Csábító ​vallomások (Elfeledett sorsok) 58 csillagozás

Anne L. Green: Csábító vallomások

Elfeledett ​sorsok novelláskötet – Öt szereplő, akinek a története még csak most kezdődik

Anne L. Green 2015-ben talált rá az írás széles országútjára. Azóta számos, váratlan fordulatokban bővelkedő romantikus-erotikus regénye jelent meg, amelyekben az írónő sokakat izgató kérdésekre keres válaszokat. Ahogy azt már a rátalált olvasói tapasztalhatták, szereti az egyedi fűszerezést. Számára egy könyv nemcsak arról szól, mi történik benne, hanem arról is, hogyan történik, hogyan vannak átadva az érzések, hangulatok. Olyan történeteket alkot, amelyek a rohanó, kapkodó világunkban nyomot hagynak a lelkekben. Ennek okán az olvasói gyakran teszik fel neki a kérdést: De mi lett az elfeledett mellékszereplők sorsa? Megannyi lezártnak tűnő történetet ismerhettünk már meg, amely tovább mozgatja az olvasó fantáziáját, aki válaszokat keresve alig várja, hogy elmerüljön egy újabb Anne L. Green-könyv lapjai között. Éppen ezért az írónő az olvasói kérésére csokorba szedte az Elfeledett… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2020

Tartalomjegyzék

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
40 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156145826
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
48 oldal · ISBN: 9786156145833

Kedvencelte 5

Várólistára tette 31

Kívánságlistára tette 19

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Niitaa P>!
Anne L. Green: Csábító vallomások

Jajj, htá ez nagyon jól esett a lelkemnek!
Niko és kis családja különböző tagjainak a története igazán humoros, mókás és van, mikor megdöbbentő. Bár az Érzéki csábtó című könyvvel absszolút nem lettünk barátok, mégis imádom a párosukat!

Paulina_Sándorné P>!
Anne L. Green: Csábító vallomások

Tetszettek ezek a rövid ízelítők. Segítettek abban, hogy a sorozatot előrébb hozzam a terveimben. Imádtam azokat a novellákat, ahol már a babák, gyerekek is feltűntek.

Rebbencs >!
Anne L. Green: Csábító vallomások

Még csak most sikerült sort kerítenem Anne L. Green novellásköteteire, amely már rögtön az első elolvasása után bizonyította, hogy az írónő nagyon ért a szereplők megjelenítéséhez. Nagyon örültem, hogy öt szereplőt is megismerhettem közelebbről, bár annak egy fokkal kevésbé, hogy ilyen rövidek voltak a novellák. Valamelyik csak három oldal volt, így mire pont belelendültem volna, már vége is volt.
Niko novellája nagyon klassz volt, talán ez lett a kedvencem, meg az utolsó. A Volkov családot nagyon megszerettem és igazán örültem, hogy a lányokat egy rövid pillanat erejéig megismerhettem. Igazi egyéniségek akár csak a szüleik.
Dmitrij novellája jó lett volna, ha nem ilyen rövid. Tetszett, hogy beleláthattunk a fejébe, a múltjába, de az volt a baj, hogy csak egy villanás erejéig. Még szívesen olvastam volna az összes mozgatórugóról, amelyek később olyanná tették, amilyen lett.
Kevin történetét nagyon vártam, mert igazán kíváncsi voltam rá, de sajnos, talán ez tetszett a legkevésbé. Az ő története nagyon különlöges és én konkrétan példuál arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen érzései voltak az spoiler Inkább a szerelmi életén volt a hangsúly, ami kétségkívül az egyik legjelentősebb dolog az életében, de annyira nem jött ez most át nekem, én inkább az események kuszálódására lettem volna kíváncsi.
Ja! Az meg kissé fura volt nekem, hogy a novella múlt időben játszódik és spoiler Na, nem tudom, lehet jobb lett volna jelen idejű narráció, de egyébként ezt csak a végén vettem észre, nem vont le különösebben az élményből, csak egy nagyon kicsit furának hatott nekem.
Kirsten novellája viszont nagyon jó volt. Ez a nő valami fergeteges, nagyon vicces, kissé hóbortos és agyalágyult, de nagyon tetszett, hogy láthattam, hogyan találkozik Juke-kal. Igazán rájuk jellemző ez a megismerkedés és szórakoztató volt az egész novella.
Juke története pedig szintén az egyik kedvencem lett. Főleg az, hogy az írónő ezzel összekötötte három különböző karakterét is, már csak Andrew hiányzott volna az asztaltól. :D Tetszett, hogy beleláthattam a férfi fejébe és hogy milyen gondolatai, gondjai vannak, amelyek elengedésében Niko segíti. Nagyon jó lezárása volt ez az ő szálának, igazán megnyugtatóan zárul az ő története is, számomra minden a helyére állt vele kapcsolatban.
Összességében nekem nagyon tetszett az első kötet, klassz szereplőkről olvastam, akiket sikerült megismernem és tetszik, hogy mindenkinek más az élettörténete, amelyet most közelebbről láthattam. Voltak számomra gyengébb novellák is, de igazából öt csillagos kötet, jöhet is a következő! :)

