Arcátlan ​csábító (Csábító 1.) 67 csillagozás

Anne L. Green: Arcátlan csábító

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Minden ​történetnek több oldala van, ahogy minden embernek több arca

Olivia Clark évek óta behajtóként éli mindennapjait. Tartozások behajtása az élete, ami olykor magánnyomozással jár. Szereti a munkáját, de idővel kezd belefásulni, míg egy napon a barátnője a segítségét nem kéri. Valaki titokzatos módon visszaél a férje személyazonosságával. Olivia elszánt kutatásai egy rejtélyes férfihoz vezetnek, aki nagylelkűen felajánlja a segítségét.
Thomas, Carl vagy Niko? A valódi nevét senki nem ismeri, egy vérbeli kaméleon. Nem más ő, mint egy hivatásos csaló, aki a „munkája” során különböző személyiségeket vesz fel, mindig más-más figura bőrébe bújva. Igazi átváltozóművész, de az örökös szerepjátéknak köszönhetően már ő maga sem biztos abban, hogy ki is ő valójában.
A szálak egymásba futnak, a titkokról lehull a lepel, Olivia és Niko pedig zűrös csalási ügyek kellős közepén találják magukat.
De hogy ki melyik oldalon áll, abban már egyikőjük sem lehet biztos.… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
420 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763656
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
420 oldal · ISBN: 9786155763663

Kedvencelte 15

Most olvassa 7

Várólistára tette 108

Kívánságlistára tette 82


Kiemelt értékelések

>!
Niitaa P
Anne L. Green: Arcátlan csábító

A teljes értékelés elérhető a blogomon:
https://www.niitaabellvilaga.hu/2018/10/anne-l-green-ar…

"Az Arcátlan csábító a kedvenc Anne L. Green regényemmé lépett elő. Sokkal többet kaptam tőle, mint amire számítottam. Úgy érzem, ez az a kötet, amelyben az írónő ki tud teljesedni. Eddig sem vetettem meg a könyveit, szerettem a stílusát, a történetvezetést, de mindig úgy éreztem, hogy tartalmaz minimális túlzást, ami könyvről könyvre egyre jobban nyomasztott. Mindig csak egy kicsit vont le az olvasási élményből, nem szegte kedvem, elvégre az összes megjelent könyvét olvastam már, de mégis ott volt, mint egy apró tüske. Ezt itt most nem tapasztaltam, és ez örömmel tölt el.
Imádtam, hogy a fontossági sorrend átalakult: az erotika helyett sokkal nagyobb teret kapott a fokozatos lelki összesimulás. A történetben valóságos dolgok jutottak szerephez. A végzett munkára erősen kitért, ezáltal erősítve az olvasóban a realitás talaján való járást. Nem voltak benne írói túlzások, helyzetek szépítései vagy éppen nyomatékosításai, ám ugyanúgy megkaptunk minden pozitívumot, amit egy Anne L. Green regénytől elvárhatunk: az érzelmi kiteljesedést, a barátokat, a szerelmet, helyzetek megoldó képletét és a meglepő csavarokat. Ez a regény sokkal több, mint az eddigiek.
Természetesen a humor sem marad ki, sőt, az alkalmak sokkal viccesebb helyzeteket szülnek, mint eddig. Először egy vonatutazáson kezdtem el olvasni. Az egyik jelenetnél konkrétan majd’ megfulladtam, ahogy próbáltam visszatartani a nevetést. Hang nélkül, széles vigyorral az arcomon kapkodtam a levegőt, hogy lehetőleg ne zavarjam meg utastársaim nyugalmát. Nos, ez majdnem sikerült, végtére is csak egy, nagyjából velem egykorú férfi vizslatott sanda szemmel, majd ült át más helyre, ahol nem vagyok benne a látószögébe.
Jó szívvel merem ajánlani ezt a könyvet, azok számára, akik már megpróbálkoztak a szerző egy másik regényével, de keserédes élményekkel tették le. Higgyétek el, amit onnan hiányoltatok, itt megkapjátok!
Anne L. Green egy új útra lépett, de nem felejtette el, hogy honnan indult. Tarts vele te is egy meglepő utazásra, s készülj, mert arcátlan csábításra!"

5 hozzászólás
>!
wurzel_gabriella
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Vége. Elfogytak az oldalak. Túl hamar.
Újabb kedvenc ALG könyv /sorozat.
És annnnnyira örülök neki, hogy nem csak a szexről szólt a történet… Sőt. Végig izgalmas volt, nem un bele az olvasó. Telis-tele akcióval, izgalommal, daccal…
És a végére egy kis drámával is.
Nagyon várom a folytatást!

