Arcátlan ​csábító (Csábító 1.) 181 csillagozás

Anne L. Green: Arcátlan csábító

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Minden ​történetnek több oldala van, ahogy minden embernek több arca

Olivia Clark évek óta behajtóként éli mindennapjait. Tartozások behajtása az élete, ami olykor magánnyomozással jár. Szereti a munkáját, de idővel kezd belefásulni, míg egy napon a barátnője a segítségét nem kéri. Valaki titokzatos módon visszaél a férje személyazonosságával. Olivia elszánt kutatásai egy rejtélyes férfihoz vezetnek, aki nagylelkűen felajánlja a segítségét.
Thomas, Carl vagy Niko? A valódi nevét senki nem ismeri, egy vérbeli kaméleon. Nem más ő, mint egy hivatásos csaló, aki a „munkája” során különböző személyiségeket vesz fel, mindig más-más figura bőrébe bújva. Igazi átváltozóművész, de az örökös szerepjátéknak köszönhetően már ő maga sem biztos abban, hogy ki is ő valójában.
A szálak egymásba futnak, a titkokról lehull a lepel, Olivia és Niko pedig zűrös csalási ügyek kellős közepén találják magukat.
De hogy ki melyik oldalon áll, abban már egyikőjük sem lehet biztos.… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
420 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763656
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
420 oldal · ISBN: 9786155763663

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Niko · Kevin · Olivia Clark


Kedvencelte 30

Most olvassa 16

Várólistára tette 142

Kívánságlistára tette 84

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Niitaa P
Anne L. Green: Arcátlan csábító

A teljes értékelés elérhető a blogomon:
https://www.niitaabellvilaga.hu/2018/10/anne-l-green-ar…

"Az Arcátlan csábító a kedvenc Anne L. Green regényemmé lépett elő. Sokkal többet kaptam tőle, mint amire számítottam. Úgy érzem, ez az a kötet, amelyben az írónő ki tud teljesedni. Eddig sem vetettem meg a könyveit, szerettem a stílusát, a történetvezetést, de mindig úgy éreztem, hogy tartalmaz minimális túlzást, ami könyvről könyvre egyre jobban nyomasztott. Mindig csak egy kicsit vont le az olvasási élményből, nem szegte kedvem, elvégre az összes megjelent könyvét olvastam már, de mégis ott volt, mint egy apró tüske. Ezt itt most nem tapasztaltam, és ez örömmel tölt el.
Imádtam, hogy a fontossági sorrend átalakult: az erotika helyett sokkal nagyobb teret kapott a fokozatos lelki összesimulás. A történetben valóságos dolgok jutottak szerephez. A végzett munkára erősen kitért, ezáltal erősítve az olvasóban a realitás talaján való járást. Nem voltak benne írói túlzások, helyzetek szépítései vagy éppen nyomatékosításai, ám ugyanúgy megkaptunk minden pozitívumot, amit egy Anne L. Green regénytől elvárhatunk: az érzelmi kiteljesedést, a barátokat, a szerelmet, helyzetek megoldó képletét és a meglepő csavarokat. Ez a regény sokkal több, mint az eddigiek.
Természetesen a humor sem marad ki, sőt, az alkalmak sokkal viccesebb helyzeteket szülnek, mint eddig. Először egy vonatutazáson kezdtem el olvasni. Az egyik jelenetnél konkrétan majd’ megfulladtam, ahogy próbáltam visszatartani a nevetést. Hang nélkül, széles vigyorral az arcomon kapkodtam a levegőt, hogy lehetőleg ne zavarjam meg utastársaim nyugalmát. Nos, ez majdnem sikerült, végtére is csak egy, nagyjából velem egykorú férfi vizslatott sanda szemmel, majd ült át más helyre, ahol nem vagyok benne a látószögébe.
Jó szívvel merem ajánlani ezt a könyvet, azok számára, akik már megpróbálkoztak a szerző egy másik regényével, de keserédes élményekkel tették le. Higgyétek el, amit onnan hiányoltatok, itt megkapjátok!
Anne L. Green egy új útra lépett, de nem felejtette el, hogy honnan indult. Tarts vele te is egy meglepő utazásra, s készülj, mert arcátlan csábításra!"

