Illegális ​szerelem 38 csillagozás

Anne Raven: Illegális szerelem

Vivien ​élete majdnem tökéletes. Csak annyi kell a boldogságához, hogy rendezze húgával korábban megromlott kapcsolatát, és hogy akadjon egy jó téma a fotós diplomamunkájához. A véletlen összehozza Zalánnal, aki bokszedző. A téma izgalmas, a férfi inspiráló, Vivien mégsem tud felhőtlenül örülni a kínálkozó lehetőségnek. A férfi sincs elragadtatva az ötlettől, hogy a lányt istápolja. Vivien kényszerhelyzetbe kerül, így hiába nem akarja a közös munkát, végül rájön, hogy szüksége van a férfi segítségére. A lebilincselő edzések, a boksz, a ring kötelei viszont többet árulnak el a férfiről, mint azt valójában szeretné. A múltját övező rejtély gyanakvást kelt Vivienben. Minél több kérdés marad megválaszolatlanul, a lány annál kevésbé képes megfékezni a kíváncsiságát. A késztetés, hogy kiderítse, a férfi miért fordított hátat egykori karrierjének, egyre erősebb. Tudni akarja, mit titkol és miért, de túl későn jön rá mekkora árat kell fizetnie a kíváncsiságáért. Vajon még elmenekülhet? És… (tovább)

>!
NewLine, 2021
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156309501
>!
360 oldal · ISBN: 9786156309518

Kedvencelte 9

Most olvassa 2

Várólistára tette 19

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

Bookish_Moments_Blog>!
Anne Raven: Illegális szerelem

Az Illegális szerelem című regény az első Anne Raven olvasmányom, ám a szenzációs történetből kiindulva biztosan nem az utolsó. Az írónő stílusa impozáns, humoros, ugyanakkor realisztikus. Főszereplőjét olyan életszerű helyzetekbe taszítja, melyek az olvasók életében is mérvadóak, elgondolkodtatóak lehetnek. Vajon tényleg megéri mindent megtennünk azért, hogy a kapcsolatunk helyreálljon valakivel? Milyen buktatók lehetnek egy „megszokássá vált” kapcsolatban?

Alapvetően számos romantikus olvasmánnyal találkoztam már, mégis ebben a történetben ott volt az a plusz, ami megkülönbözteti a zsáner többségétől. Annyira légies volt, könnyedén magam mögött hagytam az oldalak rengetegét és szinte már az utolsó fejezeteknél tudatosult bennem csak, hogy mindjárt befejeződik Vivien története. Lendületes volt és hamar beszippantott!

A karakterek szerethetőek, ugyanakkor valósághűek voltak. Szinte mintha a mi valóságunkból lettek volna kiragadva, ezáltal az olvasó a történet szereplőjeként élte meg a cselekményszál minden rezdülését. Személy szerint szerettem a főszereplőt, minden egyes reakcióját és tettét megértettem. Néha úgy éreztem, hogy szívesen megölelném és vele együtt gondolkodnék az életének meghatározó döntéseiről.

Ajánlom a romantikus könyvek kedvelőinek, mert Anne Raven alkotása páratlan, lenyűgöző és izgalmas. Egy igazi szerelmes történet tele érzelemmel, elgondolkodtató pillanatokkal!

A teljes értékelés itt olvasható:
https://bookishmomentsblog.blogspot.com/2021/09/anne-ra…

Detty77 >!
Anne Raven: Illegális szerelem

Alig vártam, hogy az Írónőtől ismét olvashassak♥ És most sem csalódtam! Abszolút kedvenc lett Vivien és Zalán története! Mindkét szereplő nagyon szerethető volt és a köztük lévő kémia tagadhatatlan volt! A véletlen off egy éjszaka folyamán, egymás karjaiba sodorja őket, de csak ezután derül ki, hogy spoiler, így a fiatalok spoiler. Noémi, Vivi húga, összejön Ramónnal, aki spoiler, és ezzel elindul a lavina… Mikor Zalán spoiler De spoiler♥ Nagyon tetszett! Tetszek a kézzel fogható szenvedély és a cselekmény is!!

