Elfojtott ​indulatok (Elfojtva 1.) 98 csillagozás

Anne L. Green: Elfojtott indulatok

A szerelem lehet erősebb, mint a családi kötelék?

Ian Bryton nem az én súlycsoportom. Igazi nehézfiúnak tűnik a képei alapján, de meg kell hagyni, állati jó pasi. Imádom a csibész mosolyú, dögös szívtiprókat. Ha pedig még bomba testük is van, néhány szexi tetoválással, na annak már tényleg nehezen tudok ellenállni. Nem tehetek róla, bukom az ilyen fazonokra. Izgalmasak, érzékiek, férfiasak és veszélyesek.

A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green megírta a lázadó Maya Cross érzéki, humoros, ám szívszorító történetét. Az Elfojtva-sorozat első kötetéből megtudhatjuk, mi történik, ha egy olyan pasi keveredik a családba, aki már első ránézésre is igazi rosszfiú, akit semmi más nem érdekel, csak a csajok, a pia, a tetkói és a több száz lóerő a lába közt. Vagy talán mindez csak a látszat?

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
472 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929625
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
472 oldal · ISBN: 9786155929632

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Alex Cross · Ian Bryton · Maya Cross


Kedvencelte 18

Most olvassa 9

Várólistára tette 55

Kívánságlistára tette 46


Kiemelt értékelések

Réka0128 P>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

„Nem minden tévedés jelent végzetes hibát!”

Tavaly amikor elolvastam a novellát csak annyit írtam róla, hogy elolvasnám bő 400 oldalas terjedelemben is. Nagyon örülök, hogy ez végül teljesült, ugyanis imádtam az elejétől a végéig. Tökéletesen kikapcsolt, mert egy nagyon szórakoztató és humoros romantikus történetet kaptam. Az erotikus részeket az oldalszámhoz képest egyáltalán nem éreztem soknak és emellett igazán ízlésesek is voltak. Számomra a könyv legfőbb mondanivalója az volt, hogy sose ítéljünk első látásra, mert nem tudhatjuk mi rejlik a külsőségek mögött. Valamint Ian karakterén keresztül arra is rámutat a történet, hogy bár lehet voltak rossz döntéseink az életben, de bármikor változtathatunk és rátérhetünk a jó útra.
Maya és Ian lett az új kedvenc ALG párosom. Maya egy nagyon talpraesett, okos és bátor nő, aki ráadásul egy igazi lázadó is. Ian hamisítatlan rosszfiú, akinek a ketrecharc és a motorozás teszi ki a mindennapjait, amíg be nem toppan az életébe Maya. Természetesen a levegő már az első találkozástól kezdve izzik köztük, de azért nem indul zökkenőmentesen a kapcsolatuk. Az irodai csipkelődéseiket imádtam és sokat nevettem rajtuk. :D Várható volt, hogy Maya családja nem igazán fogja támogatni az Iannel való kapcsolatát, de Alex és Aiden viselkedése kifejezetten unszimpatikus volt. Tetszett, hogy ennek ellenére Maya végig kiállt Ian mellett és támogatta abban, hogy jobbá váljon.
Kíváncsian várom hogyan folytatódik a történetük, de sajnos ez csak jövő nyáron derül ki. :)

Bookish_Moments_Blog >!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

Anne L. Green a menny kapujából rögtön a pokol tornácára küldd minket, hogy minden egyes oldalt olvasván egyensúlyozzunk a kettő közti kifüggesztett fonalon.

Az Elfojtott indulatok című mű egy valódi, érzelmekkel teli alkotás, csipetnyi erotikával fűszerezve – na meg persze, az elmaradhatatlan krimis hatású elemekkel tarkítva.

Az írónő ebben a könyvben sem hazudtolja meg magát, s a már jól megszokott sajátos stílusában tárja elénk a történetet, minden egyes tökéletlenségével együtt. Imádtam minden egyes oldalát, mert képes volt érzelmeket kiváltani belőlem – feldühített, elszomorított, ugyanakkor meg is nevetettet.

S talán ami az egyik legfontosabb számomra, hogy az írónő ebben a regényben is lelki mélységekig hatol. Ott érint meg minket, ahol a legfájdalmasabb és a legtanulságosabb. Mégis ezzel teszi a legtöbbet és a legnagyobbat velünk. Elgondolkodtat és engedi, hogy átjárjon a leírt szó, a mondanivaló!

