A ​tűzzel játszol 76 csillagozás

Anne L. Green: A tűzzel játszol

A Heather vonzásában megismert Valerie története

Eredeti megjelenés éve: 2020

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
24 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156067425
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
58 oldal · ISBN: 9786156067432
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
48 oldal · ISBN: 978615067739

1 további kiadás


Kedvencelte 7

Várólistára tette 21

Kívánságlistára tette 19


Kiemelt értékelések

Réka0128 P>!
Anne L. Green: A tűzzel játszol

IMÁDTAM! ♥

Mivel Valeriet nagyon kedvelem, kíváncsi voltam vajon milyen kis morzsát kapunk az ő életéből. Megmondom őszintén sikerült meglepnie az írónőnek rendesen. :D Rövidke kis történet volt, de nagyon élveztem.
Kedves @AnneLGreen ezt muszáj hosszabban kifejtened! :)

6 hozzászólás
Momo89>!
Anne L. Green: A tűzzel játszol

Na, ez pont olyan volt, mintha a kedvenc sütimből kaptam volna kb fél falatot. Nem volt elég és akarok még belőle. xD Remélem Valerie idővel kap majd egy egész könyvet. Nagyon szimpatikus és kíváncsi vagyok a történetére. Ráadásul spoiler Ahhoz képest, hogy őt az első kötetben mennyire nem csíptem, a második végére egészen megkedveltem. :)

hobor_ria >!
Anne L. Green: A tűzzel játszol

Egyszer olvaásnak egy kávé mellé jó volt.
Valerie karaktere érdekes volt számomra és tetszett az anya-fia kapcsolat.
Bár úgy kezdtem neki, hogy semmit sem tudtam róla azért örülök, hogy Elolvastam, tetszett. :)

Paulina_Sándorné P>!
Anne L. Green: A tűzzel játszol

Valerie szerintem nagyszerű anya. A történetet megismerve, még inkább így érzem. Joshua nagyon aranyos kisfiú. Justin-nal való szóváltása mulatságos volt.

Mert_olvasni_mindig_jó P>!
Anne L. Green: A tűzzel játszol

Valerie-el már megismerkedhettünk a Bűnös viszony sorozatban, mint Hearther jobb keze későbbiekben barátnője. Ezzel a kis novellával pedig betekinthetünk az ő eddig rejtve maradt világába.

Mivel novella csak egy kis szösszenetnyit kaptunk ugyan belőle, de amennyit nyújtott, én személy szerint annál többet szeretnék, mivel nem teljesen sikerült sem a sorozatban, sem itt a saját novellájában megismerni. Igaz az írónő feldobott egy akkora dolgot, hogy én csak lestem, mire vége a novellának! Hát kérdem én, szabad ilyet csinálni???

Nagyon remélem, hogy Valerie elfoglalja a méltó helyét és esetleg kijár majd neki egy saját sorozat, amit megérdemelne, mert ez kicsit gonoszság volt az írónőtől! Így megszívatni és még folytatása sincs!!!!

Egy szóval hiába egy kis apróság, ha azt nézzük, de akkor is eléggé nagyot ütött és nagyon kíváncsi lennék, hogy mi lenne a továbbiakban.

Szóval ha az írónő tud már valamit az ő saját kis sorozatáról akkor ne féljen megosztani!

Rebbencs>!
Anne L. Green: A tűzzel játszol

Nagyon kíváncsi voltam erre a kis novellára és el kell, hogy mondjam, nem csalódtam. Igazán szeretem a Bűnös viszony sorozat karaktereit és Valerie is egy szimpatikus szereplő volt, ezért alig vártam, hogy megismerjem őt közelebbről és megtudjam, kivel kerül kapcsolatba.
Hát meglepődtem! Nagy meglepetést okozott, hogy Justin tűnt fel a színen, de csupa pozitív csalódást hozott magával, igazán szerettem olvasni azt a pár oldalt, amíg a novella tartott.
Hiszem, hogy ebben a szálban még nagyon-nagyon sok van, így izgatottan várom, hogy megtudjam, milyen lesz majd könyvként végigkövetni, mi történik ezekkel a szereplőkkel. Úgy gondolom, minden egyes percét élvezni fogom. Ez alapján a novella alapján biztosan.

