Árnyjátékos 245 csillagozás

Ashley Carrigan: Árnyjátékos

Szeress, ​ha mersz!

Gillian, a nagyszerű üzletasszony, férje halála után pengeélen egyensúlyozik az elit társaság úri gengszterei között.
Pihenésképp erotikus kalandba kezd egy jóképű férfi luxusprostituálttal, Nickkel, hogy némi színt vigyen a stresszes mindennapokba. A férfi vonzó, beváltja a hozzá fűzött reményeket, de van egy titka…
Közben felbukkan egy rejtélyes alak, aki a háttérből irányítva az eseményeket sorra meghiúsítja Gillian ígéretes üzletkötéseit. Nem csak meglopja, de az áldozatoktól sem riad vissza, hogy elérje a célját.
Gillian a lengyel gengsztervezérrel belekeveredik egy kínos üzleti fiaskóba sodródik, és együtt kell megtalálniuk a titokzatos rosszakarót. Főként„ ha életben akarnak maradni.
Vajon ki kicsoda? Lehet Nick és az arctalan rivális ugyanaz a személy?
Az Árnyjátékosban senki sem az, akinek látszik, és senki sem játszik nyílt lapokkal.
Kételyek, váratlan szövetségek, árulás, hűség és szenvedély…
Ez… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rázós könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
272 oldal · ISBN: 9789635612284
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
272 oldal · ISBN: 9789635612291
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
272 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634571162

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Jaromír · Nicholas Aldridge · Dennis Prisco · Gillian McKenna


Kedvencelte 22

Most olvassa 3

Várólistára tette 86

Kívánságlistára tette 56

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Ashley Carrigan: Árnyjátékos

Nagy bajban vagyok ezzel a könyvel.
Nagyon szerettem volna szeretni, de egyszerűen végig „külső szemmel” követtem az eseményeket.
A történet első fele még tetszett, de a második fele már idegesített.
A téma választás pedig nagyon nekem való, hisz imádom az alvilágot, erotikát, kemény főhősnőket.
Sajnos nem nekem íródott.

19 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Ashley Carrigan: Árnyjátékos

Igazi Ashley Carrigan-es könyv volt. Tele izgalommal, akcióval, erotikával, romantikával.
És a szimpatikus főhősnő mellé micsoda férfiakat kaptunk. *-*

Remélem, még számos ilyen izgalmas könyvet olvashatok az írónőtől. :)

