Érzéki ​csábító (Csábító 2.) 126 csillagozás

Anne L. Green: Érzéki csábító

„Egy ​forró, lehengerlő történet tele izgalommal.” – Kitablar blog

Ahhoz, hogy meglásd a lényeget, nem ítélkezned, hanem szeretned kell!

Bár Niko és Olivia ellentétes oldalon játszott, a sorsuk egyre inkább összefonódott. A kölcsönös vonzalom és a tragikus körülmények egymás felé sodorták őket. Hiába tudják mindketten, hogy a köztük lévő fellángolásnak nem lehet jövője, már nem a józan ész, hanem az érzelmeik irányítják őket. A legnagyobb küzdelmeket már nem az ellenfeleikkel, hanem a saját démonaikkal vívják.
Olivia lelke bosszúért kiált, melyhez az erejét Nikoból nyeri. Nikoról viszont mindennap lehull egy újabb álarc. Oliviára van szüksége ahhoz, hogy visszataláljon eredeti önmagához. A határok elmosódnak. Felvállalva az egymás iránt érzett szenvedélyt, beláthatatlan következmények áradata zúdul a nyakukba. Niko hiábavaló csatát vív saját múltjának elnyomásáért, egy új élet megteremtéséért. Rá kell döbbenniük, az elkövetett vétkeik elől nem… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
420 oldal · ISBN: 9786155763687
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
420 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763670

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Niko


Kedvencelte 20

Most olvassa 12

Várólistára tette 62

Kívánságlistára tette 69

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
klara_matravolgyi
Anne L. Green: Érzéki csábító

Ha valaki megkérdezi tőlem, miért szeretek annyira magyar szerzőktől olvasni, akkor nekem az egyik válaszom csak egy név lesz: Anne L. Green.
Az írónő mesterien ábrázolja az emberi lelket, tökéletesen ötvözi a romantikát az akcióval. Az elején nem tetszett Olivia viselkedése és túlzottnak éreztem az erotikus jelenetek mennyiségét, de hamar történik egy váltás ahonnan az érzelmekre és az izgalomra terelődik a hangsúly. Onnantól válik ez a regény letehetetlenné.

2 hozzászólás
>!
Magdi1017
Anne L. Green: Érzéki csábító

Az elmúlt hónapokban csak magyar szerzők könyveit olvastam, egy kivételével. Sajnos nagyon kevés időm van rá, de azért azt a kis időt is minőségi könyvek társaságában töltöttem. Nagyon színvonalas alkotások.
A Csábító – sorozatot is nagyon szeretem, Olivia és Niko nagyon a szívemhez nőttek már az első részben. Niko egy pimasz szívtipró, de oldalról – oldalra bebizonyosodik, hogy igenis helyén van a szíve, Olivia pedig sokszor makacsul viselkedik. Az első részben kicsit tökösebb csaj volt, most a folytatásban viszont kissé bizonytalannak éreztem a karaktert. Igyekezett az eszére hallgatni,de hát ilyen ostromnak nehéz ellenállni.
Sok izgalmat tartogatott számomra a történet, fordulatos és lehengerlő.

>!
Anarchia_Könyvblog
Anne L. Green: Érzéki csábító

Az Érzéki csábító egy szinte tökéletesre formált történet, amit Anne L. Green izgalommal, kalandokkal és a felejthetetlen szenvedéllyel is megfűszerezett. Minden egyes lapja egyre mélyebbre kalauzolt a cselekményszál határain belül, s csak még inkább teleszőtte az egészet érzelmekkel. Mindez egyvelege egy lélegzetelállító utazást nyújt az olvasónak, aki szinte szárnyal az oldalak rengetegében hol boldogan, hol kissé elszontyolodva.

Az első rész függővége után egy hatalmas szörnyűségbe csöppenünk már az első pár oldalon. Ez a hangulat az egész mű során végig kíséri az olvasót. S kissé nyomasztó, mégis drámai levegőt hagy maga után. Az ehhez kötődő eseményekről nem is beszélve, amik szinte pattanásig feszült hangulatot teremtenek már kezdettől fogva.

A két szereplőnek nem csak meggyőzniük kell egymást a köztük lévő kapocsról, hanem szembe szállniuk mindazokkal, akik közéjük akarnak állni. Két megfáradt lélek, akik békét és nyugalmat akarnak egymás társaságában. Két szív, kik összekapcsolódni látszanak.
Ez a regény a szerelemről, a kitartásról és az élet nehézségeiről szól. Erotikus percekkel és érzelmi mámorral karöltve.

