU

A férfi suta mozdulatokkal próbálta lehúzni a pólóját. Negin nem bírta nézni az ügyetlenkedését, így segített neki.
– Megyek letusolni. Abban is számíthatok rád? – kérdezte Lemer.
– Ügyesen megoldod egyedül is. El kellene döntened végre, mit akarsz. Tartsam távol magam tőled, vagy engedjek az ilyen incselkedő felhívásoknak? – mondta a lány kihívóan.
Lemer szeméből eltűnt a derű, komoly lett a tekintete.
– Teljesen mindegy, én mit akarok. Parancsot teljesítek. Nem kell tartanod tőlem. Tilos közelebbi kapcsolatba kerülnöm veled. – A pillantása Negin szájára rebbent. – Nem is érhetek hozzád.
– Ezt már kétszer megszegted – mondta a lány halkan.
– Nem vagyok tökéletes. Néha elkövetek hibákat.
Negin játékosan oldalra biccentette a fejét.
– Ó, drágám! Szem nem marad szárazon.

Kapcsolódó szócikkek: Negin Belford
>!
Könyvmolyképző KU

– Hogyan lettél ilyen? – A férfi valószínűleg észbe kapott, hogy talán túl személyes a kérdése, mert hozzátette: – Már ha megkérdezhetem. Ha nem akarsz, nem kell válaszolnod.
– Tizenhat éves voltam, amikor kezdődött. Azóta látom és hallom őket.
– Van más spiritiszta is a családban?
Negin lehunyta a szemét, és megrándult a szája sarka, de mégsem sikerült magára erőltetnie a mosolyt.
– Még csak az kéne! Nem. Úgy tűnik, csak én vagyok defektes. Anyukám teljesen normális, apámat meg sosem ismertem. Csak az enyém a megtiszteltetés, hogy a paranormális nagyoperett primadonnája lehetek.

Kapcsolódó szócikkek: Negin Belford
>!
Könyvmolyképző KU

– Jól figyelj rám, mert csak egyszer mondom el! Nem kell utánam jönnöd. Nem kell vigyáznod rám. Nem akarlak látni a munkán kívül. Ne gyere a közelembe! Megmondhatod Matildának, hogy a kis tervét elfelejtheti! Nem dőlök be neked, és nem fogsz levenni a lábamról.
A férfi hirtelen széttárta a karját.
– Hála az égnek! Megkönnyebbültem. Feloldoztál. Köszönöm szépen. Igazából nekem sem tűnt jó ötletnek. Nem éreztem nagy indíttatást hozzá, hogy veled kezdjek ki. Túl problémás és rideg vagy. Az idegeimre mennél.
Negin éles pillantással nézett rá.
– Én? Problémás? – Hitetlenkedő hangot adott ki, ami félúton volt a nevetés és a csuklás között.

Kapcsolódó szócikkek: Negin Belford
>!
Könyvmolyképző KU

Negin áthaladt a nappalin, elment az egyik hálószoba nyitott ajtaja előtt. Egy pillanatra megtorpant. Sötét volt odabent, csak az utcáról és a szemközti épületekből átsugárzó gyenge fény világította meg némileg a berendezést.
Látta, hogy az ágyban fekszik valaki. A fehér takaró emberi alak domborulatait követve emelkedett ki a matracból.
Megfeszült a gerince. Tudta, hogy nem lehet ott senki. Senki élő.
– Az ágyban fekszik. Ezt mutatja nekem.
Amint kimondta a szavakat, a combjai libabőrösek lettek, mert a takaró a szeme láttára simult el, esett össze, ahogy a test körvonalai elenyésztek alatta.

Kapcsolódó szócikkek: Negin Belford
>!
Könyvmolyképző KU

– Maradj így! – kérte a férfi.
Az összehúzott függönyök közötti résen gyengén derengett be némi fény, sejtelmes félhomályt adva a helyiségnek. A fény-árnyékjátékok között George mögéje lépett, jó szorosan, hogy a mellkasa hozzáért a hátához. Kezeit két oldalról Negin csípőjére simította és belemarkolt. Közelebb húzta magához, hogy a feneke domborulata az ő ágyékához nyomódott. Aztán megfogta a pólója alsó szegélyét és lehúzta róla. Hüvelykujjával ráérősen végigsimított a fekete melltartó pántján. A mozdulatot lassan, türelmesen folytatta a kapocs irányába.
– Azt kérdezted, mit szólok. Minden szavaddal felhergelsz. Átengedted magad nekem. Most pedig azt kell tenned, amit mondok. Ellenvetés nélkül. – A beszéd közben a lélegzete cirógatta Negin vállát, aki libabőrös lett, és a tenyerét a falra szorította. Ha George játszani akart, ő szívesen vele tartott.

