Elfojtott ​indulatok (Elfojtva 1.) 41 csillagozás

Anne L. Green: Elfojtott indulatok

A szerelem lehet erősebb, mint a családi kötelék?

Ian Bryton nem az én súlycsoportom. Igazi nehézfiúnak tűnik a képei alapján, de meg kell hagyni, állati jó pasi. Imádom a csibész mosolyú, dögös szívtiprókat. Ha pedig még bomba testük is van, néhány szexi tetoválással, na annak már tényleg nehezen tudok ellenállni. Nem tehetek róla, bukom az ilyen fazonokra. Izgalmasak, érzékiek, férfiasak és veszélyesek.

A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green megírta a lázadó Maya Cross érzéki, humoros, ám szívszorító történetét. Az Elfojtva-sorozat első kötetéből megtudhatjuk, mi történik, ha egy olyan pasi keveredik a családba, aki már első ránézésre is igazi rosszfiú, akit semmi más nem érdekel, csak a csajok, a pia, a tetkói és a több száz lóerő a lába közt. Vagy talán mindez csak a látszat?

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
472 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929625
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
480 oldal · ISBN: 9786155929632

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Alex Cross · Ian Bryton · Maya Cross


Kedvencelte 10

Most olvassa 9

Várólistára tette 48

Kívánságlistára tette 65


Kiemelt értékelések

Silverlight>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

Kimondottan élveztem ezt a történetet. Nagyon jó volt olvasni, feltöltött energiával. Néha kellenek ezek az olvasmányok, amelyek feldobnak, megmosolyogtatnak. Együtt tudtam érezni a szereplőkkel, tudtam értük izgulni, sajnáltam őket, s örültem is a boldogságuknak. Az egész cselekmény jól kitalált, s örültem az ismerős szereplőknek is. Ian kicsit hasonlít Maya apjára, hiszen az ugyan ilyen forrófejű volt fiatalabb korában, s csak a megfelelő nő tudta lenyugtatni. Maya egy vadóc nő, aki megszokta, hogy meg kell küzdenie a kapcsolataiért. Főleg az apjával szemben. A végén nagyon meggyötrődött, de ez a fordulat kellett az egymásra találáshoz. Az egyetlen bajom a borító, nekem ez a pasi abszolult nem jön be, s nem is igazán illik szerintem Ian karakteréhez, legalább is, ahogy én elképzeltem.

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
472 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929625
2 hozzászólás
Dorina_S>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

Pár perce fejezetem be a könyvet, és hát nehéz..nagyon nehéz megszólalni a röpke 470 oldal után. Anne L. Green az egyik kedvenc írónőm: emberileg és szakmailag is. Nem tudom, hogyan és hova tudja még fokozni a történeteinek a mércéjét, de ezzel aztán kivágta sokszorosan azt a bizonyos biztosítékot. Nem gondoltam volna, hogy én valaha ezt mondom majd, de lehet a Remény hajnala lecsúszott a képzeletbeli ALG ranglistám első helyéről, és átvette a helyét Ian Bryton, a kemény faszagyerek. Remélem Mattt ezt nem hallotta és nem is olvassa…lehet csak a felfokozott lelkiállapotom mondatja ezt velem…de amúgy is Matt a szívem csücske..de már Ian is.
Már amikor novella formájában jelent meg az Elfojtott indulatok…akkor felkeltette az érdeklődésemet…egyrészt egy rosszfiú a főszereplő, aki annak ellenére hogy megvan az anyagi biztonásga..magasról tesz erre és útszéli csehókban tengeti az életét élvezve az élet adta szabadságot ledöntve a társadalmi korlátokat. Na meg nálam nem utolsó szempont a tetoválás, és a csípős hangnem… a motorról már nem is beszélve. Szóval adott volt, hogy imádni fogom ezt a karaktert is. Így végtelenül megörültem, amikor kiderült Ian önálló kötetet kap.

