Zöldséges ​ételek 1 csillagozás

A paradicsomlevestől a póréhagymás-sonkás lepényig
Anne-Katrin Weber: Zöldséges ételek

Minden évszak gazdag választékot kínál – varázsoljuk az asztalra a szezon tarka színeit! Önmagában vagy tészta, hús, esetleg hal kíséretében? Inkább párolva, grillezve, olajban sütve vagy pergamenbe csomagolva? Ahogy szeretnénk! Az elkészítési lehetőségek éppolyan sokfélék, mint a kínálat. A kötetbe a legjobb recepteket válogattuk össze. Legyen a zöldség a fő fogás, és élvezzük a tavasziasan könnyű citromos-kakukkfüves spárgát vajban vagy az őszies zöldfűszeres tökszeleteket.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Könnyen, gyorsan, finomat Holló és Társa

>!
Holló és Társa, Budapest, 2008
62 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636845339 · Fordította: Kiszlinger Henrietta · Illusztrálta: Wolfgang Schardt

Hasonló könyvek címkék alapján

Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Beh Mariann: A kert konyhája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Annie Gray: A hivatalos Downton Abbey szakácskönyv
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Ambrus Éva: Anya, kérek még!