Professzionális ​bártender 0 csillagozás

Ital- és bárismeret
Antal B. Gábor – Bádonyi Mihály – Szőke Szabolcs: Professzionális bártender

A ​bártender szakma és a bárok működésének megismerése segít hozzá ahhoz, hogy bővebb ismeretek szerezzünk az italfogyasztás igazi kultúrájáról, élvezetéről. A bárokban találhatjuk a legszélesebb italkínálatot, a legszakszerűbb felszolgálást, a legtöbb kreatív kevert italt. Könyvünk ezt mutatja be.

A könyv első része az italtípusok teljes skáláját mutatja be, elsőként a hazai könyvkiadásban egyetlen kötetben foglalva össze azokat. Az ITALISMERET rész tartalmazza az összes alkoholmentes és alkoholos italtípusokat, az utóbbiba beleértve a söröket, borokat és párlatokat is. Az italokkal természetesen a legfontosabb alaptulajdonságaikon, a vonatkozó gyakorlati tudnivalókon túl olyan mértékben és részletességgel foglalkozik, amit a bárban betöltött szerepük indokol. Megtudhatjuk melyik név, melyik címkefelirat pontosan milyen típust, jelleget, stílust, minőséget, és egyéb tulajdonságokat takar, azaz pontosan mi van, mi lehet a palackban, a dobozban, a hordóban vagy a… (tovább)

>!
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636372545

Kívánságlistára tette 3


Hasonló könyvek címkék alapján

Buzás Gizella – B. Kiss Andrásné – Sahin-Tóth Gyula: Italismeret
Elek Mária: Színes koktélok
Kocsis Lilla – Nagy Zoltán: Keverd, rázd, öntsd!
F. Horváth Ilona: Koktélok
Randé Jenő: Koktélparti
Boruzs János – Boruzs Jánosné: Borlexikon
Kovács Gábor: Magyar Sörlexikon
Bártfai László: 155 koktél és kevert ital
Karacs Lajos – Szepessy Vilma: Koktélok világa
Kara Frost – Karen O'Grady: Koktélkönyv