De úgy gondolom Anne zseniálisat vitt végbe a regény mellett más téren is. Sokszor hallottam már az írónőktől, hogy nehéz megfelelő képet találni a borítóhoz, ami egyszerre fejezi ki a történetet, és hívja fel magára a figyelmet…így aztán az Elfojtott indulatok egyedi „külsőt” kapott, mégpedig magyar vonatkozásút. Végre nemcsak külföldi modellek, színészek szerepelnek magyar kötetek borítóin, hanem magyarok is. És az írónő szuperül választott, ugyanis a borítómodell nem is lehetne tökéletesebb mindarra amit fent írtam. Kezdteben én kicsit kétkedve fogadtam, de a képeket nézve és akkor még a novellát ismerve kezdtem beadni a derekam. Aztán ahogy egyre több promóciót kapott a könyv, egyre jobban azonosítottam a főszereplőt Mátéval. És az ahogy Anne rátapintott számtalan véletlenre, amit beleírt a történetbe majd azok a valóságban is igazolást nyertek…akkor az állam is leesett. Viszont teljes mértékben az online bemutató utáni akváriumos koccintás után „került helyére” minden…és jelent meg Máté előttem, mint Ian. Tökéletes választás, mert olvasás közben is a gyulai Mr. Bryton mosolya kúszott elém…ezért ha mondhatom ezt kedves @AnneLGreen ezt a jó szokásodat abba ne hagyd, mert rengeteget ad a történethez, hogy az olvasók egy hús-vér szereplőt tudnak passzintani a regénybelihez. Máté a sors furcsa fintora vagy inkább sorsszerű akarata szerint tökéletes Ian Brton lett, nálam legalábbis végérvényesen.

Ian Bryton karaktere mellett Maya Cross miatt is vártam ezt a kötetet. Roppant kíváncsi voltam Alex lányára. Kiindulva a szüleiből nem vártam éppen egy szende jókislányt, akinek apuci parancsol. Maya egy roppant erős, makacs, akaratos, önfejű, talpraesett és okos nő. Az egyik kedvenc ALG női karakterem lett Amy mellett. Maya egy igazi amazon, mondhatni egy Wonder Woman. Egy pillanatra sem adja fel, küzd és eléri amit akar. Ugyanakkor nem tettek semmit a feneke alá, mint azt az ilyen lányoknál gyakran előfordul. Meg kellett küzdenie mindenért, a pozíciójáért, az álmaiért, a vágyaiért. Ugyanakkor roppant módon becsültem benne az akaraterejét, és a családjához való viszonyát. Az a kötekék, amely közöttük van bámulatos…főleg ebben a mai világban. A céljai között elsősorban nem a házasság és a gyerek, hanem a karrier és az álmai elérése áll. Igazi üzletasszony, aki minden eszközt bevet, hogy megszerezze, amit akar. Sokszor azonban megfelelési kényszert is érzetem az apja irányába…és emiatt nagyon haragudtam Alexra (aki amúgy sem volt most a kedvencem). Maya sokszor az apját és annak véleményét helyezte előtérbe, és ebből nem egy konfliktus származott. Túlontúl is függött az apjától, és túlontúl is meg akart neki felelni. Írható ez egyszer arra, hogy nő (apuka egyetlen kislánya), másrészt pedig Aiden miatt.
Maya ugyanakkor megmutatta az igazi, női oldalát. Azt milyen is egy fiatal nő, milyen őrültségeket képes csinálni a szerelem nevében…és sajnos megismerhettük a pokoljárását is. A történet utolsó harmadában majd a szívem szakad meg érte, és teljesen megértettem a cselekedeteit. Némán folytak a könyneim érte. Nem tudom én mit tettem volna, de az hogy egyedül nézett szembe vele csak az erejét mutatja. Nem picsogott, sajnáltatta magát…holott joga lett volna hozzá. Harcolt, de csatát vesztett…ugyanakkor a háborút megnyerte.

