The ​Body Keeper (Detective Jude Fontaine Mysteries 3.) 1 csillagozás

Anne Frasier: The Body Keeper

A boy’s frozen body is found trapped in the ice of a Minneapolis lake. The horrifying discovery leads Detective Jude Fontaine and her partner, Uriah Ashby, to more bodies in the ice, all of twelve-year-old boys missing for twenty years.

Then, in one of the worst blizzards the city has ever seen, a four-year-old is abandoned on Jude’s doorstep. The child can’t tell them where he’s from, who his parents are, or how he got there. He doesn’t even know his name.

But in his unspoken language, Jude reads something horrifying—a connection to the dead boys. Now a four-year-old with no name may be the only key to a twenty-year-old, very cold case.

>!
Thomas & Mercer, Seattle, 2019
300 oldal · ASIN: B07D3F1RNP
>!
Thomas & Mercer, Seattle, 2019
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 1542040248

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

judit_asztalos>!
Anne Frasier: The Body Keeper

Ez a rész az előzőekhez képest kiemelkedőnek bizonyult, ami egyrészt meglepett így a végére, másrészt nagyon örültem, mert sok volt a potenciális a sorozatban. Annak ellenére, hogy nincs Befejezettnek címkézve, úgy vélem, ez egy tökéletes zárórésze volt Jude történetének. Az előző részek vontatottak voltak és valami nagyon hiányzott belőlük ahhoz, hogy kedvenccé válhassanak, de ez a rész bővelkedett mindenben, fordulatokban, izgalmakban, eseményekben.


Hasonló könyvek címkék alapján

Celeste Ng: Everything I Never Told You
Gillian Flynn: Sharp Objects
Karin Slaughter: Pretty Girls
Gillian Flynn: Dark Places
Tom Sweterlitsch: The Gone World
John Sandford: Silken Prey
Steve Berry: The Bishop's Pawn
Stephen King: Finders Keepers
Scott Turow: Identical
Scott Turow: Reversible Errors