Arnold Zabert (szerk.) · Végh Júlia (szerk.)

A ​sütés iskolája 4 csillagozás

kezdőknek és haladóknak
Arnold Zabert – Végh Júlia (szerk.): A sütés iskolája

Íme az ideális süteményes könyv kezdőknek és haladóknak, akik csak a piros betűs ünnepnapokon sütnek, de olyanoknak is, akik újabb ínyencségeket akarnak az asztalra tenni. Természetesn előszörre is tökéleteset.
Az európai tradicionális sütemények mind megtalálhatók benne, a krémes tortáktól a francia gyümölcstortán át az angol ínyencségekig. Ráadásul nem igényel semmiféle előismeretet, hiszen „majdnem magától süt”. Ugyanis könnyen értelmezhető, mint a képeskönyv, alapos, mint a lexikon és pontos, mint a menetrend. Siker az első másodpercektől fogva.

>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 1997
224 oldal · ISBN: 9635483961 · Fordította: Szántó Judit

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

laurka1001>!
Arnold Zabert – Végh Júlia (szerk.): A sütés iskolája

Ajánlom minden kezdő és profi háziasszonynak!
Rengeteget tanultam belőle. A férj is imádja! :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Papp Emese: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye
Nagy Mária (szerk.): Gyümölcsös sütik
Tóthné Pánya Marianna: Házi sütemények – Torták, piték, leveles tészták
Rózsa Klára: Bögrés sütemények
Tóthné Pánya Marianna: Házi sütemények – Krémesek, piskóták, kelt tészták
Hargitai György (szerk.): 33 édesség lépésről lépésre
Bangó Margit: Édes pillanatok
Szabó Lea (szerk.): Ellenállhatatlan édességek – Generációk kedvenc tortái és süteményei
Egyszerű, gyors sütemények
Rózsa Klára: Kanállal mért házi sütemények