2 hozzászólás
Könyvpillangó92_εïз P>!
Anne Raven: Illegális szerelem

10 csillagot adnék rá, ha lehetne! *. *
Egyszerűen letehetetlen, magávalragadó, szerelmetes volt ez a regény!
Köszönöm, hogy megírtad @Anne_Raven és elolvashattam! ♥
Annyira izgalmas volt, hogy le sem bírtam tenni a könyvet! Ha pedig le kellett tennem, féltem, hogy a szereplőkkel nélkülem történik valami.
Nagyon tetszett Zalán férfias karaktere! Nagy nőcsábász volt, de Vivien megfogta, elvarázsolta és rájott, hogy neki nem kell más nő, csak ez az egy!
Ákosból hiányzott valami. off A munka fontos volt a számára, hiába bizonygatta, hogy Vivient választaná, ha választania kéne a kettő közül. Nem nézte a barátnője érdekeit, döntött kettejük helyett is.
Zalán tettekben mutatta meg, hogy mennyire fontos neki Vivien. A legjobbkor volt a legjobb helyen. :) Közel került a lányhoz és őszinte volt vele.
Tetszett Vivien karaktere is, aki törődésre, szeretetre vágyik, mindenkinek meg akar felelni. Végül a hugával is rendeződik a kapcsolata.
Annyira imádtam minden sorát! Annyira olvastatta magát! ♥ IMÁÁÁDTAM!!

Erica_Anthony I>!
Anne Raven: Illegális szerelem

A sors útjai kifürkészhetetlenek. A szerelemnek parancsolni nem lehet. Ez a mondat ugrott be, a könyv utolsó lapján. Gyönyörűen megírt történet egy lángoló szerelemről. Vivien vívódása Zalán felé teljesen életszerű volt, sőt ahogy a húgán segíteni szeretett volna megható volt. Azok a jelenetek, ahol a box került a középpontba, oly valósan voltak leírva, hogy szinte éreztem a teremben uralkodó izgalmat, feszültséget és lendületet.
Gratulálok az írónőnek. Fantasztikus regényt írt. A jövőben biztosan az összes könyvét elolvasom majd.

Lovebooks>!
Anne Raven: Illegális szerelem

Váá.. alig tudtam letenni, legszívesebben egy szuszra kiolvastam volna ezt a könyvet. Az események pörögtek, a karakterek életszagúak voltak, semmi mesterkéltség, csak a csupasz emberi lélek bonyolult mivolta.
Vivienben hamar felismertem a saját bizonytalanságomat, ami időközönként előjön adott helyzetben.
A karakterfejlődés szépen nyomon követhető a cselekményben. A néhol forró hangulat sosem lépte át az illetlenség küszöbét, szép lassan haladtak a végkifejlet, megoldás, egymásra találás felé.

Érdekel, mitől lehet illegális egy szerelem? Olvasd el a kötetet, nem bánod meg!

Bővebben:
https://konyvkultura.blogspot.com/2022/02/anne-raven-il…

Zsanett>!
Anne Raven: Illegális szerelem

Először a borító majd a cím fogott meg miután megláttam gondoltam nekem ezt a könyvet el kell olvasnom. Milyen jól tettem. A szereplők szimpatikusak voltak és a téma is. Bele láthatunk Vivien és Zalán történetébe ahol egy véletlen találkozás során szemtanúi lehetünk hogyan bontakozik ki köztük a kapcsolat. Megtudhatjuk milyen az ha benn ragad az ember egy kapcsolatban (ahol nem egy a cél) ami csak a kényelem miatt tart, milyen félni a kapcsolatoktól. A történet a boksz világába is betekintést enged egy kicsit. Egy remek, fordulatos és cselekmény dús történetet olvashattam. Tetszett, hogy Magyarországon játszódik a történet.

