Két váratlan és különös vendég érkezik Jack Connolly mesésen felújított ódon tengerparti kúriájába: gyerekkori barátja, a meglehetősen rossz modorú és megbízhatatlan Sean Nesbitt és barátnője, a tüneményes, szépséges Grace. Jack próbálja megőrizni a három lépés távolságot, de minél elérhetetlenebbnek tűnik számára a lány, annál nagyobb lesz a kísértés…
Édes, akár a tiltott gyümölcs 10 csillagozás
Eredeti cím: A Forbidden Temptation
Eredeti megjelenés éve: 2016

Kicsicsillag123 P>!

Nagyon tetszett volna, ha Grace nem idegesít folyamatosan a titkolózásával. Szerintem nem volt sok értelme a dolognak, még ha a szüleinek is nem tesz beismerést, attól Jack-nek még simán elmondhatta volna mi a helyzet. De hát ki kellett tölteni valamivel még ezt a kevéske kis oldalt is, nem igaz? Sajnálom, mert Jack nagyon szerethető és a párosuk is bejött. Még a szellemes szál sem volt zavaró, sőt, érdekes mellékszálat adott.
- Carole Mortimer: A tiltott gyümölcs íze 91% ·
Összehasonlítás - Carole Mortimer: Bottal vagy bot nélkül ·
Összehasonlítás - Carole Mortimer – Miranda Lee – Michelle Reid: A karácsonyi látogató / Felmelegített szerelem / Békából királyfi ·
Összehasonlítás - Madeleine Ker – Diana Palmer – Charlotte Lamb: Tigrisszem / Fekete arany / Athéni hangverseny ·
Összehasonlítás - Diana Palmer – Sally Wentworth – Kate Denton: Igazi úriember / Foglyul ejtett szív / Örökség ráadással ·
Összehasonlítás - Carole Mortimer – Penny Jordan – Emma Darcy: A szerelem erejével ·
Összehasonlítás - Tracy Sinclair – Anne Weale – Lucy Gordon: Velencei vizeken / Sophia titka / Üvegszív ·
Összehasonlítás - Anne Weale: Trópusi karácsony ·
Összehasonlítás - Charlotte Lamb: Szívpárbaj ·
Összehasonlítás - Sally Wentworth – Susanne James – Lynne Graham: Francesca / Római járat / Kávéfolt a szőnyegen ·