Teljes értékelés: https://bookishmomentsblog.blogspot.com/2020/11/anne-l-…

Silverlight>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

Kimondottan élveztem ezt a történetet. Nagyon jó volt olvasni, feltöltött energiával. Néha kellenek ezek az olvasmányok, amelyek feldobnak, megmosolyogtatnak. Együtt tudtam érezni a szereplőkkel, tudtam értük izgulni, sajnáltam őket, s örültem is a boldogságuknak. Az egész cselekmény jól kitalált, s örültem az ismerős szereplőknek is. Ian kicsit hasonlít Maya apjára, hiszen az ugyan ilyen forrófejű volt fiatalabb korában, s csak a megfelelő nő tudta lenyugtatni. Maya egy vadóc nő, aki megszokta, hogy meg kell küzdenie a kapcsolataiért. Főleg az apjával szemben. A végén nagyon meggyötrődött, de ez a fordulat kellett az egymásra találáshoz. Az egyetlen bajom a borító, nekem ez a pasi abszolult nem jön be, s nem is igazán illik szerintem Ian karakteréhez, legalább is, ahogy én elképzeltem.

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
472 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929625
2 hozzászólás
Dorina_S>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

Pár perce fejezetem be a könyvet, és hát nehéz..nagyon nehéz megszólalni a röpke 470 oldal után. Anne L. Green az egyik kedvenc írónőm: emberileg és szakmailag is. Nem tudom, hogyan és hova tudja még fokozni a történeteinek a mércéjét, de ezzel aztán kivágta sokszorosan azt a bizonyos biztosítékot. Nem gondoltam volna, hogy én valaha ezt mondom majd, de lehet a Remény hajnala lecsúszott a képzeletbeli ALG ranglistám első helyéről, és átvette a helyét Ian Bryton, a kemény faszagyerek. Remélem Mattt ezt nem hallotta és nem is olvassa…lehet csak a felfokozott lelkiállapotom mondatja ezt velem…de amúgy is Matt a szívem csücske..de már Ian is.
Már amikor novella formájában jelent meg az Elfojtott indulatok…akkor felkeltette az érdeklődésemet…egyrészt egy rosszfiú a főszereplő, aki annak ellenére hogy megvan az anyagi biztonásga..magasról tesz erre és útszéli csehókban tengeti az életét élvezve az élet adta szabadságot ledöntve a társadalmi korlátokat. Na meg nálam nem utolsó szempont a tetoválás, és a csípős hangnem… a motorról már nem is beszélve. Szóval adott volt, hogy imádni fogom ezt a karaktert is. Így végtelenül megörültem, amikor kiderült Ian önálló kötetet kap.

De úgy gondolom Anne zseniálisat vitt végbe a regény mellett más téren is. Sokszor hallottam már az írónőktől, hogy nehéz megfelelő képet találni a borítóhoz, ami egyszerre fejezi ki a történetet, és hívja fel magára a figyelmet…így aztán az Elfojtott indulatok egyedi „külsőt” kapott, mégpedig magyar vonatkozásút. Végre nemcsak külföldi modellek, színészek szerepelnek magyar kötetek borítóin, hanem magyarok is. És az írónő szuperül választott, ugyanis a borítómodell nem is lehetne tökéletesebb mindarra amit fent írtam. Kezdteben én kicsit kétkedve fogadtam, de a képeket nézve és akkor még a novellát ismerve kezdtem beadni a derekam. Aztán ahogy egyre több promóciót kapott a könyv, egyre jobban azonosítottam a főszereplőt Mátéval. És az ahogy Anne rátapintott számtalan véletlenre, amit beleírt a történetbe majd azok a valóságban is igazolást nyertek…akkor az állam is leesett. Viszont teljes mértékben az online bemutató utáni akváriumos koccintás után „került helyére” minden…és jelent meg Máté előttem, mint Ian. Tökéletes választás, mert olvasás közben is a gyulai Mr. Bryton mosolya kúszott elém…ezért ha mondhatom ezt kedves @AnneLGreen ezt a jó szokásodat abba ne hagyd, mert rengeteget ad a történethez, hogy az olvasók egy hús-vér szereplőt tudnak passzintani a regénybelihez. Máté a sors furcsa fintora vagy inkább sorsszerű akarata szerint tökéletes Ian Brton lett, nálam legalábbis végérvényesen.