És aki ennek a kötetnek a másik központi szereplője, a kemény faszgyerek…azaz Ian Bryton. Nos, a drága motoros banditánk már az első perctől a kedvencemmé vált. A jelleme, a külsje, a habitusa, a stílusa, a megynilvánulásai…mind-mind együtt tették ütősség az ő karakterét. Ketrecharcos mellékese pedig hát….nem is tudom hova fokozta ezt már. Ugyanakkor a kemény izmok mögött jóval több van…több sérülés, szenvedés, fájdalom, el nem fogadás, elismerésért való küzdelem. Ian rendkívül összetett…laza, ugyanakkor egy fegyelmezett harcos. Sorsszerű találkozás hatására elgondolkodik az életén, és megpróbálja jó irányba terelni..több-kevesebb sikerrel. Bár engem elsőre levett a lábamról…Maya azért kötélnek állt egy darabig. Bryton a példa arra, hogy mire is vagyunk képesek a szerelemért, és a szeretett nőért mennyit is tudunk változni…felismerve azt, hogy merre tart az életünk, és mi is az ami valjában boldoggá tesz bennünket. Ian tekintetében nem mehetek el szó nélkül az előítéletek mellett. Engem bosszantott, hogy a külseje miatt számos negatív véleményt kapott..hiába küzdött sokszor embert megpróbálóan…de azért bebizonyította, miért is olyan faszagyerek ő. esély nélkül senki nem tud bizonyítani…és ha ezt megtagadjuk tőle, ne csodálkozzunk, hogy beváltja a róla szajkózott véleményt.

A mellékszereplők közül Alexet és Aident kell kiemelnem. Cross apuka nagyon kivágta nálam ebben a részben a biztosítékot. Alexet nem szerettem…sajnálom, egyszerűen úgy éreztem megfojtja a lányát. Állandóan a sarkában loholt, ellenőrizte munka közben..én ettől falra másztam volna, és bztosan összezördültem volna vele jó párszor. Hibásnak is tartom a tragikus eseményekért…de becsületére váljon, hogy tudja, hogy hibázott…és próbálja helyrehozni a vétkeit.
És hát Aiden…hát őt nem lehet nem imádni. Hozta a szokásos formáját. De a gondoskodó nagytestvér szerepe irtó jól állt neki. Néha azonban ő is irányítani akarta a húgát, amit Aria és Maya nagyon szépen hárítottak. Ő hamarabb észreveszi a ballépéseit, és időben korrigál. Tetszett, ahogy alakult a barátságuk Iannel, reménykedtem egy ilyen végkifejletben.

Az írónő számos lelki és érzelmi hullámvasút mellett az erotikát sem hanyagolta ebben a kötetében sem…de nem volt túlzó vagy zavaró. Ehhez a részhez pont ennyi és ilyen minőségű tartozik hozzá. Anne mindig ízlésesen, lényegretörően fejezi ki ezen részeket..és ehhez is egy szint, egy írói tehetség kell…mert ezt kevesen tudják ilyen minőségben meglépni. Az erotika mellett fontos, hogy az írónő mindig valami háttérinformációt is beágyaz a cselekményszálak mögé…éppenséggel most a Hell's Angels motorosbandát. Hallottam már ilyen bandákról, de ennyire nem voltam tisztában a jellemzőikkel…és ezért is páratlan Anne…mert ilyen részletekkel is emeli a regény színvonalát.

A fejezetek előtti idézeteket eddig is különlegesnek tartottam, de most annyi kedvencemet találtam közöttük…amelyek egyrész nosztalgiával töltöttek el, másrészt jó tudni, hogy nem csak nekem favoritok. A zene itt is központ szerepet foglal el, ahogy az Eltitkolt múltban is…ez nagyon szép visszacsatolás volt Lexie és Alex történetére.

Letehetetlen egy könyv volt, szinte fizikai fájdalmat éreztem, amikor ezt meg kellett tennem. Halogattam..mert nem akartam, hogy vége legyen. Összefacsarta, széttépte, megtaposta a lelkemet..ugyanakkor számtalanszor hangosan nevettem rajta. Csodálatosan jelent meg a szerelem a lapokon…fejezetről, fejezetre bontakozott ki. Számos olyan eseménnyel tarkított volt ez a regény, amely lelkileg megviselt..ugyanakkor az egyik kedvencem lett. Pont az érzelmi amplitúdója miatt. Az pedig, hogy Máté és Ian között mennyi hasonlóság van csak Anne zsenialitását tükrözni…előzetes kutatómunka nélkül. Egyszóval várom a folytatást…és roppant kíváncsi vagyok ennek a pokolbeli angyalnak a következő könyvére.

