Ördögi ​kísértés 280 csillagozás

Anne L. Green: Ördögi kísértés

Reggie ​Reynolds a Las Vegas-i rámenős csirkefogók gondtalan életét éli: szórja a pénzt és gátlástalan módon használja ki a nőket. Minden este hatalmas összegeket kockáztatva teszi meg a tétjeit a Bellagio kaszinó játékasztalainál. Az életet játéknak fogja fel, elszántan hiszi, hogy kivétel nélkül mindent ő irányít. Hozzászokott a fényűzéshez, és ahhoz, hogy neki senki sem mondhat nemet.

Egy napon azonban szembesül a visszautasítással, amikor Victoria Sawyer szemrebbenés nélkül fordít neki hátat. Abban a pillanatban, ahogy Reggie belenéz Vicky haragos, igéző zöld szemeibe, a játszma elkezdődik. Gyors, szenvedélyes, spontán és kíméletlen módon kívánja leigázni vágyai tárgyát. A csábítás hazai terep számára, és bármire képes, hogy minden megkezdett partiból nyertesen kerüljön ki. Egy olyan játszma veszi kezdetét kettőjük között, aminek a kimenetele azonban még előtte is homályos.

Reggie-t sokként éri, hogy az ő életét is egy felsőbb hatalom befolyásolja. Rá kell… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Álomgyár, Budapest, 2022
538 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763274
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
538 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763274
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
538 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763274

2 további kiadás


Enciklopédia 3


Kedvencelte 55

Most olvassa 13

Várólistára tette 87

Kívánságlistára tette 81

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

wurzel_gabriella>!
Anne L. Green: Ördögi kísértés

Hogy miért szeretem ALG könyveit? Mert nem ismer lehetetlent.
Maffia? Drogcsempészet? Gyilkosság? Szerencsejáték?
Sima ügy.
Tele meglepetésekkel, fordulatokkal a legváratlanabb pillanatban. Aztan újra 180 fok.
Csupa szenvedély, erotika, kéj.
Az első oldalaktól megfogott.
Ördögien kísértő.
Külön öröm volt a regény olvasása közben, hogy visszatérhetünk Drewék világába. Egy picit újra átéltem az Ő történetüket is.
Reggie is hamar belopja magát az olvasó szívébe. Igaz, hogy az elején kicsit túlzásnak véltem, amit tett, de megbocsátható bűn. :D spoiler
Vickyt sajnáltam azért, amit a húga érdekében tett. De azt még inkább, hogy spoiler
Szó mi szó. Újra egy fantasztikus regényt olvashattunk egy fantasztikus Írónő tollából spoiler! :)

8 hozzászólás
vikcs>!
Anne L. Green: Ördögi kísértés

Még nem olvastam az írónő összes könyvét, de az eddigiek közül jelenleg ez áll legközelebb a szívemhez. Reggie Reynolds már a bővített A sötétség fogságában című könyvben felkeltette a figyelmem, Vickyvel együtt, szóval nagyon vártam a történetüket. Nem is csalódtam, hiszen mind Vicky, mind Reggie nagy kedvencem lett. Már eleve Las Vegas témája, a kaszinó világa nagyon vonzott, hiszen számunkra elég távolinak, elérhetetlennek tűnik, és jó volt picit belátni a színfalak mögé.

Imádtam ezt a huza-vona játékot, amit egymással űztek, ahogy játszottak egymással és mégis csak úgy szikrázott közöttük a feszültség. Az erotikus jelenetek nagyon érzékiek és igényesek voltak, nagyon szerettem őket együtt. Úgy érzem, teljesen kiegészítették egymást, hibáik ellenére, még úgy is, hogy sokáig nem voltak tisztában egymás múltjával kapcsolatban. Ugyanis mindkettőjüknek megvan a maga keresztje, amely súlyos terhekkel, gondolatokkal, érzésekkel nyomja a vállukat.

Tudtam, hogy számítsak drámai fordulatokra, némelyek kiszámíthatóak voltak, viszont a vége felé annyira arcul csapott néhány dolog, hogy könnybe lábadt szemmel olvastam, hogy ugye nem..? Nem teheti ezt velünk az írónő, ez már kegyetlenség lenne. Viszont ha az írónő nem is az, a történeten keresztül megmutatta nekünk, hogy más emberek mennyire kegyetlenek tudnak lenni, akár a saját családtagjukkal szemben, ha a hatalom, pénz kérdése forog kockán.