Ian Bryton karaktere mellett Maya Cross miatt is vártam ezt a kötetet. Roppant kíváncsi voltam Alex lányára. Kiindulva a szüleiből nem vártam éppen egy szende jókislányt, akinek apuci parancsol. Maya egy roppant erős, makacs, akaratos, önfejű, talpraesett és okos nő. Az egyik kedvenc ALG női karakterem lett Amy mellett. Maya egy igazi amazon, mondhatni egy Wonder Woman. Egy pillanatra sem adja fel, küzd és eléri amit akar. Ugyanakkor nem tettek semmit a feneke alá, mint azt az ilyen lányoknál gyakran előfordul. Meg kellett küzdenie mindenért, a pozíciójáért, az álmaiért, a vágyaiért. Ugyanakkor roppant módon becsültem benne az akaraterejét, és a családjához való viszonyát. Az a kötekék, amely közöttük van bámulatos…főleg ebben a mai világban. A céljai között elsősorban nem a házasság és a gyerek, hanem a karrier és az álmai elérése áll. Igazi üzletasszony, aki minden eszközt bevet, hogy megszerezze, amit akar. Sokszor azonban megfelelési kényszert is érzetem az apja irányába…és emiatt nagyon haragudtam Alexra (aki amúgy sem volt most a kedvencem). Maya sokszor az apját és annak véleményét helyezte előtérbe, és ebből nem egy konfliktus származott. Túlontúl is függött az apjától, és túlontúl is meg akart neki felelni. Írható ez egyszer arra, hogy nő (apuka egyetlen kislánya), másrészt pedig Aiden miatt.
Maya ugyanakkor megmutatta az igazi, női oldalát. Azt milyen is egy fiatal nő, milyen őrültségeket képes csinálni a szerelem nevében…és sajnos megismerhettük a pokoljárását is. A történet utolsó harmadában majd a szívem szakad meg érte, és teljesen megértettem a cselekedeteit. Némán folytak a könyneim érte. Nem tudom én mit tettem volna, de az hogy egyedül nézett szembe vele csak az erejét mutatja. Nem picsogott, sajnáltatta magát…holott joga lett volna hozzá. Harcolt, de csatát vesztett…ugyanakkor a háborút megnyerte.

És aki ennek a kötetnek a másik központi szereplője, a kemény faszgyerek…azaz Ian Bryton. Nos, a drága motoros banditánk már az első perctől a kedvencemmé vált. A jelleme, a külsje, a habitusa, a stílusa, a megynilvánulásai…mind-mind együtt tették ütősség az ő karakterét. Ketrecharcos mellékese pedig hát….nem is tudom hova fokozta ezt már. Ugyanakkor a kemény izmok mögött jóval több van…több sérülés, szenvedés, fájdalom, el nem fogadás, elismerésért való küzdelem. Ian rendkívül összetett…laza, ugyanakkor egy fegyelmezett harcos. Sorsszerű találkozás hatására elgondolkodik az életén, és megpróbálja jó irányba terelni..több-kevesebb sikerrel. Bár engem elsőre levett a lábamról…Maya azért kötélnek állt egy darabig. Bryton a példa arra, hogy mire is vagyunk képesek a szerelemért, és a szeretett nőért mennyit is tudunk változni…felismerve azt, hogy merre tart az életünk, és mi is az ami valjában boldoggá tesz bennünket. Ian tekintetében nem mehetek el szó nélkül az előítéletek mellett. Engem bosszantott, hogy a külseje miatt számos negatív véleményt kapott..hiába küzdött sokszor embert megpróbálóan…de azért bebizonyította, miért is olyan faszagyerek ő. esély nélkül senki nem tud bizonyítani…és ha ezt megtagadjuk tőle, ne csodálkozzunk, hogy beváltja a róla szajkózott véleményt.