>!
Bitten
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Arcátlanul csábítgatott már évek óta! Édesgetett és sejtetett és a minap kezembe kaptam ;-)

https://bittennonblogger.blogspot.com/2018/11/annel.html

Leíró részekben gazdag így magad is kellőképpen részese lehetsz. Az kérdőjelek sokasága csábítgat :P

Mi fog ebből kisülni?! Anneeee három rész?! – most komolyan, már most válaszokat akarok….. meg fogok őszülni egy kíváncsiság vájta lyukkal az oldalamon :DD

>!
Anarchia_Könyvblog P
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Az első Álomgyáras olvasmányom Anne L. Green könyve volt, rendkívül boldoggá tesz az, hogy azóta számtalan kellemes élményt okozott nekem a műveivel. Ez a történet is egy újabb pozitív élményt adott és ezt köszönöm az írónőnek. A már megismert regényei alapján volt egy kialakult kép bennem, de úgy éreztem olvasás közben, hogy az Arcátlan csábító valamiért más volt.
A mű nemcsak odabilincsel a könyv elé, de el is ragad a valóságból és szinte megszűnik az idő körülötted.

A teljes ajánlót itt találod: https://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/10/30/anne-l…

>!
BarbyMalik0112 P
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Egy hihetetlenül izgalmas történet egy rettentően romantikus írónő tollából. Mi lesz, ha ezt a két dolgot összekeverjük? Egy egyedi és zseniális műalkotás, amilyet még nem olvasott a világ!

Olivia Clark és az arcátlan csábító története lenyűgözi az olvasót, a lapokhoz vonzza őt, és nem engedi el. Fordulatos és páratlan regény méghozzá megtörtént események alapján írva. Ez mérhetetlenül nagy bátorságra és merészségre vall az írónő részéről. Köszönjük, Anne L. Green, hogy megosztottad életednek egy darabkáját velünk, olvasókkal is!

Azoknak ajánlanám leginkább, akik szeretik a letehetetlen, kalandos és szédületes könyveket romantikával fűszerezve, mert rájuk egy hatalmas és megunhatatlan utazás vár a lapokon keresztül.

Bővebb ajánlásért » https://barbyesakonyvek.blogspot.com/2018/09/anne-l-gre…

>!
Ella_Steel I
Anne L. Green: Arcátlan csábító

„Anne L. Green minden eddiginél különlegesebbet alkotott és nem csak azért, mert ez a történet egy trilógiának az első része. Sokkal inkább azért, mert ezt a sztorit végig átitatja az írónő szíve és lelke. Érződik mennyire közel áll hozzá ez a világ, hogy a sorok között ott vannak az átélt élményei.”

Bővebb értékelés: http://ellasteel.blogspot.com/2018/08/anne-l.html

>!
Ács_Milán 
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Nagyon vártam ennek a könyvnek a megjelenését, így nagy reményekkel kezdtem neki az olvasásnak. Nagyon jól indult, viszont ahogy fogytak a lapok, annál kevésbé tudott lekötni. Könnyen és gyorsan lehetett olvasni, de többször volt olyan érzésem, hogy unatkozok…
Bármennyire akartam szeretni, ez most nem jött össze. Hiányérzetem volt az egész könyv alatt és nem találtam meg a regényben azt a pluszt, amit eddig már megszoktam az írónőtől.
A szereplők nem igazán tudták magukat belopni a szívembe. Niko-t inkább egy töketlen alaknak gondoltam, mint arcátlan csábítónak. Olivia pedig mint egy elférfiasodott munkamániás gép.
Hiányzott valami… egyszerűen és érthetően úgy tudnám megfogalmazni, mint amikor elkészít az ember egy ételt, de só, bors és mindenféle fűszer nélkül és egy ízetlen ételt kap, ami nem igazán fogára való. Itt is valami ilyesmit éreztem… hiányzott a fűszer…

6 hozzászólás
>!
ladydark
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Anne L Green megint valami nagyszerűt alkotott.
Nem azért tartott 7 napig elolvasni a könyvet, mert nem volt jó vagy érdekes, hanem mert az élet kicsit közbeszólt. Lett itt nálunk egy beteg kutyus akit 3 napig kórházba kellett hordozgatni, így lényegesen kevesebb időm és kedvem maradt az olvasásra.
De szerencsére a végére jutottam, és nagyon tetszett.
Az elején ebben az ID tolvaj dologban nem voltam biztos, nem tudtam fog-e ez nekem tetszeni, a feléig néha még kételkedtem, de nagyon elvitt a könyv és megvett magának.