pinkprincessreads>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

A valaha volt legjobb ALG történet

Egy éve volt szerencsém volt megkapni a könyv novella változatát és mit ne mondjak, már az egy óriási szerelem volt számomra, viszont ez a könyv bőven túl tudta azt az érzést szárnyalni.
Első körben megismerhetjük Mayat, Alex Cross „jó kislányát”, aki bőven örökölt az apja mentalitásából, ami nem kevés fejfájást okoz a büszke apukának. Akkor sem történik ez másként, amikor Mayacska útjába akad Ian, a kigyúrt, kitetovált félisten, aki mindent a feje tetejére állít az amúgy sem túl egyszerű mindennapjaiban.
Tudom most arra gondolsz, hogy ez egy átlagos jó lány rossz fiú love story, amiben részben igazad is van, de nem egy Anne könyv lenne, ha ennyivel elintézné az egészet. A könyv lapjai meg vannak fűszerezve poénokkal, amit Aiden és Alex bőven biztosít számunkra, érzelmekkel, mely Ian és Mayacska között pattan ki, és ezek mellett sok lelki problémákkal, mely sajnos minden szereplő életében jelen van. Vannak itt a múltból eredő, jelenben kialakuló és a jövőt megkeserítők is, viszont ezek megoldása, leküzdése illetve elfogadása csak saját erejüktől, hittüktől függ.
A történet mindenekelőtt megtanít, hogy ne ítélkezz mások felett, hogy mindenkiben van valami egyedi, szerethető és végezetül nincs olyan sorscsapás, amit az idő és egy másik ember szeretete ne tudna begyógyítani.
Mindenkinek ajánlom kortól, nemtől függetlenül, hiszen a szórakoztatás mellett igen mély mondanivalója is van, mely nem egyszer képes az olvasó szemébe könnyeket csalni.

Még több értékelést és kedvcsináló képeket találsz itt:
https://linktr.ee/pinkprincessreads

Filep_Nikii>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

https://nikiikonyvblog.blogspot.com/2020/06/anne-l-gree…
Először is szeretném megköszönni, hogy az írónő megtisztelt a bizalmával és lehetőséget adott a regény előolvasására.

A Cross családot minden Anne L. Green rajongó ismeri. Olvashattunk már Alexről és Lexie-ről (Eltitkolt múlt), Aidenről és Ariáról (Elvarratlan szálak) és most a kicsi Mayát is jobban megismerhetjük az Elfojtott indulatokban. Mikor megtudtam, hogy újra találkozhatunk a szívtipró családjával, repdestem az örömtől.
Novellaként indult Ian története, de szerencsére könyv lett belőle!
A regény felül múlta a várakozásaimat! Egy páratlan, nem mindennapi romantikus történettel bővült az Anne L. Green könyvtáram. Nagyon élveztem minden sorát a könyvnek. Izgatott voltam olvasás előtt és közben, hogy újra egy könnyedebb szerelmi történetet olvashatok az egyik kedvenc írónőmtől. Tökéletes nyári olvasmány! Imádom Anne L. Green krimis-romantikus regényeit, de most annyira jól esett, hogy felidézve a múltat, újra egy humoros történetet olvashattam tőle.
Rengeteg érzelem futott át rajtam olvasás közben: öröm, aggódás, megkönnyebbülés, félelem, izgalom. Folyamatosan pörögtek az események, így előfordult, hogy olykor az emóció széles skálájával egyszerre találtam szemben magam.

A kicsi Maya, akit szinte gyerekkorától ismerhetnek az olvasók, immáron 26 éves vagány csaj lett, anya szépségével és apja személyiségével megáldva. Elképesztően szórakoztató volt figyelni, hogyan használja egyszerre a szépségét és ravaszságát, hogy elszédítse a motoros rosszfiút. Ám az ő sorsa sem fenékig tejfel a regényben. A történetben Mayának is nagyon kemény dolgokon, helyzeteken kell keresztül mennie. Mindezzel pedig elgondolkodtatott a szerző. Eltöprengtem azon, vajon mennyi mindent képes kibírni egy megtört nő, egy megtört szív és milyen gyógyító ereje van a szerelemnek. Szívembe zártam Maya karakterét, bámulatosan erős nő, aki példaképként is megállja a helyét.