A mellékszereplők közül Alexet és Aident kell kiemelnem. Cross apuka nagyon kivágta nálam ebben a részben a biztosítékot. Alexet nem szerettem…sajnálom, egyszerűen úgy éreztem megfojtja a lányát. Állandóan a sarkában loholt, ellenőrizte munka közben..én ettől falra másztam volna, és bztosan összezördültem volna vele jó párszor. Hibásnak is tartom a tragikus eseményekért…de becsületére váljon, hogy tudja, hogy hibázott…és próbálja helyrehozni a vétkeit.
És hát Aiden…hát őt nem lehet nem imádni. Hozta a szokásos formáját. De a gondoskodó nagytestvér szerepe irtó jól állt neki. Néha azonban ő is irányítani akarta a húgát, amit Aria és Maya nagyon szépen hárítottak. Ő hamarabb észreveszi a ballépéseit, és időben korrigál. Tetszett, ahogy alakult a barátságuk Iannel, reménykedtem egy ilyen végkifejletben.

Az írónő számos lelki és érzelmi hullámvasút mellett az erotikát sem hanyagolta ebben a kötetében sem…de nem volt túlzó vagy zavaró. Ehhez a részhez pont ennyi és ilyen minőségű tartozik hozzá. Anne mindig ízlésesen, lényegretörően fejezi ki ezen részeket..és ehhez is egy szint, egy írói tehetség kell…mert ezt kevesen tudják ilyen minőségben meglépni. Az erotika mellett fontos, hogy az írónő mindig valami háttérinformációt is beágyaz a cselekményszálak mögé…éppenséggel most a Hell's Angels motorosbandát. Hallottam már ilyen bandákról, de ennyire nem voltam tisztában a jellemzőikkel…és ezért is páratlan Anne…mert ilyen részletekkel is emeli a regény színvonalát.

A fejezetek előtti idézeteket eddig is különlegesnek tartottam, de most annyi kedvencemet találtam közöttük…amelyek egyrész nosztalgiával töltöttek el, másrészt jó tudni, hogy nem csak nekem favoritok. A zene itt is központ szerepet foglal el, ahogy az Eltitkolt múltban is…ez nagyon szép visszacsatolás volt Lexie és Alex történetére.

Letehetetlen egy könyv volt, szinte fizikai fájdalmat éreztem, amikor ezt meg kellett tennem. Halogattam..mert nem akartam, hogy vége legyen. Összefacsarta, széttépte, megtaposta a lelkemet..ugyanakkor számtalanszor hangosan nevettem rajta. Csodálatosan jelent meg a szerelem a lapokon…fejezetről, fejezetre bontakozott ki. Számos olyan eseménnyel tarkított volt ez a regény, amely lelkileg megviselt..ugyanakkor az egyik kedvencem lett. Pont az érzelmi amplitúdója miatt. Az pedig, hogy Máté és Ian között mennyi hasonlóság van csak Anne zsenialitását tükrözni…előzetes kutatómunka nélkül. Egyszóval várom a folytatást…és roppant kíváncsi vagyok ennek a pokolbeli angyalnak a következő könyvére.

Dóri_Margit P>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

Szeretetteljes értékelés következik!♥

Először azzal kezdeném, hogy magyar írónőről van szó, aki ezzel a könyvvel nálam felkerült világszínvonalra. Teljes mértékben létrehozott egy olyan világot, melyben a két szerelmes között csak úgy sistereg a levegő.
Annyira érződik, hogy végre nem egy fordítás hanem igenis ízig-vérig magyar szókinccsel megírt mű. Annyival nagyobb számomra ezért az értéke.

Azért olvasunk romantikus könyveket mert ugye szeretnénk újra és újra átélni a világ legnagyobb szerelmeit. Ezt a könyvet ha kihagyja valaki akkor nagyot veszít.

♥♥♥Őszintén fájt ez a szerelem, végig kínzott, de milyen jó volt!^^
Ian fúúú milyen pasi te jó ég! És azt kell, hogy mondjam végre egy női karakter aki csajos,igazi galád, okos és humoros is. Akad azért itt-ott némi csapongás, de ilyen pasival az életedben megbocsájthatóak ezek a reakciók :)

Az érdekesség még, hogy a könyv 2/3-nál akár vége is lehetne. Aztán persze az olvasó szíve párszor megcsavarodik…és azt gondolom kell is az utolsó harmad ahhoz, hogy kerek egész legyen a történetük. Kell ez a végére, hogy szépen megemésztődjön, lenyugodjon, szárnyaljon az olvasó kis lelke is velük.
Olyan könyv ami nyomot hagy és amit még napokig emésztenem kell majd.
Minden sora megérte.*.*