6 hozzászólás
kellyolvas P>!
Ashley Carrigan: Árnyjátékos

Ashley híres a remek női karaktereiről, most is ez volt az első dolog amit kijegyzeteltem az értékeléshez, Gillian, a 35 éves alvilági üzletasszony életébe csöppen az olvasó. A nő már hat éve özvegy, és nem önszántából köt bűnözőkkel üzletet, a férjétől örökölte meg a céget, aki évekkel korábban gondoskodott a kiképzéséről üzleti és magánéleti téren is. Gillian meg tudja védeni magát a kétes ügyletekben éppúgy, mint a fizikai küzdelmekben. Egy valami nincs az életében, és az a szex, párkapcsolatban vagy anélkül. Véletlennek tűnik Nick felbukkanása, aki pénzért kínálja a garantált kielégülést, Gillian úgy gondolja, egy próbát megér. Ennél a pontnál figyelmeztetlek kedves olvasó, hogy ez nem egy kifejezetten erotikus történet. Szóval, ha olyasmire vágysz, mint a szürke átiratok, akkor ez nem neked való. Semmi szélsőséges kilengés nincs, csakis érzékien megírt, árnyaltan grafikus leírásokkal tálalt szex.
Imádtam Gillian gondolatait olvasni, mert ne képzeljétek, hogy nem vívódott sokat ezen az egész szituáción, amibe sok-sok hezitálás után beszállt. Lefektették a szabályokat, nincs csókolózás, nincsenek érzelmek, erre egyiküknek sincs szüksége.
Közben az alvilági élet is zajlik, ráadásul sok bosszúsággal, eltűnt szállítmányok, egymásra terelt gyanúsítások, üzletfelek kijátszása mindennapossá válik. Valaki munkálkodik Gillian ellen, és természetesen olyan valaki, akire sosem gondoltál volna.
A történetet E/3-ben végig Gillian szemszögéből látjuk, ami hozzám nagyon közel hozta a karaktert. Ő egy nagyon erős nő, megedzették az egyedül töltött évek, az esze vág, teljesen egyenrangú partnerként áll helyt a férfiak világában. Tetszett, hogy próbál kiegyensúlyozott lenni, igyekezett a megszerzett nyereségből kompenzálni például névtelen jótékonykodással, de ha épp arra van kedve és megengedheti magának, akkor igénybe meri venni egy selyemfiú szolgáltatásait. Ó, de azok a pirulások!
Nick… remekbe szabott férfi, kívül-belül jól felépített a karaktere. Nagyon jól játszotta a szerepét, és igazán sajnáltam bizonyos részeknél. El tudom képzelni a munkatársak vaskos tréfáit!
És aki még a titkos kis szerelmem volt, az Dennis, a testőr. Megtestesítette a megbízhatóságot, és ez az, amire Gilliannak szüksége volt. A lengyel pasi nekem meglepetést okozott, nem vártam tőle, hogy ennyi pozitívumot kap a karaktere.
Abby, a volt sógornő ideggyenge karaktere nekem halvány lett kissé, megérdemelt volna egy még nagyobb zűrt, valami tragikusabbat, de a végén a főkonfliktus fényében már nem vagyok ebben annyira biztos. Elég nagy volt így is a feszültség. A bosszúállás módszere engem teljesen odavágott, amit Gillian ellen akartak alkalmazni. Sajnos történt már ilyesmi és egyszerűen nem tudok ennél brutálisabb módszert elképzelni egy nő ellen.
Összességében nem egy átlagos erotikus regényt olvashatsz az Árnyjátékost a kezedbe véve. Az izzasztóan erotikus jelenetek nem nyomják el a történet cselekményszálát, egy gyönyörű üzletasszony küzdelmét az alvilági körökből való kiszállása érdekében. Hosszú időn át tervezett apró lépésekből álló folyamat ez, amibe egy ismeretlen beletenyerel, és Gilliannak nincs más választása, meg kell küzdenie vele, ahogy a saját érzelmeivel is, melyek a feketeözvegységből szabad nővé varázsolják.
Felnőtt olvasóknak ajánlom, nagyszerű kikapcsolódásban lesz részetek!

5 hozzászólás
Diana_Z I>!
Ashley Carrigan: Árnyjátékos

Ez Carriganesen jó volt. Ugyan ráment a fél éjszakám,és a ma délutánom, de minden percet megért. Összeszedem a gondolataim és pár nap múlva jövök bővebben. Addig legyen elég annyi, hogy kib@…tt jól szórakoztam, amíg a regény végére értem.
És akkor a gondolataim:
https://dianalandry73.wordpress.com/2017/06/14/konyvaja…

17 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Ashley Carrigan: Árnyjátékos

Olvastam már az írónőtől vámpíros fantasyt és arab románcot, és most sem okozott csalódást. Ez a maffiás krimi is igazán jól sikerült. Pörgős, fordulatos, bár sok meglepetést nem okozott, mert sok mindent megsejtettem előre. Kedvelem Ashley stílusát, jó volt olvasni a sztorit, és a szereplők is tetszettek. Egy kivétellel, de szerintem őt senki sem bírta.
Főhősnőnk egy fekete özvegy. A megboldogult férje egy gátlástalan bűnöző volt, akinek halálával minden Gillian nyakába szakad. Ráadásul a szerelemben is peches, ezért egy kis rábeszélésre fizetett széptevőhöz fordul, akibe meg kezd belezúgni. És ha ez nem lenne elég, valaki lopja a szállítmányait és rossz hírét kelti. Az életveszélyes fenyegetés miatt társul a lengyel Jaromírral, aki megpróbálja meghódítani. Kiben bízhat? Ki a tégla? Mit akar Nick? Gillian feje felett szinte összecsapnak a hullámok. A befejezés egy picit hosszabb is lehetett volna. És szívesen olvasnék egy történetet Jaromírról.