Ha pár szóban jellemeznem kell a regényt, akkor azt mondanám, hogy: egy romantikus alkotás, pikáns erotikával fűszerezve.
Ajánlom mindenkinek, mert ez egy olyan regény, amit az erotika-romantika kedvelőinek hatalmas hiba kihagyni!

A teljes értékelés itt található: https://anarchiakonyvblog.blog.hu/2019/07/18/anne_l_gre…

>!
wurzel_gabriella
Anne L. Green: Érzéki csábító

Az első résznél örültem, hogy nem az erotikus jelenetek töltik ki a könyv nagy részét.
Nos, itt rá kellett jönnöm, hogy így teljes egy ALG regény.
Öröm volt olvasni Niko és Via kapcsolatának alakulását, hogy ismét mennyi nehézségen mentek keresztül;
mekkora jellemfejlődésen estek át.
Sajnálom, hogy megint kell pár hónapot várni a befejezésre, de szerintem megéri ezt az áldozatot.

>!
Niitaa P
Anne L. Green: Érzéki csábító

A teljes értékelés elérhető a blogomon:
https://www.niitaabellvilaga.hu/2019/04/anne-l-green-er…

"Sosem volt még egy értékelést sem ilyen nehéz megírnom. Rengeteget gondolkodtam a könyvön, még bőven azután is, hogy letettem. Elolvastam másik hármat, de még mindig csak ez járt a fejemben. Olyan kettősség keletkezett bennem, ami lassan elkezdett felőrölni, s egészen addig rágott belülről, míg el nem kezdtem leírni a gondolataimat. Egyfelől azt kell, hogy mondjam – a legvégétől eltekintve – egy érzelmileg teljesen logikusan felépített történetet fogtam a kezemben, amelyben a belső bizonytalanságok általi folyton váltakozó döntések kerültek előtérbe, melyek az olvasó fejlődését is szolgálják, ha képes tanulni más helyzetéből. Egy szórakoztató, ugyanakkor lélekre ható történet, melyben a gyász, a fájdalom, az elveszettség és a szerelem, az érzékiség, illetve a biztonság érzete kapcsolódik szorosan össze. Másfelől pedig egy sokáig tartó, egymást – és az olvasó idegeit is – cafatokra szaggató macska-egér játék, aminek mozgatórugója a problémákat elfedő szexualitás, a végén egy akkora fricskával, aminek hatására az egyik szereplő iránt szánalmat, a másik iránt pedig megvetést éreztem.
Szívből remélem, hogy a harmadik rész hozza majd az első regény színvonalát, mert maga a sorozat igencsak ígéretesnek tűnt. "

>!
Bitten
Anne L. Green: Érzéki csábító

Ajánlom:

Érezned kell, hogy szerethess,
mosolyognod, hogy nevethess.
Futnod, hogy eleshess.

https://bittennonblogger.blogspot.com/2019/04/anne-l-gr…

>!
ladydark
Anne L. Green: Érzéki csábító

Hullámzó volt a történet.
Volt, amikor nagyon le tudott kötni, máskor pedig nem győztem kivárni, hogy haladjon már valamerre.
Olivia karakterével szemben is kettős érzéseim voltak. Néha nagyon ki tudott akasztani.
Niko is egy érdekes karakter, nem tudott 100%-ig megnyerni magának.
Ennek ellenére várom a következő részt.

>!
Ella_Steel IP
Anne L. Green: Érzéki csábító

"A történet folytatódik, de a lapok előrehaladásával az első részben kialakult szerepek kezdenek megváltozni. Minden egyes elolvasott sor után egyre szövevényesebbé válik a cselekmény.
Ki a jó és ki a rossz?
Ki az üldöző és ki az üldözött?
Mit áldozhatunk fel a bosszú nevében és hol az a pont, ahol még visszavonulót fújhatunk?
Az események fokozódása éppúgy szippantja magába az olvasót, mint egy láthatatlan örvény Nikót és Oliviát. "

Bővebb értékelés: https://ellasteel.blogspot.com/2019/03/anne-l-green-erz…

>!
BarbyMalik0112 P
Anne L. Green: Érzéki csábító

Anne L. Green mestersorozata egy újabb remekművel gazdagodott!

Ahogyan azt a cím is sugallja, ez a rész sokkal érzelemdúsabb, érzékibb lett az előzménynél, ám ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy szűkölködnénk az akciókban és izgalmakban. Zseniális, ahogyan az írónő összefűzi a romantikát és a váratlan fordulatokat!

