Az ​asztrális test 4 csillagozás

Az asztrális világ és jelenségei
Arthur E. Powell: Az asztrális test

Az ​asztrális test – Arthur E. Powell életműsorozatának második kötete – részletesen bemutatja a mindennapi embert is érdeklő asztrális világot. Hiszen álmaink ott zajlanak, és a halál után ott ébredünk új életre. Az álmok világa és a halál utáni élet vizsgálatán túl foglalkozik az asztrális test összetételével, szerkezetével és feladatával. Tisztánlátók kutatásai alapján a könyv leírást ad az asztrális síkról, a negyedik dimenzióról és a síkot benépesítő emberi, nem emberi, és mesterséges lényekről. Elmagyarázza, hogy kik is valójában a filmvászonról ismert vámpírok, mi az igazság a vérfarkas-történetekben, és a mesterséges emberi lények létrejöttében. Bemutatja a gondolatformák keletkezését és viselkedését, amik körüllengik tes-teinket ébren és álomban. Ismerteti az asztrális képességek fejlesztésének lehetőségeit, és az asztrális világban dolgozó segítők munkáját. A könyv foglalkozik asztrális testünk uralásának szükségességével és tudatos fejlesztésével, hogy idővel olyan… (tovább)

>!
288 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789638580740 · Fordította: Szabari János
>!
Magyar Teozófiai Társulat, Budapest, 2006
288 oldal · ISBN: 9789638580795

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Isley IP>!
Arthur E. Powell: Az asztrális test

Arthur E. Powell: Az asztrális test Az asztrális világ és jelenségei

Az átlagembert is érdeklő megannyi fontos témát érint Powell, meglepően könnyed érveléssel és magyarázatokkal. A negyedik (tér) dimenzióról, az alvás alatti életről és a halálon túli életről leírtak nagyon érdekesek, az akarat és a vágy viszonyulása egymáshoz szintúgy. A könyv egyértelmű hozadéka pedig az asztrális képességek irányításáról leírtak hasznosítása lehet.


Népszerű idézetek

Lilla_Moly>!

Néha természetszellemek tömegét láthatjuk, amint a zenei formákat csodálják, és az ezekből kiáradó hatás hullámaiban fürdenek.
A gondolatformák képi megjelenítéseit tanulmányozva fontos észben tartanunk, hogy a gondolatformák négydimenziós dolgok.

78. oldal, 7. fejezet - A gondolatformák

Arthur E. Powell: Az asztrális test Az asztrális világ és jelenségei

Lilla_Moly>!

A halottakon kívül az asztrális világban természetesen ott van az élők mintegy egyharmad része is, akik alvásuk alatt átmenetileg elhagyták fizikai testüket.
Bár a teljes asztrális sík nyitva áll bármelyik lakója számára, aki nem engedte meg asztrális testének átrendeződését, a nagy többség mégis a föld felszínének közelében marad.

155. oldal, 14. fejezet - A halál utáni élet részletei

Arthur E. Powell: Az asztrális test Az asztrális világ és jelenségei


Hasonló könyvek címkék alapján

H. P. Blavatsky: Útmutatások
C. W. Leadbeater: Látható és láthatatlan ember
Annie Besant: Az ősi bölcsesség
Rózsa Jenő: A mai helyzet képe
Alexy E.: A lélek útja teozófiai megvilágításban
Geoffrey Hodson – Ernest Wood: A hét teremtő sugár
Annie Besant: A sors törvénye
Reicher László: Teozófiai panoráma
Armstrong Livingston: A fekete üveggömb
Annie Besant: Az újraszületés törvénye