Ian Bryton nem egy sablonos pasi, de még az ALG karakterek körül is kitűnik. Egy rosszfiú, akit első ránézésre jobb elkerülni. Ám ez csak a külső! Megismerve a gondolatait rájövünk, hogy egy érző és szeretetre méltó férfiról van szó, aki nem kapta meg azt a figyelmet apjától, mint amire vágyott. Számára rögös út vezet a boldogsághoz. A múltja nem egyeztethető össze azzal a jövővel, amelynek vágyát Mayával való találkozás ébresztett benne. Vajon képes eltemetni múltját, kilépni a pokol kapuján és mennyei gyönyöröket átélni Mayával, vagy mindez vágyálom marad számára?
A borítómodell tökéletes választás volt, teljesen megfelel a történetben szereplő karakternek. Mintha csak a borítón lévő férfi köré írták volna a történetet. Végig az ő képe jelent meg bennem olvasás közben, nem is tudtam volna mást Ian Bryton szerepébe képzelni.

A történetben olyan szereplők is feltűnnek, akik nem közvetlenül tartoznak a Cross családhoz, mint például Matt Johnson, Jacob Johnson.
Humorral átitatott, csipkelődésekkel tűzdelt romantikus történet, pikáns jelenetekkel.
Minden elem fellelhető ebben a regényben, ami nagyszerűvé tesz egy romantikus regényt: humor, izgalom, rengeteg fordulat, és persze egy kis erotika. Utóbbitól nem kell tartania azoknak, akik kevésbé szeretik az intim jeleneteket, ugyanis nem ez kapja a központi szerepet a könyvben.
Remekül megeleveníti a történetben az írónő a ketrecharcos jeleneteket. Mintha élőben néztem volna. Kegyetlen és véres küzdelmek, melyek kimenetelét idegölő volt végig várni.
Rengeteget nevettem a könyvön olvasás közben. Anne L. Green igyekezett a lehető legtöbb humorral befűszerezni a történetet, és ez sikerült is neki. A vicces beszólásoknak, szituációknak köszönhetően sokszor jóízűen nevettem, hihetetlenül élveztem a történetet.

Kedvenc fejezetet is választottam: Maya utolsó fejezetét. Imádtam! Olyan volt, mintha megszólított volna a regény. A befejező rész, Ian és Maya utolsó fejezete kiválóan összefoglalta a regény tanulságát, és azokat az érzelmeket, amelyeket a történet olvasása közben a szereplőkkel együtt átéltem.
A könyv rávilágít arra, hogy nem mindig az az igazi győzelem, amit elsőre annak gondolunk. Az valódi diadal az, amikor képes vagy legyőzni a félelmeidet, és harcolni azért, hogy boldog légy.

Bár a történet alakulásával voltak sejtéseim a befejezést illetően, mégis folyamatosan tartogatott izgalmakat a cselekmény. Az utolsó fejezetekig nem lehettem biztos semmiben. Idegtépő volt a várakozás, már nagyon kíváncsi voltam, milyen sorsot szánt az írónő Mayának és Iannek. Vajon egy motoros rosszfiút képes jó útra terelni a szerelem?

Az Elfojtott indulatok című regényt bártan merem ajánlani ALG és nem ALG rajongóknak is. Egy gyönyörű szerelem története, ahol szereplőknek fel kell venniük a kesztyűt és erőteljesen harcolni a boldogságért. Maya és Ian története egyszerre tanít és szórakoztat. Egy felejthetetlen nyári utazásra invitálja olvasóit Anne L. Green, amit vétek lenne kihagyni!
https://nikiikonyvblog.blogspot.com/2020/06/anne-l-gree…

myrelationshipwith >!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

Amióta olvastam a novellát, azóta vártam ezt a pillanatot és végre elérkezett. Ian Bryton és Maya Cross felperzselik a lapokat és ámulatba ejtik az olvasókat. Az írónő nemcsak megírt egy újabb regényt, hanem egy új oldalát is megmutatta nekünk. Eddig is tudtuk, hogy harcias, szereti a drámát, de most még jobban bele is ásta magát a lélek szerteágazóságába és az élet keményebb oldalába.