2 hozzászólás
MoMe>!
Anne Raven: Illegális szerelem

Második könyvem az írónőtől,és ez is 5 csillag :) Egy nap alatt ledaráltam.Szerintem ez sok mindent elmond.Nem tudtam letenni,vitt magával a történet,attól függetlenül,hogy távol áll tőlem a boksz és nem szeretem,mégis beszippantott.
Szimpatikusak voltak a szereplők,és Vivien meg Zalán között abszolút átjött a kémia. Romantikus,de mégse csöpögős,minden volt benne ami kell.

KNW I>!
Anne Raven: Illegális szerelem

Imádom, hogy AR magyar hősökkel írt egy magyar, budapesti és balatoni történetet (a Balaton lehetett volna több!), a Viviennek udvarló két pasi közül egyik jobb, mint a másik, tetszettek a karakterek, klassz a rejtély, hiteles a boksz. Még sok ilyet akarok olvasni!

Sue_J_Hopeheart I>!
Anne Raven: Illegális szerelem

Ez volt az első olvasásom az Írónőtől. Az idei Ünnepi Könyvhét alkalmával vettem meg, és azóta várta a sorát.
Élveztem a történetet, a cselekményt, megismerhettem a karaktereket a kapott infók alapján. Örültem, hogy nem írt ennél többet bokszról, és az is indokkal történt, ugyanis számomra kissé érdektelen a téma. :'D Megértettem a szereplőkben lezajló változásokat, nem maradt bennem megválaszolatlan kérdés. A szöveg gördülékenysége miatt is kellemes volt olvasni. Köszönöm! Ajánlom :)

Piroska_Lévai>!
Anne Raven: Illegális szerelem

szerettem,- szívesen olvastam volna tovább a történetet,- várom a folytatást !!!


Népszerű idézetek

Bookish_Moments_Blog>!

Nem kergethetsz tovább egy illúziót, ami már nem tesz boldoggá.

Bookish_Moments_Blog>!

Fájdalmasan vettem tudomásul, hogy felborult a köztünk lévő egyensúly.

Bookish_Moments_Blog>!

Egymással szemben álltunk, harcolva a saját démonainkkal. Zalán a múltbéliekkel küzdött, én a jelenlegiekkel vívtam.

Bookish_Moments_Blog>!

A férfi, aki a karjában tartott szeretett, és én is szerettem őt.

Detty77 >!

Épp most vezetlek be az életem azon részébe, amit minden erőmmel el kellene rejtenem előled. De így legalább mindent tudsz rólam.

Bookish_Moments_Blog>!

– Őszintén szólva félek a fájdalomtól.
– A fájdalom relatív. Ki kell zárni.
Fintorogtam. És mi a helyzet a szívfájdalommal?
– Ezek szerint neked nem jelent problémát – mondtam.
– Hozzá kellett szoknom a fájdalomhoz.

Bookish_Moments_Blog>!

Torkom szakadtából sikítottam, ugráltam örömömben, ahogy körülöttem mindenki, kivéve Noémit. Neki egy könnycsepp gördült végig az arcán.
Tudtam, mire gondol.

Bookish_Moments_Blog>!

Zűrösnek látja az életét? Belesajdult a szívem.
Egy hús-vér férfi állt előttem, aki küzd az érzelmeivel, a problémáival. Átéreztem a fájdalmát. A testem magától mozdult, és mire felocsúdtam, ott álltam előtte. Ujjam végigsimított jobb öklén, belekapaszkodtam a vállába.


Hasonló könyvek címkék alapján

Böszörményi Gyula: A Barnum-rejtély
Fábián Janka: Emma évszázada
Rojik Tamás: Befogad és kitaszít
Fábián Janka: Árvízi napló
Kalapos Éva: Kéz a kézben
Fábián Janka: Julie Könyvkuckója
Róbert Katalin: Szívből, színből, igazán
Gombos Tünde: Szerelemtánc
Leiner Laura: Mindig karácsony
Fábián Janka: Cholera-napló