Wings (Wings 1.) 29 csillagozás

Aprilynne Pike: Wings Aprilynne Pike: Wings Aprilynne Pike: Wings

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Laurel was mesmerized, staring at the pale things with wide eyes. They were terrifyingly beautiful—too beautiful for words.

Laurel turned to the mirror again, her eyes on the hovering petals that floated beside her head. They looked almost like wings.

Laurel discovers she is a faerie, sent among humans to protect the gateway to Avalon. Thrust into the midst of a centuries-old battle between faeries and trolls, she's torn between a human and a faerie love, as well as her loyalties to each world. In this extraordinary tale of magic and intrigue, romance and danger, everything you thought you knew about faeries will be changed forever.

Eredeti megjelenés éve: 2009

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
HarperCollins, London, 2009
294 oldal · ISBN: 9780061668036
>!
HarperCollins, London, 2009
356 oldal · ISBN: 9780007314362

Kedvencelte 12

Most olvassa 10

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 3

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
wtucsok99
Aprilynne Pike: Wings

Nagyon jó könyv, nekem nagyon tetszett. Elég izgalmas, amikor a trollok a folyóba hajítják őket,. Az írónő ért ahhoz, hogy hogyan tartsa fenn az érdeklődésemet.

1 hozzászólás
>!
Duduci
Aprilynne Pike: Wings

Jó kis történet, aranyos, kedves, és érdekes. Igazi szerelmes, kamasz olvasmány, legalábbis szerintem. Eddig tetszett, remélem a folytatás is lesz ilyen jó.

>!
Niesz_Niki
Aprilynne Pike: Wings

Nagyon tetszett és annyira imádom amikor Laurel és David együtt vannak kettesben. az annyira romantikus! Tőlem 5 csillagot kap.

>!
WandaA
Aprilynne Pike: Wings

Amikor elolvastam,hogy miről szól azt hittem,hogy ez is olyan lesz mint Julia Kagawa Vastündérek sorozata.De tévedtem.Teljesen új megvilágításba helyezte a tündéreket és a világukat.Ebben viszonylag elég kevés olyan szereplő volt aki sokat szerepelt volna. Laurel nem volt szörnyű karakter de ettől függetlenül még van mit fejlődnie. Azt viszont nem bánnám ha David nem szerepelne olyan sokat.Bár viszonylag szerettem de nem igazán hiszem,hogy valaha is kedvenc lesz. Tamanit imádtam <3. Szerintem nagyon jó karakter volt és remélem,hogy a folytatásokban ő és Shar is többet fog majd szerepelni. Szerintem egész jó könyv volt, főleg első könyves írónőtől (bár az is igaz,hogy van még mit fejlődnie).

>!
MHenimoly
Aprilynne Pike: Wings

Eljött az idő, kiolvastam! Nekem a történet egy kicsit sántít, de el lehetett olvasni! Többször is úgy éreztem mintha egy tizenéves írta volna, több fontos tény felett is átsiklott az író!


A sorozat következő kötete

Wings sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Becca Fitzpatrick: Hush, Hush
Stephenie Meyer: Breaking Dawn
Richelle Mead: Vampire Academy
Julie Kagawa: The Iron Queen
Colleen Houck: Tiger's Quest
Melissa Marr: Ink Exchange
Rachel Hawkins: Hex Hall (angol)
Kerstin Gier: Ruby Red
Joss Stirling: Finding Sky
Kerstin Gier: Dream On