Bár-Ital-Tan 2 csillagozás

A bártender kézikönyve
Antal B. Gábor: Bár-Ital-Tan

A szeszes italokról, az italozásról, az ivás élvezetéről, módjairól, történetéről, valamint az italfogyasztás kultúrájáról. Amit tehát az italokról és az italozó helyekről fontos, hasznos és érdemes tudni. A könyv első része magukról a szeszes italokról, a második része felhasználásukról, fogyasztásuk sokféleségéről és a bárokról szól.

>!
Mezőgazda, Budapest, 2008
288 oldal · ISBN: 9789632864112

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 3


Hasonló könyvek címkék alapján

Tristan Stephenson: Rumforradalom
Kádas Lajos: 60 híres színész, 60 híres koktél
Kovács Zsuzsa (szerk.): Koktélok
Gianfranco Di Niso – Davide Manzoni: Koktélok borral
Willmann András: Mixerkalauz
Neulaender Márta (szerk.): Dr. Oetker – Koktélok és kevert italok
Juhász Márk – Kovács Ildikó: Lisztérzékenyek kézikönyve
Szepessy Vilma (szerk.): 500 koktélrecept
Kocsis Lilla – Nagy Zoltán: Ultimate Guide to Gin – Gin&Tonik és egyéb koktélok
Peter Bohrmann: Nagy koktélkönyv