Elvarratlan ​szálak 128 csillagozás

Anne L. Green: Elvarratlan szálak Anne L. Green: Elvarratlan szálak

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​szerelem a legveszélyesebb fegyver

Aiden Cross sorsa már a születése pillanatában megpecsételődött. Az anyja halála után alig pár hónaposan az olasz maffia elől egy tanúvédelmi program keretében Amerikába menekítik, ahol a nagynénje oltalma alatt felépítheti saját életét. Az új, szeretetteljes környezetnek hála, boldog lehetne, ám mégsem találja a helyét. Egyik zűrből a másikba keveredik. A múltjának titkai lassan benne is felszínre törnek, így visszatér olasz gyökereihez, hogy ráleljen önmagára.

Baleseti sebészként helyezkedik el egy római kórházban, ahol nemcsak a hivatásába vetett hitét kapja vissza, de rátalál a szerelem is. A tökéletesnek hitt boldogságot azonban beárnyékolja a balsors. A mindennapok részévé válik a megfélemlítés, zsarolás és korrupció.

Aria Bianchi határozott, ambiciózus rezidens, akinek életében az egyetlen fontos tényező: a munkája. Ám ez akarata ellenére hamar megváltozik, amikor feltűnik az új felettese Aiden személyében. A… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2017
516 oldal · ISBN: 9786155692413
>!
Álomgyár, Budapest, 2017
518 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692406

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Alex Cross · Aiden Cross · Aria Bianchi


Kedvencelte 27

Most olvassa 11

Várólistára tette 81

Kívánságlistára tette 71

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
BreeS
Anne L. Green: Elvarratlan szálak

Bővebben: http://breestoriesandbook.blogspot.hu/2017/08/anne-l-gr…

Amikor megtudtam, hogy az írónő, az Eltitkolt múltban megismert Aiden Crossnak egy különálló kötetet szán, felsikoltottam örömömben. Mindig is érdekelt mivé lesz az a pasi. Vajon, hogyan él tovább? Mi lesz vele?

Az Elvarratlan szálakban Aiden Cross már igenis felnőtt férfi, laza, humoros, szexi, eszi a nőket…khmm, kihasználja őrült jó kinézetét. Orvos lett belőle, de különleges kis afférjai miatt nem szívesen látják a kórházakban. Miután Alex és Lexie rájönnek, hogy Aidennek tudnia kell a múltról, apja elmeséli neki valódi származását. Az elveszett fiú hajthatatlan lett, válaszokat akart.
(…)
A múlt és a jelen találkozása. Fenyegetések, lövések, életek. Aidennek itt már nem csak a saját épségéről volt szó. Mint tudjuk a vér nem válik vízzé, főleg nem az olaszoknál. A család szent és sérthetetlen fogalom!

Az írónő nem hagy minket nyugton, főhőseinket újabb és újabb akadályok elé gördíti. Titkokra derült fény, de ezzel párhuzamban kérdéseim sorozatára akartam ismét választ kapni. Elvarr egy szálat, de kinyit egy másik kaput kételyekkel tele. Ötletes ;) Nem tudtam lerakni! Felejthetetlen élményt nyújtott.

Anne L. Green csodásan bánik a szavakkal. Stílusával még mindig lenyűgöz. A belső monológokkal megérintette a lelkem. A karakterek szerethetőek voltak, igazi harcosok! Igazi hősök! ❤

3 hozzászólás
>!
Törpillaa
Anne L. Green: Elvarratlan szálak

Egy kissé gondolkodtam rajta mennyi csillagot is érdemel ez a könyv. Nagyon tetszett, izgalmas, romantikus, szenvedélyes, érzelmes, erotikus, feszültséggel teli, akciódús jelenetek is vannak benne. De ahogy pörögtek az események, és jöttek a csavaros fordulatok már nagyon kezdett zavarni. Ezért is gondoltam el rajta, hogy 4 vagy 4,5 vagy 5 csillagos legyen. Az öt mellett döntöttem, de csak is egy okból kifolyólag, és az nem más, mint Dr. Aiden Cross. Az Eltitkolt múltban nagyon tetszett, de most annyira laza, makacs, arrogáns, felelőtlen volt az elején, és adta a kemény csávót aki sérthetetlen, de aztán minden megváltozott. Aria is kedvelhető, bár ő is rettentően makacs, és túl merev, de aztán idővel ő is belazul kissé. spoiler Vártam mikor tér az írónő a lényegre, de néha több volt benne a spoiler Nem mondom rendesen meglepett vele. De a végére jött a megérdemelt happy. :-)
Lényegében tetszett, bár néha majdnem elvesztettem a fonalat, az írónő jól tudja tálalni a romantikát és a szenvedélyt, és az akciót.

>!
Niitaa P
Anne L. Green: Elvarratlan szálak

A teljes értékelést elérhetitek a blogomon:http://niitaabell.blogspot.hu/2017/11/anne-l-green-elva…

"(…)
Hatalmas lelkesedéssel álltam neki: bekészítettem egy puha takarót az ablak alatti olvasószékembe. Odaraktam egy bögre finom kávét, amit a radiátor melegen tart. S mindezek után bevackoltam magam. Pont a könyvre esett egy szép kis fénynyaláb, így kiélvezhettem az őszi időjárás kellemes oldalát is, majd boldogan ütöttem fel a könyvet.
Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy a lelkesedésem nagyon hamar alább csapott. Elindulunk onnan, hogy épp a meglehetősen bűnös fellegekből egy szempillantás alatt a poklok poklába kerül Aiden. Kezeket, lábakat behúzni! Érzelmi hullámvasút következik!

(…) elég sok mindenen mentem keresztül ezalatt a bő ötszáz oldal alatt. Volt, hogy kiábrándultam, kételkedtem, haragudtam, de ugyanakkor fel is töltött, meglepett és végtelen sok szeretetet adott. Szegényebb lennék, ha nem olvastam volna el Aiden történetet.
Furcsa volt látni azt az édes kisfiút nőcsábász felnőttként, de a gyerekek már csak ilyenek: észre sem vesszük és máris túlnőttek minket. Igaz, hogy nem az én fiam, nem az én rokonom, mégis büszkeséget érzek Aiden irányába. Büszke vagyok rá, hogy képes volt a végletekig kitartani és az előnyére fordítani mindent. De legfőképp azért vagyok büszke, hogy megtalálta önmagát.

Ki is Aiden Cross? Egy nőcsábász, szíveket összetipró szexi orvos? Vagy egy mérhetetlenül szerelmes, tehetséges fiatal, aki előtt nincs akadály és tudja, hova tart? Olvassátok el Ti is az Elvarratlan szálakat, hogy megkapjátok a választ!"

>!
Bitten
Anne L. Green: Elvarratlan szálak

„Egy ideje, úgy érzem magam ebben az Anne által teremtett világban, mint egy újra és újra visszatérő turista. Mindig úgy gondolom, tudom miért nyitom ki azt a bizonyos ajtót, aztán látogatást követően újabb útravalóval távozom.”

http://bittennonblogger.blogspot.hu/2017/11/anne-l-gree…

Közös történetünkről annyit, hogy moly Baràtosnémtól benyultam :'D

>!
J_K_Smith I
Anne L. Green: Elvarratlan szálak

Ismét egy jól megírt könyvet olvashattam Anne L. Green tollából. :) Várom a következőt. Kezdek is neki a novellának. ;)

>!
Sippancs P
Anne L. Green: Elvarratlan szálak

De nagyon jó volt újra találkozni a Cross-famíliával!
Hiába a tekervényes családi háttér és a titokzatos múlt, Aiden egy percre sem tagadhatta volna le olasz származását és Alex neveltetését. E kettő kombinációjából lett egy forrófejű, kissé hanyag, az élvezeteket hajszoló harmincas férfi, akit mi más változtathatna meg, mint a szerelem? Jó volt látni, ahogy Aria a magabiztosságával és a keménységével kiugrasztotta a nyulat a bokorból, és Aident egy teljesen más útra terelte. De! Néha kicsit soknak éreztem a romantikát. Fele ennyi erotika és romantikus jelenet is elég lett volna, mert a kémia rendesen működött a szereplők között, helyette viszont lehetett volna még egy kicsit jobban feszegetni a Rossi-alvilági vonalat.
Ellenben az nagyon tetszett, hogy a szülők is aktívan részt vettek a cselekményben, és most, hogy már ismerem Maya történetét (a minap olvastam a novellát), más szemmel néztem az ő gondolataira is.
Nem ez a kedvenc ALG-kötetem, viszont a 4,5 csillag egyértelműen jár neki.

>!
Magdi1017 P
Anne L. Green: Elvarratlan szálak

Miután az Eltitkolt múlt nálam hatalmas élményt nyújtott, örültem neki hogy lesz folytatása!
Persze Aiden már nem az a tündéri kisfiú, akit megismertem,az első pár oldalon igencsak khm… nőcsábász énjét ismerhetjük meg! :)
De egy tragédiába torkolló tivornya felnyitja a szemét, Olaszországba ,azon belül Rómába megy,hogy válaszokat kapjon a múltjával kapcsolatban.
Aria egy nagyon önálló, belevaló nő,aki maximálisan helytáll,mint megbecsült orvos.
Természetesen itt is az első időkben megy az adok-kapok közöttük,de a vonzalom vitathatatlan..
Persze a múlt hamar kopogtat Aiden ajtaján,amire bizonyos értelemben számít is,de azon van,hogy leszámoljon vele,bár nem egyszerű, spoiler.
Aria anyját meg nem tudtam megkedvelni,azok után meg főleg nem,mikor beavatta a lányát a titkába..
Mindezek ellenére kiderülnek az igazságok,turpisságok.
Igazi, hamisítatlan ALG regény,amiből nem hiányzik a romantika, szenvedély,izgalom,dráma megfelelő keveréke

>!
Anarchia_Könyvblog P
Anne L. Green: Elvarratlan szálak

Tele van érzelmekkel. Nem egyszer dühöngtem vagy sírtam, mert annyira a történtek hatása alá kerültem, hogy azt ki sem tudom fejezni szavakkal. Elkalauzolt egy olyan világba, amit már megismerhettem tőle, de mégis ezt a világot most sokkal ragyogóbbnak láttam. Imádtam az egészet, amit olvastam és egyszerűen csak peregtek a lapok a kezemben. Egy újabb ALG regény, ahol minden a helyén volt. Most teljesen úgy érzem, hogy Cross-függő lettem és nem akarom, hogy vége legyen.

Teljes ajánló:http://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/04/27/anne-l-…

>!
Ács_Milán 
Anne L. Green: Elvarratlan szálak

„Egy férfi számára két fontos nap van a szerelemben: az egyik az, amikor találkozik álmai nőjével, a másik pedig, amikor elveszi őt.”

Szeretem, ha egy történet kerek, egész és még jobban szeretem, ha ennek a történetnek van mondanivalója is. Ennél a könyvnél mindegyik elvárásom teljesült. Nagyon kedvelem az írónő stílusát. Anne L. Green neve nálam garancia a szórakoztató kikapcsolódásra.

A regény cselekményekben és izgalmakban gazdag, a főszereplők mindegyike telitalálat. Szerethető és szimpatikus karakter Aria és Aiden is. Egy cseppet sem csodálkozom, hogy így egymásra gerjedtek, mert hát melyik nő tudna ellenállni Dr. Crossnak? Feltételezem, hogy nem sokan.
Erotikus jelenetekből nem szenvedhetünk hiányt és ami hatalmas pozitívum, hogy ezeket a hancúrozásokat igényesen és ízlésesen tálalja az írónő az olvasó felé.
Összességében a regény egy lendületes, izgalmas, humorral fűszerezett romantikus történet, amiben kellő mennyiségű és minőségi erotika is helyet kapott.

>!
Evika82 P
Anne L. Green: Elvarratlan szálak

A könyv elejével kicsit megkínlódtam. Az első 60-70 oldallal nagyon lassan haladtam, de aztán szerencsére beindult a történet, és elkezdtem igazán élvezni az olvasást.
Aiden eleinte egy nagyon idegesítő, beképzelt kis p*cs volt , de szerencsére nagyon hamar, hatalmas jellemfejődésen ment keresztül, így sikerült őt megszeretnem.
Aria viszont első perctől nagyon szimpatikus volt az erős, karakán személyiségével. :) Mondjuk Aident egy kis szende, anyámasszonykatonája csaj nem tudta volna meghódítani, és teljesen pozitívvá változtatni a személyiségét. :)
Úgyhogy összességében igenis tetszett a könyv, de mégsem tudtam neki 4 csillagnál többet adni, mert viszont a bonyodalmakat néha kicsit soknak tartottam. Főleg a legvégén, amikor kiderül, hogy spoiler. Azt én már simán kihagytam volna a sztoriból, de ennek ellenére tényleg tetszett, és örülök, hogy ezt a könyvét is olvashattam az írónőnek. :)


Népszerű idézetek

>!
BarbyMalik0112 P

– A szépség nem a tökéletesben, hanem mindig a tökéletlenben rejlik.

221. oldal

>!
BarbyMalik0112 P

Oda kell figyelnem a fontos pillanatokra, mert ezek azok, amelyek megismételhetetlenek.

215. oldal

>!
BarbyMalik0112 P

Alex mindig azt mondta: az első nő, akit megcsókolsz, korántsem lesz olyan fontos, mint az, akit utolsónak csókolsz meg. És én már tudtam, hogy én Ariát akarom, amíg csak lélegzem.

119. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alex Cross
>!
BarbyMalik0112 P

– Hát az az egy biztos, hogy te gyorsabban vezetsz, mint ahogyan az őrangyalod repül.

217. oldal

>!
Enikő_Darai_Enii

– Mindnyájan titkolunk elfojtott érzéseket. A legveszélyesebbek mégis azok a titkok, amelyeket magunkban temetünk el.

>!
BarbyMalik0112 P

„A szeretet tökéletes plasztikai sebész.”
(Vavyan Fable)

507. oldal

>!
Ács_Milán 

Egy férfi számára két fontos nap van a szerelemben: az egyik az, amikor találkozik álmai nőjével, a másik pedig, amikor elveszi őt.

296. oldal

>!
Ács_Milán 

Nem az számít, hogyan kezded az életet, hanem az, milyen befejezést választasz.

464. oldal

>!
BreeS

Megbocsátani azt jelenti, hogy megérteni. És megérteni valakit nem feltétlen azt jelenti, hogy megbocsátok neki.

514. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Abraham Verghese: Könnyek kapuja
About Edmund: Egy jegyző orra
Elizabeth Gilbert: Eat, Pray, Love – Ízek, imák, szerelmek
Vi Keeland: A beosztott
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok
Tara Sivec: Csábítások és csemegék
Lauren Graham: Egy nap talán
J. L. Armentrout: Origin