I.O.N 4 csillagozás

Arina Tanemura: I.O.N

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Ion Tsuburagi chants the letters of her first name as a charm to bring good luck when she needs it. Then she meets Mikado Hourai, the president of the Psychic Powers Research Society at school, and touches a mysterious substance he's been developing. Now chanting „I-O-N” gives her telekinetic powers!

Eredeti megjelenés éve: 1997

>!
VIZ Media, San Francisco, 2008
216 oldal · ISBN: 9781421518008 · Illusztrálta: Arina Tanemura

Kedvencelte 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

BacchanteBlues P>!
Arina Tanemura: I.O.N

Ötletes példája annak, hogyan csempésszünk egy univerzális problémát egy mindenestől valószínűtlen keretbe. A keret ezúttal egy akciódús sci-fi (már amennyire egy középiskolai környezet akciódús lehet), a probléma pedig a „láthatóság” kérdése, hogy a másik figyelemre méltatja-e az érzéseinket. Ion szívesen küzd Mikado figyelméért, de nem akarja ráerőltetni magát. Neki is új és rémisztő a benne végbemenő változás, ami itt egyszerre jelenti a telekinézist és az első szerelmet. Érzi, mennyi energiát szabadítanak fel benne ezek az új élmények, de mindkettő olyan hirtelen jött, hogy kissé sután kezeli a helyzetet. Ion mégis végig megtartja pozitív hozzáállását, és igyekszik a legjobbat kihozni a dologból. Emiatt válik olyan szerethetővé a kissé csintalan és meggondolatlan karaktere, és ezért szurkolunk neki, hogy újra megtalálja a belső egyensúlyát a szélvihar kellős közepén.

AniTiger P>!
Arina Tanemura: I.O.N

Ezer éve olvastam először, azóta sokszor. Sajnos az évek során maga a manga el is keveredett…
Nagyon aranyos kis sztori, elég butus, de igazi lánymanga: szép rajzolás, bájos-romantikus történet, Cukorszirup sugárúti ending.

A főszereplő kiscsaj elég béna / picit bőgős/ nagyon önbizalomhiányos, viszont rokonszenves, ami nem hátrány. A rajzolás szép, bár nekem kissé kezdetlegesnek tűnik a mangaka stílusa. A történet sztorija tetszett, hangulatos, kikapcsolódásra tökéletes. (Értsd: nuku vér és gyilkosság)


Hasonló könyvek címkék alapján

Chica Umino: Honey and Clover 3.
Tomoko Ninomiya: Nodame Cantabile 7.
Wataru Yoshizumi: Marmalade Boy 2.
Maki Enjoji: Happy Marriage?! 4.
Fujita: Wotakoi: Love is Hard for Otaku 1.
Kintetsu Yamada: Sweat And Soap 1.
Ai Yazawa: Paradise Kiss
Natsumi Ando: Something's Wrong With Us 1.
Atami Michinoku: The High School Life of a Fudanshi 1.
Yuu Watase: Imadoki! 2. (angol)