Letehetetlen történet, amely magával ragad egy titokzatos világba. Szerelem, szenvedély, szerencsejáték, dráma, gyász és kegyetlenség elegye ez, amely függővé tesz minket, olvasókat. Azt hiszem most jött el az a pont, hogy beleszerettem nem csak a szereplőkbe, hanem az írónőbe is. Van egy sajátos stílusa, ahogy a történetet és a karaktereit formálja, terelgeti, ahogy hibáik és múltjuk ellenére igyekszik megmutatni nekik a helyes utat.

Bővebben a blogomon: https://konyvmaniablog.blogspot.com/2018/10/anne-l-gree…

3 hozzászólás
Magdi1017>!
Anne L. Green: Ördögi kísértés

Huh…. ilyen terjedelmű könyvet ennyi idő alatt soha nem olvastam még.Pedig van 5 gyerekem,akik miatt nincs sok időm.
Olvastam hajnalban,főzés közben, éjszakába nyúlóan, délután,mikor aludtak a gyerekek…
Ez a könyv valami hihetetlen ütősre sikerült, pedig Anne L.Green eddig is magasra tette a lécet, nagyon színvonalas minden alkotása,de ez minden túlzás nélkül a legjobb! Nem véletlen hogy szinte remegve várom minden könyvét,tudom,hogy nem okoz csalódást!
Mindenből pont annyit csippentett a történetbe,hogy pont jól legyen elegyítve,ne váljon unalmassá: szerelem, erotika, szenvedély, fájdalom,szenvedés,izgalom,titkok, bűncselekmény…
Vicky és Reggie is a múlt démonaival küzködik, nehéz maguk mögött hagyni,ott kísért mindenütt!
A vonzalom ellenére nehezen találnak egymásra,félreértések sora akadályozza őket a beteljesedés útján!
Kelly pedig egy önző csitri, hatalmas bajba sodorja Vickyt,aki képes a büszkeségét feladva menteni az irháját,de valahol mégis ez adja meg a kezdőlöketet a szerelmük kibontakozásához…De a boldog befejezésig még sok mindenen mennek keresztül!
Sandra és Juke pedig két igaz barát, kedveltem a karakterüket.
Imádom és imádom…

Kedves @AnneLGreen
Igérd meg, hogy nem hagysz fel az írással!
Eszméletlen vagy, köszönöm az élményt ismét! :)

4 hozzászólás
Smurfettereads P>!
Anne L. Green: Ördögi kísértés

❤❤ Imádtam. ❤❤ Ez nekem nagyon, de nagyon tetszett. Romantikus volt, szenvedélyes, érzem, erotikus, humoros, végig rettentően élveztem az olvasást. Ez a Reggie és Vicky képes volt kihozni a három napos olvasási válságomból. Fél nap alatt képes voltam 200 oldalt haladni, mert annyira odáig voltam értük. Teljesen magába szippantott a sztori, mindent imádtam benne, voltak feszült pillanatok, érzéki, tele spoiler Az elején Reggie-t, egy spoiler de aztán szépen lassan én is beleestem. Eleinte nagyon önző, és akaratos volt, de ez a végére sem nagyon változott. De aztán jött Vicky aki megbabonázta, és vele együtt én is beleszerettem. Vicky nagyon határozott, kitartó erős, okos, és bátor csajszi, nagyon megkedveltem. Sandra-t és Juke-ot is megkedveltem, ők is szerethetőek voltak, na és Regina is. Angel nagyon cuki kisbaba. :-) De Kelly-t nagyon nem csíptem, se Dylant. Mindketten önzőek, míg az egyik hatalom mániás volt, addig a másik kibírhatatlan önző makacs, nem vette észre mennyi mindent megtett érte Vicky. Jót tett volna neki pár pofon.
Szeretem az írónő stílusát, fantasztikus, és zseniális írónő. :-) :-)

Illatos_Hópehely>!
Anne L. Green: Ördögi kísértés

„Pofátlan, nagyképű, arrogáns szemét”
Pontosan ez volt a véleményem Reggie-ről szinte a végéig.
Nem mondom, hogy nem tetszett, mert az nem lenne igaz, de itt is az volt az érzésem, mint Az elvarratlan szálakban, hogy a közepétől rengeteg minden történt.
Nekem pl: spoileregyáltalán nem hiányzott.
Nem vagyok prűd sem, de a több oldalon folyó szex egy kicsit több volt mint amire szükségem van olvasás közben. :)