Sippancs P>!
Ashley Carrigan: Árnyjátékos

A KMK rázós kategóriája az én szívem csücske, így mikor kiderült, hogy újabb könyv érkezik, ráadásul magyar írónő tollából, egyértelmű volt, hogy a polcomon a helye. És nem is csalódtam benne!
Ashley ezúttal is remekelt. Elképesztő tehetség van ebben a nőben, nagyon jól tud írni. Akárcsak az általam olvasott korábbi könyveiben, itt is a karaktereket tudnám leginkább kiemelni – az erős és határozott alvilági üzletasszonyt, Gilliant; a mindenre elszánt, titkokkal teli luxusprostit, Nicket; a mellékszereplőnek szánt, ám annál fontosabb pozíciót betöltő Dennist; és a velejéig romlott, őrült üzletembert, Bartolomeot. Számomra ők tették igazán erőssé és meghatározóvá ezt a történetet.
Ami a cselekményt illeti, az első 50-60 oldaltól eltekintve végig lekötött, és izgalmas, fordulatos volt. (A végére annyira felpörögtek az események, hogy győztem kapkodni a fejemet.) Az írónő tökéletesen eltalálta a krimi, a romantika és az erotika arányát, egyiknél sem éreztem azt, hogy túl sokat vagy túl keveset kapnék belőle. Az eleje viszont nagyon lassan indult be, nehezen, nyüglődősen haladtam csak vele, ezért a fél csillag levonás.
Nem tudom, hogy várható-e a jövőben második rész, de ha igen, én mindenképpen vevő lennék rá. Akár egy olyan folytatást is el tudnék képzelni, ahol Dennis a főszereplő, esetleg Jaromír, vagy Nick egyik kollégája… annyi ötletem van! :)

Bleeding_Bride IP>!
Ashley Carrigan: Árnyjátékos

Nagyon betalált nálam a sztori, konkrétan egy törökülésben ledaráltam – rendesen el is zsibbadtam a végére, hiába tagadom.
Voltak problémáim a kötettel. Leginkább a szereplőkkel. A főhősnőnkről és főhősnőnknek mindenki elmondja, hogy milyen erős, kemény csaj, ámbár a viselkedése ezt kevésbé tükrözi. Ugyanez a bajom van másokkal is, alaptalan szerelmek, túlságosan papucs lengyel maffiózó, ilyen- olyan. A karakterek viselkedése, érzelmei valahogy nem voltak szinkronban a leírásaikkal, vagy az elvárásaimmal. Nem akarok spoilerezni, de volt egy hiszti- pont, ahol testőr- barátnő- részeg főhős olyan dedósan adta a pasinak az ívet, hogy éreztem behúzok mindenkinek egy nagy maflást, csillapodjanak már.
De ennek ellenére is öt csillagolom, mert élveztem, örültem, hogy egyensúlyban van az erotika és a cselekmény – nálam a szexjelenet nem számít cselekménynek.
Sőt, nekem a lezárás is pont tetszett, nem mondom, hogy meglepett, vártam erre a „fordulatra”, viszont széles vigyort csalt az arcomra.
Csajos- maffiás sztorikból talán ez az eddigi legjobb amit olvastam, legtöbb esetben vagy szürreálisak az események, vagy a szerző elfelejti, hogy maffiás könyvet akart írni, ezért csak mint címke lóg a pasi feje fölött, tovább meg csak Romana- füzetet kapunk. Itt nem ez történt.
Jól esett, ilyet tudnék most a napokban nagyiparban fogyasztani.

Illatos_Hópehely>!
Ashley Carrigan: Árnyjátékos

Tyű a mindenit !
Azt kell mondjam, – így hogy már a negyedik könyvet olvasom, a szerzőtől,- hogy egyik jobb mint a másik. Ezt a könyvet a maffiás vonal tette nagyon izgalmassá.
Gillian egy hihetetlen erős, határozott csajszi volt, ha kellett attól sem riadt vissza, hogy testileg szembe szálljon akár négy gorillával is.
Én Nick-nek szurkoltam végig, attól függetlenül, hogy nyilvánvaló volt, hogy nem az aki.
Egy dolog egy picit zavart, de nem annyira, hogy ezért akár egy fél csillagot is levonjak. Nekem Jaromír volt egy kicsit „puhány” maffiózó. Ők általában nem viselik jól a visszautasítást. Végig vártam, hogy valahogy „viszonozza” Gillian-nek a dolgot,de nem így történt.
Ezzel szemben Bartolomeo egy igazi kegyetlen, mindenkin átgázoló kemény fiú volt, meg is kapta a méltó büntetését.
A végére jól felpörögtek az események, csak lestem nagyokat.
Várom én is azt az epilógust, mert nagyon hirtelen lett vége :)