Katona_Zsuzsanna>!
Anne L. Green: A tűzzel játszol

Justin Ward egy kicsit sok. Sőt, nem is kicsit.
Érdemes, izgalmas, tüzes novella volt, igazi kedvcsináló a regényhez.

Febenecz_Kitti>!
Anne L. Green: A tűzzel játszol

Ha elolvasod ezt a kis novellát, garantálom hogy tátva marad a szád. Én erre álmomba se mertem gondolni. Reméljük nem hagy minket kétségek közt az írónő és lesz ennek a novellának egy hosszú története.

Perly>!
Anne L. Green: A tűzzel játszol

Még nem olvastam a Heather vonzásábant, de ez a novella (mint mindig) meghozta hozzá a kedvemet. :D (Bocsánat érte, de találtam egy hibát is olvasás közben. Az egyik szó végén lemaradt egy betű.)

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
24 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156067425
inci81 P>!
Anne L. Green: A tűzzel játszol

Alig találok szavakat, hogy mennyire imádom Valerie történetét! Millió köszönet az ihletőjének! Nagyon várom ennek a sztorinak a részletei! Türelmetlenül várok minden Anne L. Green könyvet, de ez a sztori különösen érdekel.

Bármely sebzett lélek életre kelhet, csak a megfelelő társ kell hozzá.


Népszerű idézetek

hobor_ria >!

Elfogott egy érzés, amely újabban nyagyon gyakran tört rám. Mindent rosszul csinálok – roskadtam le a székemre.

7. oldal

BarbyMalik0112 P>!

Én nem vágyom másra, csak hogy találjak egy rendes palit, aki tiszta szívből szeret engem és a fiamat. Szerinted ez túl nagy kérés?

17. oldal

Szelén>!

Az anyaság a világ legnagyobb csodája – hangoztatja mindenki, csak azt felejtik el közölni, hogy nulla–huszonnégyes szolgálat, amely a csodálatos pillanatok mellett tele van fáradtsággal, gyomorgörccsel, szétcsúszottsággal.
Valójában anyának lenni a világon a legnehezebb feladat, lankadatlan figyelmet, szeretetet, odaadást követel. Reggel kilencre már olyan vagyok, mint aki lefutotta a maratont.

Beszterczei_Erika>!

Hamarosan megtudod, mi jár annak, aki a tűzzel játszik.

11. oldal

Szelén>!

Az emberek sokszor álarc mögé bújnak, Valerie. El akarják rejteni a valódi személyiségüket, sebezhetőségüket, fájdalmukat, félelmeiket – suttogta sejtelmesen. – Ezáltal viszont előfordulhat, hogy félreismerik őket, mert mindenki az alapján ítélkezik, ahogy a másik viselkedik.

Szelén>!

Látod, te is skatulyázol. Ha valaki mindig mindenen nevet, szimplán hülye. Ha kétértelmű, pajzán, vicces megjegyzéseket tesz, akkor egy szexmániás, perverz állat. Ha pedig erősnek mutatkozik, és van önbizalma, nagyképű.


Hasonló könyvek címkék alapján

Riley Baker: A boldogító nem!
Ruby Saw: Gázt neki, Család!
Ruby Saw: A pillangó öröksége
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros
B. E. Belle: Mia
Bodnár Alexandra – Monos Anett – M. Z. Chapelle (szerk.): Sssh!
Bucsi Mariann: Érintés
Ruby Saw: Vacsora kilenc főre
Elyn Vee N.: Santa Night
Velencei Rita: Levendulaméz