Bitten>!
Anne L. Green: Ördögi kísértés

Más lett mint a többi.
Anne-t valaki, talán maga az ördög kísértette meg ;-)

Most utálni fogtok! Anne ne haragudj!
A téma és a megvalósítás helyszíne nagyon tetszett. Szeretek sakkozni ;-) nem csak táblán, hanem azon túl is :D
spoiler
Van Annenak egy stílusa + egyfajta szerkezeti jelleme + karakteri sajátossága de most olyan érzésem volt mintha valaki belenyúlt volna. És ez számomra nem éppen lett gyümölcsöző változás. Anne miért nem csaptál a kezére?!
Természetesen változnak az alkotók is ezzel nem vitatkozom, sőt helyeslően bólogatok, de most …. nem tudom mi történt.
Tökéletesen kihasználta a szereplőkben megbúvó lehetőségeket, a történések adta végkimenetelt. De a struktúra….. Az köztudott, hogy Anne spoiler nem is ezzel van a gondom spoiler
Kelly spoiler
spoiler
Anne elkapattál minket!

Szerettem, de nem lett kedvenc :(

Ács_Milán>!
Anne L. Green: Ördögi kísértés

„Ha igazán szeretem, tudom, hogy el kellene engednem, mert ha ő is szeret, akkor visszajön, és akkor egészen csak az enyém lesz, de ha nem, akkor sohasem volt az.
Én mégsem vagyok képes elereszteni.
Bármilyen árat képes vagyok megfizetni, hogy csak az enyém legyen!”

Anne L. Green neve garancia a felhőtlen szórakozásra és kikapcsolódásra, amit ez esetben is bizonyított.
Szinte már az első néhány oldal után rabja lettem Reggie-nek. Abban pedig látatlanban biztos voltam, hogy egy tökéletes, izmos, kockás hasú, feszes fenekű és óriású szerszámú hímmel van dolgunk, akinek nemcsak hosszú, de kellőképpen vastag is…
A történet beszippantott és nem engedett…
Nyilván voltak várható és kiszámítható történések, de meglepetésekben is volt részem bőven. Amikor már azt gondoltam, hogy na innen sima lesz minden, akkor robbant a bomba. Jött egy olyan váratlan fordulat, amire nem számítottam. Végig azon gondolkodtam, hogy ebből hogyan lesz HE… mert ugye a végén az lesz?
Vicky és Reggie is (ő aztán pláne) nagyon szimpatikus karakterek voltak számomra. A kémia, a vágy és a szenvedély nagyon jól működött közöttük… és legnagyobb örömömre, kellő mennyiségű és minőségű erotikus jelenetet is kaptunk a regényben.
Minden erotikát kedvelő olvasónak ajánlom!
Garantáltan nem fogsz csalódni benne!

„Az Igazit onnan ismered meg, hogy minden hibája, és minden bonyodalom ellenére, csakis őt akarod majd, ő pedig téged…”

2 hozzászólás
gabiica>!
Anne L. Green: Ördögi kísértés

Na ebben aztán volt minden. Akciódús, kalandos, de mégis rendkívül romantikus és könnyed, szórakoztató könyv volt. Élvezettel olvastam, nagyon tetszett Reggie és Vicky karaktere, egymásra találásuk, kapcsolatuk kialakulása és fejlődése. Tetszett kettejük évődése, a vonakodás Vicky részéről mindenképp megfűszerezte a könyv hatását. Jól bemutatta a Las Vegasi világot, a kaszinók, szerencsejáték világát, itt tényleg minden izgalmat megkap az olvasó, amit egy ilyen típusú könyvtől elvár. Szerettem!

Niitaa P>!
Anne L. Green: Ördögi kísértés

A teljes értékelés elérhető a blogomon:
http://niitaabell.blogspot.com/2018/06/anne-l-green-ord…