4 hozzászólás
Madama_Butterfly>!
Ashley Carrigan: Árnyjátékos

Gyorsan olvasható, pörgős történet, ahol a maffia, bűnözés tényleg nem csak címkeként szerepel, hanem az egész könyv alapját adja. A kiszámítható részek ellenére tetszett, fordulatos és izgalmas volt – ez az első könyvem az írónőtől, de biztosan nem az utolsó!

22 hozzászólás
Evika82 P>!
Ashley Carrigan: Árnyjátékos

Tudtam én, hogy meg kell vennem ezt a könyvet.
Sejtettem, hogy jó kis története lesz … de erre nem számítottam.
Konkrétan ez a könyv durván jó volt!
Pörgős, akciódús, izgalmas, fordulatos.
Gillian egy igazán „tökös” nő, le a kalappal előtte.
Volt itt pár Adonisz is… Nicholas, Jaromír… hát az egyik nyálcsorgatóbb mint a másik. ;)
Na meg volt egy főgonosz, aki tényleg egy igazi aberrált seggfej.
Szóval imádtam ezt a könyvet. Ennyi. ;) ❤

8 hozzászólás

Népszerű idézetek

Ács_Milán>!

– Nem tudlak kiverni a fejemből. Itt vagy bennem, az illatod, az érintésed, a mosolyod, mindened. Eljátszhatjuk, hogy haragszunk egymásra, vagy hogy ellentétes oldalon állunk, nem változtat azon, hogy kellesz nekem.

188-189. oldal

Ács_Milán>!

– Ki vagy te, Nicholas Aldridge?
[…]
– Akire szükséged van, akit használsz, aztán eldobsz.

132. oldal

helkaland>!

Van, aki mindent megkaphat, ha elég erősen akarja, és minden áldozatot képes meghozni érte. És a szerencse is van olyan kegyes hangulatában, hogy rámosolyog.

271. oldal

Hópárduc P>!

Sajnos mindent nem kaphatunk meg. Talán, ha nagyon szerencsések vagyunk.

269. oldal

Diana_Z I>!

A teremben minden arc a házigazda felé fordult, aki éppen bejelentésre készülődött.

(első mondat)

KönyvMoly_1989>!

– Neked olyan férfi kell, aki mindenben egyenrangú veled, egy súlycsoportban vagytok, és nem rivalizál, nem elnyomni, vagy betörni akar téged.
– Ilyen csak a könyvekben van, amiket nők írnak nőknek.

50. oldal

Zsuzana P>!

Aláírom, jóképű, szexi és olyan kisugárzása van, hogy a virágok is lehanyatlanak a vázában tőle.

164. oldal

L_B_Mariann P>!

A legjobb talán a hangja volt. Finom bariton, ami bekúszik a ruha alá, és bizsergeti a bőrt. Olyan orgánum, amit az ember lánya bármikor szívesen hallgat, akár badarságokról is beszélhetne a tulajdonosa, csak beszéljen.

Farkas_Éva P>!

Azt hiszem, olyan ember vagy, akit nagyon lehet szeretni – mosolygott a nő.

163. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gillian McKenna · Jaromír

Hasonló könyvek címkék alapján

Jud Meyrin: Lowdeni boszorkányhajsza
Marilyn Miller: A vezér
Megyeri Judit: Csontvázak a szekrényben
Baráth Viktória: A főnök
Anne L. Green: Végzetes csábító
Anne L. Green: Heather vonzásában
Baráth Viktória: Az igazság ára
Ruby Saw: Savages – Vadak
K. M. Holmes: Neked megadom magam
Jud Meyrin: A múlt bűnei