Viharos ​érzelmek 239 csillagozás

Anne L. Green: Viharos érzelmek

Szenvedély ​nélkül lehet élni, de vajon érdemes?
Jason Scott az FBI kommandós alakulatának tagjaként élte nem éppen hétköznapi életét. Egy napon azonban, egy balul elsült akció után, minden a darabjaira hullik körülötte. Létezésének új értelmet keresve elvállalja egy befolyásos szenátor lányának védelmét, ám hamar rá kell döbbennie, hogy nem kell a csatatérre lépnie, hogy kemény küzdelmeket éljen át.
A szépséges és lázadó Nina legfőbb szórakozása testőrei megleckéztetése. Mindennapi csatározásaik ellenére mindketten érzik, hogy lassan feltámad bennük az egymás iránti fékezhetetlen vágy, míg végül a lány egyszer csak meglátja a felszín alatt rejtőző valódi Jasont, és ráébred, hogy ő sokkal több mint egy testőr.
Heves ellenállásuk dacára hatalmába keríti őket a szerelem. A sors azonban újra és újra próbára teszi őket: támadások, ármányok, sötét titkok kereszttüzében rá kell ébredniük: a szerelemben nincs megalkuvás.

Vajon mindkettőjük vonzalmát csak a… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2017
470 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155596629
>!
Álomgyár, Budapest, 2016
496 oldal · ISBN: 9786155596636
>!
Álomgyár, Budapest, 2016
496 oldal · ISBN: 9786155596629

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Jason Scott · Nina Davis

Helyszínek népszerűség szerint

Boston · reptér


Kedvencelte 61

Most olvassa 14

Várólistára tette 104

Kívánságlistára tette 80

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
wurzel_gabriella
Anne L. Green: Viharos érzelmek

Kedves Anne!
Ha valaki egyszer megkérdezné tőlem, hogy olvasson-e ALG regényt, csak annyit mondanék neki, hogy: „ Kezd el A remény hajnalával. Utána úgysem fogod tudni abbahagyni.”
Egy újabb fantasztikus könyvet olvashattunk egy bonyolult szerelemről. Vagyis egy viharosról. Ami tényleg ilyen volt.
Köszönöm, hogy megszülethetett ez a könyv. És már alig várom a következő ALG könyvet! *.*

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Anne L. Green: Viharos érzelmek

Nem, nem és nagyon nem. Túl sok dráma, szinte szappanopera szerűen pergő fordulatok a teljes boldogság és a mély letargia között. Tíz évvel ezelőtt valószínűleg jobban élveztem volna, de ennyi hiszti már sok volt. Először Nina aztán Jason. A drága szenátort meg péklapáttal ütöttem volna agyon. Egyedül a nagyit bírtam. A vége meg…mi a mócsingos marhalábszár?
Mint amikor Pamela álmodik a Dallasban, vagy ötven részt. Arra számítottam, hogy lesz olyan jó, mint Jodi E. Malpas Védelmezője, de sajnos nem.

16 hozzászólás
>!
Niitaa P
Anne L. Green: Viharos érzelmek

„Az élet megismételhetetlen, ezért mindig úgy kell élni, hogy nincs több lehetőség. Csak egy esélyünk van.”

A Törékeny vonzerő volt az első, amit Anne L. Green könyvei közül olvastam. Teljesen magával ragadott a stílusa, így kétség sem fért hozzá, hogy a régebbi könyvei közül is kézbe fogok venni párat. Az első választásom a Viharos érzelmekre esett. Úgy érzem, végre sikerült találnom egy olyan történetet, ami kirángat a szürke hétköznapokból és energiával tölt fel. Mostanában sikerült mindig belenyúlni a kevésbé nekem íródott könyvekbe, s éreztem, hogy lassan, de biztosan halad felém az olvasói válság. Mindenféleképpen szerettem volna elébe vágni, ezért többek ajánlására esett a választásom erre a kötetre. Nem csalódtam, volt itt minden, ami letehetetlenné tesz egy regényt: szerelem, fordulatok, humor, nem várt pillanatok, tragédiák és szép végkifejlet.
(…)

A teljes értékelést itt érhetitek el: http://niitaabell.blogspot.hu/2017/04/anne-l-green-viha…

