A szeszes italokról, az italozásról, az ivás élvezetéről, módjairól, történetéről, valamint az italfogyasztás kultúrájáról. Amit tehát az italokról és az italozó helyekről fontos, hasznos és érdemes tudni. A könyv első része magukról a szeszes italokról, a második része felhasználásukról, fogyasztásuk sokféleségéről és a bárokról szól.
Bár-Ital-Tan 2 csillagozás
A bártender kézikönyve
Kedvencelte 1
Most olvassa 1
Kívánságlistára tette 3
Hasonló könyvek címkék alapján
- Tristan Stephenson: Rumforradalom ·
Összehasonlítás - Kádas Lajos: 60 híres színész, 60 híres koktél ·
Összehasonlítás - Kovács Zsuzsa (szerk.): Koktélok ·
Összehasonlítás - Gianfranco Di Niso – Davide Manzoni: Koktélok borral ·
Összehasonlítás - Willmann András: Mixerkalauz ·
Összehasonlítás - Neulaender Márta (szerk.): Dr. Oetker – Koktélok és kevert italok ·
Összehasonlítás - Juhász Márk – Kovács Ildikó: Lisztérzékenyek kézikönyve ·
Összehasonlítás - Szepessy Vilma (szerk.): 500 koktélrecept ·
Összehasonlítás - Kocsis Lilla – Nagy Zoltán: Ultimate Guide to Gin – Gin&Tonik és egyéb koktélok ·
Összehasonlítás - Peter Bohrmann: Nagy koktélkönyv ·
Összehasonlítás