>!
Könyvmolyképző KU

– Maga az örök kétkedő.
Negin felpillantott rá.
– Ha mindannyian Isten teremtményei vagyunk, azzal hogyan számol el az egyháza, hogy démonok elpusztítására ad utasítást?
– A démonok a gonosztól valók.
– Biztos ebben? Akkor megengedett a gyilkolás? A bosszú? Nem visszatetsző, hogy a maga szervezete sajátosan értelmezi és alkalmazza a tanításokat? Maga nem érzi az ellentmondást? – dobta vissza a kérdést Negin.
– Nekem úgy tűnik, ön csak kizárólag a sötét oldallal találkozott eddig életében. Nem tapasztalta meg a fényt, a jóságot, az élet csodáit.
A lány higgadtan nézett a pap szemébe.
– Téved. Csak az én csodáim mások. Eltérnek a megszokottól.

Kapcsolódó szócikkek: Negin Belford
>!
Könyvmolyképző KU

– Belenézek a szemedbe, és látom az életedet. Minden mozzanatát. Látom, ahogy a mostohaapád a halálba drogozta az anyádat, és téged kisbabaként kivitt az éjszakai erdőbe és a sorsodra hagyott, mert azt remélte, ott pusztulsz el. Rettegett anyád furcsa képességeitől, és biztos volt benne, hogy rajtad is kiütközik a boszorkányvér, ezért akart megszabadulni tőled. De te túlélted. Idegenek vettek magukhoz és neveltek fel. Később magadtól is rájöttél, miféle tudás van a birtokodban, és nem féltél használni azt. A figyelemreméltó önfegyelmed alkalmassá tett, hogy a szervezetet szolgáld. Otthonra találtál a köreikben. Nem szóltak bele életedbe, te mégis érezhetted, hogy ott állnak a hátad mögött, tartozol valahová. Követted a parancsaikat. Amikor Neginre találtál, úgy gondoltad, szerzel náluk egy jó pontot magadnak. Érezted, hogy a lányban sokkal több rejlik, csak időre van szüksége, hogy kiteljesedjen.

>!
Könyvmolyképző KU

Negin besietett a házba, és dideregve lerángatta magáról a véres ruháját. Megmosakodott, és másik pulóvert húzott fel. A fürdőszobai nagytükörbe meredt, és saját magát fürkészte. Külsőre semmi sem változott. Pont úgy nézett ki, mint korábban. A ház is ugyanolyan volt, csak azok az átkozott biztonsági kamerák hiányoztak. Az élete viszont a feje tetejére állt. Mennyivel könnyebb volt, amikor még csak a szellemek becserkészése volt a fő feladata, és mit sem tudott az igazságról!

Kapcsolódó szócikkek: Negin Belford
>!
Könyvmolyképző KU

Fogait összeszorítva és sziszegve ereszkedett bele a medencébe. Oké, a víz még nem egészen érte el azt a hőfokot, amit beállított. Gyors és elszánt mozdulattal lemerült, hogy túl legyen a nehezén. Az izmai megfeszültek a hidegtől, aztán elrúgta magát a medence falától, és siklott, majd a lendület fogytával tempózni kezdett. Az ütéstől sajgó arcának jól esett a hideg víz. Kitartóan rótta a hosszokat oda-vissza. A karjai és a lábai kezdtek hozzászokni az izommunkához. Várta, hogy az úszás kimossa belőle a nyomasztó emlékeket. A gyorsúszást váltogatta a víz alatt siklással.
Egyik hossz követte a másikat. Éppen lebukott, és amikor felnézett, úgy látta a szeme sarkából, mintha egy árnyalak állna a medence bal oldalán. Felkapta a fejét a víz alatt, de a hirtelen mozdulattól a haja az arcába tódult, és elvakította. A felszínre rugaszkodott, körbenézett, de nem volt a medence szélén semmi. Talán fénytörés.


Hasonló könyvek címkék alapján

M. G. Brown: Lángoló Rózsaszirmok
Krencz Nóra – Robin O'Wrightly: Menedék
Illyana Sanara: Látók Háza
T. C. Lang: A Lámpás nyomában
B. N. Toler: Lélekvesztők
Joss Stirling: Summer
Jeaniene Frost: A sír innenső oldalán
Jamie McGuire: A jóslat
Patricia Briggs: Megszólít a hold