Titkok ​előszele (Elfeledett sorsok) 41 csillagozás

Anne L. Green: Titkok előszele

Elfeledett ​sorsok novelláskötet – Öt szereplő, akinek a története még csak most kezdődik

Anne L. Green 2015-ben talált rá az írás széles országútjára. Azóta számos, váratlan fordulatokban bővelkedő romantikus-erotikus regénye jelent meg, amelyekben az írónő sokakat izgató kérdésekre keres válaszokat. Ahogy azt már a rátalált olvasói tapasztalhatták, szereti az egyedi fűszerezést. Számára egy könyv nemcsak arról szól, mi történik benne, hanem arról is, hogyan történik, hogyan vannak átadva az érzések, hangulatok. Olyan történeteket alkot, amelyek a rohanó, kapkodó világunkban nyomot hagynak a lelkekben. Ennek okán az olvasói gyakran teszik fel neki a kérdést: De mi lett az elfeledett mellékszereplők sorsa? Megannyi lezártnak tűnő történetet ismerhettünk már meg, amely tovább mozgatja az olvasó fantáziáját, aki válaszokat keresve alig várja, hogy elmerüljön egy újabb Anne L. Green-könyv lapjai között. Éppen ezért az írónő az olvasói kérésére csokorba szedte az Elfeledett… (tovább)

Tartalomjegyzék

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
48 oldal · ISBN: 9786156145918
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
60 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156145901

Kedvencelte 5

Most olvassa 1

Várólistára tette 20

Kívánságlistára tette 20


Kiemelt értékelések

Niitaa P>!
Anne L. Green: Titkok előszele

Ez lett a kedvencem a novellás-gyűjtemények közül.
A plusz történetek megkapóak, de a legnagyobb izgalmat a betekintő novellák nyújtották. Megalapozták bennem a kíváncsiságot a még meg nem jelent, de már várható Anne L. Green kötetek irányába. Bevallom, a Toszkánás sztori alapvetően nem vonzott, de ezek után biztos sorra kerítem majd a megjelenést követően.

2 hozzászólás
Dorina_S>!
Anne L. Green: Titkok előszele

Aztamindenit, az hittem Anne L. Green novelláskötetei közül a Pillantanyi remény marad a kedvencem, de a Titkok előszele sajnos lesöpörte az első helyről. Már Ian is nagyon rezegtette Jacob lécét, de Daniele egy pöccintéssel le is döntötte.

A Titkok előszele cím nem is lehetne találóbb, hiszen a gyűjtemény bepillantást enged az írónő 2021-ben megjeleneő könyveibe. Hát konkrétan a falat tudnám most kaparni…egyrészt Ian könyve, és a toszkán regény miatt. Szegény Aiden, azt hiszem egy méltó ellenfele akad nyárra.

Az első novella Kayla története volt, akit én még nem ismerek. Nem olvastam még a Biztos menedék duológiát. Hát az írónő itt a sem aprózta el, tökéletesen jelenítette meg a valóságot és a feketék mindennapi poroblémáit, a társadalomban betöltött helyüket. Kíváncsi leszek Kayla történetére.

A második novella Alex Cross és családjának karácsonyát mutatta be. Nem lepődtem most sem Mr. Crosson és az olaszos családon. Imádtam minden részét, és Alex humorát is ahogy kezelt bizonyos helyzeteket.

És akkor az előszelek: Ian és a toszkán sorozat. Ian Brytont senkinek nem kell bemutatni. Most sem hazudtolta meg magát, őt nem lehet korlátok közé szorítani. Olyan mint egy dühös vadállat, inkább maracangolja szét saját magát, de nem tud egy zárkában maradni. Nagyon várom az ő kötetének a második részlt is, mivel nem éppen az a karakter, akit be lehet szabályozni.

És a szívem csücske a toszkán bepillantás volt. Az olasz életérzés, a mindennapok megjelnítése, Toszkána bemutatása mind-mind magával ragadó volt. Szinte ott éreztem magam Chianti szívében. A karakterek már most tökéletesek. Cathlyn és Daniele, Domi és Bianca. Alig várom, hogy kibontakozzon a sorsuk és kezdődjenek a bonyodalmak. Matt trónját pedig igencsak megrezegtette signore Allegrini.

Ez a rész tökéletes mézesmadzsag volt, bepillantást engedett az idei év fantasztikus könyveibe, amelyet epekedve várok. Mert Anne L. Green mindig meg tud lepni, és tud újat mutatni. Ezért is imádom.