„(…)Szóval van itt nekünk egy örök gyerek, egyben magabiztos félisten és egy szilánkos harcos amazon, akiket a sors egymás mellé sodor. Vajon mi sülhet ki ebből? Pontosan az, amire gondoltok: rengeteg kalamajka, bonyodalom, civódás, vívódás, szerelem, gyűlölet, megbocsátás egy humoros köntösben.
(…)
Reggie története bőven túlmutat az eddigi könyvein az írónőnek. Megkaptam benne azokat a pluszokat is, amiket az előző kötetekből hiányoltam. Logikusabbnak éreztem, mint eddig szinte bármelyiket, mégsem került olyan közel a szívemhez, mint ahogy azt vártam volna. Reggie megfogott, de Vickyvel nem tudtam kellőképp megbékélni. Tőlem túlságosan különböző személyisége miatt sok döntését nem tudtam elfogadni. Szinte megőrjített a nem létező méltóságának folytonos emlegetése. Emiatt nem is tudtam teljes mértékben kiélvezni a történetet.
Ugyanakkor erotikus romantika rajongóknak ajánlott olvasmány. A lapok pörögnek, nem hagyja unatkozni az olvasót. Mi sem jobb példa erre az, hogy hiába feszült köztem és az egyik főkarakter között ellentét, mégis másfél nap alatt elolvastam.
Anne L. Green egy új fejezetet nyitott a történetei nagy könyvében. Az őt jellemző alapokat meghagyta, újdonságokkal bővítette, s erre építkezve hozott létre egy új történetet. ”

Anarchia_Könyvblog>!
Anne L. Green: Ördögi kísértés

Volt, hogy könnyekben törtem ki, máskor óriási mosolyt csalt az arcomra. De sehol sem volt közömbös a mű, minden egyes része kiváltott belőlem valamit, amit szerintem ki is kellett váltania.
Semmi negatív dolgot nem tudok felhozni a művel kapcsolatban, csupán annyit, hogy túl hamar véget ért. Pedig nem egy vékony kötet, ennek ellenére olvastam volna tovább is.
(..)
Egy olyan szerelmi történetnek láttam a regényt, ahol bármi előfordulhat.
Imádtam az egészet, csupa pozitív élményt szereztem a művel kapcsolatban.

Az ajánló itt folytatódik: http://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/07/17/anne-l-…


Népszerű idézetek

Hópárduc P>!

A pofátlanságnak vannak olyan magas fokai, amiért nem jár büntetés, csak csodálat.

100. oldal

Bree_olvas>!

– Az élet csak egy játék. Maga dönti el, hogy játékos vagy játékszer lesz benne – csábítottam.

Ács_Milán>!

Az erotika megélése egy olyan személlyel, akire ösztönösen vágysz, frenetikus. Semmihez sem fogható.

345. oldal

vikcs>!

– Fájdalmat csak az okozhat, aki fontos nekünk […]

49. oldal

BarbyMalik0112 P>!

„Az élet egy nagy kaszinó! Egy nagy rulettkerék. Téteket raksz fel, és döntéseket hozol. Végérvényese és visszavonhatatlanul. Játszhatod biztonságosabban is, kevesebbet kockáztatva, de csökkentve ezzel az esélyét egy nagy lehetőségnek. Vagy játszhatod hazardírozva, a nagy siker reményében. De játszanod mindig kell! Mert az élet egy nagy kaszinó. A nyertes pedig az, aki megtanul rajta nevetni, még akkor is, ha éppen vesztésre áll…” (Vincent&Vincent)

BarbyMalik0112 P>!

„Ha igazán szeretem, tudom, hogy el kellene engednem, mert ha ő is szeret, akkor visszajön, és akkor egészen csak az enyém lesz, de ha nem, akkor sohasem volt az. Én mégsem vagyok képes elereszteni. Bármilyen árat képes vagyok megfizetni, hogy csak az enyém legyen.”

Amaryll87>!

Lehetek én erős, független nő, egy ilyen liezonban kontrollt veszítenék, nem állnék a tűsarkamra, hagynám, hogy ő határozza meg, mikor találkozzunk, és mennyit legyünk együtt.

Ács_Milán>!

– Mindig van új nap. A legmélyebb gödörből is van kiút.

35. oldal

Szelén>!

Ez a baj a múlttal: együtt kell élni vele. Nem lehet csak úgy letenni a múltunk csomagjait útközben, az mindig ott van velünk, akármilyen nehéz is, cipelnünk kell.

195. oldal

Newsyfül>!

Amíg élünk, játszunk. Néha nyerünk, máskor veszítünk, de újra és újra feltesszük a téteket.

533. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Marilyn Miller: A vezér
Ella Steel: Érzéki rabság
B. E. Belle: Megtörtek
Papp Csilla: Szerelem újraírva
K. M. Holmes: Miénk a pillanat
K. M. Holmes: Neked megadom magam
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls – Elveszett babácskák
Vi Keeland – Penelope Ward: Hate Notes – Adok-kapok
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Renáta W. Müller: TestVÉR 2