Aprósütemények 3 csillagozás

Egyszerűen elkészíthető, ínycsiklandó finomságok
Aprósütemények

Az olasz konyha legalább olyan változatos, mint Olaszország gyönyörű tájai.
Nincs ez másképp az évszázadok óta népszerű aprósüteményekkel sem. A könyvben hagyományos olasz receptekkel találkozhatunk, melyek mindegyike egy-egy tájegység vagy ünnepkör jellegzetes és igen régóta kedvelt süteményét mutatja be.
Az aprósütemények tea mellé, vendégváró falatokként kínálva, de még uzsonnára fogyasztva is kitűnő választásnak bizonyulnak. Ezekkel a nagyon könnyen elkészíthető, mégis ellenállhatatlan édes apróságokkal egyszerűen lehetetlen betelni.

>!
Alexandra, Pécs, 2014
48 oldal · puhatáblás · ISBN: 9633574645

Kiemelt értékelések

ViraMors P>!
Aprósütemények

Aprósütemények Egyszerűen elkészíthető, ínycsiklandó finomságok

Lévén receptkönyv, el kell árulnom: nem olvastam el az első betűtől az utolsóig, sokkal inkább – szokás szerint – alaposan összeismerkedtünk. Több szimpatikus receptet is találtam, javarészt a „gyúrd össze, formázd ki/szaggasd ki, süsd meg” kategóriából, biztos vagyok benne, hogy többet is ki fogok próbálni. Külön örültem, hogy több liszt-és tejmentes receptet is találtam benne, így megint lett egy pár családi banzájra alkalmazható receptem, ami a laktózérzékeny húgommal és a gluténérzékeny sógornőmmel is kompatibilis.
Külön meg kell említenem, hogy a nagyon jópofa a füzetszerű kialakítás, és aranyosak a képek. Határozottan jól kinéző, igényes darab.


Hasonló könyvek címkék alapján

Chantal Duroy – Jacques Dumolin: Olasz édességek
Sütőben sült finomságok
Házi sütöde
Sabine Kieslich (szerk.): Olasz ételek
Lajos Mari: 199 mesés olasz étel – 66 színes ételfotóval
Valentina Harris: Air fryer szakácskönyv
Olasz konyha
Illés Andrea – Repka Noémi: Olasz finomságok könyve
Bártfai László: Bártfai Laci bácsi olasz szakácskönyve
Justh Szilvia (szerk.): Olasz konyha