Mira ​vagyok… és magányos 4 csillagozás

Anne Grant: Mira vagyok… és magányos

Mira vagyok… és magányos.
Egy ideje már nincs senkim. Társkereső oldalakon próbálok ismerkedni. Ezeken a helyeken viszont sok olyan férfi hirdet, aki nem mond magáról igazat.
A való életben igazából nem is olyanok, mint a leírásban vagy a képeken!
Személyes találkozáskor derül csak ki, hogy az illető valójában nem is jóképű. Nem is izmos. És pláne nem művelt, okos vagy romantikus.
…De aztán találkoztam Michaellel.
Valóban ő lenne „Mr. Tökéletes”?

>!
ISBN: 9786158105309
>!
38 oldal · ISBN: 6610000039036

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Molymacska P
Anne Grant: Mira vagyok… és magányos

Mira karaktere egyszerűen undorító volt. Vannak olyan szabályok, amiket az ember gyerekkorában megtanul, például az is, hogy a ruháit a különféle alkalmakhoz igazítsa. Ellenben Mira a teljes lázadó (egyáltalán nem pozitív értelemben) akinek az életben semmi sem jó, és semmit sem lehet úgy csinálni, hogy jó legyen. spoiler
A végén a fordulaton spoiler megdöbbentett. Nem erre számítottam, és ez volt az egyetlen jó ebben az írásban: egy fordulat, amire az ember nem számít (akármennyire is az író az első mondatokban le akarja lőni a poént)
Csillagozni nem csillagozom, mert ettől még másnak lehet sokkal jobban fog tetszeni, és nem akarom rontani az összképet :)

>!
DeathQueen
Anne Grant: Mira vagyok… és magányos

„Én vagyok, aki vagyok! Senkinek nem vagyok köteles, és nem is akarok megfelelni. Ha nem tud önmagamért szeretni, akkor húzzon el a francba!”

Biztosra veszem, hogy nem százas a lány, aki szerepel a könyvben. Néhány gondolatán felnevettem. Voltak benne elgondolkodtató belső monológok is. Először el sem akartam hinni, hogy az a gyilkos, aki. Többször át kellett olvasnom, mire eljutott a tudatomig, hogy bizony tényleg egy olyan személy volt, akiről nem gondoltam volna. Volt benne egy két abszurd jelenet, gondolat, de kellenek az ilyenek.

Ez nem egy megszokott thriller. Ez a könyv egy kicsit több annál. Ha jól láttam akkor ez egy sorozat első része, így már nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra. Teljesen felcsigázott!

>!
Vegita
Anne Grant: Mira vagyok… és magányos

Jópofa ötletnek találtam, hogy belepillanthatunk valaki olyannak az elméjébe spoiler. Tehát ez nem a hagyományos thriller, hanem egyfajta megfordítása annak. Nem akarok nagyon belemenni, mert akkor poént lőnék le.
A lényeg, hogy sok érdekes kérdést felvet a dolog. Például azt, hogy melyik volt előbb: a tyúk vagy a tojás? Vajon azért válik valaki gyilkossá, mert mindenki rosszul bánt vele? Vagy azért bánnak vele rosszul, mert érzik, hogy valami nem stimmel az illetővel?

>!
havoC
Anne Grant: Mira vagyok… és magányos

Nekem ez nagyon tetszik! :)
Ha jól láttam, akkor lesz folytatása és igazából ez egy sorozat bevezető része. Legyen úgy, én azt mondom!
Ez (az én olvasatomban) egy valódi thriller, gyilkossággal, gyilkossal, fordulatokkal spoiler, de van az egésznek egy nagyon egyéni hangvétele, ami miatt szórakoztató! :) Kicsit abszurd, kicsit néha el van túlozva szándékosan, de néha pont emiatt ijesztő az a karakter, akiről az írónő ír. Az biztos, hogy nem szokványos. És tényleg meglepett a vége nagyon!


Népszerű idézetek

>!
DeathQueen

Én vagyok, aki vagyok! Senkinek nem vagyok köteles, és nem is akarok megfelelni. Ha nem tud önmagamért szeretni, akkor húzzon el a francba!


Hasonló könyvek címkék alapján

Dan Wells: Nem akarlak megölni
Karen Rose: Közelebb, mint hinnéd
Baráth Viktória: A főnök
Réti László: Kaméleon
Donato Carrisi: Démoni suttogás
Dennis Lehane: Sötétség, fogd meg a kezem
Ittzés Laura: Nyolc perc
Stieg Larsson: A lány, aki a tűzzel játszik
Jean-Christophe Grangé: Bíbor folyók
Lakatos Levente: Aktus