A ​vegetáriánus konyha 2 csillagozás

Anne Noël: A vegetáriánus konyha

Ez a könyv azoknak a háziasszonyoknak és családoknak szól, akik szívesen csökkentenék húsfogyasztásukat és szeretnék változatosabbá tenni étrendjüket. A tálalási ötletekben gazdag fotók és receptek könnyen elkészíthető vegetáriánus ételeket kínálnak. A növényi rostokban, vitaminban, ásványi sókban gazdag finomságok kiegyensúlyozottabbá tehetik mindennapi táplálkozásunkat.

Tartalomjegyzék

>!
Delta 2000, Budapest, 1993
96 oldal · ISBN: 963830801X · Fordította: Balázs Mária

Kiemelt értékelések

Rekuuu663>!
Anne Noël: A vegetáriánus konyha

Édesanya hagyományozta rám, amikor úgy döntöttem vegetáriánus életmódot szeretnék élni. Az első magyarra fordított szakácskönyvek egyike a témában. Sosem feledem anyu reform menüit, mindig igyekezett az egészséges és minőségi ételek irányába terelni minket. Újított, különleges ételeket ehettünk gyerekként, mint a sajtkolbász, hajdina. A könyv nagyszerűsége egyszerűségében rejlik. A fotók nem a mai csábító trendek szerint etetik a szemet, viszont a receptek viszonylag gyorsak, és kezdőknek is rendívül ideálisak, némelyek különlegesek.


Hasonló könyvek címkék alapján

Chantal Sandjon: Nyerskoszt kezdőknek
Lénárt Gitta: Lúgosítás élő ételekkel
Lénárt Gitta: Élő aszalványok könyve
Rosta Erzsébet: Vegetáriánus konyha Indiában
Victoria Boutenko: A nyers étel csodája
Hémangi Dévi Dászi: Vegetáriánus piknikkosár
Amy Ramos: A teljes ketogén diéta kezdőknek
Lénárt Gitta: Szivárvány szakácskönyv
Lénárt Gitta: Élő italok könyve
Nagy Réka: Ökoanyu a konyhában