Nanu 1 csillagozás

Ariela Grandi: Nanu

Itt a Földön élve azt hihetjük, hogy csak ez az egy világ létezik. De mi van, ha mégsem így van? Ariela Grandi regénye egy számunkra ismeretlen birodalomba visz minket, ahol hiányzik a napfény, a színek sokasága, valami azonban mégis azonos a mi jól megszokott civilizációnkkal: a szereplők sorsát a szerelem, a gyűlölet, a harc, a versengés és a trónért folyó küzdelem vezérli. Mind-mind jól megszokott érzések a mi világunkban is. Nanu azonban kivételes, ő az egyedüli, aki egyensúlyt hozhat az egymással harcoló felek között. Küldetéséhez segítőket is kap, akikkel együtt minden furfangra és mágiára szükség van, hogy boldoguljanak a különleges fantasy világban és talán a kivezető utat is meglelik a világosság felé…

>!
190 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155812026

Kiemelt értékelések

>!
WerWolf
Ariela Grandi: Nanu

Egy izgalmas ifjúsági, fantasy kalandtörténet.
Az események viszik a hátukon a történetet és nincs megállás. Szereplői kicsit idealizáltak, de a szenvedéseik és csalódásaik nagyon is valóságosak.
Nem mondanám, hogy tündérmese, mert a kaszás igen aktív, és nem csak a névtelen szereplők esnek áldozatául.
A történet kerek egész, és valóban pörgős és izgalmas, de… egy nagy logikai hiba van benne, amire nem találtam magyarázatot. Sajnos ez elvette az élét :( hiszen az egész küldetést meg lehetett volna akadályozni egy ponton, egyetlen egy dologgal, és nem is kellett volna sokat tenni érte.
Leginkább felsősöknek ajánlanám, akik szeretik a kalandos fantasy történeteket.

2 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. Goldenlane: Csillagok szikrái
A. O. Esther: Kristályfény
On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
On Sai: Lucy
Helena Silence: Ezüsthíd
Benyák Zoltán: Az idő bolondjai
A. O. Esther: Frigg rokkája III.
Vivien Holloway: Végtelen horizont
Gabriella Eld: Remények Jordan számára
Dörnyei Kálmán: Kaland nélkül