lizzyke21 P>!
Anne L. Green: Csábító vallomások

1 értékelés = 25 novella.
Anne L.Green elhozott nekünk jó pár olyan karaktert akiket jóformán el is feledtünk.
De így újra találkozhatunk velük és itt ismerhetjük meg őket igazán.
Sőt! Még ezután érkező történetekbe is bepillantást engednek ezek a kis történetek!
Újak és egy kis időuzatás a régi sztorikba!
Ne hagyjátok ki ti sem mert egytől egyik fantasztikusak! Én eszméletlenül élveztem olvasni őket!
Köszönöm, Anne L.Green!

Bővebben:
http://lizzy-olvasokuckoja.blogspot.com/2021/01/anne-lg…

Nikike_k>!
Anne L. Green: Csábító vallomások

Egész kis élvezhető gyűjtemény ez. 5 karaktert ismerhetünk meg, bár pontosabb inkább, hogy az életük/gondolkodásmódjuk egy-egy kisebb szeletét. Érdekes, hogy a novella is kisebb történetekre van felosztva, amivel ritkán találkoztam még kortárs írók esetében Ezek után a sorozatra is kíváncsi vagyok, bár félek egy picit, hogy megtudok-e, majd barátkozni a két főszereplő személyiségével. Ez a kis novella a rajongóknak igazi csemege lehet! :D

pasztornenagyeva >!
Anne L. Green: Csábító vallomások

Szeretem ezeket a novellákat. Ezekből a kis szösszenetekből ismét sok újat tudok meg a szereplőkről.Ki miért volt olyan, amilyen-Dimitrij esetében. Ki pedig mivé vált, hogy apa-anya lett-Niko és Olivia. Szülők, akik büszkék a gyerekeikre, és a félelmeik, hogy a rosszat fogják tenni. Egy szülő feladata mindig az, hogy védje,óvja, nevelje az övéit.

Vass_Anita>!
Anne L. Green: Csábító vallomások

Nagyon tetszettek ezek a kis történetek, jó volt olvasni Niko gyerekeiről, Dmitrij sanyarú sorsáról, Kevin drámai haláláról, Kirsten és Juke viccesen induló románcáról és bepillantani családdá válásukba. Kiváncsian várom a többi novella mit rejt.

Zsanett>!
Anne L. Green: Csábító vallomások

Nagyon tetszett jó volt újra olvasni Nikóékról és a többiekről.

Bella_Black I>!
Anne L. Green: Csábító vallomások

Olivia és Niko örök kedvenc és nagyon jó volt róluk olvasni. Niko sem egy kemény apuka… A lányaik meg vagányak! Szívesen olvastam volna még!


Népszerű idézetek

lorettaa>!

Elfogyott minden erőm, süllyedni kezdtem, és ahogy kétségbeesetten fuldokoltam, döbbentem csak rá, sohasem volt esélyem.

lorettaa>!

Mindig úgy állítottam valótlant, hogy ott volt mögötte az igazság egy apró darabkája.

lorettaa>!

Mindkettőnket arra kényszerített az élet, hogy álarc mögé bújjunk.

lorettaa>!

Azaz csak zárult volna, hiszen az élet folytatódott, és tartogatott még egy-két éles kanyart az úton.

lorettaa>!

Nikolaj Andrejevics Volkov, most azonnal beszédem van veled! Négyszemközt – ragadta meg Olivia a mellkasomnál az inget, és húzott maga után.


Hasonló könyvek címkék alapján

Ruby Saw: Valóság
Ruby Saw: Gázt neki, Család!
Borsa Brown: A maffia gyermekei
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros
Ruby Saw: A pillangó öröksége
Ruby Saw: Beleszeretni
Gaby Roney: A szerelem útvesztője
Megyeri Judit: Rózsakő – Kezdetek
Gaby Roney: Egyetlen érintés
Elyn Vee N.: Santa Night