Eljegyzés 6 csillagozás

Arnette Lamb: Eljegyzés

Marjorie Entwhistle és Blake Chesterfield. Kettőjük sorsa akkor fonódik össze, amikor George Entwhistle, lányát az apai szigor hatalmával, Cherterfildet pedig alattomos zsarolással, eljegyzésbe taszítja.
De mi lehet a titok, amivel az apa sakkban tartja Blake-et, a megrögzött házasságkerülőt? Az ősi, dicsőséges Cherterfield dinasztia jóhíre forog kockán. A lány „csak” a függetlenségéért, a férfi „önmagáért” harcolt. A döntés joga Marjorie kezében van. A két nem harca, az érzelmek háborújává alakul. Szenvedélyes, odaadó, érzelemmel fűszerezett, igaz szerelem alakul ki közöttük. A jegyesség béklyója, a boldogság kapujává változik…

…mindez Arnette Lamb lenyűgöző stílusában. Fordulatokban bővelkedő, izgalmas és meghatóan romantikus történetet. Az írónő humorral bőségesen átitatva, férfi és nő párbeszédére jellemző csipkelődő, itt-ott ironikus hanglejtéssel teszi igazán olvasmányossá, élvezetessé művét.

>!
Lícium-Art, Debrecen, 1994
384 oldal · ISBN: 9638030062 · Fordította: Kaskötő Zoltán

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Syssy922>!
Arnette Lamb: Eljegyzés

Véletlen találtam rá erre a könyvre és először nem is igazán akartam elolvasni, de aztán beleolvastam és végül hamar kiolvastam az egészet.
Meglepődtem rajta, hogy ennyire tetszett, és nem hiszem, hogy csak az alacsony elvárásaim miatt élveztem volna ennyire.
Blake titkára nem jöttem rá, viszont az is igaz, hogy nem is gondoltam ilyen jellegűre, tehát ha véletlen kiszúrta a szemem, akkor sem ismertem fel egy utalást se.
És ebből is tanultam valami újat, mert olvasás után muszáj volt utánanéznem Bath és Beau Nash viszonyának.

miaow P>!
Arnette Lamb: Eljegyzés

Ne ítéljen senki a ma már divatjamúlt, giccses borító alapján, csak álcázza magát a regény. Meglepően szórakoztató olvasmány ez, aranyos történet számos hasznos elemmel: humor, izgalom, romantika, szimpatikus szereplők. Remekül lekötött, tetszett. Hja, már csak ama bizonyos titok mibenléte miatt is érdemes belevágni…


Hasonló könyvek címkék alapján

R. Kelényi Angelika: Bűnös örömök városa
Belinda Alexandra: Zafír égbolt
R. Kelényi Angelika: Szulejmán és a magyar udvarhölgy
Julie Garwood: Váltságdíj
Lucinda Riley: Árnyéknővér
Julie Garwood: A menyasszony
Lucinda Riley: Éjféli rózsa
Lisa Kleypas: Az ördög télen
Julianne Donaldson: Edenbrooke örököse
Budai Lotti: Shirzan bosszúja