5 hozzászólás
>!
Milli88 P
Anne L. Green: Arcátlan csábító

„Hiába láttam a végzetem, mégsem távolodtam, hanem egyre közelebb kerültem hozzá.”

Egy kihívás miatt vettem le a polcról a könyvtárban. Nem olvastam utána itt molyon, a fülszöveget sem néztem meg, csak kellett egy „G” megjelölésű könyv, így rá esett a választásom. Láttam, hogy Anne L. Green könyv, olvastam már tőle két novellát, amik tetszettek, így gondoltam, hogy talán most sem lövök mellé. :)

Tetszett az alap sztori, a követeléskezelőről és a szélhámos csalóról. Borítékolható volt, hogy izzani fog a levegő a két főszereplő között, csak azt nem lehetett előre tudni, hogy spoiler.
Érdekes volt olvasni Olivia vívódását, hogy a szívére vagy az eszére hallgasson. Viszont ami nem volt szimpatikus vele kapcsolatban az az, hogy nagyon kihasználta Nikot és a tudását. Előfordult, hogy tipikus spoiler reagált, olyankor kicsit el tudtam volna beszélgetni a fejével, de szerencsére Niko nem volt szívbajos és nyíltan világított rá ezekre az agymenésekre.

Nagyon örülök, hogy éppen őt sikerült lekapnom a polcról. Már csak abban kell reménykednem, hogy a többi rész is bent lesz és olvashatom. :)

>!
Magdi1017
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Nem csalódtam, hiszen Anne L. Green – ről van szó!
Az a mázlim, hogy kiadtam magamnak parancsba, hogy sorozatot csak akkor kezdek el, ha már megvan az összes rész! :)
Úgyhogy folyt.köv….
Nagyon jó karakterek születtek ismét a tollából, karakán és talpraesett volt mindkét főhősünk!
Csakis 5 csillag

8 hozzászólás
>!
wurzel_gabriella
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Vége. Elfogytak az oldalak. Túl hamar.
Újabb kedvenc ALG könyv /sorozat.
És annnnnyira örülök neki, hogy nem csak a szexről szólt a történet… Sőt. Végig izgalmas volt, nem un bele az olvasó. Telis-tele akcióval, izgalommal, daccal…
És a végére egy kis drámával is.
Nagyon várom a folytatást!

>!
Bitten
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Arcátlanul csábítgatott már évek óta! Édesgetett és sejtetett és a minap kezembe kaptam ;-)

https://bittennonblogger.blogspot.com/2018/11/annel.html

Leíró részekben gazdag így magad is kellőképpen részese lehetsz. Az kérdőjelek sokasága csábítgat :P

Mi fog ebből kisülni?! Anneeee három rész?! – most komolyan, már most válaszokat akarok….. meg fogok őszülni egy kíváncsiság vájta lyukkal az oldalamon :DD

>!
Anarchia_Könyvblog
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Az első Álomgyáras olvasmányom Anne L. Green könyve volt, rendkívül boldoggá tesz az, hogy azóta számtalan kellemes élményt okozott nekem a műveivel. Ez a történet is egy újabb pozitív élményt adott és ezt köszönöm az írónőnek. A már megismert regényei alapján volt egy kialakult kép bennem, de úgy éreztem olvasás közben, hogy az Arcátlan csábító valamiért más volt.
A mű nemcsak odabilincsel a könyv elé, de el is ragad a valóságból és szinte megszűnik az idő körülötted.

A teljes ajánlót itt találod: https://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/10/30/anne-l…

>!
Nokedli28
Anne L. Green: Arcátlan csábító

„-Helló, Olivia! Itt az arcátlan csábítója – kacsintott rám magabiztosan az ajtófélfának támaszkodva.”

Régóta szerettem volna már elolvasni ezt a könyvet. A történet érdekes, még ha ki is lehet számítani a romantikus szálat spoiler. Csodálkoztam, hogy Olívia nem adja meg magát olyan könnyen, főleg hogy egy szívtipróval van dolga, de ezt is meg is lehet érteni. Niko annak ellenére,hogy egy nem is annyira titkolt célja van, eddig csak úriemberként viselkedett Oliviával. Élveztem a vicces és váratlan szituációkat plusz a humoros szócsatákat a páros között. A végét kicsit erőltetettnek éreztem spoiler, mintha az írónő bebiztosította volna, hogy mindenképpen olvassuk tovább a következő részt. A könyv cselekményes, fordulatos, gyorsan lehet vele haladni és teljesen kikapcsol. Kíváncsi vagyok, végül mi lesz Niko-val, vajon ő is behajtó lesz vagy megmarad a Fantomnak.

