Wings (Wings 1.) 30 csillagozás

Aprilynne Pike: Wings Aprilynne Pike: Wings Aprilynne Pike: Wings

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Laurel was mesmerized, staring at the pale things with wide eyes. They were terrifyingly beautiful—too beautiful for words.

Laurel turned to the mirror again, her eyes on the hovering petals that floated beside her head. They looked almost like wings.

Laurel discovers she is a faerie, sent among humans to protect the gateway to Avalon. Thrust into the midst of a centuries-old battle between faeries and trolls, she's torn between a human and a faerie love, as well as her loyalties to each world. In this extraordinary tale of magic and intrigue, romance and danger, everything you thought you knew about faeries will be changed forever.

Eredeti megjelenés éve: 2009

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
HarperCollins, London, 2009
294 oldal · ISBN: 9780061668036
>!
HarperCollins, London, 2009
356 oldal · ISBN: 9780007314362

Kedvencelte 12

Most olvassa 6

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 2

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
wtucsok99
Aprilynne Pike: Wings

Nagyon jó könyv, nekem nagyon tetszett. Elég izgalmas, amikor a trollok a folyóba hajítják őket,. Az írónő ért ahhoz, hogy hogyan tartsa fenn az érdeklődésemet.

1 hozzászólás
>!
Bogci
Aprilynne Pike: Wings

Sok véleményt átpörgettem, mielőtt nekifogtam. Vegyesek voltak. Mindig is szerettem elolvasni más véleményét a könyvről, hogy aztán el tudjam mondani az én saját érveimet. Tetszett a könyv. Voktak benne számomra is érthetetlen dolgok,mint például hogy Laurel tündér és növény is. Ez nekem furcsa volt. Nem igazán tudtam hová tenni, ha növény nem lehet tündér, de ha tündér akkor nem lehet növény. De ez egy úgy szemléltetése volt a tündéreknek és azért élveztem is. Várom a könyv folytatását. Izgatottan várom mi lesz Laurel és Tamani sorsa. :)

>!
Duduci
Aprilynne Pike: Wings

Jó kis történet, aranyos, kedves, és érdekes. Igazi szerelmes, kamasz olvasmány, legalábbis szerintem. Eddig tetszett, remélem a folytatás is lesz ilyen jó.

>!
Niesz_Niki
Aprilynne Pike: Wings

Nagyon tetszett és annyira imádom amikor Laurel és David együtt vannak kettesben. az annyira romantikus! Tőlem 5 csillagot kap.

>!
WandaA
Aprilynne Pike: Wings

Amikor elolvastam,hogy miről szól azt hittem,hogy ez is olyan lesz mint Julia Kagawa Vastündérek sorozata.De tévedtem.Teljesen új megvilágításba helyezte a tündéreket és a világukat.Ebben viszonylag elég kevés olyan szereplő volt aki sokat szerepelt volna. Laurel nem volt szörnyű karakter de ettől függetlenül még van mit fejlődnie. Azt viszont nem bánnám ha David nem szerepelne olyan sokat.Bár viszonylag szerettem de nem igazán hiszem,hogy valaha is kedvenc lesz. Tamanit imádtam <3. Szerintem nagyon jó karakter volt és remélem,hogy a folytatásokban ő és Shar is többet fog majd szerepelni. Szerintem egész jó könyv volt, főleg első könyves írónőtől (bár az is igaz,hogy van még mit fejlődnie).

>!
MHenimoly
Aprilynne Pike: Wings

Eljött az idő, kiolvastam! Nekem a történet egy kicsit sántít, de el lehetett olvasni! Többször is úgy éreztem mintha egy tizenéves írta volna, több fontos tény felett is átsiklott az író!


Népszerű idézetek

>!
Bogci

Rendbe??? A szó betöltötte az agyát, a koponyacsontjain visszhangzott. – Egy hatalmas virág nyílt ki a gerincemből! Mégis, higy jöhetne minden rendbe?

51. oldal

>!
Bogci

– Nálad a pont – sóhajtott mélyet David, és megint a napfényben fürdőző szirmokra tapadt a tekintete. – öntöznöd kell…..izé….őket?

61. oldal


A sorozat következő kötete

Wings sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Ee: World After
Chanda Hahn: UnEnchanted
Cassandra Clare: City of Glass
Holly Black: The Cruel Prince
Maggie Stiefvater: Lament – The Faerie Queen's Deception
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss
Wendy Higgins: Sweet Evil
Kresley Cole: Poison Princess
Becca Fitzpatrick: Hush, Hush