>!
Renszih
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Magába szippantott a könyv,szerettem minden sorát most kivételesen nem voltam szomorú,hogy hamar a történet végére értem,de csak azért mert tudtam itt a történetnek nincs vége,van folytatás.
Anne.L.Green az egyik kedvenc íróm, imádom a könyveit,ezzel a könyvel sincs ez másképpen,főleg mivel tudom,hogy az írónő életébe fontos szerepe van ennek a könyvnek,így egy kicsit mégtöbbet kaphattam a kedvenc írónőmből.
Remélem a folytatás is legalább ennyire belopja magát a szívembe ,mint ez a könyv.

>!
Enikő_Darai_Enii P
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Kicsit óckodtam ettől a könyvtől, de a félelmeim alaptalanok voltak. Mivel még nem olvastam az írónőtől, nem tudtam mire számítsak. Akármennyire is megragadott a fülszövege, ami miatt meg is rendeltem… utána csak tologattam a polcomon több mint egy hónapon keresztül. Azt hittem lassan csordogáló cselekmény lesz, amit nem minden esetben szeretek, de ez nem így történt.
Egy izgalmakban és rejtélyekben gazdag könyvet kaptunk, igazán egyedi ötletekkel. Engem teljesen magával ragadott Olivia és a munkája. A női főszereplőnk tényleg olyan, mint egy forgószél. Jön és teljes erőbedobással megmozgat mindent az ügy érdekében. Önálló, talpraesett, harcias lányról beszélünk. Tetszett a másoktól való függetlensége, illetve hogy soha nem hagyta magát (vagy mást) pocskondiázni, bátran kiállt magáért. spoiler
Carl, vagy Niko (kinek hogy tetszik) pedig eszméletlen önfegyelemmel bír. Nem titkolt célja megszerezni magának ezt a különleges nőt, aki valamilyen furcsa indoknál fogva vonzza és nem ereszti. Ám mindezt olyan úriemberséggel csinálja, mint a mai világban kevesen.
Kedves férfiak/fiúk! Tessék példát venni róla! Igen, akarja a lányt, minden tekintetben. De a tisztes keretek között tartja magát minden esetben, mindaddig amíg a másik fél részéről nem lát egyértelműen érdeklődést.
Ugyan nem pont így képzelem el a XXI. századi lovagokat (már ha vannak még), de ő bizony közel jár hozzá.
Olivia munkájára kitérve, ami megragadott benne, az az, hogy annyira belevon minket az írónő, annyi részletet oszt meg róla, annyira valósághűen ábrázolja, hogy egyáltalán nem nehéz beleélni magunkat, sőt a belőle való kiszakadás jelent problémát!
Biztosan mondhatom, hogy kedvencemmé vált a könyv. Érdekes, figyelemfelkeltő, egyedi. Remélem spoiler, hogy a sorozat további kötetei is hasonló színvonalat hoznak majd.
Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó könyvem Anne L. Green-től!


Népszerű idézetek

>!
Ács_Milán 

Nem mi választjuk az utunkat, hanem az utunk választ minket.

137. oldal

>!
Ács_Milán 

– Habár a nők valóban a rosszfiúkhoz vonzódnak, később mindig jófiúvá akarják változtatni őket, mert erre vágynak igazából.

281. oldal

>!
Filep_Nikii

Most komolyan pofára ejtett? Mi az, hogy nem lehet az enyém? Az életben bármit lehet, csak akarni kell! Nem létezik olyan, hogy lehetetlen.

283. oldal

>!
BarbyMalik0112 P

Két dolog van, amiben mára egészen biztos vagyok. Az első, hogy behajtónak születni kell! A másik, hogy amíg két ember él a földön, az egyik mindig tartozni fog a másiknak.

>!
BarbyMalik0112 P

Az élet néha rákényszerít, hogy olyanok legyünk, amilyennek nem akarunk lenni.

>!
BarbyMalik0112 P

– Helló, Olivia! Itt az arcátlan csábítója – kacsintott rám magabiztosan az ajtófélfának támaszkodva.

>!
Filep_Nikii

Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod, eltűnik. Ha kisajátítod, tönkretesz.

64. oldal

>!
BarbyMalik0112 P

Olivia Clark vagyok. Követeléskezelő. Közismertebb néven behajtó.


A sorozat következő kötete

Csábító sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Lakatos Levente: Simlis
Marilyn Miller: Hozzád láncolva
Jay Crownover: Az utcák királya
Karina Halle: Veszélyes trükkök
Catherine Bybee: Házasság hétfőre
Mary Kay Andrews: A nyaraló
Norman Mailer: A hóhér dala
Sue Dylen: Enzo és Tilda