>!
Tünde1
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Nagyon izgalmas,kedvencem volt a férfi főszereplő.Vérbeli profi(annak ellenére,hogy mi volt a szerepe,számomra nagyon tetszettek a szócsaták).A női alak is nagyon karakán,kedvemre való volt.Szerintem jó lesz a folytatás,nagyon várom.

>!
ari159
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Hol is kezdjem.
Nagyon magával ragadt a történet. Folyamatosan viszketett a tenyerem a lapok után.
Nagyon vártam a kötetet,mivel tudtam hogy korábban az írónő behajtóként dolgozott, és volt is egy rádió interjú amiben ezeket a sztorikat ecsetelte, így tudtam hogy nekem ez a könyv kell.
Izgalmas, néhol humoros történet. Örültem hogy nem volt csöpögős romantikus könyv, és hogy sok volt benne a nyomozás.
Olivia igazi karakán, vagány csaj, viszont néha nagyon fogtam a fejem a szeleburdiságán. spoiler Niko pedig igazi kaméleon.
Nagyon jó párost alkotnak.
És a vége… Úristen… Erre abszolút nem számítottam. :o

2 hozzászólás
>!
BarbyMalik0112 P
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Egy hihetetlenül izgalmas történet egy rettentően romantikus írónő tollából. Mi lesz, ha ezt a két dolgot összekeverjük? Egy egyedi és zseniális műalkotás, amilyet még nem olvasott a világ!

Olivia Clark és az arcátlan csábító története lenyűgözi az olvasót, a lapokhoz vonzza őt, és nem engedi el. Fordulatos és páratlan regény méghozzá megtörtént események alapján írva. Ez mérhetetlenül nagy bátorságra és merészségre vall az írónő részéről. Köszönjük, Anne L. Green, hogy megosztottad életednek egy darabkáját velünk, olvasókkal is!

Azoknak ajánlanám leginkább, akik szeretik a letehetetlen, kalandos és szédületes könyveket romantikával fűszerezve, mert rájuk egy hatalmas és megunhatatlan utazás vár a lapokon keresztül.

Bővebb ajánlásért » https://barbyesakonyvek.blogspot.com/2018/09/anne-l-gre…


Népszerű idézetek

>!
Nokedli28

Ha az ember szerelembe esik, veszélynek és fájdalomnak teszi ki magát.

Kapcsolódó szócikkek: Niko
>!
Ács_Milán

Nem mi választjuk az utunkat, hanem az utunk választ minket.

137. oldal

>!
BarbyMalik0112 P

– Helló, Olivia! Itt az arcátlan csábítója – kacsintott rám magabiztosan az ajtófélfának támaszkodva.

>!
BarbyMalik0112 P

Két dolog van, amiben mára egészen biztos vagyok. Az első, hogy behajtónak születni kell! A másik, hogy amíg két ember él a földön, az egyik mindig tartozni fog a másiknak.

>!
Filep_Nikii 

Most komolyan pofára ejtett? Mi az, hogy nem lehet az enyém? Az életben bármit lehet, csak akarni kell! Nem létezik olyan, hogy lehetetlen.

283. oldal

>!
BarbyMalik0112 P

Az élet néha rákényszerít, hogy olyanok legyünk, amilyennek nem akarunk lenni.

>!
Ács_Milán

– Habár a nők valóban a rosszfiúkhoz vonzódnak, később mindig jófiúvá akarják változtatni őket, mert erre vágynak igazából.

281. oldal


A sorozat következő kötete

Csábító sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Lakatos Levente: Simlis
Sue Dylen: Enzo és Tilda
Jay Crownover: Az utcák királya
Marilyn Miller: Hozzád tartozva
Nalini Singh: Vonzódás
Nalini Singh: Angyalháború
Lisa Kleypas: A szív doktora
J. D. Robb: A halál fényében