Ha negatívumot kéne mondjak azt is építő jelleggel mondanám. Nem lett volna szívem lehúzni a könyv értékét még fél csillaggal sem, mert annyira csodálatos ez a szerelem ami köztük van. De a borító az valami borzasztó.
Én alapvetően szeretem, ha tudok társítani a fejemben megelevenített történethez karaktert. Sok esetben a borítókon lévő személyek viszik a fantáziádat.
De még így is, hogy tudom, hogy ezt még életemben többször is el fogom olvasni és be kell szerezzem saját polcomra, így is kiábrándító a borítója számomra.

meteoritastar>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

Talán ezt a részt vártam a legjobban a sorozatból.
Nagyon jól indult a történet. Teljesen magával ragadott.
De sajnos hamar alább hagyott a lelkesedésem. Ugyanis Ian egy kettőre öltönyös pasi lett. Persze többször felmerült benne is, hogy mit is keres ott, de nagyon jól elvolt. A klub, a motorosok, a bunyú, a motorja nagyon háttérbe kerültek. Valamilyen szinten érthető volt ez a változás, de utánna jött a nagy csapás. Ott elveszett számomra Ian és a vagány, keménykötésű stílusa. spoiler
A történetet tovább olvastam.
1. Mia és Ian aranyosak voltak. Elég sokszor mosolyogtam rajtuk.
2. Érdekelt, hogy hová alakul a történet.
3. Aiden. A féltő bátyus.
4. Ez a legfontosabb. A legerősebb indokom, hogy miért olvastam tovább.
Alex.
Ő volt a motorja a történetnek. Imádtam a jeleneteit. Volt jó pár.

A történettel és a szereplőkkel se lett volna bajom. Mind mind jó lett volna. De Ian lelkizései és siránkozásai sokat rontottak az élményen.
Nagyon sajnálom, nagyon vártam a történetét.

pinkprincessreads>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

A valaha volt legjobb ALG történet

Egy éve volt szerencsém volt megkapni a könyv novella változatát és mit ne mondjak, már az egy óriási szerelem volt számomra, viszont ez a könyv bőven túl tudta azt az érzést szárnyalni.
Első körben megismerhetjük Mayat, Alex Cross „jó kislányát”, aki bőven örökölt az apja mentalitásából, ami nem kevés fejfájást okoz a büszke apukának. Akkor sem történik ez másként, amikor Mayacska útjába akad Ian, a kigyúrt, kitetovált félisten, aki mindent a feje tetejére állít az amúgy sem túl egyszerű mindennapjaiban.
Tudom most arra gondolsz, hogy ez egy átlagos jó lány rossz fiú love story, amiben részben igazad is van, de nem egy Anne könyv lenne, ha ennyivel elintézné az egészet. A könyv lapjai meg vannak fűszerezve poénokkal, amit Aiden és Alex bőven biztosít számunkra, érzelmekkel, mely Ian és Mayacska között pattan ki, és ezek mellett sok lelki problémákkal, mely sajnos minden szereplő életében jelen van. Vannak itt a múltból eredő, jelenben kialakuló és a jövőt megkeserítők is, viszont ezek megoldása, leküzdése illetve elfogadása csak saját erejüktől, hittüktől függ.
A történet mindenekelőtt megtanít, hogy ne ítélkezz mások felett, hogy mindenkiben van valami egyedi, szerethető és végezetül nincs olyan sorscsapás, amit az idő és egy másik ember szeretete ne tudna begyógyítani.
Mindenkinek ajánlom kortól, nemtől függetlenül, hiszen a szórakoztatás mellett igen mély mondanivalója is van, mely nem egyszer képes az olvasó szemébe könnyeket csalni.

Még több értékelést és kedvcsináló képeket találsz itt:
https://linktr.ee/pinkprincessreads