2 hozzászólás
>!
Bitten
Anne L. Green: Viharos érzelmek

Kedves Anne!
Hogy is szoktam mondani?! – …mint a bumeráng….
A cím találóbb nem is lehetne, olvastam – izgultam – aztán mikor már kezdtem megnyugodni ….. „Jesszus Te Nő !!!!! -Meg akarsz ölni??? ” …. – Nincs harag!? de ez mindent elmond arról, mikor is az utolsó fejezeteket olvastam ……. Tudod mi kattogott a sorok között – tudom, hogy csak álmodik vagy vmi ilyesmi – tuti nem teszi ezt velünk…… aztán haladtam előre és semmi…. kezdtem kétségbeesni és valljuk kezdtem haragudni is Rád :P és mikor megláttam az epilógus feliratot ….. „ Ez nem lehet igaz” – nem mertem tovább olvasni – „Tuti elsiklottam vmi felett”……
Nagy levegőt vettem és óvatosan (de tényleg!) olvastam tovább – aztán peregtek a képek …… Fel lehet épülni egy molyinfarktusból? – Hát nekem spec. az volt…..
Imádom, amit csinálsz velünk és amit adsz nekünk!
És megint beugrott vmi, míg olvastam – ha nem bánod megint megosztom veled ;-)
Olyan szívesen olvasnék a kezed nyomán íródott történetet, amelyben a véletlen fogantatást, az anyává – apává válást (mert olyan jól meg tudod ragadni a ffi szemszöget és tudom, hogy itt is menne – főleg ha egy olyan „kisördögöt” ültetsz a vállára a főhősünknek mint Jasonén is ült és szemérmetlenül dirigált :P ) majd egy időszakot ölel fel a hármas életéből (a story többi része legyen meglepi :D )
Hogy visszatérek e ?! Ez nem kérdéses – Igazából el sem megyek csak a háttérbe húzódom és türelmesen várom a folytatást, mert kell hogy legyen !

Ölel,
Bea

Ui: Lehet tévedek, de nagyon tetszik, ahogy Zsófi is helyet kap a történetekben. Aiden, Lily, Hope…. Puszilom és csak így tovább Kicsilány – adj anyának sok- sok ötletet – nagyon szeretjük, ahogy a Te világod és Anyud tudása találkozik és papírra vetül! ;-)

1 hozzászólás
>!
V_Ili P
Anne L. Green: Viharos érzelmek

Hú, ez a könyv..
Azt kell mondjam, hogy Anne nem tud hibázni, bár ez nem az a megszokott ALG stílus.
Ahogy a cím is mondja, elég viharos volt.
Rengeteg csavar volt benne, ami izgalmassá tette a könyvet.
Szerethető szereplőkkel: Jason és Nina, annyira különbözőek voltak, de hát tudjuk, az ellentétek vonzzák egymást.
Nagyi, tündéri pofa volt, őt imádtam nagyon.
Volt azért egy-két karakter, aki nem lopta be magát a szívembe.
Nadin, kifejezetten idegesített, apukáról nem is beszélve, bár az ő viselkedésének is megvolt a miértje, de akkor sem gondolom, hogy a gyerekemen töltöm ki haragom, bánatom.
Megan viselkedésének gyanúsnak kellett volna lenni, de szokás szerint, annyira belefeledkeztem a történetbe, hogy nem raktam össze.
Az a vég, pedig egy nagyon spoiler húzás volt, a szívem szakadt meg.

Amiért a fél csillagot mégis levontam, nekem egy kicsit sok volt az elején a macska-egér játék.

4 hozzászólás
>!
AniTiger MP
Anne L. Green: Viharos érzelmek

Egy nagyon összetett könyvről van szó. Alapvetőn két ember egymásra találásáról szól, tele van drámával és megrázó fordulatokkal, miközben erotika is akad benne bőven.(…de még mennyi! Úgy éreztem, mintha valamelyik kedvencem (Laurell K. Hamilton vagy J. R. Ward) irományát olvastam volna, abszolút hozta azt a stílust, azt a típusú fülledt erotikát.) Nem egy kiszámítható történet, alaposan sikerült meglepnie nem egyszer, nem kétszer… Imádtam a váltott szemszöget, a regény stílusát és a bonyodalmakat is. A fülszöveg alapján gondoltam, hogy jó lesz, de nem gondoltam, hogy ennyire! :))

Kedvenc karakter: Jason Scott ♥ – Odáig voltam a pacákért, majdnem mindig.

Bővebben: https://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2016/12/annelgreen…

>!
Álomgyár, Budapest, 2016
496 oldal · ISBN: 9786155596629
2 hozzászólás
>!
gabiica P
Anne L. Green: Viharos érzelmek

Bármilyen klisésnek is éreztem, imádtam.
Egyszerűen nem tudtam letenni. Magával ragadott a történet, és ezért el tudtam nézni minden hibáját, a kiszámíthatóságát is.
Mikor láttam, hogy hamarosan a végéhez érek, még akkor is meg tudott lepni, és ez volt az, ami miatt tudtam, hogy öt csillagot fogok neki adni.
Kiszámíthatónak gondoltam, aztán rájöttem, hogy mégsem az. Mert beszippantott, és tudni akartam mindent, hogy mi fog történni.
Jason karakterébe rögtön „beleszerettem”. Nagyon jól felépített jellem, egyszerre van tele hibákkal és egyszerre tökéletes.
Ninától kicsit tartottam. Féltem, hogy spoiler, de szerencsére megváltozott a véleményem.
Az biztos, hogy mást is fogok olvasni Anne L. Greentől, méghozzá hamarosan!