A rendkívül szerelmes szívű könyvmolyoknak ajánlanám leginkább ezt a trilógiát, akik nem vetik meg az erotikát és imádják a kiszámíthatatlan és letehetetlen könyveket! Csábulj el te is!

Bővebb értékelés és exkluzív interjú az írónővel a blogomon » https://barbyesakonyvek.blogspot.com/2019/01/anne-l-gre…

>!
Rebbencs
Anne L. Green: Érzéki csábító

Még mindig szeretem Anne L. Green első sorozatát, mert abszolút egyedi, érdekes és izgalmas. Igaz, hogy ez a kötet nem tudta lekörözni elődjét, de attól még tudott újat nyújtani, és be tudott vonni, ráadásul olyan témákba avat be, amelyekbe előtte más történet eddig még nem.

Nagyon érdekes ez a világ, amit az írónő elénk tár, mert tele van intrikákkal, cselszövésekkel és izgalmakkal. Olyan dolgokat boncolgat, amelyekhez nem sok közöm van, és a legjobb benne, hogy ALG nem fukarkodik az információkkal, mindig meg tudott lepni. Kívülállóként nagyon érdekesnek találom Olivia és Niko világát, ahogyan azt is, miként haladnak egyre beljebb a történet sűrűjébe.

Különösen tetszett, hogy milyen érzelem dús volt ez a kötet. És nem csak Niko és Olivia szerelme miatt, hanem a gyász is szerepet kapott benne. Örültem, hogy Anne nem bagatellizálta ezt a témát, hanem feldolgozta és szépen zárta le. Olivia karaktere így sok változáson keresztül ment és ha nem is mondom, hogy feltétlen jó irányba, azért tetszett, hogy végigkövettük a változásait.
Ahogyan Nikoét is. Hogy egyre több mindent megtudunk róla és egyre jobban megnyílik. Nagyon szeretek a szemén keresztül olvasni, a humora és a stílusa maradt ugyanúgy kedvenc.

Itt már nem kapott olyan nagy szerepet a behajtás, de több dolgot megtudhattunk a csalók világáról, mégis talán jobban örültem volna, ha Olivia végigviszi a tervét, mert úgy nagyobb íve lett volna a történetnek.
Azért van egy olyan sejtésem, hogy sokkal több minden várat magára a harmadik részben, mint az előtte gondolnám, már csak a magyarázatokra is kíváncsi vagyok. Ugyanis az utolsó fejezetet nem nagyon értem. Próbálom jól felfogni, de még jó, hogy már meg is jelent az utolsó rész, napokon belül hozzálátok!


Népszerű idézetek

>!
Enikő_Darai_Enii P

A szerelembe igenis bele lehet pusztulni!

Kapcsolódó szócikkek: Niko
>!
Niitaa P

(…) egyet sose felejts el: az életed szabályait te magad hozod. Te szabod meg, hol a határ.

341. oldal

>!
Enikő_Darai_Enii P

Szeretet nélkül a vágyakozás is csak állatias ösztön.

>!
pufivipi

Boldognak lenni nem mindig azt jelenti,hogy minden tökéletes.

340. oldal

>!
BarbyMalik0112 P

Életemben hosszú ideje először mégis a szívemre és nem az eszemre hallgattam.

>!
Niitaa P

Csak tudod, nem lehet minden úgy, ahogy az ember vágyik rá. Az életben nem tehetjük mindig azt, amit akarunk, és ahogy akarjuk.

125. oldal

>!
Anarchia_Könyvblog

Boldognak lenni nem mindig azt jelenti, hogy minden tökéletes.

>!
BarbyMalik0112 P

A bosszú a legveszedelmesebb érzelem. Hajlamos megváltoztatni az ember jellemét.

16. oldal

>!
pufivipi

Az emberek itt rontják el, nem a jövővel kellene foglalkozniuk. A jelenben kellene megvalósítaniuk az álmaikat.

>!
Niitaa P

(…) ha az ember önmagának hazudik, abból soha nem származik semmi jó.

23. oldal


A sorozat következő kötete

Csábító sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Megyeri Judit: Holttest az Ambróziában
Nalini Singh: Angyaltánc
Sophie Jackson: Egy csepp remény
J. R. Ward: Éjsötét szerető
Emma Chase: Felséged szolgálatában
Christina Lauren: Gyönyörű idegen
Carly Phillips: Forró szerelem
Meghan March: Vágy és szerelem
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát