37. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
75. legjobb kortárs könyv a molyok értékelése alapján

Elfojtott ​indulatok (novella) (Elfojtva 0.) 109 csillagozás

Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)

Hogy ki vagyok én? Ez igen egyszerű kérdés. Maya. Maya Cross. Egy felnőtt, saját akarattal bíró érett nő. Ja, és persze a híres szívtipró, Alexander Cross egyetlen szem kislánya. Hát nem mondom, hogy könnyű volt felnőnöm ezzel a hol áldásnak, hol átoknak megélt múlttal. Alex Cross! Hát igen! Kár, hogy én nemcsak azt az elbűvölő oldalát ismerhettem meg, mint annak idején a meghódított prédái. Valószínűleg dögös sármőrként elviselhetőbb és vonzóbb lett volna számomra, mint kamasz koromban apaként.

Anne L. Green a nagy sikerű Eltitkolt múlt és Elvarratlan szálak folytatásaként – olvasói kérésére – megírta Alex Cross lázadó lányának, Mayának rövid, ám annál humorosabb történetét. Megtudhatjuk, mi történik, ha egy olyan pasi keveredik a családba, aki már első ránézésre is igazi rosszfiú, akit semmi más nem érdekel, csak a csajok, a pia, a tetkói és a több száz lóerő a lába közt.

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
44 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155596681
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
44 oldal · ISBN: 9786155596698

Kedvencelte 13

Most olvassa 1

Várólistára tette 43

Kívánságlistára tette 51

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Smurfettereads P>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)

Imádtam. ❤ Úgy olvastam volna még tovább. Maya nagyon laza felelősségteljes volt végig, ha kellett elérte a célját, mint Ian Brytonnal. ❤ Anne L. Green itt is hozta a stílusát, szenvedélyes, humoros, laza. Iant pedig imádtam, annyira laza, kemény szexis, vérbeli rosszfiú. ❤❤ Imádom. Bírtam közte, és Maya között a szócsatákat, jókat kuncogtam rajtuk. :-D

Sippancs P>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)

„Ezennel hivatalosan fogadom, eme történettel elvarrom az utolsó szálakat is.” – írja Anne az előszóban. Bár ne tenné! Bár lenne még Maya és Ian, meg Alex és Lexie!
Nagyon jó volt olvasni, de épphogy csak belemerültem, már vége is lett. Pedig olyan jó kis sztori lehetett volna ebből 400 oldalban is! Imádtam volna a kezdeti apa-lánya konfliktusokat, ahogy Alex oktat, Maya pedig lázad, majd jöhettek volna az ian-es fejezetek, sok-sok harccal és forró pillanattal, végül pedig a boldog befejezés… ahh!
Nem is kérdéses az 5 csillag.

4 hozzászólás
Milli88 P>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)

Nem olvastam még az írónőtől, de ez a kis novella most jócskán felkeltette a művei iránt az érdeklődésemet. Nagyon szépen, gördülékenyen ír, a novella rövidsége ellenére nem volt olyan rész, ahol nem értettem volna valamit a miatt, mert nem olvastam a többi kötetet.
Ezek után erősen elgondolkodom, hogy beszerzem pár könyvét. :)

kratas P>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)

Igen eredeti és kifinomult novellához volt szerencsém, ahol nem minden a külsőségekről és a dugásról szól. Ja de.
És ez itt kérem szépen a csillagozások szerint benne van a 100 legjobb romantikus könyvben. Igazából ez az ami a leginkább felizgatott az olvasás közben.
A legjobb rész: amikor apuci elkapja a pasit, amikor lelép a kislánya szobájából hajnalban.
A legrosszabb részek: Maya művek és következetlen gondolkozása.

Ács_Milán>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)

Maya és Alex… apa és lánya…
Attól függetlenül, hogy nem a legrövidebb novellák közé tartozik az Elfojtott indulatok, én szívesen olvastam volna még sokkal tovább. Egy nagyon élvezetes történetet lehetne kanyarítani ebből az apa-lánya kapcsolatból.
Kiszámítható volt ugyan a történet alakulása, de egy ilyen rövid műben nem is lehet várni nagy drámákat és fordulatokat. Ez így volt jó, ahogy az írónő megírta.
Anne L.Green eddigi novellái közül ez nyerte el a tetszésemet a legnagyobb mértékben.

Dorina_S>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)

Huhhh Anne megint nem semmi történtet osztott meg velünk, olvasókkal. Ismét a Cross család életébe nyerhetünk bepillantást. Most nem Aiden a főszereplő, hanem a húga, Maya. Nagyon kíváncsi voltam a leányzó történetére, ezért nagyon vártam ezt a novellát. Sikerült is hozzájutnom egy csodálatos ALG könyvbemutató keretében.
Maya nincs egyszerű helyzetben….vagy az apja vagy a bátyja őrködik felette, és ezért elkerülhetetlen, hogy kitörjön egy idő után, mint az Etna (ha már olasz). Teljesen megértettem őt, mert olyan szintű korlátok közé szorították, hogy az már szinte megfojtotta. Kereste a kalandot és sok esetben meg is találta, majd jött a csavar az életében, és ezt követően viszont már túlzottan meg akart felelni az apjának. Néha úgy éreztem, hogy már görcsösen akarja ezt, és Alex, mintha ezt is várná el tőle. Egy igazi, XXI. századi üzletasszony lett. Ez a megoldás nagyon tetszett, de mindenkinek jön a nagy kihívás az életében. Maya tekintetében ez Ian Bryton volt. Ő a tipikus rosszfiú…és én annyira imádtam az ő karakterét. Tele tetkókkal, motorral, rossz és kétes hírű múlttal és társasággal. Az pedig, hogy egy szoknyavadász csak hab a tortán. Viszont azért az igazi vadász, ha akar valamit, megszerzi. Bár néha maga a vadász lesz a préda. Ian is megszelidült a végére, bár valami azt sejteti, hogy okoz ő még meglepetést. A vad macsós jelenetei imádni valóak voltak. Ő is tipikusan az a szereplő, akinél a külső csak a látszat, és több van alatta, mint az elsőre gondolnánk.
Kedves @AnneLGreen köszönöm az élményt, és alig várom, hogy olvassak még a Cross-Bryton párosról.

Karinaa7 P>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)

Nagyon régóta várólistásak ezek a könyvek és most végre rávettem magam, hogy belekezdjek. Imádtam és nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.

perpetua P>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)

Kicsivel hosszabb csak a Pokoli fizetségnél, aminél sajnáltam, hogy nem elég tartalmas, de itt most láthatjuk, hogy már pár plusz oldal is sokat segít. Itt nem volt hiányérzetem, remekül felvezette a hamarosan megjelenő regényt, és felkeltette az olvasók érdeklődését. Még csak egy Anne L. Green regényt olvastam, de pont Maya szüleiről szólt, és mindig jó az időben előreutazva találkozni ismerős szereplőkkel.


Népszerű idézetek

Sippancs P>!

A férfiak többsége már csak ilyen. Amikor tudják, hogy egy nő halálosan szerelmes beléjük és bármire képes értük, akkor könnyelműek. Elfelejtik, hogy egy kapcsolatot ápolni kell, mert ha a sorsára hagyják, akkor a legjobb is elromlik.

43-44. oldal

Sippancs P>!

A jegygyűrű olykor nem végtelennek tűnő kötelék, hanem egy hurok, csak nem azonnal fojtanak meg vele, hanem szépen fokozatosan, napról napra.

43. oldal

Sippancs P>!

Imádtam a csibész mosolyú, dögös szívtiprókat, akiknek izmos felsőtestét merész tetkók borították. Számomra ez volt a művészet. A bőr úgy funkcionált, mint egy festővászon. Izgalmasak, érzékiek, férfiasak… de veszélyesek.

12. oldal

>!

De tudtam, hogy ezt a csatát nekem is meg kell vívnom, mert ha ha nem teszem, az egész életem az általam csodált két férfi bűvkörében élem le, amiből ritkán származik egyenrangú, mindkét fél számára kielégítő kapcsolat.

6. oldal

>!

– Nem szivi, nem tudom, de nem is érdekel – csattant fel.
– Hamarabb szembesültem a farka méretével, mint azzal, hol találom meg.
– Mert a fontos infók mindig elöl vannak – röhögött fel.

21. oldal


A sorozat következő kötete

Elfojtva sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Christine Anne Colman: Megsebzetten
Mike Menders: Házinyuszi
Ruby Saw: Az igazi
Borsa Brown: A maffia gyermekei
Borsa Brown: Az Arab lánya 3
Ruby Saw: Gázt neki, Család!
Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
J. Lynn: Wait for You – Várok rád
Emma Chase: Behálózva