Az Elfojtott indulatok nem egy tipikus ALG regény. Persze, már az első sorok után nyilvánvalóvá válik, ki is írta, de úgy érzem ennél jóval többet is mutat a regényével. Maya Cross neve az írónő olvasói körében nem ismeretlen, ő Alexander lánya és Aiden húga. Mindkettejük sztorija olvasható már, s a család élete az Elfojtott indulatokkal lesz teljes. Imádtam újra belecsöppenni ebbe a közegbe, ebbe a nem éppen szokványos, de annál inkább szerethető légkörbe, ami ontja magából az izgalmakat, a merész helyzeteket és a feledhetetlen karaktereket. Az írónő a két főhősével sztereotípiákat dönt le és sorsokat változtat meg. Olyan tulajdonságokkal ruházza fel Mayát és Iant, amik által hús-vér emberek és lelket tépő karakterek lesznek. Emellett az apuci kicsi lánya és a motoros, tetovált rosszfiú sztereotípiákat is ledönti. Hiszen megmutatja, nem címkék vagyunk, amiket ránk aggattak az emberek, hanem érző lények, akiknek a belseje ugyanolyan, ugyanarra van szükségünk, szeretetre és odaadásra. Ian a megtestesült rossz, a kicsapongó örökös, a rossz útra tévedt szexi pasi, akit nehéz vagy már szinte lehetetlen megzabolázni, aki kemény, de ugyanakkor játékos és igazi férfi, aki nem riad vissza semmitől, egészen addig amíg nem keresztezi útját Maya, aki a Cross vállalat fejének a lánya, ő is be van skatulyázva, harcolni és küzdenie kell az elismerésért, de a szíve és az értékrendjei a helyén vannak.

Az írónő megmutatja az Elfojtott indulatokkal azt, hogy küzdeni kell és ki kell állni magunkért, a döntéseinkért és mindent meg kell tennünk a boldogságért, legyen ez egy norma feladása vagy egy régebbi énünk hátrahagyása. Két különböző karakter, mégis van bennük valami közös. A megfelelni akarás, az hogy legyenek valakik és ne tűnjenek el a süllyesztőben. Egy ambiciózus, törtető regény tele fájdalmakkal, veszélyes helyzetekkel, erotikával és megannyi kérdéssel.

Ízig-vérig ALG regény, a már megszokott formában és a megszokott tökéletességgel. Maga a regény kellőképpen mozgalmas, igaz az eleje igazi meglepetés, megmosolyogtat, ha kell humoros, de aztán ahogy haladunk előre úgy lesz egyre komolyabb és úgy sodorja élénk az újabb problémákat és akadályokat.

Ana_blogger>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

„Kezdeném az értékelésemet az Elfojtott indulatok "nulladik részével”, ami egy novelláskötet Alex Cross lányának, Mayának a szemével nézve. Végigkísérhetjük a tinikorát és a felnőtt életét mindezt egyetlen negyvennégy oldalas novellába sűrítve. Megtapasztalhattuk, hogy Alex milyen féltékeny apa, ugyanakkor abba is bepillantást nyerhettünk, hogy Maya hogyan találja meg a szerelmet annak az embernek a személyében, akit úgy hívnak: Ian Bryton. Szerintem egy aranyos kis „felvezetése” volt a „nagy kötetnek” és örültem, hogy olvastam, mert már hiányzott Anne L. Green stílusa." – olvasd tovább: https://anablogjaesirasai.blogspot.com/2020/07/anne-l-g…