Rebbencs P>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

Azért szeretem Anne L. Green könyveit, mert mindig képesek újat mutatni. Mindig!
Már nagyon régóta izgatottan vártam Maya történetét, ugyanis a korábban megjelent novella hihetetlen módon tetszett, így tűkön ülve várakoztam, mikor lehet már a kezemben a történet. Nos, megérte a várakozás.
Ugyanis Anne sokkal, de sokkal több mindent hozott ki belőle, mint azt elsőre gondoltam volna. Tele volt a könyv fordulatokkal, váratlan helyzetekkel, újdonságokkal és aminek kiváltképp örültem az az volt, hogy az írónő mindig odafigyelt az egyensúlyra is. Ez alatt azt értem, hogy egy ideig a romantikus, érzelmes szálon volt a hangsúly és amikor már pont azon kezdtem el gondolkodni, hogy mikor jön egy fejezet Ian háttéréletéből, hát pont akkor jött! ALG nagyon odafigyelt arra, hogy mindenből kapjuk eleget, kifogástalanul csinálta!
Nagyon tetszett tehát, hogy egyszerre volt hangsúly a céges szálon, a szerelmi vonalon és a komolyabb, bonyolultabb oldalon: Ian magánéletén. Én még nemigen hallottam erről a motoros bandáról, de úgy gondolom, hogy Anne érzékletesen bemutatta ezt a részt is, valódi izgalmat és problémákat kreálva ezzel. Éppen ezért érzem még azt is, hogy kell ide a második rész is, hogy minden szálat el lehessen varrni teljes egészében.
Számomra Ian egy szimpatikus karakter volt. Hamar megszerettem a lazaságát, stílusát és egyediségét, de leginkább azt, hogyan alakult a kapcsolata és az összes érzelme Mayaval kapcsolatban. A lázadó Cross is egy könnyen kedvelhető szereplője a történetnek, aki felnő a fejezetek alatt. Viszont ketten együtt ők egy igazán szuper páros. Érezni a sorok között azt, hogyan szeretnek egymásba.
Ami pedig szintén nagyon tetszett az a kötet humoros stílusa. Anne L. Green már többször is bizonyította, milyen jó humorérzékkel rendelkezik, ezt pedig kiválóan ültette bele a történetebe. Jókat szórakoztam olykor, de az is igaz, hogy volt nagyon komoly része is a könyvnek. A vége sokszor volt torokszorító, sírós, így azt gondolom, olyan véget kapott a páros ennek a kötetnek a végén, amilyet megérdemeltek.
Az is nagyon bejött, hogyan jelenik meg benne a Cross család. Főleg, amikor Alex és Ian beszélgettek. :D Aiden olykor nagyon meg tudott lepni, nem számítottam arra, hogy ilyen elutasító lesz, de az viszont tetszett, hogyan változik meg a viselkedése. Kiváló építkezés volt ez is.
Összességben tehát azt mondanám, hogy ez az eddigi kedvencem ALG családos regényei közül. Kellően komoly, miközben szórakoztató is, egyedi és képes újat mutatni. A folytatást is izgatottan várom, mert hát a Cross családból sosem elég. :)

2 hozzászólás
myrelationshipwith>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

Amióta olvastam a novellát, azóta vártam ezt a pillanatot és végre elérkezett. Ian Bryton és Maya Cross felperzselik a lapokat és ámulatba ejtik az olvasókat. Az írónő nemcsak megírt egy újabb regényt, hanem egy új oldalát is megmutatta nekünk. Eddig is tudtuk, hogy harcias, szereti a drámát, de most még jobban bele is ásta magát a lélek szerteágazóságába és az élet keményebb oldalába.

Az Elfojtott indulatok nem egy tipikus ALG regény. Persze, már az első sorok után nyilvánvalóvá válik, ki is írta, de úgy érzem ennél jóval többet is mutat a regényével. Maya Cross neve az írónő olvasói körében nem ismeretlen, ő Alexander lánya és Aiden húga. Mindkettejük sztorija olvasható már, s a család élete az Elfojtott indulatokkal lesz teljes. Imádtam újra belecsöppenni ebbe a közegbe, ebbe a nem éppen szokványos, de annál inkább szerethető légkörbe, ami ontja magából az izgalmakat, a merész helyzeteket és a feledhetetlen karaktereket. Az írónő a két főhősével sztereotípiákat dönt le és sorsokat változtat meg. Olyan tulajdonságokkal ruházza fel Mayát és Iant, amik által hús-vér emberek és lelket tépő karakterek lesznek. Emellett az apuci kicsi lánya és a motoros, tetovált rosszfiú sztereotípiákat is ledönti. Hiszen megmutatja, nem címkék vagyunk, amiket ránk aggattak az emberek, hanem érző lények, akiknek a belseje ugyanolyan, ugyanarra van szükségünk, szeretetre és odaadásra. Ian a megtestesült rossz, a kicsapongó örökös, a rossz útra tévedt szexi pasi, akit nehéz vagy már szinte lehetetlen megzabolázni, aki kemény, de ugyanakkor játékos és igazi férfi, aki nem riad vissza semmitől, egészen addig amíg nem keresztezi útját Maya, aki a Cross vállalat fejének a lánya, ő is be van skatulyázva, harcolni és küzdenie kell az elismerésért, de a szíve és az értékrendjei a helyén vannak.

