Íme az ideális süteményes könyv kezdőknek és haladóknak, akik csak a piros betűs ünnepnapokon sütnek, de olyanoknak is, akik újabb ínyencségeket akarnak az asztalra tenni. Természetesn előszörre is tökéleteset.
Az európai tradicionális sütemények mind megtalálhatók benne, a krémes tortáktól a francia gyümölcstortán át az angol ínyencségekig. Ráadásul nem igényel semmiféle előismeretet, hiszen „majdnem magától süt”. Ugyanis könnyen értelmezhető, mint a képeskönyv, alapos, mint a lexikon és pontos, mint a menetrend. Siker az első másodpercektől fogva.
A sütés iskolája 5 csillagozás
kezdőknek és haladóknak
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 3
Kiemelt értékelések
laurka1001>!
Arnold Zabert – Végh Júlia (szerk.): A sütés iskolája kezdőknek és haladóknak
Ajánlom minden kezdő és profi háziasszonynak!
Rengeteget tanultam belőle. A férj is imádja! :)
Hasonló könyvek címkék alapján
- Papp Emese: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye ·
Összehasonlítás - Nagy Mária (szerk.): Gyümölcsös sütik ·
Összehasonlítás - Justh Szilvia (szerk.): A legfinomabb muffinok ·
Összehasonlítás - Vincze Sára: Csábító házi sütemények 6. ·
Összehasonlítás - Rózsa Klára: Bögrés sütemények ·
Összehasonlítás - Tóthné Pánya Marianna: Házi sütemények – Torták, piték, leveles tészták ·
Összehasonlítás - Tóthné Pánya Marianna: Házi sütemények – Krémesek, piskóták, kelt tészták ·
Összehasonlítás - Rózsa Klára: Kanállal mért házi sütemények ·
Összehasonlítás - Hargitai György (szerk.): 33 édesség lépésről lépésre ·
Összehasonlítás - Csizmadia László: Sütemények, tészták könyve III. ·
Összehasonlítás