>!
Sippancs P
Anne L. Green: Viharos érzelmek

Oké, itt vagyok, felszedtem az államat a padlóról.
Vagy mégsem?
Mégis mi volt ez a vég? Miiiii? Kétszer elolvastam, hogy jól értem-e, amit látok, aztán rájöttem, hogy nem értek semmit. Semmit! Most akkor az előbbi, vagy az utóbbi befejezés a valós? És melyik a rossz, és melyik a jó? Én döntöm el, vagy esetleg elsiklottam valami felett? Áááá, megőrülök ettől az egésztől!

Amennyire nehezen rázódtam bele a történetbe, és fogadtam el Nina gyerekes viselkedését (ami szerencsére a későbbiekben teljesen megváltozott), annyira lett a végére hatalmas szerelem a könyv és Jason karaktere is. Az a rengeteg csavar, dráma, macska-egér játék, szenvedély és viharos érzelem… olyan jól összegyúrta az írónő az „alapanyagokat”, és annyira remekül bonyolította a szálakat! De a befejezés… az felér egy kínzással is!

Hol a következő ALG könyv?!

Update: a pécsi dedikáláson kifaggattam kicsit az írónőt, és megtudtam, hogy spoiler. Megnyugodott a lelkem. :)

5 hozzászólás
>!
B_Viki23 P
Anne L. Green: Viharos érzelmek

Nem ragozom, hiszen nagyon nem is lehetne, egyszerűen TÖKÉLETES! ;)
Nagyszerű történet, kedvelhető szereplőkkel.. :) Na és persze meglepő fordulatokkal.. ;)
IMÁDOM ❤❤❤
Ajánlom mindenkinek!!

>!
BreeS
Anne L. Green: Viharos érzelmek

Lehet, hogy olvastál már ilyen kaliberű könyvet, sőt lehet, hogy azt érzed, ez olyan, mint….De! Ne tévesszen meg semmi és senki, mert hidd el, nem olyan. ♥ Csak olvasd és hagyd, hogy elragadjon a könyv varázsa.

Bővebben: http://breestoriesandbook.blogspot.hu/2017/03/anne-l-gr…


Népszerű idézetek

>!
VNoémi

Az élet megismételhetetlen, ezért mindig úgy kell élni, hogy nincs több lehetőség. Csak egy esélyünk van.

159. oldal (Álomgyár, 2016)

2 hozzászólás
>!
B_Viki23 P

Ha egy férfi szeret egy nőt, bármit képes elviselni, csak hogy vele lehessen.

1 hozzászólás
>!
Niitaa P

Semmi sem történik csak úgy. Mindennek oka van.

295. oldal

>!
Zeraphic

Ne ítélkezz afelett, akinek az útját nem jártad végig.
Nem látod a mosolya mögötti fájdalmat.
Minden embernek megvannak a magában hordozott sebei, melyek sosem múlnak el.

312. oldal (Jason)

>!
Bitten

„A férfi mindent kiszámít alaposan, előrelátóan, precízen, véglegesen. És erre jön a nő! Másodpercenként százhúsz kilométeres hazugságokkal, lihegve, hadarva, szemlesütve, ájuldozva vagy mosolyogva; egyszer csak jön, és mindent halomra dönt! Aztán leül e halomra, és kipúderezi magát.”
(Rejtő Jenő)

>!
AniTiger MP

    – (…) A házasság csak egy üzlet: a férfi házassággal fizet a szexért, a nő szexszel fizet a házasságért, és mindenki elégedett.

262. oldal, Nina

>!
VNoémi

Ha nem lett volna olyan, amilyen, nem szerettem volna bolondulásig bele. Egy nő sosem szeret bele olyan pasiba, aki alul marad a vele való csatározásban.

306. oldal (Álomgyár, 2016)

>!
Viktória_Erdei 

Rádöbbentett, hogy a szerelem az egy olyasfajta megszállottság, amely nélkül lehet élni, de nem érdemes. A lényeg csupán annyi, hogy olyasvalakibe habarodjon bele az ember, aki viszonozza ezt a szenvedélyt.

253. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jason Scott
>!
VNoémi

Néha bizony kockáztatni kell, ismeretlen utakra lépni, a jól ismert és biztonságosnak tűnőkről pedig le kell térni. Ne légy gyáva! Döntsd el, hogy mi számodra a fontosabb: a biztonság és semmit nem kapni, vagy összeszeded a bátorságod, és talán mindent megnyerhetsz.

237. oldal (Álomgyár, 2016)

>!
meteoritastar

Félelem nélkül az élet unalmas, vele pedig gyakran elviselhetetlen, de a félelemnél erősebben semmi sem hat a tetteinkre.

269. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Lakatos Levente: A hatalom szabályai
Lakatos Levente: Aktus
Lakatos Levente: Szeress jobban!
J. L. Armentrout: Origin
Ella Steel: Sors-Döntő
Brittainy C. Cherry: Csendfolyó
J. A. Redmerski: A soha határa
Erin Watt: Megtört herceg
Leylah Attar: The Paper Swan – Papírhattyú