Erikaolvas>!
Anne L. Green: Titkok előszele

A kedvenc novelláskötetem lett. ♥
Keyla múltja nagyon szomorú, és elkeserítő az amit az apja tesz vele.
Crossék karácsonya nagyon tetszett, Alex hozta a formáját, ahogy Lexie is. Imádom család ők. ♥
Nagyon tetszett Ian, Cathlyn és Daniele története, örültem, hogy nem volt rövid :D És, hogy a jövőbe pillanthattam ♥
Nagyon várom az ő történetüket.
Bellezza ♥♥♥ @anne_l_green ♥♥♥

Rebbencs >!
Anne L. Green: Titkok előszele

Az egyik kedvenc részem lett ebben a sorozatban.:) Nem eresztem bőlére, mert már elmondtam korábban, hogy mennyire jó ötletnek találom ezeket a novellákat, ráadásul az írónő nagyon ért hozzá, hogyan ragadja meg a lényeget pár oldalban. (Bár azért zárójelben megjegyzem, hogy én jobban örültem volna, ha egy kötötben jön ki mind, úúúgy szeretnék már egy nagy ALG-novelláskötetet. Hátha majd egyszer)
Kayla története érdekes volt, bár a szereplő annyira nem áll közel a szívemhez. Mindenesetre tényleg érdekes kapcsolata van, amit sajnálok és nem is értem egyébként pontosan, hogy az apja miért nem engedi, hogy fehér férfival járjon, mindezt pedig a vallásra hivatkozva. Ez fura, de sajnálom, hogy így van.
Alex novellája az egyik legjobb! A Cross családot szívemnek kedves tagok alkotják és mindig örülök, hogyha mind együtt vannak és olyan jókat derülök minden egyes jeleneten. Nagy jeleneteket alkotnak, egyszerűen utánozhatatlanok!
Az utolsó három novellának nagyon, nagyon örültem, jó volt belelátni, mivel készül Anne L. Green az olvasóinak. Iant már ismerem és szeretem, alig várom, hogy a folytatás a kezemben legyen,nagyon érdekel, hogy milyen irányba halad a történetük, főleg ezután a bevezető után.
A két toszkánás fejezet pedig már is nagyon tetszett!! Már alapból tűkön ülve várom a sorozatot és ezt egy kicsit enyhítette a két szemszög, de egyben fel is csigázott és csak azt tudom mondani: kell, kell, kell a Toszkána vére minél hamarabb, mert úgy érzem, csodálatos történet lesz. Hasonlót még nem olvastam sem az írónőtől, sem másoktól, alig várom, hogy az egész történetnek tanúja legyek, ez a két hosszabb fejezet csak megerősített abban, hogy igazán különleges sorozat vár ránk. Alig várom!
Köszönöm az írónőnek az élményeket, remélem, lesz még pár kiegészítő kötet és hogy egyszer az összes eddigi novella megjelenhet majd egy kiadásban, az olyan jóóó lenne. Persze, ez a megoldás nem ront az élményen, csak úgy olyan szépen mutatna a polcon.
Végezetül annyit mondok: az írónő olvasói és leendő ovasói se hagyják ki az Elfeledett sorsok novelláskötetket, mert nagy élményt nyújtanak, amit kár lenne mellőzni. Nagyon megéri elolvasni mindet! :)<3

Paulina_Sándorné P>!
Anne L. Green: Titkok előszele

Attól függetlenül, hogy voltak benne, még ismeretlen szereplők, imádtam ezeket a rövid történeteket. A legjobban Alex Cross története tetszett spoiler. Imádtam.

lizzyke21>!
Anne L. Green: Titkok előszele

1 értékelés = 25 novella.
Anne L.Green elhozott nekünk jó pár olyan karaktert akiket jóformán el is feledtünk.
De így újra találkozhatunk velük és itt ismerhetjük meg őket igazán.
Sőt! Még ezután érkező történetekbe is bepillantást engednek ezek a kis történetek!
Újak és egy kis időuzatás a régi sztorikba!
Ne hagyjátok ki ti sem mert egytől egyik fantasztikusak! Én eszméletlenül élveztem olvasni őket!
Köszönöm, Anne L.Green!

Bővebben:
http://lizzy-olvasokuckoja.blogspot.com/2021/01/anne-lg…

Rókagomba>!
Anne L. Green: Titkok előszele

Kayla fejezetét már a Biztos menedék elött elolvastam, a többit meg most. Alig várom a Toszkána sorozatot <3 Szerettem Willt és Heathert úgyhogy külön jó, hogy az ő lányuk a főhős :-)


Népszerű idézetek

Erikaolvas>!

El kell fogadnunk, hogy az életünk tele van váratlan fordulatokkal, amelyek néha fájó időszakokba taszítanak.

58. oldal

Erikaolvas>!

Az a nő, ha az egójáról leesne az IQ-jára, agyon is csapná magát.

50. oldal

Erikaolvas>!

Mi, olaszok megingathatatlanul hittünk a lehetetlenben, mert vallottuk, hogy csoda nélkül nem lehet élni.

59. oldal

Erikaolvas>!

A vihar hirtelen jön, és sosem tudhatom, mikor csap be a villám.

5. oldal

Erikaolvas>!

Tettem, ami jólesett, mondtam, amit a szívem diktált.

38. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Elyn Vee N.: Santa Night
Leiner Laura: Mindig karácsony
Jane Fallon: Szabadulj meg a pasitól!
Jill Shalvis: Egyszerűen ellenállhatatlan
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra
Debbie Macomber: Alaszkai vakáció
W. Bruce Cameron: Karácsonyi kutyavásár
Kerstin Gier: Fellegszálló
Natalie Cox: Nem csak karácsonyra