Christi26>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

Anne L. Green könyvei közül sosincs olyan, amit nem szeretnék.
Az írónő stílusát egyszerűen imádom. Csavaros fordulatokkal teletűzdelt sztori volt ez is. Iant imádtam, viszont Aidenre és Alexre picit haragudtam a viselkedésük miatt, de aztán a végére megkegyelmeztem nekik, mert tudtam, hogy csak Mayát féltették. Imádtam a főszereplők közti feszültséget, sisteregtek a lapok tőlük. A végső fordulat pedig te jó ég!
Az írónő most is elérte, hogy imádjak egy újabb rosszfiút, elérte, hogy nevessek és sírjak a regényen. És most már türelmetlenül várom, hogy mit tartogat még Ian Bryton.

kedves_csaj>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

Nagyon jó könyv volt. Rég olvastam màr ilyen jót. Szó szerint magàba szippantott a könyv.

szofia1209>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

Nos Kedves Erzsó, mindig elsők közt veszem át a könyvet,- drága Libri jóvoltából,- komoly harcokat folytatok saját magammal, hogy ne olvassam el egyszerre, hanem a következő kötet megjelenése környékén, hogy ne érezzem a tátongó ürességet és kérdéseket. ->DE most valahogy eddig bírtam…
A Cross-ok körül mindig is Maya volt a kedvencem, szókimondó, pimasz, akaraos, és nem utolsó sorban okos.
Ian… nos engem nem vonzottak a „rosszfiúk” de Ő… hát elgonolkodtam… :D
Tetszett a történet vonalvezetése, az események egymásutánisága…
Jajjj, de sokáááá lesz Ősz…vagy mikor érkezik valami megint Tőled…

Nagyszerű , zseniális, kihagyhatatlan…5/5*

Bálint_Melinda>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

Imádtam minden sorát! Nem csalódtam az irónőben minden könyve fantasztikus! <3


Népszerű idézetek

VVivuss>!

Aki azt mondja, hogy a győzelem nem számít, az soha nem győzött még életében.

41. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ian Bryton
VVivuss>!

– Az élet nem harc, Ian. Az élet egy csoda. Minden pillanatot, amit eltékozol, bánni fog. Lemarad az igazi élményekről. A család a legnagyobb kincs.

112. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alex Cross
VVivuss>!

– Te nem csak egy férfi vagy. A férfi vagy. Veled minden olyan más. Veled élek. Tudom, hogy beléd kapaszkodhatok, ha szükségem van rád.

255. oldal

Patika23 P>!

Ha bajban vagy, húzz egy bő gázt! Ez az első parancsolat.

430. oldal

VVivuss>!

– Sosincs veszteség ajándék nélkül, ahogy nyereség sincs lemondás nélkül. Nem nagy kár elveszteni egy csatát, ha megnyerjük a háborút.

459. oldal

VVivuss>!

Ha az ember mindig az egyenes és könnyebb úton járna, lemaradna az élményekről.

465. oldal

Ana_blogger>!

Hiába épültem fel, hiába küzdöttem végig az utolsó verejtékemmel is a hosszas kezeléseket, az orvosok soha többé nem engedtek hivatásos sportolóként a ringbe. Akkor tapasztaltam meg, milyen elveszíteni valamit, ami addig az életedet jelentette.

42. oldal

VVivuss>!

Ő a Cross család hercegnője, nem a maga újabb trófeája.

56. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alex Cross
VVivuss>!

(…) a vágyat könnyen le lehet küzdeni, mert az csak testi vonzalom. A szív vágyai ellen harcba szállni már sokkal nehezebb feladat.

157. oldal

VVivuss>!

Úgy tartja a mondás, ha szoros kapcsolatot ápolsz az édesapáddal, jó eséllyel hozzá hasonló férfit választasz társadnak is.

13. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Maya Cross

A sorozat következő kötete

Elfojtva sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Julia Lewis Thomson: Többek között
Christine Anne Colman: Megsebzetten
Mira Sabo: Amíg kijutunk a fényre
Sue Dylen: A római szerető
Mike Menders: Házinyuszi
Mira Sabo: Előjog
Ruby Saw: Az igazi
Becca Prior: A tanítvány 2.
Borsa Brown: A maffia szívében
Borsa Brown: Az Arab szeretője