Az írónő megmutatja az Elfojtott indulatokkal azt, hogy küzdeni kell és ki kell állni magunkért, a döntéseinkért és mindent meg kell tennünk a boldogságért, legyen ez egy norma feladása vagy egy régebbi énünk hátrahagyása. Két különböző karakter, mégis van bennük valami közös. A megfelelni akarás, az hogy legyenek valakik és ne tűnjenek el a süllyesztőben. Egy ambiciózus, törtető regény tele fájdalmakkal, veszélyes helyzetekkel, erotikával és megannyi kérdéssel.

Ízig-vérig ALG regény, a már megszokott formában és a megszokott tökéletességgel. Maga a regény kellőképpen mozgalmas, igaz az eleje igazi meglepetés, megmosolyogtat, ha kell humoros, de aztán ahogy haladunk előre úgy lesz egyre komolyabb és úgy sodorja élénk az újabb problémákat és akadályokat.

Anita_Simon>!
Anne L. Green: Elfojtott indulatok

IMÁDTAM❤❤❤
Ha tehetném, minimum 10 csillagot adnék rá. Hatalmas figura Ian, csodás lány Maya. Nagyon jó volt bepillantást nyerni kicsit a Cross család életébe Maya által, remek helyzetek, és az érzelmek sem hiányozhatnak a könyvből, mely teljesen magával ragadja az olvasót❤ Várom @AnneLGreen a folytatást, mint minden könyvedet❤❤❤


Népszerű idézetek

VVivuss>!

– Az élet nem harc, Ian. Az élet egy csoda. Minden pillanatot, amit eltékozol, bánni fog. Lemarad az igazi élményekről. A család a legnagyobb kincs.

112. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alex Cross
VVivuss>!

Aki azt mondja, hogy a győzelem nem számít, az soha nem győzött még életében.

41. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ian Bryton
Ács_Milán>!

Az életben mindenért keményen meg kell küzdeni.

44. oldal

Ács_Milán>!

Ha egy ajtó bezárul, nyílik egy másik. A kudarc nem a vég, csak egy új kezdet.

45. oldal

Ács_Milán>!

Mindenre van megoldás. Olyan nincs, hogy lehetetlen. Ahogy sosincs túl késő! Amíg élünk, nincs.

196. oldal

VVivuss>!

(…) a vágyat könnyen le lehet küzdeni, mert az csak testi vonzalom. A szív vágyai ellen harcba szállni már sokkal nehezebb feladat.

157. oldal

VVivuss>!

– Te nem csak egy férfi vagy. A férfi vagy. Veled minden olyan más. Veled élek. Tudom, hogy beléd kapaszkodhatok, ha szükségem van rád.

255. oldal

VVivuss>!

– Ha elveszítenélek, azt nem bírnám ki. Nélküled olyan lennék, mint a vihar, ami sosem ér partot. Örökké csak tombolnék.

339. oldal

VVivuss>!

– Az apám sokszor nevezett keselyűnek – fordult vissza az ajtóból. – És habár sok rossz tulajdonsága van ennek a madárnak, a hollókeselyű haláláig hűséges a párjához – nézett sokatmondón, majd eltűnt.

122. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ian Bryton
VVivuss>!

– Sosincs veszteség ajándék nélkül, ahogy nyereség sincs lemondás nélkül. Nem nagy kár elveszteni egy csatát, ha megnyerjük a háborút.

459. oldal


A sorozat következő kötete

Elfojtva sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Julia Lewis Thomson: Többek között
Christine Anne Colman: Megsebzetten
Mira Sabo: Amíg kijutunk a fényre
Sue Dylen: A római szerető
Mike Menders: Házinyuszi
Mira Sabo: Előjog
Ruby Saw: Az igazi
Becca Prior: A tanítvány 2.
Borsa Brown: A maffia szívében
Borsa Brown: Az Arab szeretője